- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
selinay kurdunuz mu bebeğin yatağını. söylediğin markadan mı aldınız. uyku meleğinide aldın mı. ben bikaç yere sordum bulamadım. sadece internette gördüm.
her ne kadar hava cok guzel olsa da bugun benim icim karanlık .....sizinle dertleşmek istiyorum...canınızı sıkarsam lütfen affedin beni...
Dün gece esimle kavga ettik...daha doğrusu kavga etmedik ama evde ciddi bir sorun var.: ..bilmiyorum siz hic konusmadan ciddi bir kavga ettiniz mi tek bir sozle kalbiniz tuzla buz oldu mu..ve 6 senelik evliliğin sonunda taşıdığın bebeğine rağmen halen ailesinin yanında bir öneminizin olmadığı sozünüzün dinlenmediği oldu mu ... Yani benim 6 senedir dinlediğim aynı hikaye ama değişeceğine inanıp yine de bir türlü değiştiremediğim şeyler.....
Cok uzun oldu ama icim o kadar doldu ki sizden başka anlatacak kimsem yok...cunku yalnız burada kendim gibi oluyor...dışarıda hep maske takıp mutlu olmak zorundayım...sessiz ağlamaya calışıyorum yavrum iyice uzulmesin diye ama sanki hissetmiş gibi fazla hareket etmiyor bugun ,
kurduk canım uyku meleğinide aldım toker bebeden aldım ben canım chicoda istediğim renkten kalmamış .park yatak 240 ytl,uyku meleği 60 ytl..............................
gükle güle kullanınkurduk canım uyku meleğinide aldım toker bebeden aldım ben canım chicoda istediğim renkten kalmamış .park yatak 240 ytl,uyku meleği 60 ytl..............................
sagol canımgünaydın kızlar ............................................
urlacım bebişin ve senin iyi olmana sevindim canım.....................
dozkan bende gece gezip duruyom tv izliyom valla bide hiçbişe yapasım yok..............................
iyüksel takma kafana erkeklerin aileleri konusunda danarına basmamak gerekiyo sanırım istemediğ şeyler çıkabiliyo ağızlarından...........................
demetcim duş banada iyi geliyo ama akşam duş almaya bile üşenir oldum ne oldu bana böle yaaaaaaaaaaaaaa................
canım kadıköy sahilde otobüs duraklarının karşısında saray muhallebicisi var,,, buranın en üst katında buluşuyoruz....
çok kolay bir yerde ..... Bulmamam gibi bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
kıza bak canım ; biz dün kızcağızı merak edelim duralım, ne oldu acaba diye,,, o keyif yapmış,,, birde nispet yaparmış gibi söylüyor,,,, arkadaşlarını çağırmış kısır yemişler..... :)))))))
bu arada bebiş iyiymiş, maşallah ona kocaman olmuş baksana....
selinay kurdunuz mu bebeğin yatağını. söylediğin markadan mı aldınız. uyku meleğinide aldın mı. ben bikaç yere sordum bulamadım. sadece internette gördüm.
Selinay canım bende onur çarşısının yanındaki toker bebeye gittim ama krafttın sadece söyle kalpli kalpli olan bi modeli var ondan vardı. başkada küçük bir modeli vardı. orası baya yakın benim işyerime oraya model gelsin diye bekliycez herhalde. sen ne renk aldın?:ecrin_bebek:
uyku meleğinide mi 70x120 aldın??
Desteginiz icin tesekkurler kızlar...sorun ailesi (her zmanki gibi) ... eşim icin onlardan önemli bir şey yoktur ...oyle de olsun kimse aileisni bir kenara atmasın ama malesef esim arkadaşlarına ailem diye bahsettiği olgunun icine bizi koymaz ..yani aile ona göre annesi, babası, abileri, yengeleri, yegenleri...ben ve cocugumuz icin ayrı bız kavramı geliştiremedi..adam bizi duşunurse ailesine ihanet etmiş gibi hissediyor.. (malesef kandi de itiraf etti bunu )...
Boyle bir ortamda 7 aylık hamile karısını duşunmeyip yegenlerinden birinin tedavisini "ailesindeki" 3 yetişkin erkeğe ragmen eskişehirde ustlenmeye kalkması ve benim onları burda agırlayıp hos tutmam gerektiğini vurgulaması olayı patlak verdirdi...
Yegeninde Allah kimsenin basına vermesin brusella mı ne oyle bir rahatsızlık saptanmış ve Ankaraya sevk etmişler...eşim illa gelin eskisehirde tedavi olsun hem burda evde var rahat edersiniz.. hem biz koştururuz diye ısrar etti akşam...bu arada eşim haftaya Kıbrısa gidiyor..kim koşturacak BEN...Bu arada esimin ailesini 4 yıdır her yıl ben burda tedavi ettiririm gecen senede diğer yegenin ameliyatını burda yaptırmış 5 ay evimde misafir etmiş ve resmen annesi gibi bakımını ustlenmiştim ..ayrıca kayınvalidemin goz ameliyatı falan filan...ve inanın ne takdir gördüm ne de tesekkur...
