özlemcim. gelmeye çalış kalabalık olalım çok güzel geçiyor... :sm_cool:ay aprilcim gelmezmiyim ayol gelirim tabi hehehe,ben ortakların hemen alt sokağındayım bu arada stad sokağında,olmazsa öyle yaparım şeker hem öğrenmiş olurum otobüs olayınıda,gelirim inşallah
ne güzel tatile erken girdin. ben 33. haftamda ayrılıcam nasipse ohoo daha çok var. martın 2. haftasına denk geliyor. neyse şimdilik iyiken çalışayım sonra evde bol bol dinlenirim . tabi oğlum doğana kadar.. delikafaduldentüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar... malum teşekkür butonu hala yok ve ben tek tek teşekkür edemiyorum... aslında haftasonu gelmeyi çok istiyordum ama yarın annem geliyor şehir dışından, sen otur ben gezecem diyemem... zaten tek başımada yürümek çok zor olmaya başladı artık.. evet 30. haftamızı devirip 31. haftamıza başladık, zaman su gibi akıp geçiyor... annemde hazırlıkları son sürat bitirmeye geliyor... çantamız yerleşecek, ev temizlenecek, bebeğin eşyaları yerleşecek.. çok iş var çok... yarın gelirken kızımın çeyizlerini de getiryor meraktan çatlıycam nasıl olmuşlar diye...benden size tavsiye kızlar hazır tek başınıza dışarı çıkabiliyorken çıkın ve gezin derim.. artık benim canım sokaga bile çıkmak istemiyor, hem vücut artık sinyal veriyor hemde başıma bişey gelir diye tedirgin oluyorum... zaten ben istesemde eşim sürekli kontrol altında tutuyor beni... bizimkisi tüp bebek tedavisi ile gelecek olan bir bebek dolayısıyla paronoyaklık konusunda sizlerden bir adım daha önde gidiyorum...offf insan tatilde olunca konuşmayı bu kadar uzatabiliyor kusura bakmayın artık...
evet canım bi daha belki buluşuruz ama zor olur gibime geliyor. bu fırsatı kaçırmayalım. :sm_cool:merhaba kızlar.....iş yoğunluğumdan dolayı çok fazla giremiyorum ama aklım sizde...sanırım buluşmadan bahsedilmiş....bende yoğun göz hapsindeyim eş durumundan.....:)) ona rice edeceğim beni getirmesi için.....malum bende 31 haftayı tamamlamış ve zeytinburnundan gelecek biri olarak yalnız başıma gelebilmem çok mümkün değil....büyük ihtimalle beni kırmaz getirir diyorum,umarım yanılmam....herkesi çok merak ediyorum ve bu son buluşma olabilir cidden göbeklerden dolayı:)) tüm anne ve bebeklere selamlar.....
canım bilgiler için saol..İstirahat halindeyken sol yanınıza yattığınızda bu toplardamarların rahatlamasına katkıda bulunabilirsiniz. Bu yatış pozisyonu aynı zamanda bebeğinize daha fazla kan gitmesine de katkıda bulunur.
kızlar bebeklerinizin kıyafetini hangi deterjanla yıkadınız elde yıkama için olanınımı aldınız ben elimde yıkayacağım makinaya atmak istemiyorum ben çanta hazırlamada biraz geç kaldım
kızlar bebeklerinizin kıyafetini hangi deterjanla yıkadınız elde yıkama için olanınımı aldınız ben elimde yıkayacağım makinaya atmak istemiyorum ben çanta hazırlamada biraz geç kaldım
megul çok geçmiş olsun cnm inşallah 100lük şekerin iyi çıkar
tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar... malum teşekkür butonu hala yok ve ben tek tek teşekkür edemiyorum... aslında haftasonu gelmeyi çok istiyordum ama yarın annem geliyor şehir dışından, sen otur ben gezecem diyemem... zaten tek başımada yürümek çok zor olmaya başladı artık.. evet 30. haftamızı devirip 31. haftamıza başladık, zaman su gibi akıp geçiyor... annemde hazırlıkları son sürat bitirmeye geliyor... çantamız yerleşecek, ev temizlenecek, bebeğin eşyaları yerleşecek.. çok iş var çok... yarın gelirken kızımın çeyizlerini de getiryor meraktan çatlıycam nasıl olmuşlar diye...benden size tavsiye kızlar hazır tek başınıza dışarı çıkabiliyorken çıkın ve gezin derim.. artık benim canım sokaga bile çıkmak istemiyor, hem vücut artık sinyal veriyor hemde başıma bişey gelir diye tedirgin oluyorum... zaten ben istesemde eşim sürekli kontrol altında tutuyor beni... bizimkisi tüp bebek tedavisi ile gelecek olan bir bebek dolayısıyla paronoyaklık konusunda sizlerden bir adım daha önde gidiyorum...offf insan tatilde olunca konuşmayı bu kadar uzatabiliyor kusura bakmayın artık...
