2009 Nisan Anneleri buraya

doğru canım bayağı düşükmüş ama yüksek olmasından iyidir bol bol tatlı yersincokacimcoook

İyidir umarım ama bebek yukarı çıktıkça midem ve hizası öyle ağrı yapıyor ki ye yiyebilirsen! :icecream:

Bu arada ne çok yazmışınız sabahtan beri....

Şu tıckerı ben de yapmaya çalıştım bi siteden ama önce kullanıcı paneline mi bakmak gerekiyor?

GEDACIĞIM nerdesin geçmişi okuyayım dedin kayboldun arkadaşlar sat tarihinden bahsedince sen geldin aklıma

ebet canım ben çok yorgunmşum uyuyakaldım ......... ebet biz aynıyız... bi de sen de pzt dr gittin sanırım ben de gittim:) kızın kaç kilo olmuş?

ebet canım ben çok yorgunmşum uyuyakaldım ......... ebet biz aynıyız... bi de sen de pzt dr gittin sanırım ben de gittim:) kızın kaç kilo olmuş?

evet canım pazartesi gittim başka sorular soracağıma onu unutmuşum ultrasona bakarken sorunca söylüyordu resminin yanında vardır diye baktım yazmıyor gidecekken aklıma geldi ölçümlere göre 1 kiloyu geçmiştir dedi maşallah kuzuma bidaha ki gittiğimde yazarım inşallah sana bizim aynı gitmemiz gerekiyor herhalde Allah yavrularımızı esirgesin sağlıkla büyüyüp gelişsinler inşallah :1hug:kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
amin tuğçecim.... benim bıdık 1147gr olmuş... ben de 11kg almışım dr un tartısına göre ama benim tartı 9 diyo sen kaç kilo aldın?

canım ya sorma benim çenem düştü bugün benimde midemin olduğu yer uyanınca ağrıyor normaldir herhalde

amin tuğçecim.... benim bıdık 1147gr olmuş... ben de 11kg almışım dr un tartısına göre ama benim tartı 9 diyo sen kaç kilo aldın?

canım ben tansiyondan dolayı almamam lazım biraz diyet yaptım maşallah 8 kilo almışım yinede,senin miniğinede maşallah büyümüş artık canlarım yaa Allah nazarlardan esirgesin hepsini yokluklarını göstermesin

tuğçe ben de sana puan vermeye çalıştım.. arttı mı bakalım... yeni okudum da

anladım canım geçmiş olsun... yaa ben kendi tartımı dikkate alak isiyommm o zaman 9 kilo oluyo...

kıssslarr şimdilik hoşçakalınnn çok acıktımmm... şirvan sonuçlarına sevindim... herkese iyi akşamlar

kıslar aniden çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın eve gelir gelmez açtım,bu arada pil almıştık tartıya ben tam 10 kilo almışım şoka girdim yahu,70 le başlamıştım 80 olmuşum ay çok almışım dimi bu akşamdan sonra akşam yemeklerini abartmayacağıma,kek,pasta çöreklere ara vereceğime ve boş yere tost yemeyeceğime söz veriyorum kendi kendime,yazık bebişimede yahu hem kendimi hem onu yoruyorumdur birde diyorumki kalçam ağrıyor ağrır tabi bu kiloya zaten sorunlu benim belim,kendime kızıyorum yahu vallahi,herkesi öpüyorum arkadaşlar iyi akşamlar,gidip yemekle ilgileneyim bari az yiyeceğim vede ekmeği keseceğim boş yere ağırlık,öpüldünüz

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.geçnişi okuyamadım.annme kızkardeşim ve minik yiğenim geldi.çok tatlı ama çok ağlıyo.valla zor işlermiş bu işler.ama bize staj oluyor.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…