2009 Nisan Anneleri buraya

aradım şimdi, eltisi onlara yatıya gelmiş, şayet o zamana kadar giderlerse gelmeye çalışacakmış....

Şirvancım çok teşekkür ederim. Aynı güzel dilekler senin oğluşun içinde geçerli. Toparlanma işi çok sıkıcı. Aynen bizimde kullanmadığımız oda çok karışık olmaya başladı her aldığımız eşyada gelince dönecek yer yok. Bir an önce benimde odayı boşaltıp, hazırlığa başlamam lazım ooff gözümde büyüyokafamçokkarıştı

Canım çok endişelenme dr.una güven ama dediğin gibi biranönce iyileş ve mümkün olduğunca az iç. Bende ilk 3 ayımda 2 kez şiddetli grip olup bir sürü ilaç içme zorunda kalmıştım aynı endişeleri hala yaşıyorum. Allahtan hayırlısı. Geçmiş olsun, en kısa sürede iyi olmanı dilerim. Bu arada 30 u devirmişsin maşallah bebişe

aradım şimdi, eltisi onlara yatıya gelmiş, şayet o zamana kadar giderlerse gelmeye çalışacakmış....

selam kızlar
sımdıden bişey diyemıyorum durum aynı şırvanın dedıgı gıbı,belki eşimle bebek alışverişinede çıkabılırıs belli degıl hafta sonu planım.yıne aynı yerdemı bulusuyosunuz belkı suprız yaparım sıze saatı ve yeri bildirinde ona göre ayarlamaya çalısayım opuyorum sızı kolay gelsın....a.s.

ANLADIM CANIMM anlık korkular yaşıyorum bebeğimle ilgili doktor önemli değil deyince rahatlıyorum. neyse 5 şubatı beklicem. bakalım kaç kilo olmuş bebişim.kaydirigubbakcemile5

canım bende çok şaşırdım senin şeker nasılyüksek çıktı.hayret ya bence 100 lüğün normal çıkacak. glnm kvrck bide geda var benim hatırladığım 50 liği yüksek çıkıp 100 lüğü düşük çıkanlar. inşallah seninkide düşük çıkar canım.. :teselli:

ay şirvancım yaaa... bendim bulgurludan gelecek olan.. hatta sonra da yazdım malessef gelemiyorum annem gelicek diye.kısmet değilmiş napalım bi dahakine haberim olsun ama gelirim inşallah..

buluşmaya gelecek olanlar şirvan - toprak-özlem-s_ebru - eda_edanur_ yokmu arttıran delikafadulden

günaydın güzel anne adayları çalışanlara kolay gelsin

şirvan bizimkide istemeye istemeye yaptı biliyor o yapmsa ben kendimi paralayacağım bişey olacak diye çok korkuyor öyleki dün ayıptır sölemesi dantelli geceliğimi giydim zati göğüsleri içine zor sığdırdım zavallı kocacım o halime bile dayandı bebeğe bişey olcak diye bişey yapamadı sadece bakakaldı hehehe kaydirigubbakcemile3

urla yok ya o girrerdi erkenden bende merak etttim hasta olanlara acil şifalar diliyorum Allah ım sizi ve meleklerinizi korusun:Saruboceq:

Son düzenleme:
ben kaçar ayyy artık hiç oturamıyorum selinaycım hayırlı olsun şekerim bye bye

sağol canım teşekkür ederim......................................

megulcüm senin 100 lük kesin düşük çıkar canım sanmıyorum yüksek çıkacağını................

ay aprilcim gelmezmiyim ayol gelirim tabi hehehe,ben ortakların hemen alt sokağındayım bu arada stad sokağında,olmazsa öyle yaparım şeker hem öğrenmiş olurum otobüs olayınıda,gelirim inşallah

aman ne nazlandınız ha,önemli işi olmayan gelsin arkadaşlar bundan sonrası zor buluşmaya yahu,göbekler burnumuzda olunca nasıl görüşecez ya,anca bebelerle o zamanda allah bilir ne bahane olacak,hadeeee arttırın

ay aprilcim gelmezmiyim ayol gelirim tabi hehehe,ben ortakların hemen alt sokağındayım bu arada stad sokağında,olmazsa öyle yaparım şeker hem öğrenmiş olurum otobüs olayınıda,gelirim inşallah

Canım haftasonuna doğru konuşuruz. Benim randevu belli olsunda, belki birlikte bile gidebiliriz. Ben Osmanbey tarafında oturuyorum bu arada.

didem 1981 ya kaya tuzunu çamaşır makinesinin deterjan bölümünemi atıyoruz sirkeyide yumuşatıcı bölümüne mi=??????

ne sirkesi kullanalım

ay dağılmış herkesler valla,ne oldu kıslar öğle mahmurluğumu çöktü ne hepimize hadi bende azııcık firar ediim barii

ben sola yatıyorum bazen bebiş kıpır kıpır hiç durmuyor acaba rahatsız mı oldu diyorum diğer tarafa dönüyorum. yanlış mı yapıyorum. çok tekme atması iyi mi yoksa rahatsız olduğu için mi atıyor ???

tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar... malum teşekkür butonu hala yok ve ben tek tek teşekkür edemiyorum... aslında haftasonu gelmeyi çok istiyordum ama yarın annem geliyor şehir dışından, sen otur ben gezecem diyemem... zaten tek başımada yürümek çok zor olmaya başladı artık.. evet 30. haftamızı devirip 31. haftamıza başladık, zaman su gibi akıp geçiyor... annemde hazırlıkları son sürat bitirmeye geliyor... çantamız yerleşecek, ev temizlenecek, bebeğin eşyaları yerleşecek.. çok iş var çok... yarın gelirken kızımın çeyizlerini de getiryor meraktan çatlıycam nasıl olmuşlar diye...benden size tavsiye kızlar hazır tek başınıza dışarı çıkabiliyorken çıkın ve gezin derim.. artık benim canım sokaga bile çıkmak istemiyor, hem vücut artık sinyal veriyor hemde başıma bişey gelir diye tedirgin oluyorum... zaten ben istesemde eşim sürekli kontrol altında tutuyor beni... bizimkisi tüp bebek tedavisi ile gelecek olan bir bebek dolayısıyla paronoyaklık konusunda sizlerden bir adım daha önde gidiyorum...offf insan tatilde olunca konuşmayı bu kadar uzatabiliyor kusura bakmayın artık...

merhaba kızlar.....iş yoğunluğumdan dolayı çok fazla giremiyorum ama aklım sizde...sanırım buluşmadan bahsedilmiş....bende yoğun göz hapsindeyim eş durumundan.....:)) ona rice edeceğim beni getirmesi için.....malum bende 31 haftayı tamamlamış ve zeytinburnundan gelecek biri olarak yalnız başıma gelebilmem çok mümkün değil....büyük ihtimalle beni kırmaz getirir diyorum,umarım yanılmam....herkesi çok merak ediyorum ve bu son buluşma olabilir cidden göbeklerden dolayı:)) tüm anne ve bebeklere selamlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…