2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın şirvan. afiyat olsun. oda numaranı söyle damlıyorum:))):1rolleyes:

dur kız hemen gelme hazırlık yapim biraz : ))))

Günaydın Şirvan ve Şemşamer ve de bursasu:))
Mutlu huzurlu sağlıklı bir gün hepimizin olsun :))

saol canım,,,

afiyet olsun güzelim .

april aynı gün mobilya almışız kuzulara bende o yüzden giremedim foruma:) güle güle kullansın yavrular:)

günaydın canım.

dün kilolardan bahsedilmiş gene. ben 5 kilo almışım. biri bebğindir, ikisi suyunun, biri göğsümün biride kalçamın.a.s

maşallah canım ne güzelde ayırım yapmış öğle ;
bende 9 kilo almışım . .

bebek :1 ,
suyumuz ; 2
eşimiz : 1
göğüsler 1 ;
geriye 4 kaldı ,, oda bana kaldı... delikafadulden

günaydın canım.

dün kilolardan bahsedilmiş gene. ben 5 kilo almışım. biri bebğindir, ikisi suyunun, biri göğsümün biride kalçamın.a.s
bak güzel bi yaklaşım kilolara karşı ben bugüne kadar 10 kilo alysam 1 kilosu bebeğin
2 si suyunun plsentası falan oda 1 kilo desen 2şer kiloya yakın göğüslerim popişimde bi artma gözlemedim ama yinede genişledi popişide 250artı 250 500 gram veriyorum :roflol:
toplam ne etti
6,500 kilo yani ben almamışım hehehe:hooray::teytey:

april aynı gün mobilya almışız kuzulara bende o yüzden giremedim foruma:) güle güle kullansın yavrular:)

aaa ne egüzel ya herkes mobilyalrı aldı çiçek resmini koysana bizde görelim kaça aldın nerden aldın hepsini söle bizlerede fikir olsun cnm
hayırlı olsun mobilyalarınız darısı almayanların başınayerimseniben

maşallah ogluşuna..........

güzelim sen nekadar çok ağdacıya gidiyosun,,,
benim çok az çıkıyor,,,, hamilelikte rahatladım valla (zaten çok tüylüde değilim)

bende tüylü degılim......... sarışınım bide ya ama doktora gidecegiz c.tesi temizolalaım

artık 20 günde bir gıtcem ayda bir gidiyordummm kendimizi artık temiz tutmamız lazım.....

oy maşallah canım ya ben sadece demir hapı içiyorum o kadar

bende gidince göğüs çapımı bi ölçüyüm bakalım, kesin 100 den çok çıkar
bende ölceyim bakalım benim kesin 120 falan cıkar göbekle gögüsler eşit büyüyorrrr
şuan doktoru aradım ,,

sonuçlarımı sormak için ; hepsi normalmıiş ,,,

allaha şükürler olsun......

şükürler olsun...........

amin tuğçecim.... benim bıdık 1147gr olmuş... ben de 11kg almışım dr un tartısına göre ama benim tartı 9 diyo sen kaç kilo aldın?

oy maşallah prensesine.......... büyüyorlaar yaa

bakalım c.tesi benim ogluşum ne kadar olmuş...

canım senin bebişininde mobilyası hayırlı olsun;

darısı başıma artık ,
geçen hafta modokaya falan baktık ama sipariş vermemiştik, herhalde bu hafta sonu sipariş veririz diye düşünüyorum.

maşallah canım ne güzelde ayırım yapmış öğle ;
bende 9 kilo almışım . .

bebek :1 ,
suyumuz ; 2
eşimiz : 1
göğüsler 1 ;
geriye 4 kaldı ,, oda bana kaldı... delikafadulden

gözle görünür şekilde büyüyen yerlerim oralar. geçen bi hanım geldi, baktı bana senin kızın olacak dedi. nerden anladın dedim. kalçan kocaman olmuş dedikaydirigubbakcemile3

göğüslerde süt taşıyacağına göre alması gayet normal. biz tamemen masumuz yanikaydirigubbakcemile5

Kızlar günaydın hepinize mucucuck

günaydın canım sanada muccuka.s.

canım bebişlerin cicilerinin olduu yere koyuyorum:)

bu arada kızlar bende 9 kilo aldım 6 kilosu bebeğin 3 kilosu su ben hiç kilo almadım ahhahahahahaahah

şaka şaka yediklerimiz bize kalça basen olarak geri dönüo

mobilya alan arkadaşlar hayırlı olsun. güle güle kullanın.

bu arada kızlar beni bakıcı telaşı sardı şimdiden. herkeze söylüyorum. geçen gelen hanımda onun için gelmiş ama gözüm tutmadı kadını, içim ısınmadı hiçç. eşim bi form hazırlayalım, doldurt, diyo. akılma yattı.

izne felan ayrılırsam kimselere söyleyemem diye öğretmenlere hatırlatıyom sürekli. ufff inşallah iyi birini bulurum allahım. CADIARZU

kız sadece bana cevap veriyormusşun gibi olmuş,,,
teşekkürler ilgine ;kaydirigubbakcemile5

Bi kahvatı yaptım geldim 2 sayfa olmuş...
Bende 11 kilo aldım
Ama bu aralar tatlıya dikket etmem lazım fazla kilo almam inşallah

Çiçekçiçek ve april bebek odalarınız hayırlı olsun
İyi günlerde kullanın kızlar...

beimde demir hapım gyno ferro

oy hadi güle güle kullanın eşyalarınızı

sizinde oda takımız hayırlı olsun güle güle kulanın

kız sadece bana cevap veriyormusşun gibi olmuş,,,
teşekkürler ilgine ;kaydirigubbakcemile5

ehehehehheee

canlarım aldığımız oda bu inci tuncelden aldık bu takım yatağı alt değiştirme minderi abajuru avizesi duvar burdürü değişik çekmece kulpları ve halısı dahil 4 milyar tuttu tabii çingene pazarlığı yaptık. bu saydıklarımın hepsinde melek ayı figürü var. ne bilim hoşumuza gitti işte aldık:) bi de satıcı kadın dediki bunların üzerinde kokusu kalıo bir ay kadar havalanması gerekiyo teslimattan sonra dedi.

Eklentiler

• $picture_first_k_b.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 19
canım senin bebişininde mobilyası hayırlı olsun;

darısı başıma artık ,
geçen hafta modokaya falan baktık ama sipariş vermemiştik, herhalde bu hafta sonu sipariş veririz diye düşünüyorum.
şirvan istanbulda mobilya için daha ucuz diyolar çoğunuz istabullusunuz kızlar
burda beğendiğimiz mobilyalar hep 3.500 civarı istanbulda ne kadar ortalama ??

vay anasını o kadar büyüttün kaseyi demek delikafadulden

canım inşallah iyi birini bulursun bakıcı işi çok öenmli çünkü sonuçta canını emanet ediyorsun. benim annemin yanında senelerdir çalışan gürcü bi kadın var ben onu almayı düşünüorum.

kızlar piyasa rezil durumda biz aldığımız mobilyayı 6500 den 4000 e indirdik satamadıkları için nerdeyse yarı fiyatına veriyolar iyi pazarlık yapın aklınızda bulunsun

cnm hayırlısı olsun
bizde bursada baktık dediğin herşey var halısı hariç 3,500
dolapları daha büyüktü bana biraz pahalı geldi yaa
CADIARZU

canım nisan bebişleri cicileri topigini bulamadım nedense....

güle güle kullanın sade ve güzel........tam benlik....

eh bursasu....delikafaduldendelikafadulden

KIZLAR NE ZAMANDIR EBRARTUBA yok............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…