Canım ben bu ara pek giremeyeceğim nete..ankaralılar nerde bu gün glnm,dozkan,tuğçe hiç girmediler benmi atladım yoksa............
urlada yok bu gün,şemşamer yok kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaa ..................
Gözünaydın canım..selam arkadaşlar...Tahlil sonuclarımı aldım Elhamdüllah temiz cıktı.... seker yok ve sorunlu olan karaciğer enzimlerim düzelmiş inşallah sonuna kadar böyle gider.. Allah tüm hamişlere ve bebişlerine sağlık ve afiyet versin....
Ben bir gecmişi okuyayım....görüşürüz....
Çok geçmiş olsun canımsağolun kızlar
ya 4-5 saniyelik bişeydi
merkez üssü çalıymış bursa da
benim evimde çalının dibinde
ondan baya sallandık şükür bişey olmadı korkmadım
sağolun kızlar
ya 4-5 saniyelik bişeydi
iyuksel teşekkürler cnm seninde gözün aydın cnm tahlillerin temiz çıkmış bende hazırlamadım daha erken die düşünüyorumTekrar selam .... herkes iyi görünüyor....
Sinehas eşine gecmiş olsun, acil sifalar...
Bursasu yalnız kalma bu aralar, sana da gecmiş olsun arkadaşım....
Kızlar ben dün gece yine kustum yahu...bugunde acayip midem bulanıyor...yeniden hortladı benim mide bulantıları ...
Bu arada hastane cantaı demişsiniz..benim de hiç bir sey hazır değil ...ama kelimenin tam anlamıyla ..valla cop almadık..hediye gelen 3 örme yelek ve hırkadan başka bir şey yok evde...Esim ya nasip alırız diyip duruyor ama kızıyom artık ya..gecen arkadasım aradı "valla benim canıma tak etti ben gidip senin cantanı hazırlayacam ne rahatsınız dedi"haklı...
CANIM GEÇMİŞ OLSUN allah bi daha yaşatmasın...
glnm fırsat buldukça girmeye çalış birbirimizi merak ediyoruz..
i yüksek tahlil sonuçlaruına çok sevindim inşallah sonuna kadar böyle devam eder.. :dance:
şirvan benide eşim alacak bugün ben araba kullanamıyorum ehliyetim var ama trafiğe çıkamıyorum :mymeka:
bende çıkıyorum şimdi herkes kendine ve bebişlerine iyi baksın iyi akşamlar. :teytey:
olabilir canım saol kilonu güncellemişsin canım benim............................
maşallah ogluşuna................slm kızlar ben geldim Allaha çok şükür şekerim normnal çıktı 98
bebeğimin eli hep yüzündeydi bize doğru düzgün bi poz vermedi afacan oğlum
1089 gram olmuş maşallah oğluma
herşey çok iyi kızlar şükürler olsun
urlacım çok sağol bitanem iyi sıpalar maşallah sancı gelmezse 38 i bekleriz dedi ama çok düşük bi ihtimal tabi bide maşallah tek bebek gibi kilo alıyolar rahmin yükü iyice artıyor kısmet bakalım küveze gerek kalmıcak kadar dayansalar yeter bize
maşallahhhh kızına................selam kızlar bizde ancak geldik pc başına......
bizimde kontrolümüz çok güzel geçti maşallah,barekallah
İDİL hanım 1.556 gr 41 cm olmuş kocaman benim kızım......
biz 2 hafta önceki gibi hala başaşağı duruyoruz ve inşallah böyle devam ederiz diyorum...
ve ben kilo almamışım son 1.5 aydır hiç değişmedi :))
umarım herkes çok iyidir ve melekleride tabi.......
ve sabah benim ablam geldi ziyarete bize neler neler almış...neredeyse tüm ihtiyaçlarımız diyebilirim..hiçbirşeyi yok derken bir anda çeyiz gibi oldu kızımın giysileri.....bugün güzel bir gündü hep böyle devam etsinnnn.....
kızlar herkese günaydınnn... üç gündür felaket griptim halsizlik, nezle ne arasınız var yani... dün gece artık dayanamadım doktora gittik eşimle... tahlil filan yaptılar, kanda enfeksiyon oranı fazla göründü, doktor antibiyotik verdi, kullanmazsan enfeksiyon bebeğe geçer daha tehlikeli dedi. bende mecburen bu sabah antibiyotiğe başladım gerçi hamilelerde kullanılması sakıncalı değildir diyor ama gene de içim hiç rahat değil... hemen iyileşmek istiyorum artık... neyse ki bebişim 2 gündür kıpır kıpırda içim biraz daha rahat bu yüzden... aranızda hiç hamileliği boyunca antibiyotik kullanan oldu mu acaba???
