Günaydın kızlar.Umarım sağlıklı güzel birgün geçiririz hepimiz.
Urla sen olmayınca bu topik baya bi yavaşlıyo. Sakın kaybolma biyerlere. Sen evede al bence internet yoksa bebekler doğunca buralar hepten ıssızlaşır. Sen baya güzel gazlıyosun bizi yahu.
sende kaybolma canımmm... amadün kimse yoktu 2-3 kişi konuştuk kopukluk oldu bugün sabah sabah topralandık ..süprizzzzz
GÜNAYDIN ...........................
Cumartesi günü doktor randevumuz vardı saat 11:00 de
doktorumuz dedi bebegimiz 1.100 gr olması gerek bu hafta bakalım nasıllarmış beyefendi..................
1.254 gr olmuş ogluşum yüz üstü yatmış ellerıde yüzünde biz sırtını kaburgalarını gördük dönmedi ogluşum......
doktoruma sag kasıgımda agrı oldugunu söyledim bebegin kafası orda dedi
neden döndü anlamadım daha erken degılmi sormayıda unutmuşum
grip oldum biliyorsunuz dedim( telefonla konuşmuştum) gecti dedim bi daha oldum kan idrar istedi
kanım 12,9 dan 10,3 düşmüş üzüldüm
kan hapı tekrar verdi
antibiyotik
ve elevit verdii
eleviti hiç daha kullanmamıştım
burdadad elevııtın cok kilo aldırdı konuşuluyordu
daha başlamadım elevite............
ayın 1den sonra herhangi bi gün daha belli degil artık...............
dogum yapacagımız hastaneye gitmeye başlıcaz kontrollere
bu arada 69 kilo olmuşum
yani 59la başlayım 75le doguracagım herhalde
bebegimde 3,500 kilo civarı dogarmış
Her ne kadar hava cok guzel olsa da bugun benim icim karanlık .....Sizinle dertleşmek istiyorum...canınızı sıkarsam lütfen affedin beni...
dün gece esimle kavga ettik...daha doğrusu kavga etmedik ama evde ciddi bir sorun var.: ..Bilmiyorum siz Hic konusmadan ciddi bir kavga ettiniz mi tek bir sozle kalbiniz tuzla buz oldu mu..ve 6 senelik evliliğin sonunda taşıdığın bebeğine rağmen halen ailesinin yanında bir öneminizin olmadığı sozünüzün dinlenmediği oldu mu ... Yani benim 6 senedir dinlediğim aynı hikaye ama değişeceğine inanıp yine de bir türlü değiştiremediğim şeyler.....
Cok uzun oldu ama icim o kadar doldu ki sizden başka anlatacak kimsem yok...cunku yalnız burada kendim gibi oluyor...dışarıda hep maske takıp mutlu olmak zorundayım...Sessiz ağlamaya calışıyorum yavrum iyice uzulmesin diye ama sanki hissetmiş gibi fazla hareket etmiyor bugun ,
Kızlar ya ben artık bilgisayar başında uzun uzun oturamaz oldum. Nefes alamaz gibi oluyorum daralıyorum. Bebieşler çok hızlı büyüyo herhalde baya bi sıkıntı vermeye başladı. Gece yatsam yatamıyorum gündüz çok yürüsem belim ağrıyo daha da 2 ay var yahu.Sizler nasılsınız??
Günaydın kızlar.Umarım sağlıklı güzel birgün geçiririz hepimiz.
Urla sen olmayınca bu topik baya bi yavaşlıyo. Sakın kaybolma biyerlere. Sen evede al bence internet yoksa bebekler doğunca buralar hepten ıssızlaşır. Sen baya güzel gazlıyosun bizi yahu.
poseidon bende merak ediyorum kime benziycek diye ...
urlacım güzel haberlerle dönmüşsün sevindim canım. bebişin büyümüş.. bu hafta hem ters hem düz durabilirlermiş. 32. haftadan sonra duruş önemli diyor doktorlar..
