BENDE mart aynın ortasında çıkıcam. 33. haftamda oluyorum. 2 hafta yıllık iznim var martın maaşını da alıcam.. babalım o zmana kadar çok ağırlaşırsam daha erkende çıkabilirim. evde bilgisayar var ama internet yok izne çıkınca internet bağlartıcam. inşallah..
merhabalar arkadaşlar....
megulCüm dert etmemeye çalış zor biliyorum ayn durumda sayılırız bende yarın 100 lük yükleticem bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum.
bişey sorucam sana ben yemekten sonra daha halsiz ve elim kolum kalkmaz oluyorum sende de oluyormuydu ?
megul internette okuduklarınla felaket tellalı olup çıkıyorsun.....geçtiğin yollardan geçtiğim için biliyorum ve söylüyorum insana yalnızca stres yüklüyorlar....insülindende korkma sakın bir nevi vücudumuza eksik olan bir hormonu yüklüyoruz......
canım sağolasın.inşallah sen de bi sorun çıkmaz.ne kadar da olsa insanı geriyor.benim özellikle 10 gündür falan ağzımın içi ve dudaklarım kuruyordu.su içsem bile rahatlayamıyordum.zaten şüpheleniyordum ama bu kadar yüksek çıkcacağını düşünmüyordum.
geçmiş olsun canım hiç beklemiyodum açıkçası inşallah bir an önce normale döner..........
teşekkür edrim selinay ben de diyetle düşer diye umuyorum.
evet rumelili gerçekten de öyle o kadar kötü şeyler yazmışlar insanın içi kararıyor.napalım sabredip beklicez.daha benim 28. haftam yeni bitiyor.ama yine de az kaldı.tesllim bu.
merhabalar herkese kızlar ya biizim wc klozet değil ve oturunca karnım acıyo napcaz böyle sizdede oluyomu daha 2 .5 ay var bişey olurmu böylee
megulCüm sen 50 lik yüklemen kaçtı hatırlıyormusun ?canım sağolasın.inşallah sen de bi sorun çıkmaz.ne kadar da olsa insanı geriyor.benim özellikle 10 gündür falan ağzımın içi ve dudaklarım kuruyordu.su içsem bile rahatlayamıyordum.zaten şüpheleniyordum ama bu kadar yüksek çıkcacağını düşünmüyordum.
geçmiş olsun canım hiç beklemiyodum açıkçası inşallah bir an önce normale döner..........
teşekkür edrim selinay ben de diyetle düşer diye umuyorum.
evet rumelili gerçekten de öyle o kadar kötü şeyler yazmışlar insanın içi kararıyor.napalım sabredip beklicez.daha benim 28. haftam yeni bitiyor.ama yine de az kaldı.tesllim bu.
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, allah ağız tadıyla kutlamak nasip etsin öslem1907kızlar ya bugün bizim evlilik yıl dönümümüzmüş unuttum yahu eşim hatırlattı az önce oda iş için eskişehire gitti bizim çocuklarla günü birlik,şimdi ben bir ütü yapayım,arkasına sever diye pazı sarayım,birde sevdiği şu meşhur pastadan yapayım ne dersiniz,zaman kaybetmeden başlıyorum ben,ütü bitince uğrayacam yine,daha dünden beri yazılanları dahi okuyamadım inanın ama ha demeden akşam olur ne yaparsam kar,bebişte bir oynakki bugün içerde parti veriyor maşallah,haa unutmadan doğuramayna arkadaşım dün gece doğurdu çok şükür,bir rahatladımki anlatamam,görüşürüz öptüm herkesi
OF CANIM YA NASIL İNSANLAR VAR
SEN BİDE YENİ EVLİSİN SANIRIM BENİMLE AYNI ZAMANLARDA
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.....
birazda erkegin elinde hersey
bak eşim ne anneesine ne de başkasına benim için laf söyletırmez buda bi kaç kişiden duydum............
herkesin yeri ayrıı
o aradaki mesafeyi korumak çok önemli..................
sagol cnmafiyet bal şeker olsun Urla .....
