AY ZAMANINDA GELSİNLER YA.. AMA ŞUBATT sonlarında bizlerdende dökülmeye başlarlar herhaldee aman aalllah korusunAyyyy mart anneleri doğum listesi yapmış ya insanı heyecan sarıyo daha ocak yahu.
Bizde şubatta listenin ilk ismini yazacağız demekki.Kızlar sıkın kendinizi zamanını beklesin bebişler.hehehehe
evet hiç zor olmuyor. organizatörümüz şirvan oluyor. onda numaralarımız var. istersen onun nosunu al. Benim geleceğim daha kesin değil. Geçen sefer 4 te ayrılmıştık.
AY ZAMANINDA GELSİNLER YA.. AMA ŞUBATT sonlarında bizlerdende dökülmeye başlarlar herhaldee aman aalllah korusun
bide mart annelerinden biri 1000 gr dogmuş bi bebek ay allahım güç kuvvet saglık versin..........
1000 gr cok ufak
AY ZAMANINDA GELSİNLER YA.. AMA ŞUBATT sonlarında bizlerdende dökülmeye başlarlar herhaldee aman aalllah korusun
bide mart annelerinden biri 1000 gr dogmuş bi bebek ay allahım güç kuvvet saglık versin..........
1000 gr cok ufak
herkese günaydınlarr!!!
nasılsınız bakalım?
erken doğum falan konuşmuşsunuz durun ya panik yaptırmayınnn!!!
daha bebişlerin yatakları gelmedi!!nerde yatcaklar olmaz:)))
ben konuştum bizim oğlanla kalabildiği kadar çok kalcak içerde.
dedim hava soğuk bak fıstığım.daha odanda hazır değil..
bikaç kıyafetten başka bişeyinde yok çıkarsan erken olur!
hele bi mart sonu nisan başı olsun bahar gelsin ozaman çıkarsın hem deden gezmeye götürcek seni ozaman:))))
ne kadar etkili oldu bilmem:))
herkese günaydınlarr!!!
nasılsınız bakalım?
erken doğum falan konuşmuşsunuz durun ya panik yaptırmayınnn!!!
daha bebişlerin yatakları gelmedi!!nerde yatcaklar olmaz:)))
ben konuştum bizim oğlanla kalabildiği kadar çok kalcak içerde.
dedim hava soğuk bak fıstığım.daha odanda hazır değil..
bikaç kıyafetten başka bişeyinde yok çıkarsan erken olur!
hele bi mart sonu nisan başı olsun bahar gelsin ozaman çıkarsın hem deden gezmeye götürcek seni ozaman:))))
ne kadar etkili oldu bilmem:))
günaydın günaydınn
benim kasıklarımda ağrılar var buaralar korkuyorum 28 haftalığız daha. Sizde de oluyormu???
buluşma saati yine 14:00 mıydı?
ewet kızlar şu buluşma işini ben de sorcaktım
kaçtan kaça kadar oturuyosunuz geçen sefer kaçta ayrılmıştınız
bi de kesin gelicek arkadaşlardan birisi bana özelden telini yazsa da bi aksilik filan çıkarsa arasam nasıl olur
gerçi bulmak zor olmaz heralde koca göbişlileri :)
tamam canım saol şirvanla irtibata geçiim ben o zaman:dance:
HİHİ baya etkili olmuştur eminim..sende 31 haftalık olmuşsun. mart annesi 34. haftasında doğurmuş. :1shok: ama en iyisi 37 den sonraymışsanırım gelişimi tamamlandığı için.
buluşma konusu net olmamakla birlikte tehlikeli benim için ama babamıza baskılar son hızıyla sürüyor....eşim mesaide cumartesi günü dolayısıyla ben kendi çabalarımla gelicem.....ama bu konudaki fikri ne olur bilmiyorum açıkçası....ama o kadar çok istiyorum ki gelebilmeyi
buluşma konusu net olmamakla birlikte tehlikeli benim için ama babamıza baskılar son hızıyla sürüyor....eşim mesaide cumartesi günü dolayısıyla ben kendi çabalarımla gelicem.....ama bu konudaki fikri ne olur bilmiyorum açıkçası....ama o kadar çok istiyorum ki gelebilmeyi
canım özeli kullanmayı bilmiyorum, sen biliyorsan bana yaz , ben seni çaldırım.
bu arada senin msn adresinde yok dimi bizde;
amma yazmışınız tüütütütütütüt maşallahta oku oku bitmedi ayol,dün ne yoruldum anlatamam size,benden geçmiş yapmayacam bi daha böyle diyorum dayanamıyorum yapıyorum ama bi daha yapmamaya çalışacam sanki çok bişi yapmışım gibi akşam bacaklarım titriyordu azıcık uzaniim dedim kalkamadım yerimden belimin ağrısından deliye döndüm,ütü yaptım,arkasına pazı sardım zannetmeyinki koca tencere ben diim 30 vardı siz diin 35 o kadar yani ama haşla süz bilmemne oyaladı tabi,e yanına salata,sarımsaklı yoğurt,çocuklarda gelir birde makarna dur elimi bulaştırmışken karnıbaharlarıda haşliim derken akşam oldu e bana rahat batar pastayıda yapiim öle çıkiim derken tüm günüm mutfakta geçti,çok şükür yaptıklarımdan bişi kalmadı yendi bitti ama yemeğin sonunda kocam masanın başında uyuya kaldı inanın ve ben onu kendine getiremedim resmen bayıldı yorgunluktan,urla duydunmu kıs olmadı bişi,sabahta dürttüm ıııhh,işi bitmiş valla,ben sana hastayım diyor ama galiba o hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?