2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın kızlar ............................................

urlacım bebişin ve senin iyi olmana sevindim canım.....................

dozkan bende gece gezip duruyom tv izliyom valla bide hiçbişe yapasım yok..............................

iyüksel takma kafana erkeklerin aileleri konusunda danarına basmamak gerekiyo sanırım istemediğ şeyler çıkabiliyo ağızlarından...........................

demetcim duş banada iyi geliyo ama akşam duş almaya bile üşenir oldum ne oldu bana böle yaaaaaaaaaaaaaa................

selinay kurdunuz mu bebeğin yatağını. söylediğin markadan mı aldınız. uyku meleğinide aldın mı. ben bikaç yere sordum bulamadım. sadece internette gördüm.

kurduk canım uyku meleğinide aldım toker bebeden aldım ben canım chicoda istediğim renkten kalmamış .park yatak 240 ytl,uyku meleği 60 ytl..............................

canım hiç birşey için üzülmeye değmez ; senin önceliğin ilk olarak içindeki yavrun,, sen onun üzülmesini istermisin...
Hamilelliğin vermiş olduğu bir alınganlıkla üzülmüş olabilirsin....

Bak hava güzel ,,, sende içini düzeltmeye çalış bitanem......
Keske çalışmasakta bu güzel havada dolansak.....

kurduk canım uyku meleğinide aldım toker bebeden aldım ben canım chicoda istediğim renkten kalmamış .park yatak 240 ytl,uyku meleği 60 ytl..............................

Selinay canım bende onur çarşısının yanındaki toker bebeye gittim ama krafttın sadece söyle kalpli kalpli olan bi modeli var ondan vardı. başkada küçük bir modeli vardı. orası baya yakın benim işyerime oraya model gelsin diye bekliycez herhalde. sen ne renk aldın?:ecrin_bebek:

uyku meleğinide mi 70x120 aldın??

gükle güle kullanın

sagol canım

sagol canım ehehehhee

Desteginiz icin tesekkurler kızlar...sorun ailesi (her zmanki gibi) ... eşim icin onlardan önemli bir şey yoktur ...oyle de olsun kimse aileisni bir kenara atmasın ama malesef esim arkadaşlarına ailem diye bahsettiği olgunun icine bizi koymaz ..yani aile ona göre annesi, babası, abileri, yengeleri, yegenleri...ben ve cocugumuz icin ayrı bız kavramı geliştiremedi..adam bizi duşunurse ailesine ihanet etmiş gibi hissediyor.. (malesef kandi de itiraf etti bunu )...

Boyle bir ortamda 7 aylık hamile karısını duşunmeyip yegenlerinden birinin tedavisini "ailesindeki" 3 yetişkin erkeğe ragmen eskişehirde ustlenmeye kalkması ve benim onları burda agırlayıp hos tutmam gerektiğini vurgulaması olayı patlak verdirdi...
Yegeninde Allah kimsenin basına vermesin brusella mı ne oyle bir rahatsızlık saptanmış ve Ankaraya sevk etmişler...eşim illa gelin eskisehirde tedavi olsun hem burda evde var rahat edersiniz.. hem biz koştururuz diye ısrar etti akşam...bu arada eşim haftaya Kıbrısa gidiyor..kim koşturacak BEN...Bu arada esimin ailesini 4 yıdır her yıl ben burda tedavi ettiririm gecen senede diğer yegenin ameliyatını burda yaptırmış 5 ay evimde misafir etmiş ve resmen annesi gibi bakımını ustlenmiştim ..ayrıca kayınvalidemin goz ameliyatı falan filan...ve inanın ne takdir gördüm ne de tesekkur...
Anlayacağınız aynı hikayeyi yine başlattılar...esime bak bu kez ben koşturamam burda evde de kosturamam ben kendime yemek yapamıyom diyince telefonda herkesin duyabileceği sekilde beni azarladı ve ısrarla buraya geleceksiniz dedi dolayısıyla beni ve cocugunu ciğnedi...

İşte böyle... detaylarına girmeyeyim yoksa ben daha kotu oluyom ama size yazınca içim rahatladı..Kızımda hareketlendi sanki uzulme anne diyor...Rbbim onu bana verdi o benim mucizem herşeye ve herkese ragmen Allahın ızniyle ona sarılacağım...

Teşekkur ederim arkadaşlar...

günaydın arkadaşlar,
iyüksel bebeğin için üzülmemeye çalış. kafandan at bu konuları başka güzel şeyler düşün. Eşinle bebeğinle beraber yaşadığını en güzel günleri düşün belki biraz daha için ferahlar.

selinay kurdunuz mu bebeğin yatağını. söylediğin markadan mı aldınız. uyku meleğinide aldın mı. ben bikaç yere sordum bulamadım. sadece internette gördüm.

bu 2009 modeliymiş canım piyasada pek yok a cittydekinden aldım çok güzel zaten onlardada 3 tane fln vardı,70 100 sanırım canım uyku meleği,o küçük olanıda gördüm beğenmedim ben.....................................benimki gri ,fıstık yeşili ............

