2009 Nisan Anneleri buraya

Neyseee takmayalım kafamıza ben bebeğimi düşünüyorum böyle anlarda
sıcacık mis kokulu kucağımda lokum misali!!yemeğe doyamıyacağımm.
O kimsenin değil yanlızca benim olacak..
Bende oğlan annesi olacağım aman yarabbi nasıl bir kayınvalide olacağım acaba!!
Geçen gün annem çantama bir mektup bırakmış çom etkilendim duygulandım!
Sen bizim meleğimizsin şimdi senin bir meleğin olacak annelik sana çok yakışacak!
Son bir yılda çok üzüldün ama hep yanında ve arkandayız
şeklinde çok duygusal bir mektup..
çok etkilendim saklıyorum mektubu
ama büyüsü bozulmasın diye konusu açılmadı aramızda annemle ilk defada burda sölüyorum..
Ben anneler gününde yazardım böyle mektuplar anneme..oda hep saklardı halada durur.
Oda bana ilk kez yazdı sanırım hamileleiğim çok etkiledi onu!!!

teşekkür ederim canım.
bu arada dikkat etmemişim sanırım yeni katıldın aramıza.
hoşgeldin a.s.

paylaşmak güzeldir tatlım!
Ben kimseyle paylaşmam sorunlarımı mesela
çünkü insanları tanıyamıyosun senin problemlerinle mutlu olanlar var
sana karşı silah olarak kullanabiliyolar.o yüzden kimse bilmez yaşadıklarımı burda!!
Bu forum iyi oldu be!!!

Azcıkda olsa okudum sayfaları. Tek tek yazamıcam ama yıldönümü kutlayanlara nice uzun yıllar dilerim.
Sorunları olanlarada, öncelikle Allahtan sabır sonrada mümkün olduğunca uzak durmanızı, gerekmedikçe görüşmemenizi ve asla kendinizden heleki şu sıralar hamileyken taviz vermemenizi öneririm. Biliyorum söylemesi kolay yapması zor ama, nekadar yumuşak ve fedekar olursanız o kadar sömürülecek ve ezileceksiniz demektir. Onlar anlayışlı olmuyolar, işlerine gelmiyo çünkü ama yukarda Allah var elbet çıkar onlardan bu yaptıkları.
Urlacım bu göbekle daha ne kadar cilve yapıcan merak ediyorumkaydirigubbakcemile3 Ben normal koltukta zor oturuyorum, sen resmen takla at diyosunkaydirigubbakcemile3 Ay alemsin, sabah çorabımı bile kocam giydiriyo. Akşam olsun gelsin de çıkarsın diye bekliyorumşakkıdı

ossun bea canımcım böyle atraksiyonlar olmasa artık hayatın tadı tuzu hepten gidecek..çok takla atmadanda oluyo bu işler.bende hacıyatmaz gibi yuvarlanıyom ama idare ediyoz işte.zaten bi kocişim var beni az çok anlayan nazımıda çeken o,boş bırakmamak lazım..Şeniz

herkese iyi akşamlar bende kaçıyorum kızlar..
kafanızı şişirdim bugün kusura bakmayın az çok dertleştik
Allah herkese sabır versin,bizi yavrularımıza sağ salim kavuştursun
bebişlerimiz gelince tek sıkıntımız onlar olacak Allah kısmet ederse :Saruboceq:
hepinizi öptüm byessssssss:a015:

kızlar pınar altuğa biriniz 1 ay önce doğurmuş demişti öle değilmiş 4 şubatmış zaten beklenen tarih yalnızca 1 hafta önce doğmuş....39 da demekki...:))

kızlar pınar altuğa biriniz 1 ay önce doğurmuş demişti öle değilmiş 4 şubatmış zaten beklenen tarih yalnızca 1 hafta önce doğmuş....39 da demekki...:))
evet ama kız çocukları 1 hft.önce genelde doğar diyorlar ama bakalım bizler nasıl doğuracaz....
inş.pınar altuğ gibi normal doğumla olur benim..

APRİL ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN.. akşama kadar adamı bekliyon demek çorap çıkarmak için. ama anlarım ya haftadan haftaya değişiyor insan ben çok iyiyim çok enerjiğim şöleyim böleyim dememek gerekiyo. 1 hafta sonra tamamen değişiyor insan..inşallah çok fazla ağırlaşmayız hiçbirimiz.

ay eşinin ailesiyle sorun yaşayanlar allah yardımcınız olsun.....................

ilk başta oluyo böle şeyler sonra biraz duruluyo............................ama çok zor...................

nişan,evlilik, tanışma yıldönümü olanlar daha nice yılllara .................................

merhabalar herkese kızlar ya biizim wc klozet değil ve oturunca karnım acıyo napcaz böyle sizdede oluyomu daha 2 .5 ay var bişey olurmu böylee
valla bende klozeti hiç sevmezdim ama şimdi kurtarıcım normale oturamıyorum artık bende

aaaa ne güzel valla ya keşke bende böle özel günleri unutsam hatırlamasam yaaa
geçen sene ağustosta eşim doğumgünümü unutmuştu berbat bir doğumgünüydü ah bu benim mkoca herşeyi unutur tam sopalıkklava:

kızlar ne kadar erkekn çekilmişsiniz bugün ben sağlık ocağına gittim geldim tetanoz aşımı oldum
hiçte korkulcak bişey değilmiş ya hiç acımadı
bebeişin kalp atışlarını dinledik haftaya kan sayımı testim yapılcakmış
tansiyonum düşük çıktı
karnım açtı ondan olmuş olabiliri değilmi

açlıktan olmuş olabilir kaç çıktı tansiyonun cnm

geçmiş olsun güzelim!
aşıdan korkmadığım için sorun olmuyo bana.
ne güzel bebeişinin kalp atışınıda dinlemişsin.
ya ben sağlık ocağına gitmedim hiç bugüne kadar!
ya devlet hastanesi ya özel hastane yada özel doktor

tansiyonum 9a 6 çıktı gebe bir bayan için çok düşük dedi

bende hiç sağlık ocağına gitmemiştim ama ii oldu baya ilgilendiler baya bişey sordular bende özel hasataneye gidiyorum mesela benim kan sayımın eylülde yapılmıştı kantestlerimin hepsi o günden bu güne doktorum benden hiç kan sayımı testi istememişti ama sağlık ocağındaki ebe haftaya kan sayımıma bakacak

ben de hiç gitmemiştim sağlık ocağına
dün tetanoz aşısı olmaya gittim bana kart filan doldurdular tansiyonuma kiloma baktılar, hastalık geçmişimi filan sordular
ama kalp atışı filan dinlemediler zaten öle elektronik bi alet de yoktu hiç ortalıkta.
benim de kan sayımımı sordu yeni yapıldı dedim idrar tahlilini sordu o da sadece ilk başlarda yapılmıştı dedim
bu ayın içinde gel bi daha yapalım o zaman dediler

Hangi sağlık ocağına gidiyorsun komşum .....

9a6 düşükmü dediler saçmalamışlar.
düşük bi tansiyon değil aslında normal.
ya bu tansiyon kişinin tamamen metobolizmasıyla ilgili.
sen o tandiyonda kendini iyi hissediyorsan problem yok.
benimde hep 10a6 9a6 çıkar tansiyonum.
bu hafta yapcaklar bana özel hastanede kan testlerinin tekrarını.
devlet hastanesi hasta ediyo beni ya sıra bekle yazdır.
bir sürü insan kan aldırma sırasında ortamda ağır bir hava...
benimde bu 3. olcak kantestleri.
bir rpoblem yoksa yapmıyolar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…