inşallah şirvancım.evet 86 gün azıcık sabırla bitecek.sıkma canını benim güzel yol arkadaşım, çoğu gitti azı kaldı,(son 86 gün)
sen moralini yüksek tut, yeter, allahın izniyle bebişine ve sana bişeycik olmaz. .:1hug:
megulCüm sen 50 lik yüklemen kaçtı hatırlıyormusun ?
benim 154 çıktı.
bende kendimi 2 li 3 lü testlerim iyi çıktı allahtan şekerde diyet ve olmadı insülüle hallolacak bir sorun diye teselli etmeye çalışıyorum sende öyle düşün çaresi olmasa napardık dimi ama .
çok uzattım biliyorum ama içim o kadar doluki anlatamam..
kocam çok saf ve iyi niyetli bunların çirkinliğini şimdi şimdi görmeye başladı...
ve bu erkek kardeşinin yeni çocuğu oldu sizede söyledim bi gün bile hastaneye gitmezler çocuğa önem vermezler diye.
doğan çocuğun kolunu kırmışlar ve sarılık olmuş.şimdide bugün bize geleceklermiş.bende artık dayanamadım,bağırıp çağırdım.
tamam çocuğun günahı yok ama sarılıklı çocuğun bizde ne işi var.hadi iş yapmaktan misafir ağırlamaktan vazgeçtim.çocuk sarılık yaa bulaşıcı hastalık.ben daha önce oldum bi daha olursam kara sarılıktan ölür giderim.
hem bebeğime geçmeyeceği ne malum..
ne laftan anlıyolar nede anlayışlılar..
Allah için ben ne yapayım şimdi??????
Ruveydax nişan yıldönümünü
öslem1907 evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
hala nişan yıldönümünü kutlamanız vede özellikle eşinin hatırlaması çok hoş yaa!
biz 19 mayısda evlendik unutmayalım diye:)
canım nişanımızın daha ikinci yıldönümü bu hatırlasın bi zahmetklava:
ben hiiç hatırlamam ama eşim unutursa da bozulurum heralde o da saolsun ilk çıktığımız gün dahil hiçbişii unutmas
encillik yapma sende canım
ee bu akşamınız güzel gecsin şöyle biraz cilveleş adamla ehehehehe
çok uzattım biliyorum ama içim o kadar doluki anlatamam..
kocam çok saf ve iyi niyetli bunların çirkinliğini şimdi şimdi görmeye başladı...
ve bu erkek kardeşinin yeni çocuğu oldu sizede söyledim bi gün bile hastaneye gitmezler çocuğa önem vermezler diye.
doğan çocuğun kolunu kırmışlar ve sarılık olmuş.şimdide bugün bize geleceklermiş.bende artık dayanamadım,bağırıp çağırdım.
tamam çocuğun günahı yok ama sarılıklı çocuğun bizde ne işi var.hadi iş yapmaktan misafir ağırlamaktan vazgeçtim.çocuk sarılık yaa bulaşıcı hastalık.ben daha önce oldum bi daha olursam kara sarılıktan ölür giderim.
sinehascım şimdi telefo açıp kusura bakmayın bugün çok ağrım var sizi daha sonra ağırliim malum hamileyim falan desen olmaz mı ben arada reddediyorum insanları bişey olmaz. herkesin derdi aynı bende 2 ay önce kayınvalidem ve kayınpederimle çok kötü birbirimize girmiştik o zamandan beri yüzlerini görmedim bu olaylar olduğunda arkamda söylemedikleri hakaret etmedikleri kötü dedikodu kalmadı aynı apartmanda oturuoduk biz taşındık hemen kaçtık ordan şimdi barışmaya çalışıolar malum torun gelio yeni farkettiler sanırım. yemeğe gelceklermiş yeni evime yüzsüzler hepsinden nefret ediyorum. bak herkesin derdi var sdıkma canını:)çok uzattım biliyorum ama içim o kadar doluki anlatamam..
CANIM ben işi bırakıyorum.. çalışmayı düşünmüyorum. 1 -1,5 yaşına gelince tekrar işe giricem. biraz ara vericem. bebeğim büyüsün. sütten mahrum kalmasın.canım iznini neden doğumdan sonra kullanmıyorsun...
benim 23 günlük iznim var,
doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum.
doğum izni :4 ay
ben bunun 1 ayını doğumdan önce , 3 ayını doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum.
allah bir engel vermezse tabii.
özlem canım hayılrı olsun nası unuttun kıs evlilik yıldönümünü. :mymeka:kızlar ya bugün bizim evlilik yıl dönümümüzmüş unuttum yahu eşim hatırlattı az önce oda iş için eskişehire gitti bizim çocuklarla günü birlik,şimdi ben bir ütü yapayım,arkasına sever diye pazı sarayım,birde sevdiği şu meşhur pastadan yapayım ne dersiniz,zaman kaybetmeden başlıyorum ben,ütü bitince uğrayacam yine,daha dünden beri yazılanları dahi okuyamadım inanın ama ha demeden akşam olur ne yaparsam kar,bebişte bir oynakki bugün içerde parti veriyor maşallah,haa unutmadan doğuramayna arkadaşım dün gece doğurdu çok şükür,bir rahatladımki anlatamam,görüşürüz öptüm herkesi
aynen canımm daa sen nerelerdesin ne zamandır uğramıyorsun arada sırada uğra canım.. merak ettirme kendini . :lepi:Ben de oturamıyorum walla,bı yere gıdınce baslı basına sorun wc ya
canım sarılık bulaşıcı bir hastalık daha önceden olması önemli değil tekrar kapabilirsin. allah korsun senden de bebeğine geçebilir. doktorunu ara sor. eminim sakıncası olacağını söyleyecektir.sende eşine söylersin. sordum doktor müsade etmiyor dersin. ama gerçekten çok yüz göz olma resmi ol. eşine hamile halinle misafirle ilgilenemiyeceğini anlat.çok uzattım biliyorum ama içim o kadar doluki anlatamam..