çiçekcim buluşmaya geliyormuşsun çok sevindim... ama sen nerden geliceksin kadıköye ona göre tarif edelim.
rüveyda canım sende geliyormuşsun oh oh maşallah baya kalabalık olucaz..hihoyyyt
Günaydın arkadaşlar...evet hava cok guzel burda da umarım hepimiz iyi bir gun geciririz bugun....
Urla bebişinle ilgili guzel haberlere sevindim ama gribin konusunda cok gecmiş olsun, glnm_kvrck sana da cok gecmiş olsun... Grip en iyi ilacı dinlenmek ...Aman dikkat edin kızlar...
günaydın büyülü bahceler
herkes ii galibaaa
urlacım gözün aydın canım
kocaman öpüyorum sizi
saglıcakla kalınnnnnn
sıkma canını ya hemen herseye alınıyoruz bizlerde bizlerde hormanlardan dolayı cok alıngan oldukHer ne kadar hava cok guzel olsa da bugun benim icim karanlık .....Sizinle dertleşmek istiyorum...canınızı sıkarsam lütfen affedin beni...
dün gece esimle kavga ettik...daha doğrusu kavga etmedik ama evde ciddi bir sorun var.: ..Bilmiyorum siz Hic konusmadan ciddi bir kavga ettiniz mi tek bir sozle kalbiniz tuzla buz oldu mu..ve 6 senelik evliliğin sonunda taşıdığın bebeğine rağmen halen ailesinin yanında bir öneminizin olmadığı sozünüzün dinlenmediği oldu mu ... Yani benim 6 senedir dinlediğim aynı hikaye ama değişeceğine inanıp yine de bir türlü değiştiremediğim şeyler.....
Cok uzun oldu ama icim o kadar doldu ki sizden başka anlatacak kimsem yok...cunku yalnız burada kendim gibi oluyor...dışarıda hep maske takıp mutlu olmak zorundayım...Sessiz ağlamaya calışıyorum yavrum iyice uzulmesin diye ama sanki hissetmiş gibi fazla hareket etmiyor bugun ,
ohhh maşallah bebeğine urla
bende 2 haftadır dikkat ediyorum yediklerimi doktor diet vermişti 2 haftada ben 1 kilo vermişim toplam 12 kilo aldım biraz boyum olduğu için kimse inanamıyor aldığım kilolara
elevit çok kilo aldırıyor ilk başlarda kullandım bende onun yüzünden aldım kiloları delikafadulden
dozkancım bendede aynı sorun var güzelim bende işyerinde bilgisayar başında fazla duramıyorum sık sık kalkıp biraz dolaşıyorum ofiste faydası oluyor
gece yatmadan önce ılık bir duş al canım yatmadan odamı havalandırıyorum faydasını gördüm ve çift yastıkla yatıyorum geceleri
sende dene istersen canım faydasını görürsün inş
kızlar cumrtesi 2 de kadıköyde nerde buluuyosunuz ben de gelcem ama kadıköyü bilmiyorum pek nereye gelcem tarif edin bna lütfen. Bu arada benim internet çarşambaya düzelir sanırım görüşürüz
oy canım benim dün saglık ocagında kan verdim tekrar sonrada işe gelmedim...
Merak etmişsin beni teşekkürler ay ne güzel seymiş....
Megul gecmiş olsun
oy oy oy.... Dün tatil ilan ettim kendimeee
bende takmıyorum sütyen ogffff nasıl acıyor kaşınıyor sonraaa ay edanur ehehe 3/4 gün gelemzsem allah korusun canım benim....
Hadi gözünaydın canım
evet haerlerde 3,5 şiidetini dediler canım allah korusun
evet benimde mide bulantılarım ve kusmalarım başladı nedenseeee
sagol canım
teşekkürler
geçmiş olsun.....
ü
hoşgeldin takvim................
Beni merak edenlere tek tek teşekkürler etmeyenlerreede :dance::dance::dance::dance:
Dün saglık ocagından sonra evime geldim işe gitmedim yattım saat 11 kadar sonra kalktım tüm arkadaşlarımı aradım gelin kısır yapıyorum diye hepsi geldi
saat 6 kadar sohbet muhabbet
güzel gecti.......................delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?