2009 Nisan Anneleri buraya

selam kizlar herkez iyidir insallah hava bugun cok karanlik sabahtan beri otudugum yerden kalmak istemedi canim gerci kalksamda birsey yapamiyorum sormayim gecen gun supurge yapamiyorum diye agladim evet artik hicbir sey yapamiyorum bu benim cok zoruma gidiyor belim ve kaburgalarim agriyor ayakta durunca karnim tas gibi oluyor allahim beterinden saklasin sukur evdeyim sizleride dusunuyorum nasil hala calisabiliyorlar diye allah kolayliklar versin siz calisanlara

bu arada arkadaslar aranizda medipole giden varmi nasil bir hastahane biliyosunuz ben buraya yeni tasindim iki kere ozel goztepe hastahanesine gittim evime yuruyus mesafesinde olmasi tercih sebebimdi doktorda iyi bir doktor ama malesef ssk ya bakmiyorlar ozel sigortalar gecerli bizdede o yok gecen dogum ucretlerini sordum sok gecirdim uygun bir hastahane ariyorum litfen yardimci olun

ben medipole gidiyorum. Banu ergül doktorum, ben memnunum doğum fiyatları konusunda çok bir bilgim yok. Orayı seçmemde ki en büyük neden Allah aratmasın ama yeni doğan yoğum bakım ünitesinin falan olması. Etraftan da kötü birşey hiç duymadım. İyi bir hastane diye bahsediyorlar.

öncelikle allah razı olsun,,, her sabah uyandığında izin zamanın gelsede evde olsam diyorum... Nisan başına daha çok var.........

canım ben Göztepe Medicalpark hastanesine gidiyorum. Dr. Mine Kaymakçı
ssk
muayene ücretleri : 25 ytl
normal doğum : 1000 ytl

12 adet bebek yoğun ünitesi var, günlük fiyatları 330 ytl

kızlar bugün kimsenin keyfi yok herhalde,,,

kimse bişeycik yazmıyor,,,,,,,,,,,

ben çıkıyorum... kendinize dikkat edin, yarın görüşmek üzere
byyyyyyyyyyy anacımmmmmmmmmmmmm

ben dogum fiyatini gecen hafta sordum ssk normal dogum icin 950 sezeyana ise zorunlu ve istege bagli olark iki fiyat verdi 1500 1750 diger hastahaneye gore cok cok uygun peki muayene ucretleri ne kadar ve doguma gittigin doktor girebiliyormu acaba

kızlar ya tuğçe 2 gündüm bide şemşaver kayıp ... merak ettim.. :1shok: özellikle tuğçe gelmemezlik yapmazdı hergün burdaydı umarım ikinizde iyisinizdir..

bizim kızlar bugün tembelliğiniz tutmuş anlaşılan.............
bu saat olmuş kimsecik bişey yazmamış.........

Son düzenleme:
aaa evet yahu gerçekten kimseler yok herkes uyuyor galiba bari bende öğleden sonrayı okiim çıkiim en azından geç kalmamış olurum

Ay bugün az yazmışsınız, çok sevindim. Hemencecik okudum eksiğim yokhihoyyyt C.tesi dr. randevum hala belli değil, babamızın iş durumuna göre bende program yapıcam. Ama şartlar uygun olursa geçte olsa gelirim zaten.
Nefes sorunlarınız başlamış. Acınızı hafifletir mi bilmem ama ya benim gibi 11. haftadan itibaren nefes alamasaydınızkafamçokkarıştı Hatırlayanlar bilir başından beri ne çok çekiyorum. Kan basıncım düştükçe nefes alışımda azalıyo. Bakalım bu defa kaç çıkıcak kan değerlerim. Umarım 9 un altına düşmemiştir Düştüyse malum yine kan vericekler.

Bebek güncesinden bahsetmişsiniz. Bende beğendim bi takım albüm-günce-anı defteri. Eminönünde var ortalama fiyatları 15-30 TL. arası. (tanesi ama) Anı defteride hoş oluyo hastanede. Gelenler bebekle ilgili duygularını yazıyo. Gerçi ben hamile kaldığımdan beri ona yazıyorum ama benim dışımdakilerinde duyguları güzel bi anı olur. Güncede hoş bi fikir. Mesela benim var annem benim için yazmış. Benimle ilgili doğduğum andan itibaren her türlü bilgi var. İlk hastalığımdan, ilk hediyeme, ilk konuştuğum kelimelere kadar herşey yazıyo içinde.Yüzlerce kez okudum hiç bıkmadım. Her defasında duygulanıyorum.

günaydın herkese;
umarım dünün tembelliğini üstünüzden bugün atmışsınızdır...
benim çok çene çalalım, haftanın son günü (gerçi ben yarında öğlene kadar çalışıyorum)

Son düzenleme:
akşam rüyamda ;
bebeğin suratını gördüm.... kafasını karnıma iyice dayamıştı,,, suratı resmen dışardan bakıldığında bile belliydi. (dün gece hareketliydi, ondan etkilendim)

birde doğum yapacakmışım fakat evde,,,, hazırlık falan yapıyorduk,, anneme ben temiz değilim, bir temizlenim falan derken ... saat çaldı... ve uyandım......

zaten rüyaların en heyecanlı yerlerinde şu saat çalmıyormu , ne uyuz oluyorum....

günaydın herkese benim kız saat 6 7 gibi uyanıyo oyun oynuyo karnımda o yüzden pek sabah uyayamıyorum karnımı yırtıp çıkacak diye korkuyorum bazen poposunu öyle bi çıkartıyo ki korkuyorum karnıma bakamıyorum minik kuzucum benim

herkese sağlıklı mutlu bir gün dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…