2009 Nisan Anneleri buraya

aynen canım aynen

benimde bebegin kıyafetleri halsından gelmişti beşik falan biliyorsunuz ama ben i hastane cıkışı. bir kac cıtcıtlı badi,penye battanıye falan aldım hep gösterdim hıhı dedi hep adamda tık yok ya delirtcek benii

ama kocişi tanıyorum bebek dogunca dokunamaz bile ona.......

görümcem dogurmuştu ne aglamıştı bende komalık olur herhalde
dokuz dogursun dışarda:dance::dance:

duydum duydum eheheheheheh adam senden beter yani......

ultrasonda benım 12 nisan cıkıyor sezeryan olacagı için -12 nisan dedi doktor senınde sezeryansa mart ayında olur dogumun ay 2 ay kaldı cok azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
delircem düşününce cok az kaldı yaaa

ay canım bende dün akşam bulaşık,çamaşır actım 9 da yatmışım eşim tv izliyordu sabah actım gözlerimi alamrla saat :7 normalde ertelerım devamlı alarmı ama aklıma geldi makinalar hemen kalktım sabah sabah serdim camaşırları buulaşıkları yerleştırdım
yatakları topladım kapılar acık eşimi uyandırdım kalk diye bizim evde soba var sabanın kovasını degiştirdi
bende giyindim cıktık......

bende unutkanlık başladı............

bebek günceleri neymiş kızlar
cahilliğime verin
canım günlük gibi bişi
işte bebişin ilk yaptıkları filan ilk doğduğundaki duygularını yazacağın yerler
ilk misafirliğe gidişi ilk hediyesi bilmem ne bi sürü şey var öle ayrı ayrı yazılmış sen dolduruyosun

kızlar

bişi sorucam ama .........................

dışkınız ne renk benim siyahımsıda kusura bakmayın sordum ama

ya bzi onun için ev değiştirecez işte şimdide terası var büyük ama adam durmuyor dışarda hep içerde diyorum ya hijyen açısından sizi anlıyorum ne düşündüğünüzü ama öyle değil işte anca yaşayınca anlıyosun herşeyi ona göre planlıyosun,bebk güncesi bebeğin ilk özel anlarını yazdığın günlük gibi bişi canımcım görümcem almış göndermiş banada yoksa haberim felan olmazdı inan kıs rüveyda sende buluşmaya gelecen ya akıllı getiririm ben oraya olmamı

hıı evet ya daha ii olur ayrıntılı incelemiş olurum barima.s
ama unutma sakın haaklava:

ay acıktımmı ne bi bakiim neler var,ay burda adam bir tavuklu pilav yapıor arabada satıyor önü kuruk anlatamam,nasıl güzel yapıyor ben evde onun kadar iyi yapamıyorum desem inanın çünkü ben gerçekten iyi yaparım nohutlu tavuklu pilavı bak canımı istettim yineeeeeeeeeeee

seni çok iyi anlıyorum canım çünkü bende köpek hastasıyımdır.
benim de vardı köpeğim.
ama bahçede duruyordu.
yemezdim ona yedirirdim yağmurda gider üstünü örterdim kulübesinin içinde üşür diye.
ama evin için zor allah kolaylık versin sana.tüy pislik problemi olmasa bende alırım eve.
şimdi babama diyorum gene alalım diye babam kim bakcak ona sen haftasonu gelip sevip gitceksin diyor.
ama torunu olunca alır belki hayvan sevgisi oluşssun korkmasın istiyorum.
zaten dönem dönem her hayvandan alırım herhalde oğluma.
tavşan,kuş,balık,köpek.
geçen çarşıda tavşanla dilek çektiriyo adamın biri hemen aldım sevmeye başladım minik tavşanı ablamada bak efenin tavşanı dedim:)))

zor ama çok güzel tahmin edersin şeker işte,onlarada zor olur yahu uzaktan sevip gideceksen gerçekten babamlar istedi bebek olunca verin diye yaylada evimiz var mersindeki evde bahçeli ama kıyamadım işte

herkesin derdi başka bende ki sıkıntı başka ben doğumdan çok korkuyorum kabusum oldu bu korkuylada yaşayamamki hiç aklımdan çıkmıyo tecrübeli anneler biraz moral verinnnnn

Canım demir hapı o renk yapıyr.Benimki de siyah gibi.

