2009 Nisan Anneleri buraya

Canım günaydın
Şu an bende gribim ama antibiyotik kullanmıyorum..
Çok geçmiş olsun
Doktorun önerdiyse korkulacak birşey yoktur canım..

canım bebişim beşiğinde mışıl mışıl uyur inşallah. hayırlı olsun tatlım .....

evet kızlar biz c.tesi Aprille birlikteydik,,, (S_EBRUDA gelecekti ama gelmedi, ekti bizi) birbirimizin karınlarına ellerimizi koyup, bebeklerin hareketlerini dinledik, ( bu arada April hareket konusunda iyice tecrubeleşmiş)
ben he oynuyor diyorum, o yok şuan geriliyor, vuruyor dedi; ayağı kolu hepsini biliyor maşallah)

kızlar dün akşam kardeşim sallanan beşiği (portbebe); anakucağı; bebek pusetini getirdi;
artık oğlumun cicileri yavaş yavaş geliyor;

Son düzenleme:

Canım bebişinin ilk cicileri hayırlı olsun
Sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin Allah

iyi haftasonları kızlar
sizleri merak ettim bi bakayım dedim kasvetli bir hava var bugün bursada
kocişe bugün temizlik yaptık saolsun süpürdü sildi heryeri oh canıma deysin hihihih kaydirigubbakcemile3

bizde kocişle temizlik yaptık bugün hatta ben bıraktım o hala uğraşıo biyerleri tamir edio:) köle gibi çalıştırdım valla onu

valla kızlar size halal olsun ; eşlerinize temizlik yaptırıyorsunuz... benimki yapmıyor, kadın çağır diyip duruyor,,,, dün 2,5 kadar uyudu , bende biraz etrafı topladım o uyurken dayanamadım artık evi birde süpürüm dedim, sonuna doğru o kalktı zaten ,,
banyoları temizledim bıraktım, silemedim valla ne yapim belim koptu,,

akşamda misafir vardı, tabii herzamanki gibi yemekleri eşim yaptı.

Son düzenleme:

günayyydın
şirvancım hayırlı olsun cicileriniz
benimde bebeğimin beşiğini annem çoktan alıp bana süpriz yapmıştı. biz erkke sandığımız için mavi almıştı. geçenlerde doktor kızmış deyince dün gidip aldığı yerle konuştum değiştirecekler. yinede emin olamıyorum kız mı erkekmi diye bende sarı renkli beğendim onu alıcaz inşallah. birde kuzuma oyuncak bebek aldık. bayağa üyükçe bişey. kızım doğduğunda oyuncak bebeğin kardeşi gibi olacak :)

aaa kimse yok bu akşam, neyse hepinize ii akşamlar...

güzelim sen nerelerdesin, mailde atıyorum cevap alamıyorum, ,,bugünde senden haber alamasaydım, tel açaçaktım.
Merak ettim.

Kızlar aramızda giremeyenler olursa bir şekilde birbirimize haber ulaştıralım, merak ediyoruz burda....

canım günaydın
şu an bende gribim ama antibiyotik kullanmıyorum..
çok geçmiş olsun
doktorun önerdiyse korkulacak birşey yoktur canım..

kızlar ikinize de geçmiş olsun,,,
bol bol taze mevye suyu içmenizi tavsiye ederim.

Greyfurtla birlikte ilaç içmeyin sakın , iyi olmadığını duymuştum.

galatea çok geçmiş olsun canım. Doktor verdiyse sakın aksatma ilacını. ayrıca sitede bir sürü kişi kullandık antibiyotik . ben de 22. haftada kullanmak zorunda kalmıştım. Umarım hemen iyileşirsin.

Şirvancım bebişinin cicileri gelmeye başlamış negüzel. Güzel günlerde kullansın oğluşun hepsini.Şimdi ev bebek bekleyen ev haline gelmeye başlamıştırrrr.:CüvCüv:

GÜNAYDIN KIZLARRRR.Umarım hepimiz sağlıklı ve güzel bir gün geçiririz.

glnm sana da günaydın canım. geçmiş olsun aman dikkatette ilerlemesin hastalığın.

Canım bebişinin ilk cicileri hayırlı olsun
Sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin Allah

teşekkür ederim kızlar,,,
tüm bebeklerimiz sağlıcakla cicilerini kullanırlar inşalllah.

