2009 Nisan Anneleri buraya

merhabalar..

ya bu arada yağmurda yağsa bugünkü gibi gelirsiniz dimi ben tek kalmiim de

canımcım şirvan gelecek bildiğim kadarıyla, bir aksilik olmazsa bende kesin gelmeyi planlıyorum..zaten kadıköyde oturuyorum..gerçi geçen defa en sona ben kalmıştım makinayı unuttuğum için ama merak etme orada oluruz :))

herkesin derdi başka bende ki sıkıntı başka ben doğumdan çok korkuyorum kabusum oldu bu korkuylada yaşayamamki hiç aklımdan çıkmıyo tecrübeli anneler biraz moral verinnnnn

ya sen ne diyosun, bende çok korkuyorum..bi arkadaşım 10 gün önce yurt dışında doğum yaptı, dün onunla görüştüm ve anlattıklarını duyunca dumur oldum valla!! yani şansım olsa kalsın içerde dicem :)) 32 saat sancı çekmiş, normal doğum yapmak istiyodum dedi.ama bi türlü doğmamış bebek..o 32 saat boyunca acıdan bayılıyodum, ayıltıyolardı aradan biraz geçince tekrar bayılıyomuş.. ay dedim işkence yapar gibi!!:1shok: en sonunda epidural yapmışlar dayanamıyo diye, ama yine olmamış! en sonunda bi bakmışlarki bebeğin kordonu boynuna dolanmaya başlamış, sezeryana almışlar hemen..şimdi iyiyim ama hiç kolay olmadı doğum o yüzden son ana kadar sürekli egzersiz falan yap, ben arada yapıyodum ama o bile işe yaramadı diyo..bide kilona dikkat et dedi ama bunun için çok geç dedim senağlama onda şeker çıktığı için sürekli diyet yapmış ve 11 kiloyla girmiş doğuma, ben senin iki katınla girersem dua edicem dedim çünkü geçerim bile delikafadulden

sağolun kızlar
İçimi ferahlattınız:)

Canım bende senin gibi düşünüyorum doğumu..
Her nasıl olursa olsun bebeğimiz dünyaya gelecek..
Acıyı da çekeceğiz..
Allah herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin..
Bir avazda inşallah ...

ya bu arada bişey sormak istiyorum kızlar genelde benim göbek deliğimin solunda yada hemen üstünde bi ağrı oluşuyo, özellikle yürüken çok canımı yakıyo..hani moraran bi yere elinizle bastırınca acır ya öyle bi acı!! neden olduğuna dair bi fikriniz var mı? önceleri gazdan heralde diyodum ama gaz olsa orada öyle bi ağrı olur mu? yoksa bebeğin kafası falan mı geliyo oraya, ya anlamadım ve çok canım yanıyo!!

bendede oluyor o güzelim.
yürürken sanki içerde bebek geriyomuş gibi.
göbeğimi elliyorum çok set oluyo acıyo.
sanırım bebek duralım anne daha fazla yürümeyelim diye fren yapıyo:))
artık zaman ilerliyo tabi ağırlaşıyoruz.

şimdilik ben çıkıyorum kızlar.
biraz çalışmam lazım.
ar-ge,medya,üretim değerlendirme....işim çok.
dönerim akşam üstü öpüyorum hepinizi...

herkesçikler uyudumu huuu.....o kadar iş arası bakınıyoruz biz nerdesiniz hanımlar....bugünkü performansımız hiç iyi değil..........

kızlar ben geçmişi okuyodum hatta daha bitiremedim:) . bugün halamlar geldi de giremedim foruma bu arada benim nefesim kesilio devamlı nefes nefese yaşar oldum üühühüw

kızlar selam...

bu nefes kesilmesini geçen en şidetlisini yaşadım...yemek yedim ve evde kendimi hazırladım babam geldi benı almaya biraz acele oldu babamlara gitmemem gerekiyordu aniden çıkan bir olay..neyse..hazırlandım babam geldiderken zaten evden çıkmamla sıkışmaya başladım falan derken arabada iyiydim..sonra indim ama midemde nasıl bir baskı anlatamam yukarı doğru...sonra babam gitti bende apartmana girdim 4. katda annemlerin evi...ilk merdienı çıkdım ama nefes alamıyacam sandım...neyse komuşu gördüm durdum bahane olsun diyee konuşmaya başladım ama daha kötü oldummuu ....neyse komşu iyi günler dedi girdi evine artık son merdivendeyim çıkamadımöyle kötüyüm öyle kötüyüm anlatamamsanki orda gittim gidecem...bana ders oldu merdiven çıkarken helede yemek yediyseniz konuşmayın...düzelmeyecem sandım..çok korktum...annemi çağrdım anne anne diye yazık kadında korkttuu..oda normal dedi çok yavaş çık bidaha dedi bu kadar zorlama dedi...yaa birazda yemeğikaçırdım çok şişmişdim zaten az bişi yesem şişiyorum yaaane olacak bu mide baskısı 19 haftadan beri var .....

benı bilgilendirirmisiniz daha önce doğum yapan arkadalar bu böyle 40 . haftaya kadar gidermii...yada ben yukarda taşıyorum bebeği aşağıda taşıyan lar çok şanslı o zaman....

