kızlar günaydın ben daha işe gidemedim,azıcık ütüm var bizimki gelip alana kadar onu bitiriim dedim 2 gündür onlar bana ben onlara bakıyorum inanınki,artık geçmişi felan gidince okurum öptüm şimdilik hepinizi şekerler,bu arada liste fikri harika yoksa saçma sapan yemekten kurtulamayacağım bende,sabah mısır gevreği(meyveli)sütle karıştırıp yedim tost yerine bebişinde hoşuna gitti anasının danası ne olacak hehehehehe
[
E=ŞİRVAN;4992916]
:
edacım ; valla detayını sormadım ama , bana ikide bir bişey sorsam ağrım var falan diye
oturarak çalışıyosun , diyip duruyor...
kızlar bişey soracağım.
herhangibir egzersiz yada spor yapan varmı?
geçen bir yazı okudum.
hamileler için uygun sporlar.
1-jogging
2-yoga
3-yüzme
4-dans
5-pilates
yazıyordu ama en güzeli yürüyüşmüş.özellikle normal doğum yapmak isteyen annele adaylarının egzersiz yapması vücudunu esnetmesi çok faydalıymış.
bende sabahları yürüyorum.
yüzmekte çok istiyorum ancak bizim burda yanlızca otellerin kapalı yüzme havuzları var onlarada cesaret edip gidemiyorum.malum hijyen problemi çıkabilir diye.
bide bizim hamileleikler kış aylarına denk geldi.
hamilelikten önce aerobik step ve dans için düzenli gittiğiim bir salon vardı.(zaten şimdi niye gitmediğimi merak ediyolardır:))
şimdi gidemiyorum çünkü iş çıkışı çok geç oluyor.havalarda çok soğuk bir ana önce eve gidip dinlenmek istiyorum..
kızlar topiği açtım ne yediğimi yazdım heheeh sizleride bekliyorum............................
sagol canımgünaydın herkese!!
hemen hemen aynı zamanlar canım bakalım hayırlısı işallah sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza:Saruboceq:
bebeğin hareketleine bende tam olarak anlam veremiyorum şimdilik ama anlamak isterdim..:ecrin_bebek:
gözün aydın canım..
bende kız analarının canı ekşi ister diye biliyodum ama hergün çikolata kavanozunun içine düşmüş gibi yiyiyorum:1shok:cokacimcoook
güle güle kullansın bebeişin
geçmiş olsun canım dikkat et biraz kendine,temizlikmi önemli bebişinmi.
acil şifalar :Saruboceq:
ayy yoruldum sayfaları okumaktan günaydında kalmadı-tatlicadiarzu-
sagolbu arada herkese günaydın günaydın demeden direk konuya dalmışım yanlşız..
aa unuttuklarım var..
çiçek mobilyana bayıldım... güle güle kullansın bebeişin..
april sende bitirmişsin eşya işini hadi gözün aydın
urla geçmiş olsun canım.. bir an önce atlatırsın inşallah... :1hug:
hayırdır urla genemi hasta ;
ben kaçırmışım ,,,
bu kızda rahat durmuyorki,, temizlik yapacam diye kendini paralıyor,,,
akıllanmaz bu kız anacım..........
günaydın kızlar..................
gece görümcem doğum yapmış 37. haftada çok sevindim bebiş sağlıklıymış......................
bu arada birazdan topiği açıyom ne yedeiğinizi yazın..........................
ha bide mobilya ve kıyafat alanlar hayırlı olsun ...............................
ben bulamadım cnm yaa adı ne topiğin nerde????????kızlar topiği açtım ne yediğimi yazdım heheeh sizleride bekliyorum............................
kızlar kalabalığı görünce gözlerim yaşardı valla,günümüz azalıyor gittikçe desenize :dance:
bende mi sorun var sitedemi geçmişi okuyana kadar canım çıktı:çok üzgünüm:kafamçokkarıştı
kızlar bişey soracağım.
herhangibir egzersiz yada spor yapan varmı?
geçen bir yazı okudum.
hamileler için uygun sporlar.
