2009 Nisan Anneleri buraya

ben araştıriim taşıniim sende gel şeker valla komşu olalım hehehe,ne güsel olur valla yani o kadar para verioruz bari değsin yani bizim kirayı yenileme zamanı nisan onun için doğumdan önce taşınalım diyoruz ama önce şöle bi gezelim bakalım

taşınacaklar anadolu yakasına gelin,, yazın birlikte bebekleri harem (salacak sahili) sahilde gezdiririz. kız kulesine karşı ..... benim favori verim ,,, o sahile indinmi rahatlıyorum sanki .....

Allah uzun ömür versin benide güldürdü:roflol:

iyi olur valla,bakalım bize ne zaman kısmet olacak taşınmak?

taşınacaklar anadolu yakasına gelin,, yazın birlikte bebekleri harem (salacak sahili) sahilde gezdiririz. kız kulesine karşı ..... benim favori verim ,,, o sahile indinmi rahatlıyorum sanki .....

cicim valla o kadar istedimki şimdi orada olmayı..eskiden olsa bi tüttüreyim kız kulesine karşı derdim ama o lüksümüzde kalmadı..
canım merkezi yer diye mecbur katlanıyoruz buraya,yoksa rezelet buralar çekilecek gibi değil,canın sıkılsa en fazla alışveriş merkezine gidebiliyosun.metropol işte.....

al bende o kadar gezmeye gidecem diyorum,nereye diolar cevahire diyorum,gülüolar,haklılar yanii,alışveriş merkezine gezmeyemi gidilir ilahi ben

al bende o kadar gezmeye gidecem diyorum,nereye diolar cevahire diyorum,gülüolar,haklılar yanii,alışveriş merkezine gezmeyemi gidilir ilahi ben

ben sevmiyorum alışverişmerkezlerini,,, ben gene arada bir gidiyorum da eşim hiç sevmiyor,, adam yürümeyi sevmediği için ,,
bişey alacaksak alıp çıkarız o kadar...

Inanırmısınz,, istanbuldayım , cehaviri, kanyonu ve istinye parkı merak ediyorum.diyorum hadi gidip biraz bakalım yok.

Mesela ..... Sapancaya gidelim de hemen gider.....

canım ben de sitede benden başka tüp bebek tedavisiyle bebek bekleyen var mı diye merak ediyordum.evet aynen dediğin gibi bizim evde de paranoyaklık had safhada.

canım seni takip ediyordum zaten haberini alıncada çok mutlu olmustum... hemen hemen aynı dönemlere denk geldi tedavimiz... allahım bize kucagımızada aldığımız günleri bi gösterse...[/QUOTE]

inşallah canım. rabbim bize tüm arkadaşlarımıza o günleri göstersin.zaten kucağıma almadan içim rahat etmicek benim.:Saruboceq:

ankaralılar nerde bu gün glnm,dozkan,tuğçe hiç girmediler benmi atladım yoksa............

urlada yok bu gün,şemşamer yok kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaa ..................

bende anlamadım haftasonundan sonra bi sessizlik çökmüş halbuki pazartesi günleri çok yoğun olurdu.
günler azaldıkça heyecan artması gerekirken herkes terketmeye başladı...

CANIM meyve ye benimde canım istiyor. yememek için almıyorum hemen meyve yiyorum tatlı ihtiyacımı bastırıyor. yoksa bıraksam devamlı bende yerim. kaydirigubbakcemile

canım bende evde sütyen takmıyorum.. dışardada mutlaka büyük beden veya yarım atlet sporlar var sırttan çapraz geliyor. onlarla çok rahat ediyorum.

sinehas yok yaa terketmedi kimse yazarlar yine.. işleri varıdr. urla aklıma geldi.. hani diyordu ya 3/4 gün gelmezsem bilinki doğurdum diyordu.. allah muhafaza kaydirigubbakcemile
kızlar istanbul da çok kapalı hava içim sıkılıyor. oğlum tam sağ tarafımda göğsümün altında duruyor.. solumda hiç bişey yok sağım çok ağrıyor. organlara baskı yapıyor sanırım. napalım katlancaz..

