aynen canım aynenRuveydax dün akşam kardeşimle kartaldaki bıcırıuma gittik. (Kardeşim kartalda oturuyor,gecede onlarda kaldık.)
Göya sadece senin alt lardan alacaktım,
BICIRIUNDA mağz. %20 ve chicco ürünlerinde de %50 indirim vardı.
ona değimiş , buna değimemiş derken 2 büyük poşetle dünkandan çıktım.
Bu arada mathercare den aldığım 7 li bady dışında, bu ikiinci alışverişim.
Böylelikle kıyafet işim bitti. (sadece hastane çıkışı alacağım)
Akşam eşime gösteriyorum.... bir heves ,, ne kadar çok almışsın , zaten Gelen kıyafet getirecek dedi, yan gözle baktı, bende sinirlendim topladım hepsini..... anlayacağız uyuz etti akşam beni....
bu sefer ben söylendim , ne kadar duygusuzsun demeye - yaa bu erkekler hiçmi heycanlanmaz....
duydum duydum eheheheheheh adam senden beter yani......amma yazmışınız tüütütütütütüt maşallahta oku oku bitmedi ayol,dün ne yoruldum anlatamam size,benden geçmiş yapmayacam bi daha böyle diyorum dayanamıyorum yapıyorum ama bi daha yapmamaya çalışacam sanki çok bişi yapmışım gibi akşam bacaklarım titriyordu azıcık uzaniim dedim kalkamadım yerimden belimin ağrısından deliye döndüm,ütü yaptım,arkasına pazı sardım zannetmeyinki koca tencere ben diim 30 vardı siz diin 35 o kadar yani ama haşla süz bilmemne oyaladı tabi,e yanına salata,sarımsaklı yoğurt,çocuklarda gelir birde makarna dur elimi bulaştırmışken karnıbaharlarıda haşliim derken akşam oldu e bana rahat batar pastayıda yapiim öle çıkiim derken tüm günüm mutfakta geçti,çok şükür yaptıklarımdan bişi kalmadı yendi bitti ama yemeğin sonunda kocam masanın başında uyuya kaldı inanın ve ben onu kendine getiremedim resmen bayıldı yorgunluktan,urla duydunmu kıs olmadı bişi,sabahta dürttüm ıııhh,işi bitmiş valla,ben sana hastayım diyor ama galiba o hasta
ultrasonda benım 12 nisan cıkıyor sezeryan olacagı için -12 nisan dedi doktor senınde sezeryansa mart ayında olur dogumun ay 2 ay kaldı cok azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzdoktor 1 nisan 14 nisan arası dedi aslında benim doğuma.
yanlız mart sonu gibide olabilir.
ultrasonda 31mart 1 nisan çıkıyor.
benimki erken gelmek isteyebilir yani.
sağlıklı olsunda erken geç farketmez.gerisi olur gider.nasıl olsa çıkçak ordan.
ama tabiki döngüyü gelişimi tamamlaması önemli..
ay canım maşallah sana ne çok iş yapmışsın benim evde temizlik istiyor. bu hafta hiç yapmadım en son geçen cuma eşimle birlikte. mekinada çamaşırı unuttum dün uyuya kalmışım. sabahta aceleyle çıktım. akşama kadar kokarmı yaa off olmazsa tekrardan başlatıcam makinayı :mymeka:
canım günlük gibi bişibebek günceleri neymiş kızlar
cahilliğime verin
ya bzi onun için ev değiştirecez işte şimdide terası var büyük ama adam durmuyor dışarda hep içerde diyorum ya hijyen açısından sizi anlıyorum ne düşündüğünüzü ama öyle değil işte anca yaşayınca anlıyosun herşeyi ona göre planlıyosun,bebk güncesi bebeğin ilk özel anlarını yazdığın günlük gibi bişi canımcım görümcem almış göndermiş banada yoksa haberim felan olmazdı inan kıs rüveyda sende buluşmaya gelecen ya akıllı getiririm ben oraya olmamı
edanur bende öyle derdim hatta köpeğe dokunamazdım tiksinir korkardım,ama işte başına gelince içine sindirince oluyormuş yani,tüy işini sormayın o kısmı yorucu ama çok güzel bir şey inanın ayaklarınızın üstüne yatışı,sevmeniz için boynunu büküşü,cilvesi,sinirli olduğunuz anlaması,küçük hırsızlıkları,ne biliim farklı yahu,ama sizi çok iyi anlıyorum
Canım demir hapı o renk yapıyr.Benimki de siyah gibi.
evet urla o demir hapından kaynaklanıyor cnm bendede var
evet urla ben demir hapını bırakınca düzeldi hayret ettim inan,mideniz bulanmasın böğğğğğğğğğğğğğğğğğ
ay canım sus daha dün akşam yemekte eşimle konuştukherkesin derdi başka bende ki sıkıntı başka ben doğumdan çok korkuyorum kabusum oldu bu korkuylada yaşayamamki hiç aklımdan çıkmıyo tecrübeli anneler biraz moral verinnnnn
herkesin derdi başka bende ki sıkıntı başka ben doğumdan çok korkuyorum kabusum oldu bu korkuylada yaşayamamki hiç aklımdan çıkmıyo tecrübeli anneler biraz moral verinnnnn
ya bu arada yağmurda yağsa bugünkü gibi gelirsiniz dimi ben tek kalmiim de
kızlar
bişi sorucam ama .........................
Dışkınız ne renk benim siyahımsıda kusura bakmayın sordum ama
herkesin derdi başka bende ki sıkıntı başka ben doğumdan çok korkuyorum kabusum oldu bu korkuylada yaşayamamki hiç aklımdan çıkmıyo tecrübeli anneler biraz moral verinnnnn
hepinize teşekkürler korktum bi an....
Ay canım sus daha dün akşam yemekte eşimle konuştuk
doktora söylücem dedim beni sabah gittigim gibi doguma alsınlar yoksa hastaneden kacarım.............
Görümceme sabah 8,30da burda ol demişler öglen30 kadar bekledi..........
Ac karnına beni öyle bekletırlerse korkudan bayılırım aglarım cokkkkkkkk
görümcemınde ilk dogumydu evet heyecanlıydı kapıyı açtılar ismini söylediler doguma diye
o an gözleri biraz doldu ve gerildi ama ben komalık olurum herhalde..........
Ameliyathane kapısında ayrılamam kocişimle ve tansiyonum cıkarmı yükselirmi bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?