bende komik birşey anlatayım kızlardelikafadulden eşimle ilgili daha önce yazmıştım evliliğimizin başlarında bebek olmuyo diye birkaç tahlil yaptırdık eşimde üroloji doktorruna gitti spermograf için doktor cinsel pehrizi kast ederek kaç gündür pehrizdesin diye sormuş benim tatlı saf eşimde PEHRİZDE DEĞİLİMKİ DOKTOR BEY NE BULURSAM YİYORUM demiş doktor bile gülmekten kendini alamamış:roflol::roflol:sırnaşık şeycanımya bazen çocuk gibi oluyorŞeniz
ben araştıriim taşıniim sende gel şeker valla komşu olalım hehehe,ne güsel olur valla yani o kadar para verioruz bari değsin yani bizim kirayı yenileme zamanı nisan onun için doğumdan önce taşınalım diyoruz ama önce şöle bi gezelim bakalım
taşınacaklar anadolu yakasına gelin,, yazın birlikte bebekleri harem (salacak sahili) sahilde gezdiririz. kız kulesine karşı ..... benim favori verim ,,, o sahile indinmi rahatlıyorum sanki .....
al bende o kadar gezmeye gidecem diyorum,nereye diolar cevahire diyorum,gülüolar,haklılar yanii,alışveriş merkezine gezmeyemi gidilir ilahi ben
canım ben de sitede benden başka tüp bebek tedavisiyle bebek bekleyen var mı diye merak ediyordum.evet aynen dediğin gibi bizim evde de paranoyaklık had safhada.
kızlar benim bu çikolatayla olan münasebetim ne kadar daha böyle sıcak bi şekilde sürmeye devam edecek bilmiyorum.cokacimcoook
nasıl kız anasıyım anlamadım yaa:bbo: insan biraz limon yer.
marketteki çikolata stoklarını erittim.
ne yapacağım help!!
durduramıyorum kendimiklava:
canım bende evde sütyen takmıyorum.. dışardada mutlaka büyük beden veya yarım atlet sporlar var sırttan çapraz geliyor. onlarla çok rahat ediyorum.Sütyen beni artık sıkmaya başlıyor,,,
gerçi hala telli takıyorum o yüzden olabilir ama,,
eve gidince hemen çıkartıp atıyorum,, evdeyken yabancı birinin gelmesini sırf bu yüzden istemiyorum. Göğüs ucları belli oluyor diye... :))))
bende komik birşey anlatayım kızlardelikafadulden eşimle ilgili daha önce yazmıştım evliliğimizin başlarında bebek olmuyo diye birkaç tahlil yaptırdık eşimde üroloji doktorruna gitti spermograf için doktor cinsel pehrizi kast ederek kaç gündür pehrizdesin diye sormuş benim tatlı saf eşimde PEHRİZDE DEĞİLİMKİ DOKTOR BEY NE BULURSAM YİYORUM demiş doktor bile gülmekten kendini alamamış:roflol::roflol:sırnaşık şeycanımya bazen çocuk gibi oluyorŞeniz
kızlar 2 saat önce falan deprem oldu evdeydim çok korktum hemen annemlere geldim ben hep burdayım kızlar sizleri terketmem:1hug:
tuğçe8 benide güldürdün Allah senin iyiliğini versin emi hihihi
sinehas cnm eşine tekrardan çok geçniş olsun
Allah uzun ömür versin benide güldürdü:roflol:
iyi olur valla,bakalım bize ne zaman kısmet olacak taşınmak?
cicim valla o kadar istedimki şimdi orada olmayı..eskiden olsa bi tüttüreyim kız kulesine karşı derdim ama o lüksümüzde kalmadı..
canım merkezi yer diye mecbur katlanıyoruz buraya,yoksa rezelet buralar çekilecek gibi değil,canın sıkılsa en fazla alışveriş merkezine gidebiliyosun.metropol işte.....
ankaralılar nerde bu gün glnm,dozkan,tuğçe hiç girmediler benmi atladım yoksa............
urlada yok bu gün,şemşamer yok kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaa ..................
pardon tuğçe burda................
BURSASU canım çok geçmiş olsun Allah korusun inşallah bidaha olmaz yerinde olsam bende çok korkardım,canım bende aklıma geldikçe gülüyorum bu vukaatlarından sadece birikaydirigubbakcemile3,SİNEHAS canım ALLAH sanada uzun ömür versin sizin olayda beni bayağı güldürdü hep güleriz inşallah,kaydirigubbakcemile5SELİNAY bu günlerde gerçekten katılım çok az ben hafta sonu girmedim diye hatırlıyorum misafirim vardı ama elimden geldiğince açıyorum sizleri merak ediyorum çok alıştım ya ALLAH hiçbirimizin yokluğunu göstermesin hep mutlu mutlu burdan görüşelim:1hug:kızlar 2 saat önce falan deprem oldu evdeydim çok korktum hemen annemlere geldim ben hep burdayım kızlar sizleri terketmem:1hug:
tuğçe8 benide güldürdün Allah senin iyiliğini versin emi hihihi
sinehas cnm eşine tekrardan çok geçniş olsun
BURSASU canım çok geçmiş olsun Allah korusun inşallah bidaha olmaz yerinde olsam bende çok korkardım,canım bende aklıma geldikçe gülüyorum bu vukaatlarından sadece birikaydirigubbakcemile3,SİNEHAS canım ALLAH sanada uzun ömür versin sizin olayda beni bayağı güldürdü hep güleriz inşallah,kaydirigubbakcemile5SELİNAY bu günlerde gerçekten katılım çok az ben hafta sonu girmedim diye hatırlıyorum misafirim vardı ama elimden geldiğince açıyorum sizleri merak ediyorum çok alıştım ya ALLAH hiçbirimizin yokluğunu göstermesin hep mutlu mutlu burdan görüşelim:1hug:
selam arkadaşlar...Tahlil sonuclarımı aldım Elhamdüllah temiz cıktı.... seker yok ve sorunlu olan karaciğer enzimlerim düzelmiş inşallah sonuna kadar böyle gider.. Allah tüm hamişlere ve bebişlerine sağlık ve afiyet versin....
Ben bir gecmişi okuyayım....görüşürüz....
Tekrar selam .... herkes iyi görünüyor....
Sinehas eşine gecmiş olsun, acil sifalar...
Bursasu yalnız kalma bu aralar, sana da gecmiş olsun arkadaşım....
Kızlar ben dün gece yine kustum yahu...bugunde acayip midem bulanıyor...yeniden hortladı benim mide bulantıları ...
Bu arada hastane cantaı demişsiniz..benim de hiç bir sey hazır değil ...ama kelimenin tam anlamıyla ..valla cop almadık..hediye gelen 3 örme yelek ve hırkadan başka bir şey yok evde...Esim ya nasip alırız diyip duruyor ama kızıyom artık ya..gecen arkadasım aradı "valla benim canıma tak etti ben gidip senin cantanı hazırlayacam ne rahatsınız dedi"haklı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?