2009 Nisan Anneleri buraya

herkese günaydın!
haftanın son günü geldi gene.
sabah işe geldim herzaman yaptığım gibi hürriyetin sayfasından haberleri okudum.
ne yapmış bizi başbakan öyle!
tam bir türk gibi davranmış.
sonuçları umarım kötü olmaz.

herkese günaydın kızlar
bi bakayım dedim sabah yoklama vermiyodum ne zamandır:ecrin_bebek:
birazcık daha uyuyalım biz:CüvCüv:
herkesi öpüyorum..

off bu beişler her geçen gün büyüyo artacak o zaman bu nefes problaemi bi ay sonra iyice yaşlı nineler gibi mi olucaz yani?
evet..........

oy canım...

ALLAHIMIMA cok şükür sizler anlatıyorsunuz yok onu yapamıyoru yok bunu yapamıyorum bi an diyorum nazlı hamiş bunlar
ben kaddar kişilige sahibim ölede olmak lazım eski insanlar nasıl doguruyor sırtlarında agır yükler karınlarında bebekler ama bizler corap giyemiyoruz

ama ben şu nefes poblemınden başka derdım yok
allaha şükür daha cok agırlaşmadım

bizim burda komşu var dogumu 20 şubattt

kadın artık yürüyemiyoo ayakları şiş dün akşam gördüm allah kurtarsın..............

günaydın..............

evet bende dün 14:00den sonra falan yoktum cok az konuşmuşsunuz

evet o uyanmalar offfffffffff

Günaydın kızlar..
Baya bir ağır gidiyoruz sanırsam..
Şemsaver ve tuğçede yok 2 gündür..
Bende bu aralar çok gelemiyorum nete..
Sizi ve bebişlerinizi öpüyorum...
Mutlu sağlıklı günler...

işte haftanın son günü benim için.......yaşasın:dance:.......çok yorulduk ama umarım bugünüde atlatıp harika bir haftasonu geçiririm....en harika haftasonu planım ayaklarımı uzatıp yatmak oluyor....eee hamileyken marjinal düşünemiyor insan:asigim:....daha olası şeylerle avunuyorsun sanırım....
herkese mutlu günler bebekleriyle......

hayrolsun canım... ne güzel rüya evet o saat uykunun ve rüyanın en tatlı yerinde çalıyor zaaarrrr diye.. bi gün fırlatıp kırcam. kaydirigubbakcemile3

kızlar dün eşim 3 te çıkıyor biraz oyalanmış.. 6 gibi beni işten almaya geldi ablasına gittik yemek yedik saat 9.00 gibi eve geçtik. ben fanta istedim sen eve git ben alıyım geliyim dedi. bu arada ben geçen cumadan beri temizlik yapmıyordum aklımda hep ev vardı.. kapıyı açtı mis gibi kokuyor ev odalara girdim. koltukları bile çekmiş arkalarını süpürmüş. mutfağı tezgahları banyo wc heryeri ciflemiş. dün makinada unuttuğum çamaşırları asmış. evi havalandırmış. resmen ağladım çok duygulandım. yani şimdi size normal gelebnilir ama benim eşim hiç iş yapmaz sofrayı kurmaya bile yardım etmezdi. gerçi bende yaptırmazdım ama 2 gündür çok bel ağrım vardı. üzülmüş eve geldi sarıldım ağladım neler yapmışsın diye abartma canım diyo. :1hug: bundan sonra temizliği o yapacakmış valla hala şok içindeyim. yani ne oldu bu adama nerden esti. hiç anlamadım. ama ben sevindim diye o daha çok sevindi.. akşam diyorum ki sabah ilk iş ben bunu sitedeki kızlara anlatırım.. delikafadulden 100 lira vereyim anlatma dedi. yiğitleiğe laf söletmicek ya. :asigim: neyse kızlar bugün çok mutluyum allah daim etsin inşallah.

GÜZELİM SEN YARIN BULUŞMAYA GELMİCEN Mİ ???

:1hug: :içelim:

AAAA NE KADAR AYIP,,, HİÇ YAKIŞTIRAMADIM SANA :tomato:

canım maşşalh Allah bozmasın:) böyle şeyler insana ne kadar sevildiğini gösterio yaşam enerjisi verio yalnız olmadığını gösterio. aferin senin eşine canım kıymetinizi bilin birbirinizin. bizimkide dün eve erken geldi aa erkencisin dedim o da karımla bebişi özledim hemen geldim dedi sarıldı ama ben daha yemek yapmadım tüh falan dedim lahmacun ısmarladık koyduk dvd yi güzel bi akşamdı sonra film bitti bi baktık başbakan peresi benzetmiş iyi mi yapmış kötü mü yapmış bilmiorum ama kimsenin söyleyemediği şeyleri söylemiş umarım iyi yapmıştır.

CANIM NE GÜZEL BİR DAVRANIŞ SERGİLEMİŞ EŞİN ÖYLE :AFERİN ONA ;
BİZDEN TAM 10 PUAN ALDI,,,,,

BU ARADA KAFASINA NE DÜŞTÜYSE, ALLAH BENİMKİNE DE DÜŞÜRMEYİ NASİP ETSİN..... kötükedihüso

delikafadulden EVET EN ÇILGINCA DÜŞÜNCE ÇARŞIDA BİRAZ GEZMEK OLUYOR DİMİ..kaydirigubbakcemile3
günaydın herkese
katılım yine çok az bugün
hafta sonu mayışıklığı mı başladı yoksa
günaydın canımm ay evet forum genelinde bimayışıklığımız var. neyse topralarız. bu arada fotonu koymuşsun çok gzüel çıkmışsın..

GÜZELİM SEN YARIN BULUŞMAYA GELMİCEN Mİ ???

:1hug: :içelim:

AAAA NE KADAR AYIP,,, HİÇ YAKIŞTIRAMADIM SANA :tomato:
hakikaten şirvan yaaa rumelili bekliyoruz canım kaynatıcaz bol bol. kalabalık olalım. hepinizi çok merak ediyorum..

evet çiçek böyle şeyler insanı çok mutlu ediyor. düşünmesi bile güzel. sizdeiyi yapmışsınız.ay hala şoktayım yani çorabını ayağından çıkarıp tv sehpasının önüne atan adam yapıyor bunları hayret valla ya.. :roflol:

maşallah canım eşine
Allah her isteyene de nasip etsin böle koca:Saruboceq:
benim kociş de yapar her bi işi saolsun bana hiç elletmez
sen söle ben hallederim der hep

canım hala çorabını çıkarıp atar o ayrı konu tipik kutup ayusu hareketleri o doğasında var ama romantik de aynı zamanda ayuu:)

ben dogum fiyatini gecen hafta sordum ssk normal dogum icin 950 sezeyana ise zorunlu ve istege bagli olark iki fiyat verdi 1500 1750 diger hastahaneye gore cok cok uygun peki muayene ucretleri ne kadar ve doguma gittigin doktor girebiliyormu acaba

muayene ücreti ssk ya 25 TL.
geçen bir bayan vardı doğumu yaklaşmış. Bizim doktora geliyormuş ama bizim doktorda izine çıkıcakmış o hafta, kızla konuşuyorlardı istersen sezeryan yapalım ya da başka bir doktora yönlendireyim. Ben izin de olacağım diyordu. Doğuma geliyor herhalde böyle dediğine göre.

valla şirvancım gelmeyi çok istiyorum bakalım yarın ola hayrola....tek umudum bu gece mesaiden geldiğinde yarın mesaim yok demesi....

amin canımm bu erkekler çok değişken yarın eski halinede dönebilir beklerim yani kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…