harika:)) insallah kolaylikla olur dogumlarimiz:)
kizlar yalniz ben hala moda giremedim:)
yurtta kaliyorum, esimden ayriyim, o turkiyede( sinavlarima calisiyorum iki aydir (
canim benim haftaya sinavlarim var sonrasinda donuyorum insallah. dogum turkiyede olcak. valla simdilik ne hazirligim var ne bisey. kkarnimin sis halini bile gormedi esim daha:)
cok zor oldu. ama ogrendigimizde surpriz gelisini ondan kopmaktansa boyle olsun dedik:)
kizlar tr ye gelince artik bol bol basinizi agritirim daha hicbisey almadim bebise de kendime de
sevindim senin adına,burda karşılklı ağrıtoyz başları önemli değil bide sen ağrıt canım ne olacak.
canim benim haftaya sinavlarim var sonrasinda donuyorum insallah. dogum turkiyede olcak. valla simdilik ne hazirligim var ne bisey. kkarnimin sis halini bile gormedi esim daha:)
cok zor oldu. ama ogrendigimizde surpriz gelisini ondan kopmaktansa boyle olsun dedik:)
kizlar tr ye gelince artik bol bol basinizi agritirim daha hicbisey almadim bebise de kendime de
harika:)) insallah kolaylikla olur dogumlarimiz:)
kizlar yalniz ben hala moda giremedim:)
yurtta kaliyorum, esimden ayriyim, o turkiyede( sinavlarima calisiyorum iki aydir (
CANIM benim senin işin daha zor. doğuma türkiyeye gelecekmisin. neden ayrısınız.
allahım saglıkla gelmeni nasip etsin türkiyede nerde yaşıyorsun canım
ee gelince hazırlıklar başlar artık yavaş yavaş ister....
oy eşinle ayrısın ee türkiyeye gelince bol bol özlem giderırsınız......
canim hosbulduk:) valla senlikli gercekten burasi:)hs050505 hoşgeldiinnnn,he ne olacakki bisde ağrıtıyorus zaten,ha bir eksik ha bir fazla çoğaldıkça güçleniyorus akıllı,bir sürü taş gibi bebe geliyor inşallah,ohhhh şenlenmişiz baksanıza 14 kişi burdayız maşallah
oy maşallah sen 30.haftaya girmişsin........ bebişinide görmüşsün oy maşallah...............
ben hep diyorum onlar üzerine kurulu olacak hayatımız bi gezmeye gitsek erken dönücez,yada gece gezmeleri bi disko falan yok artık..............
ben oltalandımda geldim..... ehehehehehe
ben bayılmıcam evet belki sters olurum ama bebegımı ilk ben görmek koklamak istıyorum.........
11 hafta kalmış doguma ya.......... ne kadar az bi zaman ......tam 2,5 ay..........
ben kız annneleri daha çok kilo alırmış diye duymuştum, doğru mu acaba kendimi biraz teselli edeyim :)
kızlarrr çok güldüm yaa biraz önce haberlerde söyledi devlet yeni doğan bebeklere yardım amacıyla 70 T.L verecekmiş yeni doğan buzağılarada 250 TL yardım verecekmiş yani bebeklerimize buzağı kadar bizede inek kadar değer biçmediler
evet gelicem ins 10 gun sonra artik turkiyedeyim. canim benim okulum bitmemisti henuz. surpriz bir hamilelik oldu. derslerden dolayi tr ye gidip gelemedim. ekimden beri burdayim.
insallah canim:)) valla cok ozledim gercekten:) avusturyadayim. cok da uzak sayilmaz ama yine de 4 aydir gelemedim derslerden.
canim hosbulduk:) valla senlikli gercekten burasi:)
eheheh sende dün akşam oltalandın yanii eheheheheh hazırım allaha şükür evimin dip köşe temızlıklerını yapıyorumherkese merhabalar bugün geç gelebildim..
oltada bende varım :teytey:
hakikaten az kalmış:1shok:
hazırlan zaman yaklaşıyo..
urla allah canını almasın hiç hasret, özlem duyma emi sen :)
türkiyede hangi şehirdesin...................demiştim ama yalış anladın sanırım
ya valla ne korkusuzsunuz yahu,ya benim ödüm patlıyor adamada öylemi yansıyorum acaba onudamı korkutuyorum ya bana çözümmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?