2009 Nisan Anneleri buraya

sevindim senin adına,burda karşılklı ağrıtoyz başları önemli değil bide sen ağrıt canım ne olacak.

hs050505 hoşgeldiinnnn,he ne olacakki bisde ağrıtıyorus zaten,ha bir eksik ha bir fazla çoğaldıkça güçleniyorus akıllı,bir sürü taş gibi bebe geliyor inşallah,ohhhh şenlenmişiz baksanıza 14 kişi burdayız maşallah

allahım saglıkla gelmeni nasip etsin türkiyede nerde yaşıyorsun canım

ee gelince hazırlıklar başlar artık yavaş yavaş ister....

oy eşinle ayrısın ee türkiyeye gelince bol bol özlem giderırsınız......

cevap yazmışsın yeni gördümm...
kızlar rahim ağzı açılma olayı kafama takıldı bu haftalarda normal mi yaa...?
eve gidince kontrol ediyim.
şemşaver ayy maşallah bebeğin 1 kg olmuş maşallahh.. benimde o civarlardır o zaman..
bu aralar çok uyuyorum ben hamileliğin başlarındaki gibi... hatta şimdide gözlerim kapanıyor. akşamlarıda erken yatıyorum ama uyku yetmiyor.mayışık bişe oldum kafamçokkarıştı

CANIM benim senin işin daha zor. doğuma türkiyeye gelecekmisin. neden ayrısınız.

evet gelicem ins 10 gun sonra artik turkiyedeyim. canim benim okulum bitmemisti henuz. surpriz bir hamilelik oldu. derslerden dolayi tr ye gidip gelemedim. ekimden beri burdayim.

insallah canim:)) valla cok ozledim gercekten:) avusturyadayim. cok da uzak sayilmaz ama yine de 4 aydir gelemedim derslerden.

canim hosbulduk:) valla senlikli gercekten burasi:)

herkese merhabalar bugün geç gelebildim..

oltada bende varım :teytey:

11 hafta kalmış doguma ya.......... ne kadar az bi zaman ......tam 2,5 ay..........

hakikaten az kalmış:1shok:
hazırlan zaman yaklaşıyo..

GEDACIĞIM nerdesin geçmişi okuyayım dedin kayboldun arkadaşlar sat tarihinden bahsedince sen geldin aklıma

Son düzenleme:
rahim ağzı genişliğine takmayın bence kızlar. çünkü onu biz anlayamayız bence. doktor şöyle bi bakıp açılmış demiyo. eliyle kontrol edip anlıyo. baya bi içerde yani.

ben kız annneleri daha çok kilo alırmış diye duymuştum, doğru mu acaba kendimi biraz teselli edeyim :)

evet haklısın bende çok aldım ama göbekten değil yanlar ve arkadan -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol:
hiç vermeselermiş..

türkiyede hangi şehirdesin...................demiştim ama yalış anladın sanırım
herkese merhabalar bugün geç gelebildim..

oltada bende varım :teytey:

hakikaten az kalmış:1shok:
hazırlan zaman yaklaşıyo..
eheheh sende dün akşam oltalandın yanii eheheheheh hazırım allaha şükür evimin dip köşe temızlıklerını yapıyorum

mesela bu gece kociş 9 da eve gelecekmş bede 5,30 gibi evde olurum

büfedeki eşyaları bulaşık makinesine atacagım bi temızlensin pis degıl ama toz falan
silerrim büfeyi tekrar yerleştıırm

öle ince işlerımı yapıyoum az kaldı bi daha yaz temızlıgıne dogumdan sonra ince işler

urla allah canını almasın hiç hasret, özlem duyma emi sen :)

eheeheheh ne yapayım be özlem deme öle nasıl özlemişler baksana birbilerini:teytey::teytey::teytey:

ya valla ne korkusuzsunuz yahu,ya benim ödüm patlıyor adamada öylemi yansıyorum acaba onudamı korkutuyorum ya bana çözümmmmmmm

HAMİŞLER ben cıkıyorum agdacıya gidecegim............
cumartesi doktor kontrolümüz var heyecanlanıyorum..
bu sefer babamız gelemiyecek
zaten diger aydan sonra dogum yapacagım hastanede başlıycak kontrollerim

şirvan özel balcova polıkınlıgı yazılmıştı ama artık sat tarıhı falan o güncelemmelere

artık Özel Hayat Hastesi olarak düzeltirsin bi ara........................

yarın görüşmek üzere

hs050505 valla burası süper bi paylaşım alanı ögrendiklerimiz ve ögreneceklerimiz cok sey var

herkes paylaşımlarını yapıyor

hepinizi kocaman öpüyoruz

ogluşumla

iyi rahat agrısız sancısız bol uykulu akşamlar diliyoruz.........

türkiyede hangi şehirdesin...................demiştim ama yalış anladın sanırım

canim konyadayim turkiyede. dogumu da konyada yapacagim ins.

kizlar ne guzel temizlik vs yapiyorsunuz. simdi dusunuyorum da benim de ev batmistir:) 4 ayda bakalim ne hale getirdi sevgili kocacim evi:)) camasir suyu kullanamiyoruz di mi hamilelik esnasinda:) daha cok isim var cooooookkk...
ama once su haftaya olan sinavlari halletmeli:)

ya valla ne korkusuzsunuz yahu,ya benim ödüm patlıyor adamada öylemi yansıyorum acaba onudamı korkutuyorum ya bana çözümmmmmmm

ya canım doktorun bi problem yok dedıyse neden olmasınkiiiiii

hem kendimi kötü hissetmıyorum öle işe yaramaz tombik adamın ilgiside var oda istıoooo tamam bizde korkuyoruz ama allaha şükü bişey yok

doktorumuzda yasak koymadı
sende adamı korkutma

zaten dogumdan sonra yok gecelerı uyancak yok uyumadı zaten kös kös olcazz
ozaman uyusada .............. dicez ama aşklarımız uyumucak babalar güm yataktaa

adamları coştumak lazım bu aralar hem insan kendini kadın issedıyor
daha öncede konuşmuştuk

tombik ,işe yaramaz,kadın hislerim kayboldu gibilerinden

ogluşum saglıklı olsunda doktorumuzda yasak koymadıgı sürece tamam

göbek biraz engel oluyor ama olsun.....

sende dene delikafaduldendelikafadulden adamı korkutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…