2009 Nisan Anneleri buraya

Ayyyy mart anneleri doğum listesi yapmış ya insanı heyecan sarıyo daha ocak yahu.
Bizde şubatta listenin ilk ismini yazacağız demekki.Kızlar sıkın kendinizi zamanını beklesin bebişler.hehehehe
AY ZAMANINDA GELSİNLER YA.. AMA ŞUBATT sonlarında bizlerdende dökülmeye başlarlar herhaldee aman aalllah korusun

bide mart annelerinden biri 1000 gr dogmuş bi bebek ay allahım güç kuvvet saglık versin..........
1000 gr cok ufak

AMİNN bende üzüldüm ona çok küçükmüş bizimki bile 1000 gr.fazla oldu. ama durumu iyiymiş. öyle yazmışlar. inşallah o da toparlar. yavrum küçücükk yaaa ...

bu sefer kız anneleri de gelsin geçen sefer en toparlak ben kalmıştım hepsi sivri sivri. aprilin belli değil cinsiyeti ama bence erkek. Onun da sivriydi karnı çünkü. En azından mayıs annelerinden kız bekleyen vardı da yanlız kalmamıştı bizim kız.

Gerçekten zor 1000 gr çok küçük ama çok çabukta toparlar kendini küçük bebekler. Umarım sağlık sorunu yoktur. Yoksa gün günden büyür bıcırık bişeycik olmaz inşallah.:Saruboceq:

herkese günaydınlarr!!!

nasılsınız bakalım?
erken doğum falan konuşmuşsunuz durun ya panik yaptırmayınnn!!!
daha bebişlerin yatakları gelmedi!!nerde yatcaklar olmaz:)))
ben konuştum bizim oğlanla kalabildiği kadar çok kalcak içerde.
dedim hava soğuk bak fıstığım.daha odanda hazır değil..
bikaç kıyafetten başka bişeyinde yok çıkarsan erken olur!
hele bi mart sonu nisan başı olsun bahar gelsin ozaman çıkarsın hem deden gezmeye götürcek seni ozaman:))))
ne kadar etkili oldu bilmem:))

canımcım gerçi inatçı olur derler koç bebişleri (dilber hala gibi oldu heheh) hihoyyytama belki söz dinler bizim bıcırıklarrrr

HİHİ baya etkili olmuştur eminim..sende 31 haftalık olmuşsun. mart annesi 34. haftasında doğurmuş. :1shok: ama en iyisi 37 den sonraymışsanırım gelişimi tamamlandığı için.

arkadaşlar dün bişey sordum arada kaynadı sanırım.
izmirde bildiğiniz bebek bakım kursları varmı?
sanırım kimse bilmiyor.
bende aldığım kitaplarla idare ediyorum.
dün açtım gene benim ansiklopedi gibi kitabı..
masajlar hareketler eşimle birlikte uygulamaya başladık.
o çok sıkılıyo ama tabi böle şeylerden.
yorgun geliyo bide masaj yap kaldır yatır su getir çay yap..

buluşma konusu net olmamakla birlikte tehlikeli benim için ama babamıza baskılar son hızıyla sürüyor....eşim mesaide cumartesi günü dolayısıyla ben kendi çabalarımla gelicem.....ama bu konudaki fikri ne olur bilmiyorum açıkçası....ama o kadar çok istiyorum ki gelebilmeyi

amma yazmışınız tüütütütütütüt maşallahta oku oku bitmedi ayol,dün ne yoruldum anlatamam size,benden geçmiş yapmayacam bi daha böyle diyorum dayanamıyorum yapıyorum ama bi daha yapmamaya çalışacam sanki çok bişi yapmışım gibi akşam bacaklarım titriyordu azıcık uzaniim dedim kalkamadım yerimden belimin ağrısından deliye döndüm,ütü yaptım,arkasına pazı sardım zannetmeyinki koca tencere ben diim 30 vardı siz diin 35 o kadar yani ama haşla süz bilmemne oyaladı tabi,e yanına salata,sarımsaklı yoğurt,çocuklarda gelir birde makarna dur elimi bulaştırmışken karnıbaharlarıda haşliim derken akşam oldu e bana rahat batar pastayıda yapiim öle çıkiim derken tüm günüm mutfakta geçti,çok şükür yaptıklarımdan bişi kalmadı yendi bitti ama yemeğin sonunda kocam masanın başında uyuya kaldı inanın ve ben onu kendine getiremedim resmen bayıldı yorgunluktan,urla duydunmu kıs olmadı bişi,sabahta dürttüm ıııhh,işi bitmiş valla,ben sana hastayım diyor ama galiba o hasta

günaydın günaydınn
benim kasıklarımda ağrılar var buaralar korkuyorum 28 haftalığız daha. Sizde de oluyormu???

benim kasıklarım değilde bacak aralarım ağrıyor, sanki 2 bacağımı birbirinden ayırıp çekmişler gibi,,,,

buluşma saati yine 14:00 mıydı?

evet canım saat 14:00 - (ben 13:00 da işten çıkıyorum)

canım özeli kullanmayı bilmiyorum, sen biliyorsan bana yaz , ben seni çaldırım.

tamam canım saol şirvanla irtibata geçiim ben o zaman:dance:

bu arada senin msn adresinde yok dimi bizde;

HİHİ baya etkili olmuştur eminim..sende 31 haftalık olmuşsun. mart annesi 34. haftasında doğurmuş. :1shok: ama en iyisi 37 den sonraymışsanırım gelişimi tamamlandığı için.

doktor 1 nisan 14 nisan arası dedi aslında benim doğuma.
yanlız mart sonu gibide olabilir.
ultrasonda 31mart 1 nisan çıkıyor.
benimki erken gelmek isteyebilir yani.
sağlıklı olsunda erken geç farketmez.gerisi olur gider.nasıl olsa çıkçak ordan.
ama tabiki döngüyü gelişimi tamamlaması önemli..

canım inşallah gelebilirsin. ben gelicem biaksilik olmazsa..
saat 14.00 de kadıköy saray muhallebicisi 31 ocak şirvancım bi yanlışlık yok dimi.
bu sefer daha kalabalık olucaz sanırım. geçen sefer garsonlar şaşırmışlardı bu sefergöbişleri iyice büyüttük. delikafadulden iyice şok olucaklar.. bu kadar hamiş birbirini nerden buldu diye:roflol:

canım tehlikeli bir durum varsa, zorlama kendini, nasılsa biz artık belli aralıklarla görüşeceğiz.....
Belki bu hamile halimizle son buluşma olabilir, (bana kalsa olmasın ama,,, )

doğumdan sonra bebeklerimizi alıp sahilde gezdireceğiz daha...

ay canım maşallah sana ne çok iş yapmışsın benim evde temizlik istiyor. bu hafta hiç yapmadım en son geçen cuma eşimle birlikte. mekinada çamaşırı unuttum dün uyuya kalmışım. sabahta aceleyle çıktım. akşama kadar kokarmı yaa off olmazsa tekrardan başlatıcam makinayı :mymeka:

Kızlar birşey sorcamda
Greyfurt suyu hamilelere yasak mı?
Bugün içmek için işyerine getirdim ama
Korkuyorum içmeye

Bu arada mart anneleri doğum yapmaya başlamış
Daha çok erken değil mi?
Allah'ım bize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…