oy negüzel evlilik yıldönümüz kı unutulurmu bu gun...........kızlar ya bugün bizim evlilik yıl dönümümüzmüş unuttum yahu eşim hatırlattı az önce oda iş için eskişehire gitti bizim çocuklarla günü birlik,şimdi ben bir ütü yapayım,arkasına sever diye pazı sarayım,birde sevdiği şu meşhur pastadan yapayım ne dersiniz,zaman kaybetmeden başlıyorum ben,ütü bitince uğrayacam yine,daha dünden beri yazılanları dahi okuyamadım inanın ama ha demeden akşam olur ne yaparsam kar,bebişte bir oynakki bugün içerde parti veriyor maşallah,haa unutmadan doğuramayna arkadaşım dün gece doğurdu çok şükür,bir rahatladımki anlatamam,görüşürüz öptüm herkesi
evet canım aynı zamanlara denk geliyor evliliğimiz..
inan şu an sinirden ve ağlamaktan gözlerim şişti.kaynanam gene geldi demiştim size.ben kendi işimi bile yapamıyorum,annem alt katta Allah tan akşam yemeklerini onda yiyiyoruz yani bana gelen misafire ben değil annem bakmış oluyor..ve 3 haftadır hergün aynı sorun annesi hergün bizde neden kalamıyomuş onun kavgasını yapıyor.tabi üzüldüğüm konu bu değil çünkü arkamdan söylediklerini kaynanamın ve görümcelerimin kafama takmayı boşverin duymuyorum bile artık.nasıl olsa kötü olacağım ve kötü gelinim bari böyle kötü olayım huzurum bozulmasn diyorum.eşim anlayışlı canım ama idare etmek kalın kafalıysa karşındaki o kadar zorki..
gelelim sıkıldığım konuya benim eşimin kendi şirketi var ve bu aralar bikaç aydır kriz yüzünden hani çok süper değil işleri ama Allah a şükür evimizi döndürebiliyoruz.şimdiye kadar onlara para yağdırdığımız için 3-5 aydır bizden bişey göremeyince deliye döndüler.işlerinin bozuk olduğuna inanmıyorlar halbuki bişeye ihtiyacınız varmı diye bi kerede siz sorun.artık illallah ettim.ve eşimlede bu konu yüzünden tartıştım.benim doğmamış çocuğumun hakkını onlara yediriyorsun diye.neyseki krize sevinir oldum en azından onlara veremiyorve oda gördü para vermediği zaman ne kadar çirkef olduklarını.
1 erkek kardeşi var ve sırtını yaslamış benim adama ve 3 çocuğuna rağmen birgün bile çalışmamış.şimdi abisine tehditler savuruyor.göndermezsen şunu satarım bunu satarım diye.daha bir sürü saçmalık...
kızlar ya bugün bizim evlilik yıl dönümümüzmüş unuttum yahu eşim hatırlattı az önce oda iş için eskişehire gitti bizim çocuklarla günü birlik,şimdi ben bir ütü yapayım,arkasına sever diye pazı sarayım,birde sevdiği şu meşhur pastadan yapayım ne dersiniz,zaman kaybetmeden başlıyorum ben,ütü bitince uğrayacam yine,daha dünden beri yazılanları dahi okuyamadım inanın ama ha demeden akşam olur ne yaparsam kar,bebişte bir oynakki bugün içerde parti veriyor maşallah,haa unutmadan doğuramayna arkadaşım dün gece doğurdu çok şükür,bir rahatladımki anlatamam,görüşürüz öptüm herkesi
Sizinde kutlu olsun Rüveydax nice yıllara.....bizim de bugün nişan yıldönümümüzmüşsırnaşık şey
ben hiç hatırlayamıyorum böle şeyleri ama aşkım saolsun hiç unutmas:1hug:
sabah aradı ben daha uyuyodum bugün günlerden ne die soruo
ay ben de sevdiği bi yemek yapiim diyorum ama ıspanaklı börek sever en çok onu da dün yaptım daha ne yapsam ki acaba:uhm:
canım daha geçmişi okumayı bitirmedim ama şu an bu sözlerini görür görmez yazma ihtiyacı duydum.
