aprilcim senin kontrolün kaçta?? biliyosun epey bi oturup sohbet ediyoruz, erken biterse katılamaz mısın bize??
bu arada şirvan,ben,öslem ve s_ebru dışında başka kimler vaaar!! şirvancım bigudi de gelecek mi? haberi var mı? kalabalık olsun çok güzel oluyo öle :)))
canım bebişim beşiğinde mışıl mışıl uyur inşallah. hayırlı olsun tatlım .....
evet kızlar biz c.tesi Aprille birlikteydik,,, (S_EBRUDA gelecekti ama gelmedi, ekti bizi) birbirimizin karınlarına ellerimizi koyup, bebeklerin hareketlerini dinledik, ( bu arada April hareket konusunda iyice tecrubeleşmiş)
ben he oynuyor diyorum, o yok şuan geriliyor, vuruyor dedi; ayağı kolu hepsini biliyor maşallah)
kızlar dün akşam kardeşim sallanan beşiği (portbebe); anakucağı; bebek pusetini getirdi;
artık oğlumun cicileri yavaş yavaş geliyor;
kızlar herkese günaydınnn... üç gündür felaket griptim halsizlik, nezle ne arasınız var yani... dün gece artık dayanamadım doktora gittik eşimle... tahlil filan yaptılar, kanda enfeksiyon oranı fazla göründü, doktor antibiyotik verdi, kullanmazsan enfeksiyon bebeğe geçer daha tehlikeli dedi. bende mecburen bu sabah antibiyotiğe başladım gerçi hamilelerde kullanılması sakıncalı değildir diyor ama gene de içim hiç rahat değil... hemen iyileşmek istiyorum artık... neyse ki bebişim 2 gündür kıpır kıpırda içim biraz daha rahat bu yüzden... aranızda hiç hamileliği boyunca antibiyotik kullanan oldu mu acaba???
CANIM beşiğiniz hayırlı olsun eksikleri bitirdin hadi gözün aydın darısı başımıza artık.. bende gelmek istiyordum kısmet değilmiş işim çıktı neyse cumartesi görüşücez zaten..
Teşekkür ederim canım. Bu arada göbek konusunda endişe etme. Herkesin yapısı farklı. Dr. bebek iyi sağlıklı diyosa sorun yoktur. İçini ferah tut sen...
canım ben avrupa yakasındayım geçen buluşmanızda içim gitti gelemedim buna gelmeye çalışacam merak etme,uzakta olsa araba yakınlığında sonuçta,nereye gitsem eşim bırakır beni fazla dışarı çıkmam,ofis ve ev,arada cevahir yakın diye bana gezmeye cevahire yada profiloya gidiyorum o kadar yani,eğer kociş burda olursa getirir beni,sizlerle tanışmayı çok istiyorum çünkü
Canım seninle çok yakın oturuyoruz. Mecidiyeköyden bin 500-500A ya da 120 ye. 20 dakkada kadıköydesin. Bende hep cevahire gidiyorum artık fenalık geldi. Bizim hastanede orada bilirsin Kadıoğlu. Senden önce doğurursam gelirsin artık ziyaretimizekaydirigubbakcemile3 Bu arada sen hangi hastaneye gidiyosun?
aprilcim senin kontrolün kaçta?? biliyosun epey bi oturup sohbet ediyoruz, erken biterse katılamaz mısın bize??
Canım henüz randevu almadım saati bilmiyorum ama tabiki sabah gidersem ve işim erken biterse gelirim zaten. Tabi kocişinde iş durumuna bağlı.
aradım şimdi, eltisi onlara yatıya gelmiş, şayet o zamana kadar giderlerse gelmeye çalışacakmış....
yok be arkadaşım niye hemen pimpirikleniosun hem kızzın 33 haftası elinde olmadan şişmiştir bizde belki o kadar olmayacak ama şişeceğiz ister istemez biz daha 27- 28 haftalardayız inan 1 haftada bile farkediyor insan hemen panikleme yahu
canım bende çok şaşırdım senin şeker nasılyüksek çıktı.hayret ya bence 100 lüğün normal çıkacak. glnm kvrck bide geda var benim hatırladığım 50 liği yüksek çıkıp 100 lüğü düşük çıkanlar. inşallah seninkide düşük çıkar canım.. :teselli:arkadaşlar hepinize günaydın.
cumartesi günü şeker taramasını yaptırdım.malesef 170 gibi yüksek bi rakam çıktı.hiç ummuyordum.ben anca 3 kilo aldım.şeker çikolata kek pasta zaten yiyemiyorum.doktorum 100 lük istedi o da yüksek çıkarsa diyetisyene yönlendireceğim dedi.ama benim zaten diyetisyenin söyleyeceği şeyleri yemediğim düşünülürse ben bu şekeri nasıl düşürcem.
50 mg lığı yüksek çıkıp 100 lüğü normal çıknalar kimlerdi yazabilirler mi lütfen.
ay şirvancım yaaa... bendim bulgurludan gelecek olan.. hatta sonra da yazdım malessef gelemiyorum annem gelicek diye.kısmet değilmiş napalım bi dahakine haberim olsun ama gelirim inşallah..canım geçen gün bulgurludan nasıl gelirim diye sorduğundan ben geliceğini düşündüm...
Hatta ben erken gitmiştim. Size yer bile ayırmıştım . Ama neyse artık....
Bu arada buluşmaya herkesi bekliyoruz. Koca göbeklilerin günü var kızlar ,,, önemli işleriniz yoksa gelin derin ,, yeni yüzler le de tanışmak isteriz.
buluşmaya gelecek olanlar şirvan - toprak-özlem-s_ebru - eda_edanur_ yokmu arttıran delikafaduldenaprilcim senin kontrolün kaçta?? biliyosun epey bi oturup sohbet ediyoruz, erken biterse katılamaz mısın bize??
bu arada şirvan,ben,öslem ve s_ebru dışında başka kimler vaaar!! şirvancım bigudi de gelecek mi? haberi var mı? kalabalık olsun çok güzel oluyo öle :)))
valla kızlar size halal olsun ; eşlerinize temizlik yaptırıyorsunuz... benimki yapmıyor, kadın çağır diyip duruyor,,,, dün 2,5 kadar uyudu , bende biraz etrafı topladım o uyurken dayanamadım artık evi birde süpürüm dedim, sonuna doğru o kalktı zaten ,,
banyoları temizledim bıraktım, silemedim valla ne yapim belim koptu,,
akşamda misafir vardı, tabii herzamanki gibi yemekleri eşim yaptı.
ben kaçar ayyy artık hiç oturamıyorum selinaycım hayırlı olsun şekerim bye bye
arkadaşlar hepinize günaydın.
cumartesi günü şeker taramasını yaptırdım.malesef 170 gibi yüksek bi rakam çıktı.hiç ummuyordum.ben anca 3 kilo aldım.şeker çikolata kek pasta zaten yiyemiyorum.doktorum 100 lük istedi o da yüksek çıkarsa diyetisyene yönlendireceğim dedi.ama benim zaten diyetisyenin söyleyeceği şeyleri yemediğim düşünülürse ben bu şekeri nasıl düşürcem.
50 mg lığı yüksek çıkıp 100 lüğü normal çıknalar kimlerdi yazabilirler mi lütfen.
ay aprilcim gelmezmiyim ayol gelirim tabi hehehe,ben ortakların hemen alt sokağındayım bu arada stad sokağında,olmazsa öyle yaparım şeker hem öğrenmiş olurum otobüs olayınıda,gelirim inşallah
EVET bursasu
sirke elma, üzüm fark etmezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?