Şirvan gönderdiğin mail çok güzeldi canım
Sabah sabah çok duygulandım ...
Gözlerim doldu...
günaydınlaaar,
pardon şirvancım ya, maillerimede bakamadım son bir haftadır..geçen hafta hergün full çalıştık ve çok yoğundu.akşam eve geldiğimde yerimden kalkacak halim kalmıyordu..aralarda girip okuyayım falan dedim ama açar açmaz çalışmak için çağırıyorlardı..evet geçen hafta bebeğim ve benim için zor bir haftaydı, sürekli ayaktaydım,üstelikte çok soğuktu okul. yalnızca cuma öğleden sonra izin alıp doktorumuza gittik, herşey normal görünüyor 1167 gr olmuş bebek dedi..hastane odalarına baktık, çok temiz, tv. falan bile var.eşim dvd player gördüm galiba diyor,iyi izleriz bol bol dedi :))
dünde mothercare e uğradım, son indirim demişler oğluma bi hırka aldım içi polarlı..60 ytl den 20 ye düşmüş,daha önce farketmemiştim..
neyse biz bu c.tesi görüşüyoruz di mi? bi değişiklik oldu mu?? bu arada şirvan neler anlattılar seminerde, anlatın bakalım :))))
CANIM beşiğiniz hayırlı olsun eksikleri bitirdin hadi gözün aydın darısı başımıza artık.. bende gelmek istiyordum kısmet değilmiş işim çıktı neyse cumartesi görüşücez zaten..
canım sıkma canını bende 12. haftamda 40derec ateşle ateşle hastaneye gittim. idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı banada antibiyotik verdi. aradan 2 hafta geçti. bu seferde 20 lik dişim çıkmaya başladı. çenem komple şişti. o zamnda mecbur kullandım. doktorumhamileler için sakıncası olmayan bir ilaç dedi. mecbur içtik. içen çok varsıkma canını..
mothercare bende uğrıyım bu akşam iş çıkışı ...
cumartesi görüşüyoruz. ben geliyorum. rumelil sen gelebiliyormusun canım. önceden gelebileceğini söylemiştin. kalabalık olalalım çok güzel geçiyor.. delikafadulden
bu arada herkese günaydın...
dün akşam eşimle gezerken arkadaşıma rastladım. 33. haftası hamileymiş kız bebeği olacak. karnı benimkinin 3 katıydı. senin karnın çıkmamış bebeğinin kilosu ne filan dedi. yine klasik muhabbetler. ben göbeğim çıktı zanediyordum onu görünce çıkmadığını düşündüm. cumartesi sizin göbeklerinizede bakçam. içime kurt düştü yine kilosunu merak ediyom oğlumun kontrolde 5 şubatta şimdiden gitsem mii :çok üzgünüm:
canım bebişim beşiğinde mışıl mışıl uyur inşallah. hayırlı olsun tatlım .....
evet kızlar biz c.tesi Aprille birlikteydik,,, (S_EBRUDA gelecekti ama gelmedi, ekti bizi) birbirimizin karınlarına ellerimizi koyup, bebeklerin hareketlerini dinledik, ( bu arada April hareket konusunda iyice tecrubeleşmiş)
ben he oynuyor diyorum, o yok şuan geriliyor, vuruyor dedi; ayağı kolu hepsini biliyor maşallah)
kızlar dün akşam kardeşim sallanan beşiği (portbebe); anakucağı; bebek pusetini getirdi;
artık oğlumun cicileri yavaş yavaş geliyor;
kızlar c.tesi bence bir problem yok. fakat aprilin doktor kontrolü varmış, o gelemiyecek,
Geda Annesinin yanına şehir dışına gitmişti. o da yok.
kimler gelebilecek tam bir kesinleşsin derim.
Bu arada seminerde ; bebeğin banyosu, ve bebek masajı anlatıldı.
günaydınn
ben buluşmaya gelebilirim demiştim. Seminer için bişi demiş miydim ben bile hatırlamıyorum. Gelirim dediysem kusura bakmayın. Eşimle gezmeye çıktık cumartesi. O çalışsaydı gelirdim belki. özür dilerim. Bu hafta yapılacak buluşmaya gelmeye çalışcağım ama söz vermiyeyim yine de. Inşallah gelebilirim.
canım geçen gün bulgurludan nasıl gelirim diye sorduğundan ben geliceğini düşündüm...
Hatta ben erken gitmiştim. Size yer bile ayırmıştım . Ama neyse artık....
Bu arada buluşmaya herkesi bekliyoruz. Koca göbeklilerin günü var kızlar ,,, önemli işleriniz yoksa gelin derin ,, yeni yüzler le de tanışmak isteriz.
hııımm sinehas geçen buluşmada haber verseydiniz gelirdim demiştin, c.tesi saat 2 de kadıköy de buluşacağız, gelecek misin??
ama ben zaten bulgurlu da oturmuyorum ki bulgurlu nerde onu bile bilmem :). Ben değilim yani o soruyu soran. Neyse artık yanlış anlaşılmış. Içimden geçmişti gelmek seminere de buraya yazmamıştım diye hatırlıyordum zaten. Yoksa şirvan içimi mi okuyor diye korkmuştum. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?