- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
kocişi aradım kepek ekmek al diye bi deneyelim tuğçecim..............................
bende sürekli olarak sabahları aç karnına demir ilacını içiyorum gyb-nferol du ismi sanırım
bide multivitamin verdi onuda aklıma gelince içiyorum balık yağınıda balık yemedğim zamanlar haftada 1-2 kere içiyorum calsiyumda verdide onu kullanmıyorum ama
canım aslında benimde calsiyum içmem lazım dr verdi gebeler için yazanlar hiç hoşuma gitmedi içmiyorum bende
canım aslında benimde calsiyum içmem lazım dr verdi gebeler için yazanlar hiç hoşuma gitmedi içmiyorum bende
tablet verdi fanta gibi tadı var
prospektörü okudum da D vermiş bu ilaç için bi arkadaşım öğretmişti her hapta ABCD die sınıflandırıyorlarmış
A en uygun
B uygun
C...diye gidiyor bu ilacada D verilmiş
ondan kullanmakta çekiniyorum
güzel anneler ve onların masum melekleri ;
herkese günaydın;
şuan tostumu yedim ve sizleri bekliyorum. :)))))
Herkeslere selamm:)) Biz bugün giremedik foruma ama bebişime mobilya almaya gitmiştik. Siparişimizi verdik,1 Mart gibi gelicek kısmet olursa. Çok sade 1 dolap ve yatak. Avizesi ve cibinliğide var bebişimin:)) Darısı henüz mobilya almayanların başına:) Pek bi eksiğimiz kalmadı gibi. Artık Şubat ayını hazırlık ve eşya yerleştirmekle geçiricem gibi gözüküyo.Geçmişi biras okudum, daha fazla okuyamıyorum artık kısmet yarın sabah okurum tamamını. kimsede bi sorun yoktur umarım?
Günaydın Şirvan ve Şemşamer ve de bursasu:))
Mutlu huzurlu sağlıklı bir gün hepimizin olsun :))
Banada mide ekşimesi için gaviscon verdi
Magnezyum hapı verdi sabahları ellerimde uyuşma oluyo oyüzden..
Hadi gözün aydın canım:):1hug:
anladım canım geçmiş olsun... yaa ben kendi tartımı dikkate alak isiyommmo zaman 9 kilo oluyo...
kıssslarr şimdilik hoşçakalınnn çok acıktımmm... şirvan sonuçlarına sevindim... herkese iyi akşamlar
slm kıslar çok kilo almaya başladık özlem bundan sonrada 6-7 alırdsak yandık valla............
yarın bi bölüm açalım sabah öğle akşam yediklerimizi yazıp motive edelim birbirimizi olmazmı kıslar yaaaaaaaaa son iki ayda 10 kilo alanlar var valla.....................
şirvan glnm gözünüz aydın sonuçlar iyi çıkmış..............
şemşamer senin bebişte iyiymiş gözün aydın ...................
bak yine yazacaklarımı unuttun çok sayfa okuyunca böle oluyo unuttuklarım kusuruma bakmayın
fikrim nasıl kıslar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............................
Herkeslere selamm:)) Biz bugün giremedik foruma ama bebişime mobilya almaya gitmiştik. Siparişimizi verdik,1 Mart gibi gelicek kısmet olursa. Çok sade 1 dolap ve yatak. Avizesi ve cibinliğide var bebişimin:)) Darısı henüz mobilya almayanların başına:) Pek bi eksiğimiz kalmadı gibi. Artık Şubat ayını hazırlık ve eşya yerleştirmekle geçiricem gibi gözüküyo.Geçmişi biras okudum, daha fazla okuyamıyorum artık kısmet yarın sabah okurum tamamını. kimsede bi sorun yoktur umarım?
Günaydın Şirvan ve Şemşamer ve de bursasu:))
Mutlu huzurlu sağlıklı bir gün hepimizin olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?