2009 Nisan Anneleri buraya

Şirvan gönderdiğin mail çok güzeldi canım
Sabah sabah çok duygulandım ...
Gözlerim doldu...

benimde çok hoşuma gitti, gözlerim doldu, sizlerle paylaşmak istedim. Annelik Böyle birşey herhalde...
dur kız burayada ekliyim ; diğer arkadaşlarda okusunlar.

ONA BİR DAHA SARILIN!

Hala sizinleyse!!!

1 yaşınızdayken sizi elleriyle besledi ve yıkadı. Bütün gece ağlayıp onu uyutmayarak teşekkür ettiniz.

2 yaşınızdayken size yürümeyi öğretti. Size seslendiğinde odadan kaçarak teşekkür ettiniz.

3 yasınızdayken size özenle yemekler hazırladı. Tabağınızı masanın altına dökerek teşekkür ettiniz.

4 yaşınızdayken elinize rengârenk kalemler tutuşturdu. Evin bütün duvarlarına resim yaparak teşekkür ettiniz.

5 yaşınızdayken sizi cici kıyafetlerle süsledi. Gördüğünüz ilk çamur birikintisine atlayarak teşekkür ettiniz.

6 yaşınızdayken okula kadar sizinle yürüdü. Sokaklarda 'GITMIYCEEEEEEEM' diye ağlayarak teşekkür ettiniz.

7 yaşınızdayken size bir top hediye etti. Komşunun camini kırarak teşekkür ettiniz.

9 yaşınızdayken size dualar öğretti, siz her seferinde unutarak teşekkür ettiniz.

11 yaşınızdayken sizi arkadaşınızla sinemaya götürdü 'Sen bizimle oturma' diyerek teşekkür ettiniz.

12 yaşınızdayken zararlı TV programlarını seyretmenizi istemedi. O evde değilken hepsini izleyerek teşekkür ettiniz.

19 yaşınızdayken okul masraflarınızı karşıladı, sizi arabayla kampusa götürdü ve eşyalarınızı taşıdı.

Arkadaşlarınız alay etmesin diye kampus kapısında vedalaşarak teşekkür ettiniz.

21 yaşınızdayken iş hayati ve kariyerinizle ilgili size fikir vermek istedi. 'Ben senin gibi olmayacağım' diyerek teşekkür ettiniz.

22 yaşınızdayken kep giyme töreninizde size gururla sarıldı. Avrupa seyahati için para isteyerek teşekkür ettiniz.

25 yaşınızdayken düğün masraflarınızı karşıladı, sizin için hem mutlu oldu hem çok duygulandı. Siz dünyanın bir ucuna taşınarak teşekkür ettiniz.

30 yaşınızdayken bebek bakimi hakkında size akil vermek istedi. 'Artik bu ilkel yöntemleri bırak' diyerek teşekkür ettiniz.

40 yaşınızdayken sizi arayıp bir akrabanızın doğum gününü hatırlattı. 'Anne işim başımdan aşkın' diyerek teşekkür ettiniz.

50 yaşınızdayken o çok hastalandı, hafta sonunda onu görmeye gittiğinizde mutlu oldu.
Ona yaşlıların çocuk gibi nazlı olduğunu söyleyerek teşekkür ettiniz.

Derken bir gün..... o öldü.
O güne kadar onun için yapmadığınız ne varsa, o anda kalbinize bir yıldırım gibi duştu....

VE BİR HİKAYE:

'Evin telefonu sabaha karşı üç buçukta çaldı. Uyku sersemi adam telefonu açtı.
Telefondaki ses annesine aitti.
Telaşlandı, korktu başlarına bir şey mi gelmişti?
Annesi 'nasılsın oğlum iyi misin?' diye sordu.
Oğlu şaşkın bir ifadeyle 'iyiyim anne hayırdır bir şey mi oldu siz iyi
misiniz?' dedi.
Annesi 'biz iyiyiz bir şeyimiz yok sadece sesini duymak istedim' dedi.
Oğlu da 'anne bunun için mi aradın saat sabahın üçbuçuğu yarında
konuşabilirdik' diyince annesi de 'rahatsız mı ettim oğlum?' dedi.

Oğlu 'evet anne rahatsız ettin' diyince annesi

'30 sene önce sen de beni bu
saate rahatsız etmiştin, doğum günün kutlu olsun'

EĞER HALA SİZİNLEYSE, ŞİMDİ ONU HER ZAMANKİNDEN DAHA COK SEVİN....

UNUTULMAMAK DİLEĞİYLE...
a.s.:1hug:

günaydın kızlar

hasta olanlara geçmiş olsun dikkat edin kendinize.................

bizde sonunda dün bebişin beşiğini aldık bugün arkadaşım kurmaya gelecek.........................

böle işte..........................................

kızlar c.tesi bence bir problem yok. fakat aprilin doktor kontrolü varmış, o gelemiyecek,
Geda Annesinin yanına şehir dışına gitmişti. o da yok.

kimler gelebilecek tam bir kesinleşsin derim.