1-jogging
2-yoga
3-yüzme
4-dans
5-pilates
yazıyordu ama en güzeli yürüyüşmüş.özellikle normal doğum yapmak isteyen annele adaylarının egzersiz yapması vücudunu esnetmesi çok faydalıymış.
bende sabahları yürüyorum.
yüzmekte çok istiyorum ancak bizim burda yanlızca otellerin kapalı yüzme havuzları var onlarada cesaret edip gidemiyorum.malum hijyen problemi çıkabilir diye.
bide bizim hamileleikler kış aylarına denk geldi.
hamilelikten önce aerobik step ve dans için düzenli gittiğiim bir salon vardı.(zaten şimdi niye gitmediğimi merak ediyolardır:))
şimdi gidemiyorum çünkü iş çıkışı çok geç oluyor.havalarda çok soğuk bir ana önce eve gidip dinlenmek istiyorum..
ben bulamadım cnm yaa adı ne topiğin nerde????????
2009 nisan anneleri hadi şimdide sağlıklı beslenmek ve daha fazla kilo alamamak için
selinay2002
selinay gözünüzaydın. güle güle büyütün yiğeninizi. Bu arada erken bekleniyo muydu bebek yoksa süpriz mi oldu merak ettim.
kızlar dün akşam selinayla konuştk belki okumuşsunuzdur
selinay bi topik aççak bugün ne yedik ne içtik diyecokacimcoook
kilolar ve sebeleri ortaya çıkcak bütün kirli çamaşırlar ortaya dökülecek:sm_cool:
sagol canım
sagol
kız daha iyleşmeden yine hasta oldum her yerım agrıyor bogazım şiş
ben hiç böyle degıldım hiç hastalanmaz bir yerım agrıyor diyen insanalara sinir olurdum
gözü aydın görümcenin ne zaman gitcen görmeye bebişi.............
ben yazdım canım
ben bulamadım cnm yaa adı ne topiğin nerde????????
akşam gidicem bebişi görmeye oğlumda çok görmrk istiyo...............
evet baya kalablığız muhabbet iyi katılım süper maşallahh
ben hergün hafif 10 dakikalık jimnastik yapıorum bi de 20 dakika falan tempolu yürüyorum
kızlar bende yazdım yemek topiğimize en çok ta ben yemişim.kaydirigubbakcemile
aslında 1 günü tamamladıktan sonra sabah öğle akşam ara öğün diye yazsak daha sağlıklı olmazmı.. takip etmesi kolay olur bence :1rolleyes:
eda_edanur, ayem2007, bursasu, cicekcicek, didem1981, dozkan, poseidon80, resolve31, Ruveydax, selinay2002, sinehas, sinemsin2811, urla+, ŞİRVAN
kızlar sabah sabah amma kalabalığız maşallahh...
merhaba arkadaşlar mutlu bir gün geçirmen dileğiyle yorumlara başlayalım gerçekten çok kalabalık olduk maşallah Allah bozmasın,ÇİÇEKCİĞİM bebeğinin oda takımı çok beğendim Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin,arkadaşlar inşallah sizlerde aldıklarınızı sağlıkla kullanırsınız,bende de çatlak yok ama hiç krem kullanmadım biraz yapıylada ilgili sanırım ama çatlak oolsada hiç problem değil bebeklerimiz sağolsun,kız annesi olarak bende çok tatlıya düştüm sanırım popomda biraz büyüdü göbek neysede popodan nasıl kilo verecez bilmiyorum.
özlembende mısır gevreği alıcam hem bahaneyle sütte içmiş olurum.. iş yerinde de pratik olur hemen 5 dk.da yenir. özellikle tercih ettiğinbişey var ya hamileyiz ya ne biliyim hepsini yiyebiliyormuyuz ?
alladım canım saol ben telle arayıp sorucam. birazdan bakalım ne dicek.. yoksa daha 1,5 ay çalışıcaz gittikçe şişiyoruz son günler daha da zor olucak. ilaç iyi gelir inşallah.
ay kızlar mobilya rengi konusunda kararsızım.. eşim yeşil istiyor ben mavi diyorum..
erkek çocuğuna hiç yeşil olur mu yaa :mymeka: gerçi ortak renk ama mobilyada yeşil kız rengi gibi geliyor bana... sizce erkek bebeğine yeşil nasıl.. saçma mı olur..
canım beni unutmuşsunnnnn:çok üzgünüm::jeyyar::1closedeyes::dilcikar: :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?