2009 Nisan Anneleri buraya

adını zikretme oo takımın bilmişin ya işte canım ilahi güldürdün beni ne tatlısın sen yaa:roflol:

YAAA niye zikretmiyimm. ben fanatik beşiktaşlıyım.ne olursa olsun. geçen sene maçlaragidiyorduk eşimle bu sene hamilelikten dolayı hiç gitmedim. eşimde gitmedi benim içim gidiyor gidemiyorum diyee.. şansımız dönücek inşallah..
canım sen de çok tatlısın saol :sm_cool:

E=ŞİRVAN;4992916] çalıştığım için magbnezyum kullanmam lazımdemişsin. niye oturduğumuz için olan ağrılar mı. ben dün çok kötüydüm. sabahtan akşama kadar klavyeye eğilmekten gögüs altı ve belim çok ağrımıs evde yemek bile yiyemedim. 3 lokma yiyip uzanıyorum. çok ağrım vardı. şimdi ufaktan yine başladı göğsümün altından ağrımaya bende mi içsem o ilaçtan :çok üzgünüm:

selinay çok iyi fikir canım. acarsanız bende yazarım. arkadaşlar canımız çeker demiş.isim vermeyiz. mesela sütlü tatlı, şerbetli tatlı, çikolata filan diye yazarız. yani ayrıntıya girmeden. yemeklerinde adı yazılmaz örneğin
sabah ekmek peynir yumurta süt vb....
öğlen 1 tabak sebzeli yemek veya etli yemek - o şekilde yazılır isim verilmez
ara öğün 1 porsiyon meyve (meyve adıda verillmez..
böle yazarsdak kimsenin canıda çekmez...

canım bende ferro sanal kullanıyorum.. benim iştahımı açmadı. benim iştahı elevit açtı... onuda bıraktım.
buda bitiyor.az kaldı. başka ilaç kullanmak istemiyorum :dilcikar:

Günaydın canım
Öyle bir mesaj gelmedi bana:sm_confused:

Bana kk editörden bi mesaj gelmişte sadece ankaradakilere gönderdik yazıyodu ondan sordum. Dün akşam atmışlar acil diye ben bugün gördüm demetevlerde bir hastaya acil kan lazımmış onun için ne yapabiliriz diye yazmışlardı.Merak ettim acaba bulabildiler mi diye mesaj attım ama daha cevap gelmedi.fisfisfis

ben magnezyum kullanmazsam ağrıdan ve kıramplardan duramıoyorum korkunç bişey. onun dışında ferrum fort ve elevit e de ara vermeden devam ediyorum napiim kilo aldırıo ama doktor al dedi almazsam mutsuz olurum.

kızlar bu arada kasım aralık derken ocak annelerinin de sonu geldi sıra bize geliyo:)

kızlar günaydın ben daha işe gidemedim,azıcık ütüm var bizimki gelip alana kadar onu bitiriim dedim 2 gündür onlar bana ben onlara bakıyorum inanınki,artık geçmişi felan gidince okurum öptüm şimdilik hepinizi şekerler,bu arada liste fikri harika yoksa saçma sapan yemekten kurtulamayacağım bende,sabah mısır gevreği(meyveli)sütle karıştırıp yedim tost yerine bebişinde hoşuna gitti anasının danası ne olacak hehehehehe

herkese günaydın güzel anneler!!!
çiçek april bebekleriniz odası hayırlı olsun güle güle kullansın bebişler!
çiçek bebeğinin odası sade güzelmiş.fiyatlargerçekten yüksek ama sıkı pzarlık etmişsiniz anladığım kadarıyla.
bizde geçen haftasonu beğendik "denizi modeli" bilirsiniz gemiler balıklar gemi dümeni falan.
ama çok tatlı şeyler şu bebek odaları.özellikle içine yerleştirilen uyku setleri.o kadarçok modeli varki.
biz deniz fenerli bişey beğendik.
mobilyalar sipariş verdikten 15 gün sonra teslim edilecek.

