2009 Nisan Anneleri buraya

bende çıkıyorum arkadaşlar.
yarın görüşürüz.
bugün çarşıya gidesimm var!!
bi bebek mağazası var burda kapanmadan bi göz atcam..
herkeze iyi akşamlar!!
yarına kadar görüşmek ümidiyle esen kalın:)))

canım allaha şükür şimdilik eşimin ailesi ile ilgili bir problemin yok.
Fakat hamile kaldıktan sonra acayip soğudum,,, bana ikide bir çoçuk çoçuk diye tutturuyorlardı. bende el üstünde tutulacağını falan zannediyordum. nerde hayırlı olsun bile demediler,,, hamile kalır kalmaz söylediğinde aman sus kimse duymasın ayıp hemen söylenirmi diye birlafla karşılaştım.....
geçen gün annem ve kayınvalidem bizde,,, annem artık bebeğin çeyizlerine başlayalım artık. oda ordan ne gerek var ,,, doğunca bişeyler yapılır,,, bizde öyle özenmezler dedi,,
insanın hevesini kursağında bırakıyorlar...

evlenirken allah razı olsun genede az çok yardım ettiler,,, geçen gün bir komşusu durumu hiç olmadığı halde gelinine şunları bunları diye safca anlattı durdu, bende altında kalırmıyım,, senin durumun olduğu halde 3-4 bilezikle geçiştirdin dedim... hiç ses seda yok. tabii. (bu arada annemlerde yanımda)

canım benim tansiyon hep o civarda 10/6 ---- 9/5

kalp atışını göbekten ilkel bir cihaz la dinliyorlar,, saate bakıp sayıyorlar

canım pazarın karşısındaki var ya kurtköy sağlık ocağı oraya gittim
iyi ilgilenmişler ben daha sağlık ocağına gitmedim oralarda, çalıştığım iş yerinin ordaki sağlık ocağında sadece tetanos aşımı oldum....
bu arada benim de tansiyonum 6 aydır 10/6 bu dönemlerde normal bu aylardan sonra artacak dedi drum

ben de kaçtım iyi akşamlar herkese.....

iyi akşamlar kızlar...
kaynana probllemi olanlara allah kolaylık versin bence bu günler bizim en güzel günlerimiz bizim yaşadığımız üzüntüleri meleklerimizde yaşıyor onun için kötülükle uğraşanları allaha havale edin bu güzel günlerin tadını çıkarın ben tosunumun cicilerini yıkadım şimdi ütüm bitti onları seve seve ütüledim biraz ağladım çok duygulandım dün çamaşırlığa baktım sürekli sanki doğmuş ben cicilerini yıkamışım sürekli onlara baktım mutlu oldum rabbim hepimize güzel günler gösterir hayırlısıyla meleklerimizi kucaklarımıza alırız mis kokularını içimize çekeriz bak yine ağlıyorum ben ne sulu gözlü oldum yaaaaaaa.....

sizinde düşükmüş tansiyonlarınız kızlar

Valla ne koltukta oturabiliyorum ne yatakta yatabiliyorum. Zaten ayakta durmakda ölüm. Malum bel ağrım hamile kaldığımdan beri beni hiç yalnız bırakmadı. Herkeste farklı gelişiyo hamilelik. Napalım kolay anne olunmuyo, sağ sağlim bebişler doğsunda tek duamız o.

Bu arada tansiyonu düşük olanlar endişe etmek yerine sevinin. Çünkü düşük tansiyon doğumda olumlu bişey. Benim tansiyonumda düşük mesela bende üzülüyorum ama dr. bu benim işime geliyo diyo ve seviniyokafamçokkarıştı Yüksek tansiyon her açıdan teklikeli. Kan basıncıda yüksek oluyo tansiyon yüksek olduğunda.

Günaydın nisanın güzel anneleri ve bebişleri
Hepinizi öpüyorum
Myutlu sağlıklı huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle :))

eheheh ben allaha şükür iyiyim.... sen göbiş resmini eklede görelim seni ya.............

evet insan her hafta degişiyorrrr

buldum buldum urla demiş 1 ay önce diye.......yani normal zamanda doğurmuş kadın bravo.....:))
evet ben dedim ama bursasu dedi banada gününden önce diye sonra nette baktım 1 ay önce dogurmuş yazılmış

benim doktorum 2 ayda bir istedi saglık ocagındadad pazartesi günü yaptırdım....

GÜNAYDIN TATLI NİSAN ANNELERİ VE BICIRLARI.
Bune ya şu saat olmuş daha kimse yok ortalıkta.
Herkes doğuma enerji depolamak için yatıyo herhalde.

GÜNAYDIN..................................

kızlar salı günü yokum dogum yapacagım hastaneye gitmeye başlıyacagım

odalarını zaten bılıyorum ama yine bir gezerim

şöyle bir çarsıyı dolaşıcaz................

salı günü gezicem bol bol...........

Umarım havada güzel olur tadını çıkarırsın.
Bu arada ben kemeraltını her gezdiğimde kayboldum içinde ne büyük karışık biyer orası.
Ama bi okadarda keyifli. Kızlarağasına da gider bir kahve içersin artık ohhh ne güzel kıskandım valla:içelim:

kahveyi cok seven biri degilim ama kemeraltına gittimmi?

fincanda kahve....

ve turşu suyu içmeden gelmem........
evet cok büyük ve keyif alıyorum oraları gezerken ve cok uygun hersey

kapı süsü falan bakıcam....

öle begendigim bişiler olursa alırım
2 hamiş gidecegiz...

eşiminde oralarda işi var o götürecek bizi

ama ilk önce hastaneye gidecegiz sabah

konakta YKM var biliyormusun hani belediyenin orda

oraya cok yakın hastanede dogumumu orda yapacagım..

o yüzden ordaki doktorada başlıyorum artık....

doktordan sonra bol bol gezeriz inşallah...

sagol cnm

Urla geçen sene ben ordayken izmirde yaşıyan yiğenim doğum yapmıştı onun bebeğine okadar çok şeyi öyle uygun fiyata almıştım ki kemeraltından şaşırmıştım.Aman sende kendini kaybetme bebek eşyalarını görünce sonuçta çoğu şeyini tamamladın aldıkların elinde kalmasın heheheh

Evet urla biliyorum YKM yi.Hadi hayırlısı artık son durak doğum için umarım rahat edersin o hastane de. tabi sonuçta doktoruna alışmıştın.

Günaydın günaydınn
benim kasıklarımda ağrılar var buaralar korkuyorum 28 haftalığız daha. sizde de oluyormu???

günaydın tüm hamişler..............puslu bir istanbul sabahında yine yollara dökülüp işe geldik....hadi yarın son deyip motive ettim kendimi....:))

rumelili yarın son deyince biran doğum iznine falan ayrılıyosun sanıp heyecan yaptım. Hamiş kafam anca jeton düştü anladımmm yarın cuma haftasonuuuu

Hergün daha zor geliyo işe gelmek. ilk baştan beri doğuma kadar çalışırım diye düşünüyodum ama yavaş yavaş fikrim değişiyooo

Günaydın günaydınn
benim kasıklarımda ağrılar var buaralar korkuyorum 28 haftalığız daha. sizde de oluyormu???

günaydın yasemin bende olmuyor hiç kasık ağrısı ama bebeişin kız mı çünkü kız bebekler kasık ağrısı erkek bebeklerde göğüs altı kaburga olan kısım orada ağrı yaparmış. ben her sorduğum hamişte doğruladı. doktorlar böle demiyor geleneksel bi şey ama tutuyor.. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…