ya bu arada yağmurda yağsa bugünkü gibi gelirsiniz dimi ben tek kalmiim de
herkesin derdi başka bende ki sıkıntı başka ben doğumdan çok korkuyorum kabusum oldu bu korkuylada yaşayamamki hiç aklımdan çıkmıyo tecrübeli anneler biraz moral verinnnnn
yasak olduğunu duymadım ancak greyfurt ilaçlarla birlikte alındığında ilaçların etkisini arttırdığı için olumsuz etkilere sahip olduğunu biliyorum.
kullandığın bi ilaç varsa çok fazla içme istersen.
ama iyi bir c vitamini kaynağı..
sağolun kızlartamam canm bekliyorum.
ben öyle bişey duymadım, ve ben devamlı içiyorum....
ben sadece greyfurt la birlikte ilaç içilmez onu biliyorum
sizler için ekleriz tabii canım ,,, keşke yakın olsakta sizlerde aramızda olsanız....
canım korkma doğumdan,,,,
ben mesela, kana bile bakamam, canım çok tatlıdır,,
ve normal doğum düşünüyorum....
Sadece mantıklı ol,,,
birkaç saat açı çekeceğiz... Kimse bize acısız normal doğum vaadetmiyor..... Souçta bu kadar insan doğuruyor,,, bişey oluyormu yok... Herkesin acı çekme süresi değişiyor o kadar....
Inşallah tüm doğum yapanlar kısa sürede acı çeker, ve doğumları gerçekleşir.
Ama ondan sonra herşey bitecek... Ve bebek kuçaklarımızda;
ya bu arada bişey sormak istiyorum kızlar genelde benim göbek deliğimin solunda yada hemen üstünde bi ağrı oluşuyo, özellikle yürüken çok canımı yakıyo..hani moraran bi yere elinizle bastırınca acır ya öyle bi acı!! neden olduğuna dair bi fikriniz var mı? önceleri gazdan heralde diyodum ama gaz olsa orada öyle bi ağrı olur mu? yoksa bebeğin kafası falan mı geliyo oraya, ya anlamadım ve çok canım yanıyo!!
kızlar ben geçmişi okuyodum hatta daha bitiremedim:) . bugün halamlar geldi de giremedim foruma bu arada benim nefesim kesilio devamlı nefes nefese yaşar oldum üühühüw
ÖZLEMCİM bende çok seviyorum hayvanları sizin köpekte çok tatlıymış yaaa..edanur bende öyle derdim hatta köpeğe dokunamazdım tiksinir korkardım,ama işte başına gelince içine sindirince oluyormuş yani,tüy işini sormayın o kısmı yorucu ama çok güzel bir şey inanın ayaklarınızın üstüne yatışı,sevmeniz için boynunu büküşü,cilvesi,sinirli olduğunuz anlaması,küçük hırsızlıkları,ne biliim farklı yahu,ama sizi çok iyi anlıyorum
ben gelirim canım başka bi problem olumazsa. inşallah. gelemezsem cumartesi günü sabahtan yazarımya bu arada yağmurda yağsa bugünkü gibi gelirsiniz dimi ben tek kalmiim de
canım bak çoğunlukta tutuyor. bu gerçi benim oğlum sağımda duruyor o yüzden benimde sag kaburgam batıyor.merhabalar kızlar arkadaşımda kahvaltıdaydım
yeni geldim geçmişi okudum
hepiniz iyisiniz
edanur benim bebişte erkek bendede sol kaburga kemiğim batıyor ya kasık ağrım yok benimde
dışarda öyle kapalı bi hava varki
bütün gün yatasım var
bende evde köpek beslemek isterdim ama
yapamam ya pislik olur ev hijyenik olmaz
bide bebiş gelince ne yapçaksın oslem çok zor olur bahçe m falan olsa çoktan köğek almıştım
aynen canımm.. demir hapı yapıyor.kızlar
bişi sorucam ama .........................
dışkınız ne renk benim siyahımsıda kusura bakmayın sordum ama
canım insan alışıncada vazgeçemez çocukkenkanaryam vardı bi gün pencereyi açık unutmuşuz kaçmış ne ağlamıştım arkasından.zor ama çok güzel tahmin edersin şeker işte,onlarada zor olur yahu uzaktan sevip gideceksen gerçekten babamlar istedi bebek olunca verin diye yaylada evimiz var mersindeki evde bahçeli ama kıyamadım işte
canım ben korkmuyorum doğumdan .. cahil cesaretimidir nedir. yani tabi biliyorum çok canım yanacak kolay bişey değil. ama mükafatı büyük. düşünsene seninn bedeninde senin kanından canında geliyor. onun içinde zor dünyaya alışmak uyum sağlamak. ben bebeğede acıyorum . bide titriyorlar ya yeni doğduklarında çeneleri birbirine vuruyo ay kıyamamm ..herkesin derdi başka bende ki sıkıntı başka ben doğumdan çok korkuyorum kabusum oldu bu korkuylada yaşayamamki hiç aklımdan çıkmıyo tecrübeli anneler biraz moral verinnnnn
Merhaba kızlar
bende kaçgündür girememiştim geçmişe bir bakayım dedim.
nefes konusu galiba herkeste var nefes almak artık bayağa zorlaştı bizler için.
doğum konusunda bende normal düşünüyorum ama çoook korkuyorum
selam arkadaşlar...Bugun ugrayamadım, sabahtan beri temizlikci bayan geldi..sozum ona kadına yaptırıyom ben elimi surmeyecem nerde dunyanın işini yaptım ayaklarımın altı zonkluyor belim ağrıyor..yahu bizim bu canımız hic durmayacak mı ne...kızım da anası gibi kadın elektrik supurgesini çalıştırdıkca costu..o sesi seviyorlarmış zaten, ozellikle dogunca elektrik supurgesi ya da sac kurutma mak. sesleriyle bebeklerini avutan arkadaşlarım vardı..o sesler anne karnındaki sesleri hatırlatıyormus....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?