günaydın güzel anne adayları çalışanlara kolay gelsin
şirvan bizimkide istemeye istemeye yaptı biliyor o yapmsa ben kendimi paralayacağım bişey olacak diye çok korkuyor öyleki dün ayıptır sölemesi dantelli geceliğimi giydim zati göğüsleri içine zor sığdırdım zavallı kocacım o halime bile dayandı bebeğe bişey olcak diye bişey yapamadı sadece bakakaldı hehehe kaydirigubbakcemile3
urla yok ya o girrerdi erkenden bende merak etttim hasta olanlara acil şifalar diliyorum Allah ım sizi ve meleklerinizi korusun:Saruboceq:
ben sola yatıyorum bazen bebiş kıpır kıpır hiç durmuyor acaba rahatsız mı oldu diyorum diğer tarafa dönüyorum. yanlış mı yapıyorum. çok tekme atması iyi mi yoksa rahatsız olduğu için mi atıyor ???
bencede sizce daha hiçbişey yapmadım hafta sonu sayenizde gaza gelip kocişi dürttüm ama ııhh çıkmadı daha erken diyor haklı adam ay,daha var yani hepsini birden alırız dedi ama zaten kayınvalidemler bayağı bişi alınca bize çok bişi kalmadı,yataktı yada beşik yada oyun parkı,odasını almayacağız hemen en azından ben öyle istemekteyim bi taşınalım ondan sonra en azından yani,bebek arabasını halası alacak ee portbebe si felan kalıor onlarda bir alışverişlik,benim ev her daim toz ve tüy köpiş yüzünden onun için en son kıyafetler yıkanıp ütülenecek,tabi son aya kalmadan hastane çantasını hazırlarım ama onada var daha o yüzden panik yok
güzelim hiç geç kaldım diye üzülme ;
benim ne hazırda çantam var, ne de çantamın içine koyacak eşyam var...
daha hiçbir şey almadık.....
allah kısmet ederse 7 şubatta eminönüne gitcez....
artık o zaman tamamlarım diye düşünüyorum.
ben hacışakir ile makinede yıkadım kısa programda malum henüz kirli değiller... elde durulaması çok zor tam arınmayabilir deterjandan... çantayı ben bile daha yapmadım panik yapma... hatta mart anneleri bile daha yeni yeni hazırlıyor...
heheh canımcım sen durmasaydın.yazık bizim adamcağızların haline bize zarar vermemek için ne hallere düştüler:ecrin_bebek:delikafadulden
bende bazen böyle düşünüyorum acaba rahatsız mı oldu diye hemen dönüyorum.bebişlerde şaşıracak hareket etseler kabahat etmeseler kabahat
canım ben makine için olandan aldım,ama daha hiç bişey yıkamadım.benimde henüz bi çantam yok :çok üzgünüm:
kendimi şartlandırdım sanırım 28. hafta diye neyse 1 hafta kaldı bahanelerimin bitmesine sonra hazırlarım.üzülme çanta konusunda yalnız değilsin:içelim:
bencede sizce daha hiçbişey yapmadım hafta sonu sayenizde gaza gelip kocişi dürttüm ama ııhh çıkmadı daha erken diyor haklı adam ay,daha var yani hepsini birden alırız dedi ama zaten kayınvalidemler bayağı bişi alınca bize çok bişi kalmadı,yataktı yada beşik yada oyun parkı,odasını almayacağız hemen en azından ben öyle istemekteyim bi taşınalım ondan sonra en azından yani,bebek arabasını halası alacak ee portbebe si felan kalıor onlarda bir alışverişlik,benim ev her daim toz ve tüy köpiş yüzünden onun için en son kıyafetler yıkanıp ütülenecek,tabi son aya kalmadan hastane çantasını hazırlarım ama onada var daha o yüzden panik yok
ay çok güldürdün beni şeker,sen gel bana sor ne rahatı tiksiniyorum ama yapabileceğim bişi yok günaşırı süpürge tutuyor kocam saolsun toz alınıyor ama gelgörki hayvan yani önüne geçemiosun bide sevgi arsızı zaten bir silkeleniyor her taraf tüy,ama ne yapacaksın diyorumya sırf onun için taşınacağız bahçeli bir eve,zekeriyaköt taraflarında hem şimdiki evimizin kirası fiyatına hemde bahçeli dubleksler var,araştırıyoruz bakalım ne olacak
arkadaşlar geçen gün Allah a şükür kocişim iyileşti ve dikişlerinin hepsi alındı.göbek fıtığı ameliyatı olmuştu belki hatırlarsınız.
neyse dr a sorduk yasak olan şeyleri sıra yiyeceğe gelince dr karından dayak yemede ne yersen ye dedi.
bi an anlamadım öyle mal mal bakıyodumki dr dedi benim eşimde yeni doğum yaptı,o hamileyken hele lohusalıkta çok sinirliydi dedi.sonra eşime dönüp valla ben dayak yedim sende yemek istemiyosan susacaksın dedidelikafadulden:roflol:
kocişim bana bulaşmıyo artık :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?