2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın kızlar .....kısmetse bizde bugün buralardayız...işlerimizi biraz düzene soktuk.....meleklerinizi öperim popişlerinden:))

urla, demet1, didem1981, dozkan, eda_edanur+, Esennn, iyuksel, RUMELİLİ, Ruveydax, s_ebru

Günaydın kızlar.Umarım sağlıklı güzel birgün geçiririz hepimiz.

Urla sen olmayınca bu topik baya bi yavaşlıyo. Sakın kaybolma biyerlere. Sen evede al bence internet yoksa bebekler doğunca buralar hepten ıssızlaşır. Sen baya güzel gazlıyosun bizi yahu.

poseidon bende merak ediyorum kime benziycek diye ...
urlacım güzel haberlerle dönmüşsün sevindim canım. bebişin büyümüş.. bu hafta hem ters hem düz durabilirlermiş. 32. haftadan sonra duruş önemli diyor doktorlar..
çiçekcim buluşmaya geliyormuşsun çok sevindim... ama sen nerden geliceksin kadıköye ona göre tarif edelim.
rüveyda canım sende geliyormuşsun oh oh maşallah baya kalabalık olucaz..hihoyyyt

Günaydın arkadaşlar...evet hava cok guzel burda da umarım hepimiz iyi bir gun geciririz bugun....
Urla bebişinle ilgili guzel haberlere sevindim ama gribin konusunda cok gecmiş olsun, glnm_kvrck sana da cok gecmiş olsun... Grip en iyi ilacı dinlenmek ...Aman dikkat edin kızlar...

günaydın büyülü bahceler

herkes ii galibaaa
urlacım gözün aydın canım

kocaman öpüyorum sizi
saglıcakla kalınnnnnn

Her ne kadar hava cok guzel olsa da bugun benim icim karanlık .....Sizinle dertleşmek istiyorum...canınızı sıkarsam lütfen affedin beni...
dün gece esimle kavga ettik...daha doğrusu kavga etmedik ama evde ciddi bir sorun var.: ..Bilmiyorum siz Hic konusmadan ciddi bir kavga ettiniz mi tek bir sozle kalbiniz tuzla buz oldu mu..ve 6 senelik evliliğin sonunda taşıdığın bebeğine rağmen halen ailesinin yanında bir öneminizin olmadığı sozünüzün dinlenmediği oldu mu ... Yani benim 6 senedir dinlediğim aynı hikaye ama değişeceğine inanıp yine de bir türlü değiştiremediğim şeyler.....

Cok uzun oldu ama icim o kadar doldu ki sizden başka anlatacak kimsem yok...cunku yalnız burada kendim gibi oluyor...dışarıda hep maske takıp mutlu olmak zorundayım...Sessiz ağlamaya calışıyorum yavrum iyice uzulmesin diye ama sanki hissetmiş gibi fazla hareket etmiyor bugun ,

sende kaybolma canımmm... amadün kimse yoktu 2-3 kişi konuştuk kopukluk oldu bugün sabah sabah topralandık ..süprizzzzz

Kızlar ya ben artık bilgisayar başında uzun uzun oturamaz oldum. Nefes alamaz gibi oluyorum daralıyorum. Bebieşler çok hızlı büyüyo herhalde baya bi sıkıntı vermeye başladı. Gece yatsam yatamıyorum gündüz çok yürüsem belim ağrıyo daha da 2 ay var yahu.Sizler nasılsınız??

sende kaybolma canımmm... amadün kimse yoktu 2-3 kişi konuştuk kopukluk oldu bugün sabah sabah topralandık ..süprizzzzz

teşekkür ederim canım. herşey paylaşılınca güzel oluyo. kalabalık kalabalık olalım birlikte gülelim birlikte ağlıyalım.başka türlü terkedilmiş hissediyorum yahu hepinize çok çok alıştım. a.s.a.s.

ohhh maşallah bebeğine urla
bende 2 haftadır dikkat ediyorum yediklerimi doktor diet vermişti 2 haftada ben 1 kilo vermişim toplam 12 kilo aldım biraz boyum olduğu için kimse inanamıyor aldığım kilolara
elevit çok kilo aldırıyor ilk başlarda kullandım bende onun yüzünden aldım kiloları delikafadulden

iYÜKSEL DUR BAKALIM SEN NİYE ÖYLE HEMEN O KADAR KARARTTIN İÇİNİ YAAA.
eminim senin düşündüğün yani içinde büyüttüğün kadar kötü bir durum yoktur.Unutma biz hamileyiz ve bazı şeyleri ne yazıkki olduğundan farklı algılayabiliyoruz bugünler de.Ama belki bizlere anlatabilirsen yani daha çok paylaşabilirsen üzüntün de azalır.öyle hemen genelleme yapma bence 6 seneyi birden bir sepete koyup harcama hemen yahu du bakalım anlat ne oldu.:CüvCüv:

dozkancım bendede aynı sorun var güzelim bende işyerinde bilgisayar başında fazla duramıyorum sık sık kalkıp biraz dolaşıyorum ofiste faydası oluyor
gece yatmadan önce ılık bir duş al canım yatmadan odamı havalandırıyorum faydasını gördüm ve çift yastıkla yatıyorum geceleri
sende dene istersen canım faydasını görürsün inş

iyüksel problemin içeriğini ve sende açtığı yaraları en iyi sen bilirsin tabiki...ve şüphesiz hepimiz sana canını sıkma diyeceğiz ama şimdilik bunu karnındaki için yapma çaban daha çok olsun.....ve aslında en önemlisi kendinsindir....sen birinin eşi olduğu kadar birinin annesi,birinin evladı,birinin kardeşi,birinin arkadaşısın....yalnızca tek rolündeki başarısızlık diğer rollerine etki etmesin....en önemlisi kendin ve bebeğin için sakin olup ağlama lütfen....her daim paylaşırız sıkma canını

ehehehhe sagol canım benim

günaydın büyülü bahceler

herkes ii galibaaa
urlacım gözün aydın canım

kocaman öpüyorum sizi
saglıcakla kalınnnnnn

sıkma canını ya hemen herseye alınıyoruz bizlerde bizlerde hormanlardan dolayı cok alıngan olduk

herkese teşekkürler............................:teytey::teytey:

demet gece yatmadan önce yaptıklarını ve iki yastık önerini bugece hemen uygulamaya alacağım canım. yoksa eşim yakında odadan atacak beni yahu hacıyatmaz gibiyim bütün gece rahat bir yatış şekli bulamadığım için adamcağızıda rahatsız ediyorum. kalkıp evde dolanmalarımda cabası..:mymeka:

selinay kurdunuz mu bebeğin yatağını. söylediğin markadan mı aldınız. uyku meleğinide aldın mı. ben bikaç yere sordum bulamadım. sadece internette gördüm.

kızlar cumrtesi 2 de kadıköyde nerde buluuyosunuz ben de gelcem ama kadıköyü bilmiyorum pek nereye gelcem tarif edin bna lütfen. Bu arada benim internet çarşambaya düzelir sanırım görüşürüz

canım kadıköy sahilde otobüs duraklarının karşısında saray muhallebicisi var,,, buranın en üst katında buluşuyoruz....

çok kolay bir yerde ..... Bulmamam gibi bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

kıza bak canım ; biz dün kızcağızı merak edelim duralım, ne oldu acaba diye,,, o keyif yapmış,,, birde nispet yaparmış gibi söylüyor,,,, arkadaşlarını çağırmış kısır yemişler..... :)))))))

bu arada bebiş iyiymiş, maşallah ona kocaman olmuş baksana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…