Urla nerde bugün ;
erkenden damlardı buraya ;
merak etmişsin beni teşekkürler ay ne güzel seymiş....günaydın güzel anne adayları çalışanlara kolay gelsin
şirvan bizimkide istemeye istemeye yaptı biliyor o yapmsa ben kendimi paralayacağım bişey olacak diye çok korkuyor öyleki dün ayıptır sölemesi dantelli geceliğimi giydim zati göğüsleri içine zor sığdırdım zavallı kocacım o halime bile dayandı bebeğe bişey olcak diye bişey yapamadı sadece bakakaldı hehehe kaydirigubbakcemile3
urla yok ya o girrerdi erkenden bende merak etttim hasta olanlara acil şifalar diliyorum Allah ım sizi ve meleklerinizi korusun:Saruboceq:
megul gecmiş olsunmegul çok geçmiş olsun cnm inşallah 100lük şekerin iyi çıkar
ankaralılar nerde bu gün glnm,dozkan,tuğçe hiç girmediler benmi atladım yoksa............
urlada yok bu gün,şemşamer yok kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaa ..................
bende takmıyorum sütyen ogffff nasıl acıyor kaşınıyor sonraaa ay edanur ehehe 3/4 gün gelemzsem allah korusun canım benim....CANIM meyve ye benimde canım istiyor. yememek için almıyorum hemen meyve yiyorum tatlı ihtiyacımı bastırıyor. yoksa bıraksam devamlı bende yerim. kaydirigubbakcemile
canım bende evde sütyen takmıyorum.. dışardada mutlaka büyük beden veya yarım atlet sporlar var sırttan çapraz geliyor. onlarla çok rahat ediyorum.
sinehas yok yaa terketmedi kimse yazarlar yine.. işleri varıdr. urla aklıma geldi.. hani diyordu ya 3/4 gün gelmezsem bilinki doğurdum diyordu.. allah muhafaza kaydirigubbakcemile
kızlar istanbul da çok kapalı hava içim sıkılıyor. oğlum tam sağ tarafımda göğsümün altında duruyor.. solumda hiç bişey yok sağım çok ağrıyor. organlara baskı yapıyor sanırım. napalım katlancaz..
selam arkadaşlar...Tahlil sonuclarımı aldım Elhamdüllah temiz cıktı.... seker yok ve sorunlu olan karaciğer enzimlerim düzelmiş inşallah sonuna kadar böyle gider.. Allah tüm hamişlere ve bebişlerine sağlık ve afiyet versin....
Ben bir gecmişi okuyayım....görüşürüz....
evet haerlerde 3,5 şiidetini dediler canım allah korusunsağolun kızlar
ya 4-5 saniyelik bişeydi
Tekrar selam .... herkes iyi görünüyor....
Sinehas eşine gecmiş olsun, acil sifalar...
Bursasu yalnız kalma bu aralar, sana da gecmiş olsun arkadaşım....
Kızlar ben dün gece yine kustum yahu...bugunde acayip midem bulanıyor...yeniden hortladı benim mide bulantıları ...
Bu arada hastane cantaı demişsiniz..benim de hiç bir sey hazır değil ...ama kelimenin tam anlamıyla ..valla cop almadık..hediye gelen 3 örme yelek ve hırkadan başka bir şey yok evde...Esim ya nasip alırız diyip duruyor ama kızıyom artık ya..gecen arkadasım aradı "valla benim canıma tak etti ben gidip senin cantanı hazırlayacam ne rahatsınız dedi"haklı...
Canım ben bu ara pek giremeyeceğim nete..
Ama elimden geldiği kadarı ile burdayım
İş yerinde pcde sorunlar oldu
Sizi bırakırmıyım hiç:)
Urlayı ve şemşameri bende merak ettimfisfisfis
Gözünaydın canım..
Çok geçmiş olsun canım
Dikkat et kendine...:1hug:
teşekkürlermaşallah canım bebişine
sana da geçmiş olsun
kanın biraz düşmüş evet ama merak etme ilacı kullanmaya başladıktan sonra toparlanır hemen
benim de bebişin kafası sağda duruyo ve çok baskı yapıyo bazen napalım katlanıcaz artık bebişlerimiz için:CüvCüv:
Günaydın kızlar
herkese güzel bir gün diliyorum...
Urla seni merak etmiştik dün:..
Bebişine maşallah canım..
Bende senin gibi gribim
Öksürük hapşırık ne ararsan var
gece uyanınca uyuma güçlüğü çekiyorum..
Kızlar ben az sonra yine gelirim
Malum pc ile başım dertte(
Görüşmek üzere...
ügünaydın nisanın güzel anne ve bebişleri:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?