Canım eşin daha çocuk sahibi olmadığı için bence dışarıdakilere bu kadar çok verici davranıyor. İnanki bir süre sonra göreceksin nasıl ikinizden daha önemli hiçbirşey kalmayacak hayatında. Bir de diğerlerinin sizin bebeğinize göstereceği ilgi alaka onun da kendi dengesini bulmasına yardımcı olacaktır. Ne yazıkki bazen insanlar konuşarak değil yaşayarak öğreniyorlar.Ama yinede ailesini düşkün olması hiç ilgisiz bir insan olmasından iyidir di mi? tabi abarttığını anladığında daha iyi olacaktır ikiniz içinde. Sen canını sıkma gelenler senin sıkıntılı olduğunu anlarlar canım erkekler pek anlamaz ama eminim misafirleriniz bu seferin başka olduğunu senin için uygun olmadığını anlayacaklardır.:CüvCüv:

iyüksel yaşadıkların kolay şeyler değil.. fakat ortada bir hastalık durumu var. sanırım benim eşimde olsa oda bizde kalmaları için ısrar ederdi. yani ben kendimi eşinin yerine koyuyorum ve yiğenimin hasta oluğunu düşünüyorum herhalde bende onun gibi davranırdım. tabiki eşinede hak veriyor değilim çünkü sen hamilesin. daha çok senin bakılman lazım. ki yeni sorumluluklar. yani eşine bunu tartışma haliyle değilde normal bi şekilde sakin olarak anlatsan bence sanada hak verecektir. bilmiyorum işine karışmak gibi olmasın da böle düşündüm ben.

merhaba hamiş bayanlar....
bende çok uzun süredir sizleri okuyorum kısmetse bende nisan annesi olucam....
paylaşımlarınız çok güzel benimde oğluşum olacak 50 mg şeker yüklemesinde şekerim 154 çıktı 4 gün drum diyet verdi 100 lük şeker yüklenecek sizlerde aynı durumda olan arkadaşlar var mı acaba ?

hoşgeldin oh oh oglanlar cogalıyor..............

evet aramızda var senin gibi diyette olanlar

herkese günaydıın arkadaşlarım,canım arkadaşım lütfen sıkma canını tabiki yaşadıklarını en ii sen bilirsin,ve eminim sende kendine göre haklısın bu kadar üzüldüğüne göre kendince bir açıklaması vardır içinde ya eşinden yada onlardan kaynaklanan,üstelik zor zamanlara yaklaştık ağırlaştık kendimi yataktan zor kaldırıyorum,bazen canım kılımı kıpırdatmak istemiyor,o yüzden sana hak vermiyor değilim fakat bazen sözlerin yetersiz kaldığı zamanlar vardır işte o anlardasın,eşinin seni anlamısından başka yapacağın birşey yok,canını sıkma hiç,o hastalık kızamık değilmi şu tahlillerdede istemişlerddi benim,bağışıklığım varmış,yanlış hatırlamıosam o,aşı eksiği vardı heralde küçüğün,onada canını sıkma elbet düzelir herşey,öpüyorum seni çok,herzaman yanındayız unutma

öncelikle herkese günaydınlar..

canım cidden çok üzüldüm anlattıklarına! bizimki bir iki defa böyle bir şey yapacak oldu senin ailense sen hizmet edersin ben karışmam dedim, bi kaç kerede yemek bile yapmadım evde.. ve bu sürede hiç konuşmadım, aklı başına geldi ama beni kırıdığıyla kaldı..üstelik bütün bunları kendi öz annesi için değil babasının 2. eşi için yaptı..ya boşver dinsizin hakkından imansız gelirmiş :)), üzme kendini. bırak senin için kötü desinler, bebeğine bişey olsa kimse demez bizimle ilgilenirken oldu, bizim yüzümüzden oldu diye. bi çocuğa bakamadı olur adı..ben artık bebeğim için yapacağım herşeyi hak olarak görüyorum, daha önce hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum, hayatımdaki bir çok şeyden (ki yıllarca emek verdiğim şeyler bunların çoğu) onun için vazgeçmişken kendi babası da dahil kimsenin bebeğime zarar vermesine izin vermem, sende bunları düşün! onunda aklı başına gelir, bebek gelince anlar o da neyin doğru neyin yanlış olduğunu!! başka hamileler yerlerinden kalkmıyorlar valla, benim halam gelinine yapmıştı aynı şeyi (ben eskişehirliyim bu arada) toplanıp cümbür cemaat kızın evine gittiler ve hamileydi kızda.. senin gibi üzülmek yerine aaa ne iyi ettinizde geldiniz bende yemek bile yapamıyodum yardım edecek birilerini arıyodum demiş..bi bardak su getirse hemen yatıyomuş sancı girdi deyip :)) tabi işi görünce halamlar hemen kaçmışlar :)))

bu arada kız urla hadi iyisin yine bugün :)))) günün adamı oldun valla :))))

Son düzenleme:
Kızlar dün gece kasılmalarım vardı şimdide karnımda sancı var.ve iç çamaşırıma kan gelmiş şimdi baktım hafifte pembe su...acaba nişanmıdır bu....kızlar yarına kadar benden haber alamazsanız dogurdum demektir..haberiniz olsun dua edin benim için lütfen cok korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var...allah bir avazda benide bebeğimide kurtarır insallah..

alıntı şubat anneleriden

merhaba arkadaşlar çok feci hasta oldum grip ayrıca boğazımda faranit olmuş aranızda gebelik döneminde zinnat 500 mg antibiyotik kullanan varmı kullanıyorum ama tedirginim

KIZIM ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN EMİ;
ŞU ALINTI YAZISINI BAŞ TARAFA YAZSANA ;
BENDE ŞUAN SENDE LEKE GELDİ ZANNETİİM, AY ÇOK ERKEN GELMİŞ LEKESİ , İNŞALLAH BİR BİRŞEYCİKLER OLMAZ DEMEYE BAŞLADIM....

AY ÇOK KORKTUM ....klava: TAM DAYAKLIKSIN HEE

urlaaaaaaaaaaa!! aklımı çıkardın, bilgisayarın başında kalakalmışım öylece, allah canını almasın! baştan söylesene şunu alıntı diye! aha dedim bizimkilerde doğurmaya başlıyolar, sıra bize mi geliyo ne!! panik oldum valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…