evet urla o demir hapından kaynaklanıyor cnm bendede var

evet urla ben demir hapını bırakınca düzeldi hayret ettim inan,mideniz bulanmasın böğğğğğğğğğğğğğğğğğ

HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER KORKTUM Bİ AN....

herkesin derdi başka bende ki sıkıntı başka ben doğumdan çok korkuyorum kabusum oldu bu korkuylada yaşayamamki hiç aklımdan çıkmıyo tecrübeli anneler biraz moral verinnnnn
ay canım sus daha dün akşam yemekte eşimle konuştuk

doktora söylücem dedim beni sabah gittigim gibi doguma alsınlar yoksa hastaneden kacarım.............

görümceme sabah 8,30da burda ol demişler öglen 30 kadar bekledi..........

ac karnına beni öyle bekletırlerse korkudan bayılırım aglarım cokkkkkkkk

görümcemınde ilk dogumydu evet heyecanlıydı kapıyı açtılar ismini söylediler doguma diye
o an gözleri biraz doldu ve gerildi ama ben komalık olurum herhalde..........

ameliyathane kapısında ayrılamam kocişimle ve tansiyonum cıkarmı yükselirmi bilemem

ya elevinya gerçekten bu kadar çokmu korkuyosun yahu allah seni inandırsın çok güldürdün beni,bende korkuyorum ama senin kadar değil galiba,2 gün önce doğuran arkadaşım huylanıyor acıyor diye göbek deliğine ve kulağına parmağını sokamazdı,ödü patlıyordu ama son ay herşeye bedelmiş özlem 8 ay hiç çekmemişim bu son ay çok zorladı hemen doğurmak istiyorum diyodu düşün artık merak etme nasılsa öyle yada böyle çıkacak yani,çokmu ruhsuzca oldu yahu

ya bu arada yağmurda yağsa bugünkü gibi gelirsiniz dimi ben tek kalmiim de

yok güzelim ben mutlaka orda olacağım. (allahtan sağlığımla ilgili bir sorun olmadığı sürece)

kızlar

bişi sorucam ama .........................

Dışkınız ne renk benim siyahımsıda kusura bakmayın sordum ama

benimkide simsiyah,,,, zaten şu sıra kabızlıkta çekiyorum...
Sabahları kuru kayısı ve gün içinde o kadar su içmeme rağmen....

canım korkma doğumdan,,,,
ben mesela, kana bile bakamam, canım çok tatlıdır,,
ve normal doğum düşünüyorum....

Sadece mantıklı ol,,,
birkaç saat açı çekeceğiz... Kimse bize acısız normal doğum vaadetmiyor..... Souçta bu kadar insan doğuruyor,,, bişey oluyormu yok... Herkesin acı çekme süresi değişiyor o kadar....

Inşallah tüm doğum yapanlar kısa sürede acı çeker, ve doğumları gerçekleşir.

Ama ondan sonra herşey bitecek... Ve bebek kuçaklarımızda;

bende kesin ağlarım ,
geçen gün şeker testinde kan verirken bile ağladım,,,
doğumu siz düşünün

ben zaten çok sulu gözümdür,, gözyaşları herzaman hazırda bekler,,,,

ama doğum işine mantıkla yanaşıyorum......
Acı çekecem ve sonuçta güzel bitecek.... Diyorum.....
Kendimi şuanlık öyle kandırıyorum ....

o kadarda olsun canım bende nasipse normal istiyorum,ya sezeryanda zorda kalınmadıkça gerçekten uygulanmasın yada çok korkanlara felan uygulansın yazık ben üzülüyorum normalde doğum sancısı çekerim ama ameliyat sancısı çekmiim diyorum tabiki bi aksilik çıkmazsa ben böyle düşünüyorum şimdilik,hııı aslı yani o doğramayıp en sonunda doğuran arkdaşım varya bir gün öncesinde bana özlem adet sancısı gibi bir ağrı var gelip gidiyor demişti nişan felan gelmemiş zaten herkeste gelmezmiş,bende dk tut belki yalancı sancıdır dedim ama onun tabiri kahvaltı sonrası tuvalete çıkma ihtiyacı hissedersin ya karnın ağrır aynen öyle demişti du bakalım nasıl geçmiş daha ayrıntılı konuşamadık ama bu kadarını zaten herkes sölüor dimi,en iyisi kendi hikayemiz neden yazmayalımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…