bu arada arkadaslar aranizda medipole giden varmi nasil bir hastahane biliyosunuz ben buraya yeni tasindim iki kere ozel goztepe hastahanesine gittim evime yuruyus mesafesinde olmasi tercih sebebimdi doktorda iyi bir doktor ama malesef ssk ya bakmiyorlar ozel sigortalar gecerli bizdede o yok gecen dogum ucretlerini sordum sok gecirdim uygun bir hastahane ariyorum litfen yardimci olun
selam kizlar herkez iyidir insallah hava bugun cok karanlik sabahtan beri otudugum yerden kalmak istemedi canim gerci kalksamda birsey yapamiyorum sormayim gecen gun supurge yapamiyorum diye agladim evet artik hicbir sey yapamiyorum bu benim cok zoruma gidiyor belim ve kaburgalarim agriyor ayakta durunca karnim tas gibi oluyor allahim beterinden saklasin sukur evdeyim sizleride dusunuyorum nasil hala calisabiliyorlar diye allah kolayliklar versin siz calisanlara
bu arada arkadaslar aranizda medipole giden varmi nasil bir hastahane biliyosunuz ben buraya yeni tasindim iki kere ozel goztepe hastahanesine gittim evime yuruyus mesafesinde olmasi tercih sebebimdi doktorda iyi bir doktor ama malesef ssk ya bakmiyorlar ozel sigortalar gecerli bizdede o yok gecen dogum ucretlerini sordum sok gecirdim uygun bir hastahane ariyorum litfen yardimci olun
ben dogum fiyatini gecen hafta sordum ssk normal dogum icin 950 sezeyana ise zorunlu ve istege bagli olark iki fiyat verdi 1500 1750 diger hastahaneye gore cok cok uygun peki muayene ucretleri ne kadar ve doguma gittigin doktor girebiliyormu acababen medipole gidiyorum. Banu ergül doktorum, ben memnunum doğum fiyatları konusunda çok bir bilgim yok. Orayı seçmemde ki en büyük neden Allah aratmasın ama yeni doğan yoğum bakım ünitesinin falan olması. Etraftan da kötü birşey hiç duymadım. İyi bir hastane diye bahsediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?