içini rahatlatırmı bilmem ama bendede aynı sorun var inan aylardır döktüğüm gözyaşından yastıklar ıslanıyor.tamam hamilelik bizi duygusallaştırmış olabilir ama bu hayatta alttan alması gereken kişiler sadece biz değiliz.herkesin sorunu var biz karşımızdakini kabul edip alttan alıyosak bizimde arada birde olsa alttan alınmaya ihtiyacımız var.
canım sen 6 senelik evlisin hadi ben daha evlenmeden eziyetleri başladı.daha evlenmeden 6 ay boyunca kaynanama baktım ben.neden biliyomusun çünkü benim buradaki görümcemin okuma yazması bile yok onu hastaneye götüremiyordu.6 ay boyunca her Allah ın günü hastanelerde süründüm,döktüğümüz özel dr paraları cabası.evlilik hazırlığı bile yapamadık onun yüzünden.davetiye dağıtmaya,gelinlik provasına bile gidemiyordum.eşimede kızamıyordum çalıştığı için mecbur ben ilgileneceğim diyordum.
sonra ben parmağımı blendr a kaptırdım evlenir evlenmez.ve bana ne dediler biliyomusun bigün evine bile çağırmadı..her neyse çağırdım 1 hafta bizde kaldı kaynanam yeni evlenmişim daha 2 hafta olmuş kaynanamla beraberiz.ben üzerime kıyafet bile giyemiyorum tek elle,ama mecbursun bakacaksın gelinsin ya...ve benim patlak verdiğim nokta geldi sonunda,parmağımı çarptım ve iltihap gibi bi sıvı geldi 3 gün boyunca dr a gitmem lazım dedim kimse gelip ne kaynanamı aldı nede baktı..
ve 3.gün artık evde bırakıp gittim ama parmağım artık kopmuştu...
ben parmağımı bile feda ettim anlayacağın.sonra ne oldu biliyormusun???
eşime hergün telefonlar sen bigün bile bize bakmadın.hep varsa yoksa karın.falan filan...
anlatsam bu siteye sığmam tarzında şeyler yaşıyorum bende
haklısınız hormonlar ama bazen hormonlarında suçu yok.kimse anlayışlı değil....
ay bizim de yıldönümümüz (çıkma yıldönümü). bugün ne uğurlu günmüş :)
gecmez bişey olmaz yanaşma..............çok uzattım biliyorum ama içim o kadar doluki anlatamam..
kocam çok saf ve iyi niyetli bunların çirkinliğini şimdi şimdi görmeye başladı...
ve bu erkek kardeşinin yeni çocuğu oldu sizede söyledim bi gün bile hastaneye gitmezler çocuğa önem vermezler diye.
doğan çocuğun kolunu kırmışlar ve sarılık olmuş.şimdide bugün bize geleceklermiş.bende artık dayanamadım,bağırıp çağırdım.
tamam çocuğun günahı yok ama sarılıklı çocuğun bizde ne işi var.hadi iş yapmaktan misafir ağırlamaktan vazgeçtim.çocuk sarılık yaa bulaşıcı hastalık.ben daha önce oldum bi daha olursam kara sarılıktan ölür giderim.
hem bebeğime geçmeyeceği ne malum..
ne laftan anlıyolar nede anlayışlılar..
Allah için ben ne yapayım şimdi??????
oh hadi bakalım siznde yıldönümü allahım nice yıllara göstersinbizim de bugün nişan yıldönümümüzmüşsırnaşık şey
ben hiç hatırlayamıyorum böle şeyleri ama aşkım saolsun hiç unutmas:1hug:
sabah aradı ben daha uyuyodum bugün günlerden ne die soruo
ay ben de sevdiği bi yemek yapiim diyorum ama ıspanaklı börek sever en çok onu da dün yaptım daha ne yapsam ki acaba:uhm:
hoşgeldin canım oh valla ne güzel......Herkese çooookkk selammma.s. 1-2 gündür doğru düzgün girip okuyamadım, hep sokaklarda alışveriş halindeyiz. Neyseki bitti sayılır. Akşamlarıda bel ve kaburga ağrısı dolayısıyla zor geçiyo. Umarım kimsede sorun yoktur. Ben bi geçmişi okuyim yazarım yine. Gerçi en son kaçta kaldığımı bile hatırlamıyorum-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?