Anlayacağınız aynı hikayeyi yine başlattılar...esime bak bu kez ben koşturamam burda evde de kosturamam ben kendime yemek yapamıyom diyince telefonda herkesin duyabileceği sekilde beni azarladı ve ısrarla buraya geleceksiniz dedi dolayısıyla beni ve cocugunu ciğnedi...
İşte böyle... detaylarına girmeyeyim yoksa ben daha kotu oluyom ama size yazınca içim rahatladı..Kızımda hareketlendi sanki uzulme anne diyor...Rbbim onu bana verdi o benim mucizem herşeye ve herkese ragmen Allahın ızniyle ona sarılacağım...
Teşekkur ederim arkadaşlar...
merhaba hamiş bayanlar....
bende çok uzun süredir sizleri okuyorum kısmetse bende nisan annesi olucam....
paylaşımlarınız çok güzel benimde oğluşum olacak 50 mg şeker yüklemesinde şekerim 154 çıktı 4 gün drum diyet verdi 100 lük şeker yüklenecek sizlerde aynı durumda olan arkadaşlar var mı acaba ?
Desteginiz icin tesekkurler kızlar...sorun ailesi (her zmanki gibi) ... eşim icin onlardan önemli bir şey yoktur ...oyle de olsun kimse aileisni bir kenara atmasın ama malesef esim arkadaşlarına ailem diye bahsettiği olgunun icine bizi koymaz ..yani aile ona göre annesi, babası, abileri, yengeleri, yegenleri...ben ve cocugumuz icin ayrı bız kavramı geliştiremedi..adam bizi duşunurse ailesine ihanet etmiş gibi hissediyor.. (malesef kandi de itiraf etti bunu )...
Boyle bir ortamda 7 aylık hamile karısını duşunmeyip yegenlerinden birinin tedavisini "ailesindeki" 3 yetişkin erkeğe ragmen eskişehirde ustlenmeye kalkması ve benim onları burda agırlayıp hos tutmam gerektiğini vurgulaması olayı patlak verdirdi...
Yegeninde Allah kimsenin basına vermesin brusella mı ne oyle bir rahatsızlık saptanmış ve Ankaraya sevk etmişler...eşim illa gelin eskisehirde tedavi olsun hem burda evde var rahat edersiniz.. hem biz koştururuz diye ısrar etti akşam...bu arada eşim haftaya Kıbrısa gidiyor..kim koşturacak BEN...Bu arada esimin ailesini 4 yıdır her yıl ben burda tedavi ettiririm gecen senede diğer yegenin ameliyatını burda yaptırmış 5 ay evimde misafir etmiş ve resmen annesi gibi bakımını ustlenmiştim ..ayrıca kayınvalidemin goz ameliyatı falan filan...ve inanın ne takdir gördüm ne de tesekkur...
Anlayacağınız aynı hikayeyi yine başlattılar...esime bak bu kez ben koşturamam burda evde de kosturamam ben kendime yemek yapamıyom diyince telefonda herkesin duyabileceği sekilde beni azarladı ve ısrarla buraya geleceksiniz dedi dolayısıyla beni ve cocugunu ciğnedi...
İşte böyle... detaylarına girmeyeyim yoksa ben daha kotu oluyom ama size yazınca içim rahatladı..Kızımda hareketlendi sanki uzulme anne diyor...Rbbim onu bana verdi o benim mucizem herşeye ve herkese ragmen Allahın ızniyle ona sarılacağım...
Teşekkur ederim arkadaşlar...
Kızlar dün gece kasılmalarım vardı şimdide karnımda sancı var.ve iç çamaşırıma kan gelmiş şimdi baktım hafifte pembe su...acaba nişanmıdır bu....kızlar yarına kadar benden haber alamazsanız dogurdum demektir..haberiniz olsun dua edin benim için lütfen cok korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var...allah bir avazda benide bebeğimide kurtarır insallah..
alıntı şubat anneleriden
Kızlar dün gece kasılmalarım vardı şimdide karnımda sancı var.ve iç çamaşırıma kan gelmiş şimdi baktım hafifte pembe su...acaba nişanmıdır bu....kızlar yarına kadar benden haber alamazsanız dogurdum demektir..haberiniz olsun dua edin benim için lütfen cok korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var...allah bir avazda benide bebeğimide kurtarır insallah..
alıntı şubat anneleriden
urlaaaaaaaaaaa!! Aklımı çıkardın, bilgisayarın başında kalakalmışım öylece, allah canını almasın! Baştan söylesene şunu alıntı diye! Aha dedim bizimkilerde doğurmaya başlıyolar, sıra bize mi geliyo ne!! Panik oldum valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?