2009 Nisan Anneleri buraya

buluşun bakalım siz biz istanbul dışındakiler içinde bir sürü foto çekin ve lütfen isimlerinizi belirtin!!
merakla bekliyoruzz

Ruveydax dün akşam kardeşimle kartaldaki bıcırıuma gittik. (Kardeşim kartalda oturuyor,gecede onlarda kaldık.)

Göya sadece senin alt lardan alacaktım,

BICIRIUNDA mağz. %20 ve chicco ürünlerinde de %50 indirim vardı.
ona değimiş , buna değimemiş derken 2 büyük poşetle dünkandan çıktım.

Bu arada mathercare den aldığım 7 li bady dışında, bu ikiinci alışverişim.
Böylelikle kıyafet işim bitti. (sadece hastane çıkışı alacağım)

Akşam eşime gösteriyorum.... bir heves ,, ne kadar çok almışsın , zaten Gelen kıyafet getirecek dedi, yan gözle baktı, bende sinirlendim topladım hepsini..... anlayacağız uyuz etti akşam beni....
bu sefer ben söylendim , ne kadar duygusuzsun demeye - yaa bu erkekler hiçmi heycanlanmaz....

Son düzenleme:

yasak olduğunu duymadım ancak greyfurt ilaçlarla birlikte alındığında ilaçların etkisini arttırdığı için olumsuz etkilere sahip olduğunu biliyorum.
kullandığın bi ilaç varsa çok fazla içme istersen.
ama iyi bir c vitamini kaynağı..

tamam canım yazıyorum sana şimdi özelden telimi ve msnimi

tamam canm bekliyorum.

ben öyle bişey duymadım, ve ben devamlı içiyorum....
ben sadece greyfurt la birlikte ilaç içilmez onu biliyorum

buluşun bakalım siz biz istanbul dışındakiler içinde bir sürü foto çekin ve lütfen isimlerinizi belirtin!!
merakla bekliyoruzz

sizler için ekleriz tabii canım ,,, keşke yakın olsakta sizlerde aramızda olsanız....

hayırlı olsun canım aldıkların güle güle kullansın bebişin
nisan bebişlerinin cicileri topicine koy da biz de görelim aldıklarını
canım merak etme erkeklerin heyacanı doğduktan sonra başlar heralde bebişi kucaklarına alınca
şimdi biz içimizde kıpır kıpır hissediyoruz ama onlar için hala herşey çok soyut
hele bi kucağına alsınlar görürüm ben onları:dance:

of ya edanur ev deme ev bana her daim pis görünüyor zaten,unutkanlık hat safhada ama normalmiş öğrendim onu,ya odanın ışığını kapattımmı diye 2 sefer dönüyorum yani o derece,yani beni şu işe gelmek oyalıyor inanın yoksa evde rahat durmam bide paskalla uğraşmak varya zaten ağır durup durup üstüme atlıyor inat gibi,bak rahat rahat okudum yazıyorum evde olsam şunuda yapiim bunuda yapiim oluyosun,bu arada sinehas kendini kasma canım dünkü yazılanları okudum,herkes hakettiğini bulur öyle yada böyle er geç yapılanların hesabı ödenir,ve zaten sevilmiyorsan ağzınla kuşta tutsan yavan gelirsin onun için tınnnnn

şirvancım bu arada özel mesajın kapalı sanırım gönderilmiyor
ben de ziyaretçi mesajına yazdım
öle ortalıkta telim ve msnim biraz tuhaf oldu ama olsun napalım:)

köpeğiniz sürekli evin içindemi?
siz işteyken ne yapıyor evi dağıtıyormu?

yok güzelim bizimki harbi odun....(allahın neler söylüyorum koçiş için, ama ne yapım öyle iste)

doğduktan sonra da değişeceğini zannetmiyorum....

Geçen günde mobilya konusunda kavga etmiştik,,,,
o genç odasına bakıyor, ben bebek odasına --- ne fark varmış.... Anlat anlatabilirsen ... Sanki 10 yaşında çoçuk doğuruyorum....

En sonunda istiyorsan al dedim. şark odanı bozar , koyarsın dedim.
Ben bebek odası olacağım dedim . Kapadım konuyu....

evet canımcım zaten dışarda bağlasan kalmıyor kendini insan zannediyor kediden korkuyor gerisini sen düşün,biz onu 1 aylıkken barınaktan aldık ama çok korkmuş o korkuyu hiç atamadı üstünden sokağa çıkmaz,terastan kabadayılık yapar,sokaktaki köpeklere,geçen gün kulağı kaşınıyor diye veterinere gittik kapının önünde bir kedi buna resmen hırladı bizimki korktu tabi herzamanki gibi meğerse kedi kendini köpek zannediyormuş,önemli değil dedim bizimkide kendini insan sanıyor ay ne güldük,maşallah şimdiye kadar hiç koltuk felan yemedi 2 yaşında,kendi çekyatı var biz gelene kadar orda yatar maşallah

edanur bende öyle derdim hatta köpeğe dokunamazdım tiksinir korkardım,ama işte başına gelince içine sindirince oluyormuş yani,tüy işini sormayın o kısmı yorucu ama çok güzel bir şey inanın ayaklarınızın üstüne yatışı,sevmeniz için boynunu büküşü,cilvesi,sinirli olduğunuz anlaması,küçük hırsızlıkları,ne biliim farklı yahu,ama sizi çok iyi anlıyorum

kıslar bişi sorcam ya hani bu bebek günceleri var ya onlardan alanlar vardı galiba
kimler almıştı nasıl bişi söleyebilir mi
ya burda ya da mart annelerinde okumuştum realde var die geçen gün sordum realde yok dediler
internette gördüm ama içinde ne olduğu filan yazmıyo görüp almak istedim o yüzden
bi de alanlar resmini çekip koysa ya da içinde neler olduunu yazsa

merhabalar kızlar arkadaşımda kahvaltıdaydım
yeni geldim geçmişi okudum

hepiniz iyisiniz
edanur benim bebişte erkek bendede sol kaburga kemiğim batıyor ya kasık ağrım yok benimde
dışarda öyle kapalı bi hava varki
bütün gün yatasım var
bende evde köpek beslemek isterdim ama
yapamam ya pislik olur ev hijyenik olmaz
bide bebiş gelince ne yapçaksın oslem çok zor olur bahçe m falan olsa çoktan köğek almıştım

bebek günceleri neymiş kızlar
cahilliğime verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…