2009 Nisan Anneleri buraya

benim şeker sonucum yüksek çıktı.100 gr yüklemeside yüksek çıkınca doktorum endokrine yönlendirdi.diyet verdiler şimdilik.3 hafta sonra bir daha ölçülecek.inşallah düşürebilirim.bu arada doktor yüksek şeker ile ilgili hiç iyi şeyler söylemedi.doğumda bebeğin komaya girme ihtimali varmış.

heyyo ben geldim geçmişi okiim geliim,croxilex girersen ıspanaklı mercimeğin tarifini yazdım topike haberin olsun şeker

teşekkürler hoşbulduk.

lana ben seni yeni görüyorum hoşgeldin ve geçmiş olsun canım,hiç moralini bozma biraz dikkat eder ve dr.un söyledğinden dışarı çıkmazsan herşey yoluna girer allahın izniyle,onun için stres yok,kötü düşünmek yok bizim grupta,bu arada ben mersinliyim biliyormusun ama artık istanbulda yaşıyorum,ailem mersinde nasipse annem doğuma gelecek şubat sonu gibi inşallah,şu şeker testi sayenizde benide gerdi bu hafta bende yaptıracam hadi hayırlısı,bu arada kimse yok,biraz iş yapayım dedim bebiş hemen indi aşağı nasıl ağırlık yapıyor anlatamam,kastı kendiini galiba,gidip dinleneyim azıcık öpüldünüsss

bebeğinin iyi olduğuna testlerin normal çıktığına sevinidm güzelim.
inşallah hepimiz için herşey sonuna kadar güzel gider!

maşallah oğluşuna

DOZKAN,BURSASU test sonuçlarınız temiz çıkmış çok sevindim miniklerinizde kocaman olmuş maşallah umarım her zaman böyle güzel haberlerle döneriz,ALLAH yokluklarını göstermesin yavruların

Kızlar merhaba
Bursasu testin iyi çıkmış sevindim maşallah oğluşuna canım

Dozkan şeker testinin iyi çıkmasına sevindim
Bebişde büyümüş maşallah:)

:1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.:asigim::asigim:,,çok çok teşekkür ederiz kızlarr

hepimizin bebişlerine 41 kere maşallah
bende bugün bebek mevlütündeydim arkadaşımın bebişi 2 aylık oldu ismide defne öyle tatlı olmuşki büyümüş çok tatlıydı yaaa bende bebeğimi çok merak etmeye başladım:asigim:

dozkancım çok sevindim şekerinin iyi çıkmasına..
benim 98 çıktı sonucum hemen sölediler zaten

selam kızlar bizde ancak geldik pc başına......
bizimde kontrolümüz çok güzel geçti maşallah,barekallah
İDİL hanım 1.556 gr 41 cm olmuş kocaman benim kızım......
biz 2 hafta önceki gibi hala başaşağı duruyoruz ve inşallah böyle devam ederiz diyorum...
ve ben kilo almamışım son 1.5 aydır hiç değişmedi :))
umarım herkes çok iyidir ve melekleride tabi.......
ve sabah benim ablam geldi ziyarete bize neler neler almış...neredeyse tüm ihtiyaçlarımız diyebilirim..hiçbirşeyi yok derken bir anda çeyiz gibi oldu kızımın giysileri.....bugün güzel bir gündü hep böyle devam etsinnnn.....

didem
benim bebişte kafası sağ kasığımın orda duruyor döner diyorum ben çünkü daha tam olarak büyümediler vakitleri var cnm canını sıkma bence

aayy cnm yaa çok geçmiş olsun Allah korusun senide bebişinide kötü şeyler getirme aklına

rumelili maşallah cnm idil hanıma kocaman olmuşş

dozkan gözün aydın canım benim..............................

ben anca msneye koyarım canım heheh.....................

geçmiş olsun canım canını sıkma bişe olmaz inşallah....................

gözün aydın rumelilioh ne güsel kiloda almamışsın.....................

günaydınlarrrrrrrr iyi pazarlar

ayyy bugün de kimse yok. GÜNAYDINN KIZLARRRRR.

bursasu teşekkür ederim canım. Benim sonucu çıktı olarak daha almadım telefonla konuştuk doktorla oda sonuç gayet iyi dedi. Seninde gözünaydın.

Selinay teşekkür ederim tatlım neyseki sorunsuz geçtik bu testide.

eee bende çıkayım bari. YARIN BOL SOHBETLİ BİRGÜN OLUR UMARIM BYYYY

İyi pazarlar herkesee.. İstanbulda karanlık ve sağnak yağışlı bir hava var. Kocişim uyanırsa bebeğimizin son kalan eksiklerini almaya gidicez. Bu arada dünde beşiğini aldık:) Çok şeker Dün Şirvanla birlikte seminerdeydik. Göremeyenler için, oğluşu kocaman olmuş çok şeker. Kıpır kıpırdı seminer boyunca, tabiki benimkide hiç durmadı, sevdiler birbirlerini bebeklerhihoyyyt

günaydıııııııııııııın,test sonucu ii çıkan arkadaşlarım gözümüz aydın inşallah,bebeklere 41 kere maşallah allah nazardan saklasın inşallah,e bundan sonra artacak kiloları tabiki ama onunki çok benimki az felan diye düşünmeyin sakın önemli olan sağlıklıolmaları her bebek farklı metabolizmaya sahip gelecek ama allahın izniyle hepsi sağlıklı olarak gelecek ben inanıyorum ve hepinizi öpüyorum şekerler,iyi pazarlar herkese,kahvaltımı yapmaya başbaş

iyi haftasonları kızlar
sizleri merak ettim bi bakayım dedim kasvetli bir hava var bugün bursada
kocişe bugün temizlik yaptık saolsun süpürdü sildi heryeri oh canıma deysin hihihih kaydirigubbakcemile3

bizde kocişle temizlik yaptık bugün hatta ben bıraktım o hala uğraşıo biyerleri tamir edio:) köle gibi çalıştırdım valla onu

üfff kızlar yaaa çok sıkıcı,kasvetli bi hava var...bebişimde yerinde durmuyo hiç..bide sağ kasığım acayip ağrıyo arka tarafa doğru belimede vuruyo ağrısı, Burdada kimsecikler yokmuş sizinle paylaşmak istedim

iyi akşamlar nisan annişleri.umarım hepiniz iyisinizdir.çok fazla sayfaya giremiyorum.fırsat varken merhaba diyeyim dedim.antalya çok yağmurlu.haftasonu evden çıkamadık.kızımla beraber bol bol tv. izledik.cuma günü kontrolüm var.artık doğumu konuşacağım doktorlaben epidural normal istiyorum.neyse hepinize iyi akşamlar.

kızlar herkese günaydınnn... üç gündür felaket griptim halsizlik, nezle ne arasınız var yani... dün gece artık dayanamadım doktora gittik eşimle... tahlil filan yaptılar, kanda enfeksiyon oranı fazla göründü, doktor antibiyotik verdi, kullanmazsan enfeksiyon bebeğe geçer daha tehlikeli dedi. bende mecburen bu sabah antibiyotiğe başladım gerçi hamilelerde kullanılması sakıncalı değildir diyor ama gene de içim hiç rahat değil... hemen iyileşmek istiyorum artık... neyse ki bebişim 2 gündür kıpır kıpırda içim biraz daha rahat bu yüzden... aranızda hiç hamileliği boyunca antibiyotik kullanan oldu mu acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…