şirvan istanbulda mobilya için daha ucuz diyolar çoğunuz istabullusunuz kızlar
burda beğendiğimiz mobilyalar hep 3.500 civarı istanbulda ne kadar ortalama ??
vay anasını o kadar büyüttün kaseyi demek delikafadulden
oh ne güzel. sevindim senin adına. bizim okulun anasınıfından çalışan bi bayan var , takip ettiğim kadarıyla iyi biri, öğretmenelrede sordum çok iyi dediler. bende ona teklif ettim. keseyide açtım valla iyice. ne yapıyım , içim rahat olsun başka şey istemem.canım inşallah iyi birini bulursun bakıcı işi çok öenmli çünkü sonuçta canını emanet ediyorsun. benim annemin yanında senelerdir çalışan gürcü bi kadın var ben onu almayı düşünüorum.
canlarım aldığımız oda bu inci tuncelden aldık bu takım yatağı alt değiştirme minderi abajuru avizesi duvar burdürü değişik çekmece kulpları ve halısı dahil 4 milyar tuttu tabii çingene pazarlığı yaptık. bu saydıklarımın hepsinde melek ayı figürü var. ne bilim hoşumuza gitti işte aldık:) bi de satıcı kadın dediki bunların üzerinde kokusu kalıo bir ay kadar havalanması gerekiyo teslimattan sonra dedi.
kızlar ben daha gripi atlatmadan yine oldum ya delircem
bütün her yerim dövülmüş gibi agrıyor gözlerim kapanıyor off off offfffffffffffff
ilaçta içemıyoum gecsin.....
evet mobilyalar çok pahalı biz eşimle tartıştık ama sonuçta alınıo bi şekilde
kızlar ben daha gripi atlatmadan yine oldum ya delircem
bütün her yerim dövülmüş gibi agrıyor gözlerim kapanıyor off off offfffffffffffff
yok kız yıkamıom ne zamandır cuma yıkamıştım....ya cicek olsun cnm hayırlısı olsun ama 6 milyardan falan düştü diyosun çok para gerçekten olsun ya hayırlısı böleymiş dmek güle güle kullnın cnm
cnm ya sen varya tam sopalıksınklava:
temizlik yapmaktan kapı önleri süpürüp cam silmekten üşütoyorsun hep yazık değilmi bebeişine cnm yaa :tomato:
gideilirim belli olmaz eve offfffffsenin girp neden bu kadar uzun sürdü canım ya. aleri felanmı var sende acaba. ayrıca neden izin-rapor gibi bişey almıyon sen. gribin tek çaresi dinlenmek.
Herkese günaydın. Umarım keyifler iyidir
Çok geçmiş olsun canımkızlar ben daha gripi atlatmadan yine oldum ya delircem
Canım o topik nisan annelerinden kaldırılkmışnisan bebişlerinin cicileri topii kaybolmuş ya
Sana da günaydın canım..Herkese günaydın. Umarım keyifler iyidir
cicekcicek sen şidmi ikidebir bebişin odasına girip çıkarsın oda gelince bakar vbakar gülersin gözünün önüne hayaller gelir
ikidebir silersin aaah aahh
Günaydın kızlar.Güzel sağlıklı birgün geçiririz umarım .
Çiçek, april ne güzel bebişlerin eşyalarını tamamlamızsınız.Güle güle kullansın bıcırıklar. Odaları kahkaha dolsun inşallah.
Urla sen artık bu hastalık gecene kadar kendine çok dikkatet biliyosun zaman gittikçe daralıyo üstünden tam atmaya çalış. Temizliği tamamen bırak. Eşin dostun yardım edelim diyo madem artık yardım almak için bundan daha lazım bir zaman olmaz yani al yardım.Yarında izin al bence böylece 3 gün mis gibi dinlenir kendine gelirsin.
nisan bebeişlerinin cicileri konusunu anasayfada bebeğimiz ve biz gibi bir yerde olması gerek
resolve31 ve dozkan günaydın hoşgeldiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?