2009 Nisan Anneleri buraya

Ruveydax, aysun4141, cicekcicek, eda_edanur, etoprak, glnm_kvrck, oslem1907, poseidon80, RUMELİLİ, sev_rey, sinehas, sinemsin2811, ŞİRVAN
oh oh maşallah:teytey:

sağol canım desteğiniz için teşekkürler.
bazen eşimede diyorum iyiki üye olmuşum kadınlar kulubüne diye.kime ne desem yanlış anlıyo kendi kendime bişeyleri içime atıp biriktirmekten sıkılıyorum bazen.eşimde farkında hayatım ama atsa atılmaz satsa satılmaz hesabı bu saatten sonra değiştiremezde.sanırım en iyisi kaçıp bi süre ortalarda görünmemek..zaten kriz varken bahane olur kaçar gideriz işallah..
canımcım ister istemez o kadar etkileniyorumki sıkıntılardan hamileliğimin başından beri hep steresten bi sürü hastalık sahibi oldum.benim için sizde dua edin ne olursunuz Allah hamilelerin duasını kabul edermiş..

bak mesajımda da dua etmişim..a.s. ederim canım çok üzüldüm. yaşadıklarına son olsun inşallah..

bende söledim herkezin derdi ayrı insanlar göründükleri gibi olmuyorlar hiç.
Bende dökeyim bari içimi
benimde kayınpeder vefat etti biz evlenmeden önce genç bi kayınvalidem biri orta okulda okuyan biri benden 1 yıl önce evlenmiş ve sonradan görme 2 görümcem var.
Ama başta yaşanan bir takım problemlerden dolayı çok nadir görüşürüyoruz aynı yerde oturmamıza rağmen..
Ben çok uzak ve soğuk duruyorum bu yüzden hep yakınıyolar.
şimdi bebek olcak bakalım ne olcak.
Insanlar kendi ailesinin denginde bir aileye sahip insan bulamıyor çoğuzaman..
Bizimde aynen öyle oldu.
çok farklıyız hayata bakışımız farklı..

urla, april16, aysun4141, cicekcicek, eda_edanur+, etoprak, glnm_kvrck, oslem1907, poseidon80, Ruveydax, serdi, sinehas, sinemsin2811, ŞİRVAN+

ANAM BURASI derdim var oldu bence

konuyu kapatalım....
yoksa şimdi burayı kapatacaklar herkesin ayrı ayrı derdi var....

ALLAHIM SAGLIKLA DOGURMAYI NASİP ETSİN BİZLERE VE HERKESE

Allah seninde yardımcın olsun canım.hakılsın bazen nasıl insan bunlar dediğimiz oluyor ama işte ya sabır diyoruz..
bu arada iyiki çalışıyorsun en azından kafanı dağıtacak bişeyler var.şu an o kadar pişmanımki neden işe başlamadan meun olur olmaz evlendim ve hemen alelacele çocuk yaptım diye.
Allah ım esirgesin bebeğimi istiyorum tabiki şu an ama önce hayatımı oturtsaymışım keşke.en azından benim işim gücüm var sizinle mi uğraşacağım derdim. hemde kafa dağıtırdım.
neyse kısmet böyleymiş biraz büyüyünce bebiş işallah bende düzen kurarım artık kendime..

geldim ama gidecem şöle bir gözatayım dedim,anacım daha yeni bitti ütüm bir araftanda deryayı izledim tvde hamilelikle ilgili felan bayağı bişiler sölediler unutmazsam arada yazacağım,aklımda kalanlar poseidon evet canım kendi işimiz kociş şehirdışına çıkınca bende kendime 1 günlük izin verdim aman özlemişim evide pazardan pazara görüyoruz,ama köpiş ne şaşırdı anlatamam sabaha karşı eşimi yolladım sonra yattımöğlendi kalktım ama geciktim işte,edanurcum dün ne yediğimi unutuyorum ben inanki allahtanki adam anlayışlı gerçi tuhaf tuhaf baktı yazıklar olsun gibisine ama ne yapalım nasıl olsa ödeşiriz,urla kız valla ne güzel olur biliyomusun ilaç gibi gelirdide ahhhh ahhhh,bu arada uzun yazılanlara bakamadım fazla tebrik edenlere ve bugünün anlamı olduğuna inan diğer arkadaşlarımında bu özel günlerini kutluyorum öpüyorum hepinizi şu sarma işlemini bitiriim geliyorum

ayy çok hoşsunuz ya :)) ne güzel olmuş böööle..bizde 11 nisanda evlendik eşim inşallah bebekte o zaman doğar masraftan kurtuluruz diyo!! uyanıkkk mirmirmirmir

uff sen ne kadar bunalmışsın canım ya!! önce sakinleş, bu durumda mantıklı düşünemiyor insan! poseidon ve eda ya bende katılıyorum canım..ara doktorunu sor, hatta sorun değil dese bile eşine söyle ben iş yapamıyorum diye anlat.. bak unutma erkekler çok zayıf ve saf oluyorlar.. tartıştığın zamansa inat ediyorlar. sadece nedense eşlerine inanmak zor geliyor eşlerin dışında herkes doğru söylüyomuş gibi geliyor nedense!! ama unutma onlara karşı çok güçlü bir silah var, tatlı dille anlatıp gerekirse ağla!! evet biraz garip gelecek ama ben çok zor durumdaysam kullanıyorum valla.."daha önce bunları hiç sorun yapmadım, başka zaman olsa yine yapmazdım, ama çocuğumuza zararı olursa bunun cezasını bak biz çekeriz kimse üzülmez" diyorum hemen fikri değişiyor..ki benim eşim huyumu çok iyi bilir, onu üzecek hiçbirşeyi yapmam, ve sorarım bunu yaparsam üzülür müsün, yada bana kızar mısın diye, yok derse sonuna kadar bildiğimi okurum..

