evet canım uygun oluyor herseyUrla geçen sene ben ordayken izmirde yaşıyan yiğenim doğum yapmıştı onun bebeğine okadar çok şeyi öyle uygun fiyata almıştım ki kemeraltından şaşırmıştım.Aman sende kendini kaybetme bebek eşyalarını görünce sonuçta çoğu şeyini tamamladın aldıkların elinde kalmasın heheheh
[Evet urla biliyorum YKM yi.Hadi hayırlısı artık son durak doğum için umarım rahat edersin o hastane de. tabi sonuçta doktoruna alışmıştın.
rumelili yarın son deyince biran doğum iznine falan ayrılıyosun sanıp heyecan yaptım. Hamiş kafam anca jeton düştü anladımmm yarın cuma haftasonuuuu
Hergün daha zor geliyo işe gelmek. ilk baştan beri doğuma kadar çalışırım diye düşünüyodum ama yavaş yavaş fikrim değişiyooo
yok gülüm nerde ayrılmıcam ama bende okuyunca heyecan yaptım kendi yazdığıma valla....:roflol:.........ben doğuma kadar çalışamam dozkancım çünkü stresli bir iş kaldırmam birazda kızım evde huzur bulsun bari 2-3 hafta diyorum ama hayırlısı.....QUOTE]
haklısın Rumelili dinlen bence de evde bebeğinle enaz 2-3 hafta enerji toplamak lazım.hihoyyyt
günaydın yasemin bende olmuyor hiç kasık ağrısı ama bebeişin kız mı çünkü kız bebekler kasık ağrısı erkek bebeklerde göğüs altı kaburga olan kısım orada ağrı yaparmış. ben her sorduğum hamişte doğruladı. doktorlar böle demiyor geleneksel bi şey ama tutuyor.. kaydirigubbakcemile3
yok gülüm nerde ayrılmıcam ama bende okuyunca heyecan yaptım kendi yazdığıma valla....:roflol:.........ben doğuma kadar çalışamam dozkancım çünkü stresli bir iş kaldırmam birazda kızım evde huzur bulsun bari 2-3 hafta diyorum ama hayırlısı.....
kızlar bu arada mart annelerine 2.bebekte gelmiş......34.haftasında doğum yapmış enel17 arkadaşımız.....allahım heyecan bastı.....:asigim:
yok gülüm nerde ayrılmıcam ama bende okuyunca heyecan yaptım kendi yazdığıma valla....:roflol:.........ben doğuma kadar çalışamam dozkancım çünkü stresli bir iş kaldırmam birazda kızım evde huzur bulsun bari 2-3 hafta diyorum ama hayırlısı.....
kızlar bu arada mart annelerine 2.bebekte gelmiş......34.haftasında doğum yapmış enel17 arkadaşımız.....allahım heyecan bastı.....:asigim:
kıslar ben geldim günaydııınnn,ben şöle bi okiim geliim
Aaaa evet kız korkulacak bişey yok yani sağol canımmmma.s.
hoşgeldin....................
akşamın nasıl geçtii :teytey::teytey::teytey:
günaydın ben de sabah sağlık ocağına gittim. Tetenoz aşısının ikinci dozunu oldum. Ağrı başlar akşama doğru ama çok rahatsız etmemişti geçen sefer yine çok ağrımaz umarım. Bana da hep mart annesi olacakmışım gibi geliyor normalde 6 nisan. şimdi mart annesi doğum yapmış deyince heyecanlandım. Hayırlısı olsun....
ebru sende 30 haftalık olmuşsun yeni gördüm.ay darısı başımıza artık. erken olmasın ama güzelim yaa bak emzirememiş bile kızcağız..en iyisi zamanında olması. hepimiizin normal zamanında olur inşallah. bebek hastanelerde kalmasın günlerce. :Saruboceq:
ewet kızlar şu buluşma işini ben de sorcaktım
kaçtan kaça kadar oturuyosunuz geçen sefer kaçta ayrılmıştınız
bi de kesin gelicek arkadaşlardan birisi bana özelden telini yazsa da bi aksilik filan çıkarsa arasam nasıl olur
gerçi bulmak zor olmaz heralde koca göbişlileri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?