2009 Nisan Anneleri buraya

özlembende mısır gevreği alıcam hem bahaneyle sütte içmiş olurum.. iş yerinde de pratik olur hemen 5 dk.da yenir. özellikle tercih ettiğinbişey var ya hamileyiz ya ne biliyim hepsini yiyebiliyormuyuz ?

[
E=ŞİRVAN;4992916]
:

edacım ; valla detayını sormadım ama , bana ikide bir bişey sorsam ağrım var falan diye
oturarak çalışıyosun , diyip duruyor...

alladım canım saol ben telle arayıp sorucam. birazdan bakalım ne dicek.. yoksa daha 1,5 ay çalışıcaz gittikçe şişiyoruz son günler daha da zor olucak. ilaç iyi gelir inşallah.

ay kızlar mobilya rengi konusunda kararsızım.. eşim yeşil istiyor ben mavi diyorum..
erkek çocuğuna hiç yeşil olur mu yaa :mymeka: gerçi ortak renk ama mobilyada yeşil kız rengi gibi geliyor bana... sizce erkek bebeğine yeşil nasıl.. saçma mı olur..

ben hergün hafif 10 dakikalık jimnastik yapıorum bi de 20 dakika falan tempolu yürüyorum

sagol canım

sagol

hayırdır urla genemi hasta ;
ben kaçırmışım ,,,

bu kızda rahat durmuyorki,, temizlik yapacam diye kendini paralıyor,,,
akıllanmaz bu kız anacım..........

kız daha iyleşmeden yine hasta oldum her yerım agrıyor bogazım şiş

ben hiç böyle degıldım hiç hastalanmaz bir yerım agrıyor diyen insanalara sinir olurdum

gözü aydın görümcenin ne zaman gitcen görmeye bebişi.............

ben yazdım canım

eda_edanur, ayem2007, bursasu, cicekcicek, didem1981, dozkan, poseidon80, resolve31, Ruveydax, selinay2002, sinehas, sinemsin2811, urla+, ŞİRVAN

kızlar sabah sabah amma kalabalığız maşallahh...

kızlar topiği açtım ne yediğimi yazdım heheeh sizleride bekliyorum............................
ben bulamadım cnm yaa adı ne topiğin nerde????????

evet baya kalablığız muhabbet iyi katılım süper maşallahh

Canım havuza gitmeni hiç tavsiye etmem ben 21. haftamda başlayayım dedim ve hemen idraryolları iltahabı kaptım hemde beş yıldızlı otel havuzuydu. Çok giren falanda yoktu .
yaz olsaydı denize falan girilirdi ama havuz bana çektirdi antibiyotik kullandım mecburen.

selinay gözünüzaydın. güle güle büyütün yiğeninizi. Bu arada erken bekleniyo muydu bebek yoksa süpriz mi oldu merak ettim.

sağol canım süpriz yapmış gece heheh........................

ben bulamadım cnm yaa adı ne topiğin nerde????????

akşam gidicem bebişi görmeye oğlumda çok görmrk istiyo...............

evet baya kalablığız muhabbet iyi katılım süper maşallahh

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...daha-fazla-kilo-alamamak-icin-yeni-mesaj.html

merhaba arkadaşlar mutlu bir gün geçirmen dileğiyle yorumlara başlayalım gerçekten çok kalabalık olduk maşallah Allah bozmasın,ÇİÇEKCİĞİM bebeğinin oda takımı çok beğendim Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin,arkadaşlar inşallah sizlerde aldıklarınızı sağlıkla kullanırsınız,bende de çatlak yok ama hiç krem kullanmadım biraz yapıylada ilgili sanırım ama çatlak oolsada hiç problem değil bebeklerimiz sağolsun,kız annesi olarak bende çok tatlıya düştüm sanırım popomda biraz büyüdü göbek neysede popodan nasıl kilo verecez bilmiyorum.

kızlar bende yazdım yemek topiğimize en çok ta ben yemişim.kaydirigubbakcemile
aslında 1 günü tamamladıktan sonra sabah öğle akşam ara öğün diye yazsak daha sağlıklı olmazmı.. takip etmesi kolay olur bence :1rolleyes:

ben hergün hafif 10 dakikalık jimnastik yapıorum bi de 20 dakika falan tempolu yürüyorum

sen normal doğummu düşünüyorudm çiçekcim?
normal doğum yapmak isteyenler için özel egzersiz hareketleri var.ben evde kitaptan bakıp denemiştim ama sonra tembellik ettim.şimdi sadece yürüyorum okadar.
çok fazla yürüyüncede baldırlarım acıyo.(popoma yakın taraflar:)
eve gidip bir oturunca bir daha yerimden kalkmak için yardım alıyorum..

başta şimdilik böyle olsun da kendimizi terbiye edip birkaç gün sonra dediğin gibi yapalım bence.cokacimcoook

eda_edanur, ayem2007, bursasu, cicekcicek, didem1981, dozkan, poseidon80, resolve31, Ruveydax, selinay2002, sinehas, sinemsin2811, urla+, ŞİRVAN

kızlar sabah sabah amma kalabalığız maşallahh...

canım beni unutmuşsunnnnn:çok üzgünüm::jeyyar::1closedeyes::dilcikar::1shok:

off yaa bencede popodan nasıl vercezz. sinir oluyom 2 kilo alsam hemen büyüyo.. -tatlicadiarzu-

olur cnm neden olmasın hem aarın öbürgün kızın olur onada kulllanırsın
benim beğendiğim arasında rengarenk bile var bence olur maviye boğmana gerek yok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…