sinehas canım ara ve müsait olmadığını söyle artık hangi dilden anlıyorlarsa o dili kullan! arkadaşlar insanoğluna yaranmak çok zordur, o yüzden aman iyi olayım demek sizi iyi yapmıyor ne yazık ki!!aksine ne kadar uzak davranırsanız o kadar az eleştiriliyorsunuz..

ay ne çok uzattım yawhuu!

Evlenirken maddi olarak çok yanlız bıraktılar eşimi.
Oda beni üzmemek için söyleyemedi problemleri tabiki daha büyük sorunlar çıktı.
Tabiki yardımımıza babam koştu..
Onlar o dönemde ortalıklarda yoktu tabiki..
Onlar giyinip süslenip gezelim sitedi ama ben okadar yaşanadan sonra nasıl yapabilirdim.
Arabam vardı yeni almıştım sürekli gezdirmemi istiyorlardı ama nerden geliyor bu değirmenin suyu
bi derdiniz sıkıntınız varmı demediler.
Gelip ahkam kesip gidiyolardı.
şimdilerde yeni yeni toparlanıyoruz babam ve ailem sayesinde.
şimdiye evimiz olcaktı belki ama borç ödemekten bitürlü kafamızı kaldıramdık.
Kiralarda sürünüyoruz.
Bazen çok isyan ediyorum ben bunları haketmedim diyorum o dönemlerde sık sık tartışıyoruz eşimle.
Ama insanın sağlam arkasında ailesinin olması çok önemli gerisi boş.
Oğlan anneleri (genellikle benim çevremdekiler) evlendirip bırakıyolar çocukları yüklerini sırtından atıyolar sanki.
Bizimkiler hergün arayıp bir ihtiyaç varmı ne alalım diye soruyolar.
şimdi bile alışveriş merkezlerine gidip bebek reyonlarını geziyolar.
Ama onlar geçende geldi kayınvalidem bebeğ bişey aldınmı ne aldın diye sordu iyi bi ara bişeyler alalım dedi ses soluk yok hala!!!

olur olur ahh ahh deme yarın sorucam delikafaduldendelikafadulden

bende evime gidiyorum....

ben cıkıyorum allaha emanet olun....yarın göüşmek üzereeee

hoşçakal canım arada bir dertlerde paylaşılmasa zaman nasıl geçecekki..
inan bazen insanın göü hiçbişey görmüyor..
neyse sadece paylaşmak istemiştim rahatsız olan olduysa özür dilerim.
:a015:

hoşgeldin ben gidiyorummöm

aynen canım aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

boşver ben kafama takmıyorum........

gün ola devran ola.....................

oy nedemek canım burda paylaşıyoruz tabikide .............

sıkma canınııı

ben bir türlü cıkamadım daha burdayım

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, april16, dermanz, dozkan, eda_edanur+, etoprak, glnm_kvrck, mirage78, oslem1907, poseidon80, sev_rey, sinehas, sinemsin2811

oy maşşalah ben kaçtümmmm

Yıldönümleri kutlu olsun :)
encillik yapma sende canım

ee bu akşamınız güzel gecsin şöyle biraz cilveleş adamla ehehehehe
Urla aklın fikrin cilvede seninde
Kocaman göbeğimizle olmuyo birşey işte...delikafadulden

Canım fazla sıkma canını..
Herkesin ayrı bir derdi var..
Bende yeni evlendim bebeğimiz hemen geliyo :)
Bende kayınvalidemle birlikte oturuyorum
Bazı zorlukları oluyor ama sabredeceğim artık bir süre..
Üzme kendini ve bebişini

ANAM BURASI derdim var oldu bence

konuyu kapatalım....
yoksa şimdi burayı kapatacaklar herkesin ayrı ayrı derdi var....

ALLAHIM SAGLIKLA DOGURMAYI NASİP ETSİN BİZLERE VE HERKESE

Aynen öyle oldu urla...

Ya kızlar fazla giremiyorum nete
geldiğimde geçmişi okuyup cevap yazıyorum..
Bilgisayarım yok

SinehasCım başımızı ağrıtmakta ne kelime hiç bir şey diyemeden sadece yaşadıklarını okudum inan ki benim nefesim daraldı, inş.en kısa sürede bu olumsuz şeylerden kurtulursun, gerçektende yaşadıkların zor allah sabırlar versin sana...

maddi konuları hiç açmıyorum bile.3 senedir tanışıyoruz eşimle sadece 3 senede bizde bi ev parası döktük maalesef ama yaranamadık.
bebek için değil canım maalesef bugüne kadar ne nişan ne nikah ne düğünde hiçbişey almadılar bana.bide onların masrafını biz karşıladık düğüne gelsinler diye..
komik işte düşününce.
annemler sağolsun bebeğin herşeyini aldılar dememe fırsat kalmadan.özenmekle alakalı canımcım boşver zaten alsalarda beğenmezsin.sıkma canını,Allah size bol kazanç versin,kimseye muhtaç etmesin.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…