- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
SinehasCım başımızı ağrıtmakta ne kelime hiç bir şey diyemeden sadece yaşadıklarını okudum inan ki benim nefesim daraldı, inş.en kısa sürede bu olumsuz şeylerden kurtulursun, gerçektende yaşadıkların zor allah sabırlar versin sana...
hoşçakal canım arada bir dertlerde paylaşılmasa zaman nasıl geçecekki..
Inan bazen insanın göü hiçbişey görmüyor..
Neyse sadece paylaşmak istemiştim rahatsız olan olduysa özür dilerim.
:a015:
evet cnm hep okuyordum ama dün üye oldum......teşekkür ederim canım.
bu arada dikkat etmemişim sanırım yeni katıldın aramıza.
hoşgeldin a.s.
Azcıkda olsa okudum sayfaları. Tek tek yazamıcam ama yıldönümü kutlayanlara nice uzun yıllar dilerim.
Sorunları olanlarada, öncelikle Allahtan sabır sonrada mümkün olduğunca uzak durmanızı, gerekmedikçe görüşmemenizi ve asla kendinizden heleki şu sıralar hamileyken taviz vermemenizi öneririm. Biliyorum söylemesi kolay yapması zor ama, nekadar yumuşak ve fedekar olursanız o kadar sömürülecek ve ezileceksiniz demektir. Onlar anlayışlı olmuyolar, işlerine gelmiyo çünkü ama yukarda Allah var elbet çıkar onlardan bu yaptıkları.
Urlacım bu göbekle daha ne kadar cilve yapıcan merak ediyorumkaydirigubbakcemile3 Ben normal koltukta zor oturuyorum, sen resmen takla at diyosunkaydirigubbakcemile3 Ay alemsin, sabah çorabımı bile kocam giydiriyo. Akşam olsun gelsin de çıkarsın diye bekliyorumşakkıdı
evet ama kız çocukları 1 hft.önce genelde doğar diyorlar ama bakalım bizler nasıl doğuracaz....kızlar pınar altuğa biriniz 1 ay önce doğurmuş demişti öle değilmiş 4 şubatmış zaten beklenen tarih yalnızca 1 hafta önce doğmuş....39 da demekki...:))
valla bende klozeti hiç sevmezdim ama şimdi kurtarıcım normale oturamıyorum artık bendemerhabalar herkese kızlar ya biizim wc klozet değil ve oturunca karnım acıyo napcaz böyle sizdede oluyomu daha 2 .5 ay var bişey olurmu böylee
kızlar ya bugün bizim evlilik yıl dönümümüzmüş unuttum yahu eşim hatırlattı az önce oda iş için eskişehire gitti bizim çocuklarla günü birlik,şimdi ben bir ütü yapayım,arkasına sever diye pazı sarayım,birde sevdiği şu meşhur pastadan yapayım ne dersiniz,zaman kaybetmeden başlıyorum ben,ütü bitince uğrayacam yine,daha dünden beri yazılanları dahi okuyamadım inanın ama ha demeden akşam olur ne yaparsam kar,bebişte bir oynakki bugün içerde parti veriyor maşallah,haa unutmadan doğuramayna arkadaşım dün gece doğurdu çok şükür,bir rahatladımki anlatamam,görüşürüz öptüm herkesi
açlıktan olmuş olabilir kaç çıktı tansiyonun cnmkızlar ne kadar erkekn çekilmişsiniz bugün ben sağlık ocağına gittim geldim tetanoz aşımı oldum
hiçte korkulcak bişey değilmiş ya hiç acımadı
bebeişin kalp atışlarını dinledik haftaya kan sayımı testim yapılcakmış
tansiyonum düşük çıktı
karnım açtı ondan olmuş olabiliri değilmi
kızlar ne kadar erkekn çekilmişsiniz bugün ben sağlık ocağına gittim geldim tetanoz aşımı oldum
hiçte korkulcak bişey değilmiş ya hiç acımadı
bebeişin kalp atışlarını dinledik haftaya kan sayımı testim yapılcakmış
tansiyonum düşük çıktı
karnım açtı ondan olmuş olabiliri değilmi
Hangi sağlık ocağına gidiyorsun komşum .....ben de hiç gitmemiştim sağlık ocağına
dün tetanoz aşısı olmaya gittim bana kart filan doldurdular tansiyonuma kiloma baktılar, hastalık geçmişimi filan sordular
ama kalp atışı filan dinlemediler zaten öle elektronik bi alet de yoktu hiç ortalıkta.
benim de kan sayımımı sordu yeni yapıldı dedim idrar tahlilini sordu o da sadece ilk başlarda yapılmıştı dedim
bu ayın içinde gel bi daha yapalım o zaman dediler
tansiyonum 9a 6 çıktı gebe bir bayan için çok düşük dedi
bende hiç sağlık ocağına gitmemiştim ama ii oldu baya ilgilendiler baya bişey sordular bende özel hasataneye gidiyorum mesela benim kan sayımın eylülde yapılmıştı kantestlerimin hepsi o günden bu güne doktorum benden hiç kan sayımı testi istememişti ama sağlık ocağındaki ebe haftaya kan sayımıma bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?