ÖZLEMCİM bende çok seviyorum hayvanları sizin köpekte çok tatlıymış yaaa..

ya bu arada yağmurda yağsa bugünkü gibi gelirsiniz dimi ben tek kalmiim de
ben gelirim canım başka bi problem olumazsa. inşallah. gelemezsem cumartesi günü sabahtan yazarım

canım bak çoğunlukta tutuyor. bu gerçi benim oğlum sağımda duruyor o yüzden benimde sag kaburgam batıyor.

kızlar

bişi sorucam ama .........................

dışkınız ne renk benim siyahımsıda kusura bakmayın sordum ama
aynen canımm.. demir hapı yapıyor.

zor ama çok güzel tahmin edersin şeker işte,onlarada zor olur yahu uzaktan sevip gideceksen gerçekten babamlar istedi bebek olunca verin diye yaylada evimiz var mersindeki evde bahçeli ama kıyamadım işte
canım insan alışıncada vazgeçemez çocukkenkanaryam vardı bi gün pencereyi açık unutmuşuz kaçmış ne ağlamıştım arkasından.

herkesin derdi başka bende ki sıkıntı başka ben doğumdan çok korkuyorum kabusum oldu bu korkuylada yaşayamamki hiç aklımdan çıkmıyo tecrübeli anneler biraz moral verinnnnn
canım ben korkmuyorum doğumdan .. cahil cesaretimidir nedir. yani tabi biliyorum çok canım yanacak kolay bişey değil. ama mükafatı büyük. düşünsene seninn bedeninde senin kanından canında geliyor. onun içinde zor dünyaya alışmak uyum sağlamak. ben bebeğede acıyorum . bide titriyorlar ya yeni doğduklarında çeneleri birbirine vuruyo ay kıyamamm ..

kızlar merhabalar
bugün geç kaldım..sanırım inadım tuttu gece bi yelek yapıyodum bitireceğim diye sabah 5 e kadar oturdum şimdide salak gibiyim...kafamçokkarıştı
kahve biraz işe yaradı kendime geldim sayılır..
hemen doğuma falan hazırlanmaya başladınız kızlar durun ne olur erken gelmesinler..
ben doğurmaktan değilde erken doğumdan daha çok korkuyorum...
ayrıca gebelikten önce parmağımı doğradım söyledim daha önce.inanıyorumki doğum sancısı onun yanında hiç kalır.
daha önce şiddetli bi rahatsızlık geçirdiyseniz onu düşünün doğumda neymiş dersiniz.
herkes doğuruyor,köylerde bile doğuruyolar,biz şanslıyız en azından epidural felan olmadı sezeryan şansımız var.kasmayın cicim kendinizi..

Merhaba kızlar
bende kaçgündür girememiştim geçmişe bir bakayım dedim.
nefes konusu galiba herkeste var nefes almak artık bayağa zorlaştı bizler için.
doğum konusunda bende normal düşünüyorum ama çoook korkuyorum

canım merhaba;
sen c.tesi geliyormusun. hatırladığım kadarıyla Çamlıca da oturuyordun.
Hem aynı doktora gidiyoruz...doktoruda çekiştirirz...

selam arkadaşlar...Bugun ugrayamadım, sabahtan beri temizlikci bayan geldi..sozum ona kadına yaptırıyom ben elimi surmeyecem nerde dunyanın işini yaptım ayaklarımın altı zonkluyor belim ağrıyor..yahu bizim bu canımız hic durmayacak mı ne...kızım da anası gibi kadın elektrik supurgesini çalıştırdıkca costu..o sesi seviyorlarmış zaten, ozellikle dogunca elektrik supurgesi ya da sac kurutma mak. sesleriyle bebeklerini avutan arkadaşlarım vardı..o sesler anne karnındaki sesleri hatırlatıyormus....:)

Ben de elektrik süpürgesi ve saç kurutma makinesi sesi duyunca bebekler susuyormuş onu duymuştum. Ama sanırım çok korktukları için susuyorlarmış. İyice araştırmak lazım...

Gecmişi çok detaylı okuyamadım ama..nefes probleminden bahsetmişsisniz..aynı dertten muzdaribim bebeklik cok gecmiş olsun bu arada dikkat et artık bebişlerin kuralları gecerli yavaş mı yavaş yat mı yati ye mi ye ..onalr ne derse o valla :)
Bu arada doğum olayı...ben de korkuyom ama canımın acımasından değil bebeğimin orda sıkışmasından ay ne paranoyaklık ...ama elimde değil ...yeğenim gecen sene doğumda kanalda sıkıştı acil sezaryan yaptılar o gunden beri .ok korkuyom yoksa sancı falan Allahın izniyle vızzz gelir...

Gecen hafta sonu habire ruyamda kac cm acıklık var konulu dogumhane ruyaları gordum... yani panik simdiden başladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…