2009 Nisan Anneleri buraya

evet canım uygun oluyor hersey
evet inşallah kendimi kontrol edebiliim
almak istemıyoum ama.............

Evet urla biliyorum YKM yi.Hadi hayırlısı artık son durak doğum için umarım rahat edersin o hastane de. tabi sonuçta doktoruna alışmıştın.
[

evet doktoruma alışmıştım ama malesef degıştıyoruz

ÖZEL HAYAT HASTANESİNDE KAVUŞACAGIZ BEBEGİMLE

Annesini ona orda merhaba diyecek,koklucak,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

yok gülüm nerde ayrılmıcam ama bende okuyunca heyecan yaptım kendi yazdığıma valla....:roflol:.........ben doğuma kadar çalışamam dozkancım çünkü stresli bir iş kaldırmam birazda kızım evde huzur bulsun bari 2-3 hafta diyorum ama hayırlısı.....

kızlar bu arada mart annelerine 2.bebekte gelmiş......34.haftasında doğum yapmış enel17 arkadaşımız.....allahım heyecan bastı.....:asigim:

Aaaa evet kız korkulacak bişey yok yani sağol canımmmma.s.

:teytey::teytey::dance::dance:
ay evet canım ya allahhhhhhhhhhhh bizde geliyor sıra........:dance::dance::dance::dance:

canım yaa bende şimdi okudum. mart annelerini takip ediyordum

mart annelerindem alıntı .
arkadaşlar enelim bugün normal doğumla kızına kavuştu
kzımız 2260 gr. şuan da küvözde enelde hastanede biraz önce mesajı geldi. hemen aradım sağlığı iyi hepinize çok selam söyledi. epidural normal doğum yapmış
hiç korkmamanızı söyledi çok rahat bir doğum olmuş.
gece sancıları başlamış yalancı sancı sanmış fakat geçmemiş
hastaneye gidinceye kadar 5cm açılma olmuş. epidural yapmışlar
tek üzüntüsü kızını bi doğduğu zaman görmüş
doğum yaptığı hastanede küvöz olmadığından minik kızını başka hastaneye götürmüşler ambulansla
yarın öğlen belki görebilirim kızımı dedi
dualarınızı bekliyoruz kızlar
allahım en kısa zamanda sağlıklı olarak hastaneden evlerine gelirler inşallah minik meleklerinle
ben takip ediyordum arada sırada mart annelerini çok duygulandımm.. senağlama

günaydın ben de sabah sağlık ocağına gittim. Tetenoz aşısının ikinci dozunu oldum. Ağrı başlar akşama doğru ama çok rahatsız etmemişti geçen sefer yine çok ağrımaz umarım. Bana da hep mart annesi olacakmışım gibi geliyor normalde 6 nisan. şimdi mart annesi doğum yapmış deyince heyecanlandım. Hayırlısı olsun....

Aaaa evet kız korkulacak bişey yok yani sağol canımmmma.s.

tutyor dedim yaaa.. benimde erkek bebeğim kaburgamın altı batıyor çünkü hep orda duruyo beni sıkıştırıyo yaramaz.. kaydirigubbakcemile3 kasık ağrısı rahmin büyümesinden de kaynaklanabiliyormuş. bu aylarda normal canım.. :icecream:

hoşgeldin....................
akşamın nasıl geçtii :teytey::teytey::teytey:

hımmm evet akşam nasıldı evlilik yıldönümünüzdü dün.. biz ilkini kutlayamamıştık tatildeydik. şehir merkezine gidecektik yollar kapanmış.. yabni planımızı gerçekleştirememiştik.. içimde kaldı.bu seneye kaldı artık.

Ayyyy mart anneleri doğum listesi yapmış ya insanı heyecan sarıyo daha ocak yahu.
Bizde şubatta listenin ilk ismini yazacağız demekki.Kızlar sıkın kendinizi zamanını beklesin bebişler.hehehehe

ebru sende 30 haftalık olmuşsun yeni gördüm.ay darısı başımıza artık. erken olmasın ama güzelim yaa bak emzirememiş bile kızcağız..en iyisi zamanında olması. hepimiizin normal zamanında olur inşallah. bebek hastanelerde kalmasın günlerce. :Saruboceq:

Mart annesi doğum yapmış ayy çok heyecanlandım. çok korkuyorum erken doğumdan:çok üzgünüm:

sağol eda içimi rahattlattın korkmuştum bende sabah doğuruyorum sandım:bbo:

evet okuyunca senin yazdığını ben de üzüldüm. İnşallah hepimizin bebekleri zamanını bekler. Sağlıklı ve güzel bir şekilde hemen kucağımıza alabiliriz. Benim kız ultrasonda 1 hafta geriden gidiyor ama. 30 yokuz yani.

ewet kızlar şu buluşma işini ben de sorcaktım
kaçtan kaça kadar oturuyosunuz geçen sefer kaçta ayrılmıştınız
bi de kesin gelicek arkadaşlardan birisi bana özelden telini yazsa da bi aksilik filan çıkarsa arasam nasıl olur
gerçi bulmak zor olmaz heralde koca göbişlileri :)

daha şubatta yazmayalım yahu listeyi çok erken olur....ama bende martta doğururm bence....şöyle 25 mart falan olsun.....yada olmadı 29 mart olsunda kızımla aynı gün olsun doğumgünümüz.....

evet hiç zor olmuyor. organizatörümüz şirvan oluyor. onda numaralarımız var. istersen onun nosunu al. Benim geleceğim daha kesin değil. Geçen sefer 4 te ayrılmıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…