2009 Nisan Anneleri buraya

kocişi aradım kepek ekmek al diye bi deneyelim tuğçecim..............................

benimde gyno ferro sanal verdi doktor iştahımı açtı...................

ilk başta ferrum fort kullanmıştım onda iştahım açılmamıştı bebiş büyüyo onundamı etkisi var acaba.........................

bu gün fal baktırdım erken doğum yapacan dedi sinir oldum yaaaaaaa aslında hiç baktırmam arkadaşlar kahveleri kapatınca,bende gırgır olsun diye kapattım,dünden beri karnım ağrıyo kadının yanında anlattım ondan dedi herhalde gıcık.....................

bende sürekli olarak sabahları aç karnına demir ilacını içiyorum gyb-nferol du ismi sanırım
bide multivitamin verdi onuda aklıma gelince içiyorum balık yağınıda balık yemedğim zamanlar haftada 1-2 kere içiyorum calsiyumda verdide onu kullanmıyorum ama

kocişi aradım kepek ekmek al diye bi deneyelim tuğçecim..............................

canım sütüde yağsız veya yarım yağlı iç bence umarım yardımı dokunur kepeği sürekli yiyemessin çavdarı tercih et hem tadı daha güzel.:1hug:

canım aslında benimde calsiyum içmem lazım dr verdi gebeler için yazanlar hiç hoşuma gitmedi içmiyorum bende

canım aslında benimde calsiyum içmem lazım dr verdi gebeler için yazanlar hiç hoşuma gitmedi içmiyorum bende

tablet verdi fanta gibi tadı var
prospektörü okudum da D vermiş bu ilaç için bi arkadaşım öğretmişti her hapta ABCD die sınıflandırıyorlarmış
A en uygun
B uygun
C...diye gidiyor bu ilacada D verilmiş
ondan kullanmakta çekiniyorum

kızlar ben artık çıkıyorum koçiş iyice kızdı bu kadar bilgisayar başında durulmaz diyor hepiniz Allah a emanet olun

evet canım sanırım aynı ilaç benimkinde de sanırım D yazıyordu sude eritiliyor bir kutuda 2 şişe var doğal kalsiyum daha iyi bol bol peynir,yoğurt,süt yiyip içelim en iyisi

Herkeslere selamm:)) Biz bugün giremedik foruma ama bebişime mobilya almaya gitmiştik. Siparişimizi verdik,1 Mart gibi gelicek kısmet olursa. Çok sade 1 dolap ve yatak. Avizesi ve cibinliğide var bebişimin:)) Darısı henüz mobilya almayanların başına:) Pek bi eksiğimiz kalmadı gibi. Artık Şubat ayını hazırlık ve eşya yerleştirmekle geçiricem gibi gözüküyo.Geçmişi biras okudum, daha fazla okuyamıyorum artık kısmet yarın sabah okurum tamamını. kimsede bi sorun yoktur umarım?

güzel anneler ve onların masum melekleri ;

herkese günaydın;

şuan tostumu yedim ve sizleri bekliyorum. :)))))

april16 hayırlı olsun cnm güle güle kullanın bebişin odasını resmini koysana bizde görelim:CüvCüv:

günaydın kızlar bugün erkebciyim cnm öyle açma istediki üşenmedim kocamla beraber işyerine geldim tam 3 tane açma yedim cokacimcoookcokacimcoook

Banada mide ekşimesi için gaviscon verdi
Magnezyum hapı verdi sabahları ellerimde uyuşma oluyo oyüzden..

ellerimdeki uyuşma bende yatarken oluyor,,, bende uykuda üstünemi yatıyorum diyordum...

Hadi gözün aydın canım:):1hug:

kızlar hepinize teşekkür ederim.

canım oğlunun mobilyası hayırlı olsun.. darısı benim başıma artık .

Günaydın Şirvan ve Şemşamer ve de bursasu:))
Mutlu huzurlu sağlıklı bir gün hepimizin olsun :))

günaydın canım.

dün kilolardan bahsedilmiş gene. ben 5 kilo almışım. biri bebğindir, ikisi suyunun, biri göğsümün biride kalçamın.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…