günaydın şirvan. afiyat olsun. oda numaranı söyle damlıyorum:))):1rolleyes:
Günaydın Şirvan ve Şemşamer ve de bursasu:))
Mutlu huzurlu sağlıklı bir gün hepimizin olsun :))
april16 hayırlı olsun cnm güle güle kullanın bebişin odasını resmini koysana bizde görelim:CüvCüv:
günaydın kızlar bugün erkebciyim cnm öyle açma istediki üşenmedim kocamla beraber işyerine geldim tam 3 tane açma yedim cokacimcoookcokacimcoook
herkeslere selamm:)) biz bugün giremedik foruma ama bebişime mobilya almaya gitmiştik. Siparişimizi verdik,1 mart gibi gelicek kısmet olursa. çok sade 1 dolap ve yatak. Avizesi ve cibinliğide var bebişimin:)) darısı henüz mobilya almayanların başına:) pek bi eksiğimiz kalmadı gibi. Artık şubat ayını hazırlık ve eşya yerleştirmekle geçiricem gibi gözüküyo.geçmişi biras okudum, daha fazla okuyamıyorum artık kısmet yarın sabah okurum tamamını. Kimsede bi sorun yoktur umarım?
günaydın canım.
dün kilolardan bahsedilmiş gene. ben 5 kilo almışım. biri bebğindir, ikisi suyunun, biri göğsümün biride kalçamın.a.s
bak güzel bi yaklaşım kilolara karşı ben bugüne kadar 10 kilo alysam 1 kilosu bebeğingünaydın canım.
dün kilolardan bahsedilmiş gene. ben 5 kilo almışım. biri bebğindir, ikisi suyunun, biri göğsümün biride kalçamın.a.s
april aynı gün mobilya almışız kuzulara bende o yüzden giremedim foruma:) güle güle kullansın yavrular:)
maşallah ogluşuna..........kızlar merhaba ;
bugün 2 de işe geldim. hastaneydik .
oğlum 1023 gr olmuş (maşallah ona)
bu arada bana 100 lük şeker yüklemesi yapıldı, 50 lik yapılmadan direk 100 lük, istedim dedim.
saat 1 e kadar aç kaldım , çok kötüydü, iikide bir gözlerim karardı.
hatta saat 9 da ultrasyona girdim. bebeğe bakarken birden gözlerim karardı, bayılacak gibi oldum.
doktor hemen yan döndürdü, sırt üstü yaptığımda birde karından baskı yapıldığında tansiyon düşübilirmiş bu aylarda , yan yatınca düzeldim .
ultrasyonumuz kısa sürdü, bu yüzden oğluma doya doya bakamadım.
4 kez kan aldılar,,, onlar kan alıyor, ben 10-15 dak. yatıyorum.
bugün açlıktan herhalde tansiyon sorunu yaşadım,,,
halbuki doktor muayenede tansiyonuma bakmıştı, 10-6 dı normaldi yaniii...
idrar testi, kan sayımı da yapıldı.
bakalım testin sonuçları nasıl çıkacak... onlar iyi olsunda gerisi önemki değil .....
güzelim sen nekadar çok ağdacıya gidiyosun,,,
benim çok az çıkıyor,,,, hamilelikte rahatladım valla (zaten çok tüylüde değilim)
birde mide ekşimesi , hani boğaz yanması oluyorya ,
onla ilgili şurup verdi (rennie duo) gece yatmadan 2 ölçek içeçeğim...
saat : 09:00- magnezyum
saat : 11:00 - ferrum
saat : 12:30 - elevit
saat : 14:30 - magnezyum
saat : 20:00 - calsimax d3
saat : 23 :00 - rennie duo
ne kadar çok ilaç içiçem bundan sonra
bende ölceyim bakalım benim kesin 120 falan cıkar göbekle gögüsler eşit büyüyorrrrbende gidince göğüs çapımı bi ölçüyüm bakalım, kesin 100 den çok çıkar
şuan doktoru aradım ,,
sonuçlarımı sormak için ; hepsi normalmıiş ,,,
allaha şükürler olsun......
amin tuğçecim.... benim bıdık 1147gr olmuş... ben de 11kg almışım dr un tartısına göre ama benim tartı 9 diyosen kaç kilo aldın?
april aynı gün mobilya almışız kuzulara bende o yüzden giremedim foruma:) güle güle kullansın yavrular:)
maşallah canım ne güzelde ayırım yapmış öğle ;
bende 9 kilo almışım . .
bebek :1 ,
suyumuz ; 2
eşimiz : 1
göğüsler 1 ;
geriye 4 kaldı ,, oda bana kaldı... delikafadulden
bak güzel bi yaklaşım kilolara karşı ben bugüne kadar 10 kilo alysam 1 kilosu bebeğin
2 si suyunun plsentası falan oda 1 kilo desen 2şer kiloya yakın göğüslerim popişimde bi artma gözlemedim ama yinede genişledi popişide 250artı 250 500 gram veriyorum :roflol:
toplam ne etti
6,500 kilo yani ben almamışım hehehe:hooray::teytey:
Kızlar günaydın hepinize mucucuck
aaa ne egüzel ya herkes mobilyalrı aldı çiçek resmini koysana bizde görelim kaça aldın nerden aldın hepsini söle bizlerede fikir olsun cnm
hayırlı olsun mobilyalarınız darısı almayanların başınayerimseniben
maşallah ogluşuna..........