kızlar 2 saat önce falan deprem oldu evdeydim çok korktum hemen annemlere geldim ben hep burdayım kızlar sizleri terketmem:1hug:

tuğçe8 benide güldürdün Allah senin iyiliğini versin emi hihihi

sinehas cnm eşine tekrardan çok geçniş olsun

e adamda haklı şekerim doğayla başbaşa olmak varken neden gitsinde kendini para tuzağı alışveriş merkezlerine kapalı alanlara atsın yahu sende,ya evet bugün sessiz dimi olsun ii olsunlarda sessiz olsun ne yapalım,yarın çıkarırlar acısını inşallah

edacım haklısın gün geçtikçe merak eder olduk birbirimizi..
işallah herkes iyidir,bakalım yarın göreceğiz kim var kim yok..
bursasu geçmiş olsun.aman yalnız kalma Allah korusun korku tetikleyiverir doğumu elinden geldiğince yalnız kalma..

benim ailem de bursa da, hemen annem aradı noldu depremi sen hissettin mi diye. bilmiyorum diğer istanbulda olanları ama ben bişi hissetmedim çok şükür. sana da geçmiş olsun

ankaralılar nerde bu gün glnm,dozkan,tuğçe hiç girmediler benmi atladım yoksa............

urlada yok bu gün,şemşamer yok kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaa ..................

pardon tuğçe burda................

BURSASU canım çok geçmiş olsun Allah korusun inşallah bidaha olmaz yerinde olsam bende çok korkardım,canım bende aklıma geldikçe gülüyorum bu vukaatlarından sadece birikaydirigubbakcemile3,SİNEHAS canım ALLAH sanada uzun ömür versin sizin olayda beni bayağı güldürdü hep güleriz inşallah,kaydirigubbakcemile5SELİNAY bu günlerde gerçekten katılım çok az ben hafta sonu girmedim diye hatırlıyorum misafirim vardı ama elimden geldiğince açıyorum sizleri merak ediyorum çok alıştım ya ALLAH hiçbirimizin yokluğunu göstermesin hep mutlu mutlu burdan görüşelim:1hug:

selam arkadaşlar...Tahlil sonuclarımı aldım Elhamdüllah temiz cıktı.... seker yok ve sorunlu olan karaciğer enzimlerim düzelmiş inşallah sonuna kadar böyle gider.. Allah tüm hamişlere ve bebişlerine sağlık ve afiyet versin....

Ben bir gecmişi okuyayım....görüşürüz....

sağolun kızlar
ya 4-5 saniyelik bişeydi
merkez üssü çalıymış bursa da
benim evimde çalının dibinde
ondan baya sallandık şükür bişey olmadı korkmadım

amin tuğçecim iyice ağırlaşmaya başladım ben valla canım hiçbişe yapmak istemiyo herkez aynı durumda herhalde,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

gözün aydın iyüksel ................................................

Tekrar selam .... herkes iyi görünüyor....
Sinehas eşine gecmiş olsun, acil sifalar...
Bursasu yalnız kalma bu aralar, sana da gecmiş olsun arkadaşım....

Kızlar ben dün gece yine kustum yahu...bugunde acayip midem bulanıyor...yeniden hortladı benim mide bulantıları ...

Bu arada hastane cantaı demişsiniz..benim de hiç bir sey hazır değil ...ama kelimenin tam anlamıyla ..valla cop almadık..hediye gelen 3 örme yelek ve hırkadan başka bir şey yok evde...Esim ya nasip alırız diyip duruyor ama kızıyom artık ya..gecen arkadasım aradı "valla benim canıma tak etti ben gidip senin cantanı hazırlayacam ne rahatsınız dedi"haklı...

benim de mide yine hassaslaştı hemen bulantı başlıyor ağır bişi yiyince :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…