Şirvancım bebişinin cicileri gelmeye başlamış negüzel. Güzel günlerde kullansın oğluşun hepsini.Şimdi ev bebek bekleyen ev haline gelmeye başlamıştırrrr.:CüvCüv:

canım teşekkür ederim .yavaş yavaş başlayacak ama benim ilk önce bebek odası yapmağı planladığım odayı boşalmam gerekiyor,,,

düşündüğüm odada 2 çekyat , kitaplık, ütü masası, süpürge , anlayacağız evin tüm ıvır zıvırları bu odada , dün üç parça eşya gelince oda daha kalabalık oldu....

o oğlumun odasını sipariş vereceğiz. ..(artık çekyatları bir yere gönderecğim.)

kolay gelsin canım. tabi aile genişleyince ev dar gelmeye başlar artık kaydirigubbakcemile3

kızlar ikinize de geçmiş olsun,,,
bol bol taze mevye suyu içmenizi tavsiye ederim.

Greyfurtla birlikte ilaç içmeyin sakın , iyi olmadığını duymuştum.

glnm sana da günaydın canım. geçmiş olsun aman dikkatette ilerlemesin hastalığın.

Sağolun kızlar..
2 gündür gece zor uykuya dalıyorum öksürmekten
Birde öksürdükçe bebek hareket ediyo
Ondanda korktum birşey olcaka diye..

günaydınlaaar,

pardon şirvancım ya, maillerimede bakamadım son bir haftadır..geçen hafta hergün full çalıştık ve çok yoğundu.akşam eve geldiğimde yerimden kalkacak halim kalmıyordu..aralarda girip okuyayım falan dedim ama açar açmaz çalışmak için çağırıyorlardı..evet geçen hafta bebeğim ve benim için zor bir haftaydı, sürekli ayaktaydım,üstelikte çok soğuktu okul. yalnızca cuma öğleden sonra izin alıp doktorumuza gittik, herşey normal görünüyor 1167 gr olmuş bebek dedi..hastane odalarına baktık, çok temiz, tv. falan bile var.eşim dvd player gördüm galiba diyor,iyi izleriz bol bol dedi :))

dünde mothercare e uğradım, son indirim demişler oğluma bi hırka aldım içi polarlı..60 ytl den 20 ye düşmüş,daha önce farketmemiştim..

neyse biz bu c.tesi görüşüyoruz di mi? bi değişiklik oldu mu?? bu arada şirvan neler anlattılar seminerde, anlatın bakalım :))))

Canım günaydın
Şu an bende gribim ama antibiyotik kullanmıyorum..
Çok geçmiş olsun
Doktorun önerdiyse korkulacak birşey yoktur canım..

çook geçmiş olsun kızlar..inşallah biran önce iyileşirsiniz..

şirvan hayırlı olsun canım ufaklığın eşyaları..inşallah iyi günlerde sağlıkla giyer..

CANIM beşiğiniz hayırlı olsun eksikleri bitirdin hadi gözün aydın darısı başımıza artık.. bende gelmek istiyordum kısmet değilmiş işim çıktı neyse cumartesi görüşücez zaten..

canım sıkma canını bende 12. haftamda 40derec ateşle ateşle hastaneye gittim. idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı banada antibiyotik verdi. aradan 2 hafta geçti. bu seferde 20 lik dişim çıkmaya başladı. çenem komple şişti. o zamnda mecbur kullandım. doktorumhamileler için sakıncası olmayan bir ilaç dedi. mecbur içtik. içen çok varsıkma canını..

mothercare bende uğrıyım bu akşam iş çıkışı ...
cumartesi görüşüyoruz. ben geliyorum. rumelil sen gelebiliyormusun canım. önceden gelebileceğini söylemiştin. kalabalık olalalım çok güzel geçiyor.. delikafadulden

bu arada herkese günaydın...
dün akşam eşimle gezerken arkadaşıma rastladım. 33. haftası hamileymiş kız bebeği olacak. karnı benimkinin 3 katıydı. senin karnın çıkmamış bebeğinin kilosu ne filan dedi. yine klasik muhabbetler. ben göbeğim çıktı zanediyordum onu görünce çıkmadığını düşündüm. cumartesi sizin göbeklerinizede bakçam. içime kurt düştü yine kilosunu merak ediyom oğlumun kontrolde 5 şubatta şimdiden gitsem mii :çok üzgünüm:

yok be arkadaşım niye hemen pimpirikleniosun hem kızzın 33 haftası elinde olmadan şişmiştir bizde belki o kadar olmayacak ama şişeceğiz ister istemez biz daha 27- 28 haftalardayız inan 1 haftada bile farkediyor insan hemen panikleme yahu

bak şöle diim sana istersen geçen hafta ayağıma giydiğim ayakkabıyı sabah fıydırıp attım giremeyince o kadar yani sadece ayak değil bacakta şişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…