canım senide yıldönümün kutlı olsun herkeste bu aylarda anlaşmış martta değil hanii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay bizim de yıldönümümüz (çıkma yıldönümü). bugün ne uğurlu günmüş :)
sinehascım şimdi telefo açıp kusura bakmayın bugün çok ağrım var sizi daha sonra ağırliim malum hamileyim falan desen olmaz mı ben arada reddediyorum insanları bişey olmaz. herkesin derdi aynı bende 2 ay önce kayınvalidem ve kayınpederimle çok kötü birbirimize girmiştik o zamandan beri yüzlerini görmedim bu olaylar olduğunda arkamda söylemedikleri hakaret etmedikleri kötü dedikodu kalmadı aynı apartmanda oturuoduk biz taşındık hemen kaçtık ordan şimdi barışmaya çalışıolar malum torun gelio yeni farkettiler sanırım. yemeğe gelceklermiş yeni evime yüzsüzler hepsinden nefret ediyorum. bak herkesin derdi var sdıkma canını:)
teşekkür ederim arkadaşlar ama o kadar canım sıkkın ki iyi yanını göremiyorum durumumun..tamam herkesin ailesi sorunu var ama bunlar ömür boyu çile insana..
bide ne yaparsan yap beğenmezler mecbursun bakacaksın derler,daha bırak bigün teşekkür edilmesini,siz bizim için ne yaptınız diyorlar.
aman yaa sıkıntımla hamiş hamiş sizide boğmayayım.sanırım baştan kötü olmak daha iyi.sanki şimdi iyi olsam buyrun gelin desem daha sonra gene kötü olacağım.
urlacım haklısın ama o kadar kötü bi durumki belki 2-3 ay sürecek onların hastane işi.3 çocuğu var evim küçük,bitek ayrı odam var onuda bebek odası yapmayı düşünüyorum en azından bebek biraz büyüyene kadar taşınmayı düşünmüyorum.ben doğurunca ne olacak?
hala onlaramı bakıcam.sanki yaşadıkları yerde hastane yok.sırf para için buraya geldiler.daha çocuğun nüfus kağıdı bile yok bırak sigortayı imam nikahlı evliler,3 çocuk olmasına rağmen..
çıldırmak üzereyim boğuldum stresten...
CANIM ben işi bırakıyorum.. çalışmayı düşünmüyorum. 1 -1,5 yaşına gelince tekrar işe giricem. biraz ara vericem. bebeğim büyüsün. sütten mahrum kalmasın.
özlem canım hayılrı olsun nası unuttun kıs evlilik yıldönümünü. :mymeka:
aynen canımm daa sen nerelerdesin ne zamandır uğramıyorsun arada sırada uğra canım.. merak ettirme kendini . :lepi:
canım sarılık bulaşıcı bir hastalık daha önceden olması önemli değil tekrar kapabilirsin. allah korsun senden de bebeğine geçebilir. doktorunu ara sor. eminim sakıncası olacağını söyleyecektir.sende eşine söylersin. sordummüsade etmiyor eşim dersin. ama gerçekten çok yüz göz olma resmi ol. eşine hamile halinle misafirle ilgilenemiyeceğini anlat.
canım senide yıldönümün kutlı olsun herkeste bu aylarda anlaşmış martta değil hanii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canım zaten daha önce böyle bi hastalık geçirdiğimde söylemişlerdi tekrar kolay alabileceğimi,küçükken tarım ilacını içmişim süt diye karaciğerim parçalandı.kendini yeniledi ama bazı enzimlerim tam anlamıyla çalışmıyor.bunu eşimde biliyor,gelmeyin dedi ama anlamadılar durumu.istemediğimiz için uydurduğumu düşünüyolar..aman yaa Allah a havale ediyorum.
Allah ım asıl böyle mikroplardan korusun beni ve bebeğimi..:Saruboceq:
bu arada kimseyle iyi olucam nazik olucam die uğraşıp kendini yıpratma yerinde lafını sok baştan herkes seni ezemeyeceğini ve enayi olmadığını anlasın ben bunu yaptım herşeyi göze alarak eşimin ailesine hadlerini bildirdim şimdi barışmak için 10 takla atıolar ama nafile. kocanda senin yanındaysa ayarını bilerek herkese hakettiği herşeyi sööle
teşekkür ederim canım zaten daha önce böyle bi hastalık geçirdiğimde söylemişlerdi tekrar kolay alabileceğimi,küçükken tarım ilacını içmişim süt diye karaciğerim parçalandı.kendini yeniledi ama bazı enzimlerim tam anlamıyla çalışmıyor.bunu eşimde biliyor,gelmeyin dedi ama anlamadılar durumu.istemediğimiz için uydurduğumu düşünüyolar..aman yaa Allah a havale ediyorum.
Allah ım asıl böyle mikroplardan korusun beni ve bebeğimi..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?