2009 Nisan Anneleri buraya

canım bizlerde seni öpüyoruz inşallah kontrolünden çok güzel haberlerle dönersin

sıkma canını hal olur bi kadın tutarsın

yada anenn ,kardeşin birileri işin ucundan tutar

kızlar merhaba ;
bugün 2 de işe geldim. hastaneydik .

oğlum 1023 gr olmuş (maşallah ona)
bu arada bana 100 lük şeker yüklemesi yapıldı, 50 lik yapılmadan direk 100 lük, istedim dedim.
saat 1 e kadar aç kaldım , çok kötüydü, iikide bir gözlerim karardı.

hatta saat 9 da ultrasyona girdim. bebeğe bakarken birden gözlerim karardı, bayılacak gibi oldum.
doktor hemen yan döndürdü, sırt üstü yaptığımda birde karından baskı yapıldığında tansiyon düşübilirmiş bu aylarda , yan yatınca düzeldim .

ultrasyonumuz kısa sürdü, bu yüzden oğluma doya doya bakamadım.

4 kez kan aldılar,,, onlar kan alıyor, ben 10-15 dak. yatıyorum.
bugün açlıktan herhalde tansiyon sorunu yaşadım,,,
halbuki doktor muayenede tansiyonuma bakmıştı, 10-6 dı normaldi yaniii...

idrar testi, kan sayımı da yapıldı.
bakalım testin sonuçları nasıl çıkacak... onlar iyi olsunda gerisi önemki değil .....

güzelim sen nekadar çok ağdacıya gidiyosun,,,
benim çok az çıkıyor,,,, hamilelikte rahatladım valla (zaten çok tüylüde değilim)

birde mide ekşimesi , hani boğaz yanması oluyorya ,
onla ilgili şurup verdi (rennie duo) gece yatmadan 2 ölçek içeçeğim...

saat : 09:00- magnezyum
saat : 11:00 - ferrum
saat : 12:30 - elevit
saat : 14:30 - magnezyum
saat : 20:00 - calsimax d3
saat : 23 :00 - rennie duo

ne kadar çok ilaç içiçem bundan sonra

hoş geldin şirvan. geçmiş olsun. bebeğinede maşallah,

selam kızlar....benimde sabah rutin şeker kontrolüm vardı....ben haftalık şeker ölçümümü doktoruma gösterip ona göre insülin dozu ayarlanıyor....artık bu dozda devam edeceğim artış olmıcakmış şimdilik...ve şeker ölçümlerimi hergün değil haftada 3 gün yapmamı söyledi....bir dahaki kontrol 15 gün sonra inşallah.....bugünde çok paylaşım olmuş maşallah....hastane çantası konusunda ben bebeğe çok eşya alınması taraftarı değilim çünkü çoğunun kullanılmadığını gördüm bizzat....hastanede banyo yapılmadığına göre değiştirme imkanıda olmuyor bence 2 takım yeter diyorum....urla ayrıyetten birşey almana gerek yok yani...

şemşamer seninle takvimimiz,avatar resmimiz çok benzemiş ikimiznde takvim malesef gs li olmuş

avatrlar benzemiş hakkaten, bana çok sevimli gelmişti bu hayvancık, adını unuttum :uhm:

canını sıkma şirvancığım çoğu vitamin ve zararsız ilaçlar,geçmiş olsun inşallah tüm sonuçların iyi çıkar,maşallah bebeğin büyümüş Allah nazarlardan esirgesin cümlemizi

avatrlar benzemiş hakkaten, bana çok sevimli gelmişti bu hayvancık, adını unuttum :uhm:

canım ragun değilmi o ben ona benzettim,o zaman bize malesef eşim görse hemen değiştirtir FB li,ben ikisinide tutmuyorum takımıma kızdığım için adını zikretmiyeceğim ama anlamışsındır zatenkaydirigubbakcemile5

kızlar öncelikle ilginize teşekkür ederim.

buarada dün didem göbek çapını söyleyince merak ettim.
akşam evde mezurayla karnımı ölçtüm.
104 cm çıktı, ( 90-60-90 nerde )

ya benim aklıma takıldı şimdi,,,
neden ben 50 lik yaptırmadan direk 100 lük şeker testi yaptırdım.....

doktora sormuştum,,, balık etli olduğundan dedi,,, ne olur ne olmaz ayrı ayrı yaptırmaktansa 100 lük yaptıralım dedi,,,

balık etliymişim .... bu arada 68 kilo olmuşum.....

hehehe çok kızmışsın belli, adını ağzına almıyosunkaydirigubbakcemile3, emme anladım ben onu:lepi:

kızlar puan nasıl veriliyor yazarmısınız siz bana vermiyorsunuz bari ben size vereyim:))

kızlar öncelikle ilginize teşekkür ederim.

buarada dün didem göbek çapını söyleyince merak ettim.
akşam evde mezurayla karnımı ölçtüm.
104 cm çıktı, ( 90-60-90 nerde )

bende gidince göğüs çapımı bi ölçüyüm bakalım, kesin 100 den çok çıkar

hehehe çok kızmışsın belli, adını ağzına almıyosunkaydirigubbakcemile3, emme anladım ben onu:lepi:

canım sorma en sonunda bu hale geldim ilkokul 2den beridir oo takımı tutuyorum takımımı söyleyince millet dalga geçiyor :çok üzgünüm:ne zaman yüzümü güldürürse o zaman gururla söylerimÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…