bende tüylü degılim......... sarışınım bide ya ama doktora gidecegiz c.tesi temizolalaım
artık 20 günde bir gıtcem ayda bir gidiyordummm kendimizi artık temiz tutmamız lazım.....
oy maşallah canım ya ben sadece demir hapı içiyorum o kadar
bende ölceyim bakalım benim kesin 120 falan cıkar göbekle gögüsler eşit büyüyorrrr
şükürler olsun...........
oy maşallah prensesine.......... büyüyorlaar yaa
bakalım c.tesi benim ogluşum ne kadar olmuş...
benimde gyno ferro sanal verdi doktor iştahımı açtı...................
ilk başta ferrum fort kullanmıştım onda iştahım açılmamıştı bebiş büyüyo onundamı etkisi var acaba.........................
Herkeslere selamm:)) Biz bugün giremedik foruma ama bebişime mobilya almaya gitmiştik. Siparişimizi verdik,1 Mart gibi gelicek kısmet olursa. Çok sade 1 dolap ve yatak. Avizesi ve cibinliğide var bebişimin:)) Darısı henüz mobilya almayanların başına:) Pek bi eksiğimiz kalmadı gibi. Artık Şubat ayını hazırlık ve eşya yerleştirmekle geçiricem gibi gözüküyo.Geçmişi biras okudum, daha fazla okuyamıyorum artık kısmet yarın sabah okurum tamamını. kimsede bi sorun yoktur umarım?
sizinde oda takımız hayırlı olsun güle güle kulanınapril aynı gün mobilya almışız kuzulara bende o yüzden giremedim foruma:) güle güle kullansın yavrular:)
kız sadece bana cevap veriyormusşun gibi olmuş,,,
teşekkürler ilgine ;kaydirigubbakcemile5
şirvan istanbulda mobilya için daha ucuz diyolar çoğunuz istabullusunuz kızlarcanım senin bebişininde mobilyası hayırlı olsun;
darısı başıma artık ,
geçen hafta modokaya falan baktık ama sipariş vermemiştik, herhalde bu hafta sonu sipariş veririz diye düşünüyorum.
gözle görünür şekilde büyüyen yerlerim oralar. geçen bi hanım geldi, baktı bana senin kızın olacak dedi. nerden anladın dedim. kalçan kocaman olmuş dedikaydirigubbakcemile3
göğüslerde süt taşıyacağına göre alması gayet normal. biz tamemen masumuz yanikaydirigubbakcemile5
günaydın canım sanada muccuka.s.
mobilya alan arkadaşlar hayırlı olsun. güle güle kullanın.
bu arada kızlar beni bakıcı telaşı sardı şimdiden. herkeze söylüyorum. geçen gelen hanımda onun için gelmiş ama gözüm tutmadı kadını, içim ısınmadı hiçç. eşim bi form hazırlayalım, doldurt, diyo. akılma yattı.
izne felan ayrılırsam kimselere söyleyemem diye öğretmenlere hatırlatıyom sürekli. ufff inşallah iyi birini bulurum allahım. CADIARZU
canlarım aldığımız oda bu inci tuncelden aldık bu takım yatağı alt değiştirme minderi abajuru avizesi duvar burdürü değişik çekmece kulpları ve halısı dahil 4 milyar tuttu tabii çingene pazarlığı yaptık. bu saydıklarımın hepsinde melek ayı figürü var. ne bilim hoşumuza gitti işte aldık:) bi de satıcı kadın dediki bunların üzerinde kokusu kalıo bir ay kadar havalanması gerekiyo teslimattan sonra dedi.
canım nisan bebişleri cicileri topigini bulamadım nedense....canım bebişlerin cicilerinin olduu yere koyuyorum:)
bu arada kızlar bende 9 kilo aldım 6 kilosu bebeğin 3 kilosu su ben hiç kilo almadım ahhahahahahaahah
şaka şaka yediklerimiz bize kalça basen olarak geri dönüo
güle güle kullanın sade ve güzel........tam benlik....canlarım aldığımız oda bu inci tuncelden aldık bu takım yatağı alt değiştirme minderi abajuru avizesi duvar burdürü değişik çekmece kulpları ve halısı dahil 4 milyar tuttu tabii çingene pazarlığı yaptık. bu saydıklarımın hepsinde melek ayı figürü var. ne bilim hoşumuza gitti işte aldık:) bi de satıcı kadın dediki bunların üzerinde kokusu kalıo bir ay kadar havalanması gerekiyo teslimattan sonra dedi.
şirvan istanbulda mobilya için daha ucuz diyolar çoğunuz istabullusunuz kızlar
burda beğendiğimiz mobilyalar hep 3.500 civarı istanbulda ne kadar ortalama ??
vay anasını o kadar büyüttün kaseyi demek delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?