Bu arada seminerde ; bebeğin banyosu, ve bebek masajı anlatıldı.

bende geçen hafta aldım bu maili bak 3.okuyuşum okumayacam dedim dayanamadım yine zırıl zırılım en çokta şu gece telefonu kısmı beni bitiror yani,çok gerçekçi canım annem sesimi bir gün duymasa rahat etmez birde gurbette olunca tabi daha başka ama istemeden kırdığım zamanlar geliyor aklıma gerçekten nasıl yapabilmişim diyorum,öyle kavga felan değil yanlış anlamayın sadece ters düşerdik bazen yinede kalbini kırdım diye özür dilerdim mutlaka,hiçte kıyamaz annesine derdi o da ağlardı ben ağladıkça,ne zorluklarla isteyerek getirmişler beni dünyaya beklemişler acı çekmişler bebek diye,ben annem kadar iyi bir anne olamam diyorum hep,olamam istesemde,yine koptum yahu

istanbul grubu yoklama verin bakalım, kimler gelecek c.tesi günü??

öslem1907 sen nerede oturuyorsun, çok uzak mısın kadıköy e??

Günaydın herkese
Şirvan yazı çok güzeldi.Dolu dolu gözlerle okudum.Teşekkürler paylaştığın için.
Ben tatilimin ilk günündeyim.2. dönem de başlamayacağım okula zaten.Evimde oturup oğlum için hazırlanıp onun gelmesini bekleyeceğim.Ne güzel değil mi?

canım ben avrupa yakasındayım geçen buluşmanızda içim gitti gelemedim buna gelmeye çalışacam merak etme,uzakta olsa araba yakınlığında sonuçta,nereye gitsem eşim bırakır beni fazla dışarı çıkmam,ofis ve ev,arada cevahir yakın diye bana gezmeye cevahire yada profiloya gidiyorum o kadar yani,eğer kociş burda olursa getirir beni,sizlerle tanışmayı çok istiyorum çünkü

günaydınn
ben buluşmaya gelebilirim demiştim. Seminer için bişi demiş miydim ben bile hatırlamıyorum. Gelirim dediysem kusura bakmayın . Eşimle gezmeye çıktık cumartesi. O çalışsaydı gelirdim belki. Özür dilerim. Bu hafta yapılacak buluşmaya gelmeye çalışcağım ama söz vermiyeyim yine de. İnşallah gelebilirim.

arkadaşlar hepinize günaydın.

cumartesi günü şeker taramasını yaptırdım.malesef 170 gibi yüksek bi rakam çıktı.hiç ummuyordum.ben anca 3 kilo aldım.şeker çikolata kek pasta zaten yiyemiyorum.doktorum 100 lük istedi o da yüksek çıkarsa diyetisyene yönlendireceğim dedi.ama benim zaten diyetisyenin söyleyeceği şeyleri yemediğim düşünülürse ben bu şekeri nasıl düşürcem.

50 mg lığı yüksek çıkıp 100 lüğü normal çıknalar kimlerdi yazabilirler mi lütfen.

canım geçen gün bulgurludan nasıl gelirim diye sorduğundan ben geliceğini düşündüm...
Hatta ben erken gitmiştim. Size yer bile ayırmıştım . Ama neyse artık....

Bu arada buluşmaya herkesi bekliyoruz. Koca göbeklilerin günü var kızlar ,,, önemli işleriniz yoksa gelin derin ,, yeni yüzler le de tanışmak isteriz.

aprilcim senin kontrolün kaçta?? biliyosun epey bi oturup sohbet ediyoruz, erken biterse katılamaz mısın bize??

bu arada şirvan,ben,öslem ve s_ebru dışında başka kimler vaaar!! şirvancım bigudi de gelecek mi? haberi var mı? kalabalık olsun çok güzel oluyo öle :)))

günaydın kızlar
hasta olanlara çok geçmiş olsun.bebişlere yeni cici alanlarda hayırlı olsun..
bende haftasonu alışveriş merkezine gittim.neredeyse tüm mağazalarda %70 indirim vardı.zara oysho gibi mağazalardan bebişime ciciler aldım.
hala kız bebek kıyafeti alıyorum ama hala bebişim ısrarcı bize bakmamakta:çok üzgünüm:
cumartesi günü başka bi hastaneye gittim 4 boyutlu çekiyorlar diye.
benim yaramaz ve inatçı bebişim bize doğru bakmadı.tabi poposunun fotosunuda çekemezlerdiya..
herneyse 2 çikolata,meyve suyu ve tost denedim gene olmadı.
babasına çekmiş benim inatçı bebişim ne yaptıysam dönmedi.
bişey yaptıkda küstümü acaba:bbo:
bi dahaki seferde bakmazsa çıldıracağım offkafamçokkarıştı

hııımm sinehas geçen buluşmada haber verseydiniz gelirdim demiştin, c.tesi saat 2 de kadıköy de buluşacağız, gelecek misin??

Ama ben zaten bulgurlu da oturmuyorum ki bulgurlu nerde onu bile bilmem :). ben değilim yani o soruyu soran. neyse artık yanlış anlaşılmış. içimden geçmişti gelmek seminere de buraya yazmamıştım diye hatırlıyordum zaten. Yoksa Şirvan içimi mi okuyor diye korkmuştum. :1hug:

hııımm sinehas geçen buluşmada haber verseydiniz gelirdim demiştin, c.tesi saat 2 de kadıköy de buluşacağız, gelecek misin??

işallah diyeyim canım
şimdiden söz vermek istemiyorum canım.
eşimin işi olmazda getirirse gelebilirim,yoksa markete bile bırakmıyorlar beni :bbo:
aslında kocişim çok karışmıyoda annem alt katta olduğu için yakalıyo hemen beni :mymeka:

sen değilsen eda_edanur du o zaman ; biriniz sordunuz işte canım.....
Bulgurluda çalışan oydu dimi.....

Ne bilim aklımda sen kalmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…