[

E=ŞİRVAN;4992916]
çalıştığım için magbnezyum kullanmam lazımdemişsin. niye oturduğumuz için olan ağrılar mı. ben dün çok kötüydüm. sabahtan akşama kadar klavyeye eğilmekten gögüs altı ve belim çok ağrımıs evde yemek bile yiyemedim. 3 lokma yiyip uzanıyorum. çok ağrım vardı. şimdi ufaktan yine başladı göğsümün altından ağrımaya bende mi içsem o ilaçtan :çok üzgünüm:

edacım ; valla detayını sormadım ama , bana ikide bir bişey sorsam ağrım var falan diye
oturarak çalışıyosun , diyip duruyor...

artık mobilya gelsin aldığımız giysileri yerleştirmeye başlayacağım.
dün çok güzel tulum takımı aldım 9-10 parça.
bide minik minik çoraplar rengarenk.üzerinde köpek patileri var.
inşallah sağlıkla kullanmayı nasip eder ALLAH!

canım senın kan grubunla aynısıysa ondandır ankaradakilere degıldir yani senınle aynı kan grubundandır...

güle güle kullanın hoşgeldin....

Herkese günaydın. Umarım keyifler iyidir
hoşgeldin

günaydın nisan anneleri.ne çok sayfa var öyle.ben şimdi onları okumaya gidiyorum.
hoşgeldin

iyi günlerde saglıkla giysin bebişin cicilerini...........:teytey::teytey:

ben sadece demir hapı kullanıyorum ferrum fort.
onun haricinde doktorum birşey vermedi.
kasılma kramplar bende olmuyor hiç.
ne magnezyum ne calsiyum kullanmıyorum.

urla, cicekcicek, eda_edanur+, Esennn, glnm_kvrck, oslem1907, poseidon80, resolve31, sinehas, tuğçe8, ŞİRVAN+

sabah sabah kalabalıgız maşallah

Sana da günaydın canım..
Ankaradasın di mi canım
Hangi hastaneye gidiyosun?[/QUOTE]

Tunalıda bir doktora gidiyorum. GATA'da Prof. Kendisi. Şeker için falan hastaneye gittim. Genelde muayenede her şeye bakıyor. Bazen tahlilileri de orda yapıyor. Doğumu da Allah nasip ederse HRS diye kadın doğum hastanesinde yapmayı düşünüyorum. Haftaya 28.Hafta dolunca doktordan önce hastaneyi de detaylı bir gezeceğiz. Bakalım hayırlısı...:Saruboceq:

Sen nereye gidiyorsun?:1hug:

kızlar bu arada benim göğüslerim önceden çok kaşınıyordu ve kuruyordu.
Lansinoh Lanolin adlı kremi kullanıyorum.çok etkili bir krem kaşıntıyı kuruluğu giderdi.ayrıca doğumdan sonrada kullanabiliyosun..
çatlaklar için günde bir kere akşamları Lierac
Phytolastil Gel, sabahlarıda acı badem kremi kullanıyorum.
bugün sabah itibariyle vücudumu inceledim hala bir çatlağa rastlamadım:))
bu kremleri öneririrm...

tam karar vermedik ama - o mobilya daha uygun geldi, pazarlıkla dahada uyguna alabilirim diye düşünüyorum.

bu arada eminönünde havuzlu handa ; yatak örtü takımlarıda vardı, biz geçen sene kardeşime ordan almıştık, yarı yarı fark ediyordu.. mobilya alırken tekstil hariç diye almıştık,,,,

çok teşekkür ederim!!!!!!allah hepimize aldıklarımızı güle güle kullanmayı nasip etsin canım

Canım ben Mevki Hastanesine gidiyorum..

Güle güle kullansın bebişin
Sağlıklı güğnlerde inşallah

Canım o takım çok hoş
Hayırlı olsun
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın bebişinle inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…