2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar ben daha gripi atlatmadan yine oldum ya delircem

bütün her yerim dövülmüş gibi agrıyor gözlerim kapanıyor off off offfffffffffffff

ilaçta içemıyoum gecsin.....

aynen öyle, yakında sizde yaşayacaksınız, sütaşın ineklüründen pek bi farkımız kalmayacak. kaydirigubbakcemile3

oh ne güzel. sevindim senin adına. bizim okulun anasınıfından çalışan bi bayan var , takip ettiğim kadarıyla iyi biri, öğretmenelrede sordum çok iyi dediler. bende ona teklif ettim. keseyide açtım valla iyice. ne yapıyım , içim rahat olsun başka şey istemem.

hayırlı olsun canım çok hoşmuş. sade made bişey. çok şeker.

bütün her yerim dövülmüş gibi agrıyor gözlerim kapanıyor off off offfffffffffffff

senin girp neden bu kadar uzun sürdü canım ya. aleri felanmı var sende acaba. ayrıca neden izin-rapor gibi bişey almıyon sen. gribin tek çaresi dinlenmek.

evet mobilyalar çok pahalı biz eşimle tartıştık ama sonuçta alınıo bi şekilde

ya cicek olsun cnm hayırlısı olsun ama 6 milyardan falan düştü diyosun çok para gerçekten olsun ya hayırlısı böleymiş dmek güle güle kullnın cnm

cnm ya sen varya tam sopalıksın klava:
temizlik yapmaktan kapı önleri süpürüp cam silmekten üşütoyorsun hep yazık değilmi bebeişine cnm yaa :tomato:

yok kız yıkamıom ne zamandır cuma yıkamıştım....

senin girp neden bu kadar uzun sürdü canım ya. aleri felanmı var sende acaba. ayrıca neden izin-rapor gibi bişey almıyon sen. gribin tek çaresi dinlenmek.
gideilirim belli olmaz eve offfffff

cicekcicek sen şidmi ikidebir bebişin odasına girip çıkarsın oda gelince bakar vbakar gülersin gözünün önüne hayaller gelir
ikidebir silersin aaah aahh

Çok geçmiş olsun canım
Biraz dikkat et kendine..

nisan bebişlerinin cicileri topii kaybolmuş ya
Canım o topik nisan annelerinden kaldırılkmış
Başka bir topikta ama adını unuttum

Herkese günaydın. Umarım keyifler iyidir
Sana da günaydın canım..
Ankaradasın di mi canım
Hangi hastaneye gidiyosun?

Günaydın kızlar.Güzel sağlıklı birgün geçiririz umarım .

Çiçek, april ne güzel bebişlerin eşyalarını tamamlamızsınız.Güle güle kullansın bıcırıklar. Odaları kahkaha dolsun inşallah.

Urla sen artık bu hastalık gecene kadar kendine çok dikkatet biliyosun zaman gittikçe daralıyo üstünden tam atmaya çalış. Temizliği tamamen bırak. Eşin dostun yardım edelim diyo madem artık yardım almak için bundan daha lazım bir zaman olmaz yani al yardım.Yarında izin al bence böylece 3 gün mis gibi dinlenir kendine gelirsin.

cicekcicek sen şidmi ikidebir bebişin odasına girip çıkarsın oda gelince bakar vbakar gülersin gözünün önüne hayaller gelir
ikidebir silersin aaah aahh

valla ya ben onun odasına girip yerde uyucam o doğana kadar:)

sağol canım. urla bencede biraz kendine dikkat et yazık yaa

nisan bebeişlerinin cicileri konusunu anasayfada bebeğimiz ve biz gibi bir yerde olması gerek

neyse ekleyemedim zaten orayı bulamadığım için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…