7. çicek sanırım 27. haftada açmıştı. Bu da 31. haftada açılır belki.ne zaman açıo 8. çiçek? 32. haftaya girince mi?
7. çicek sanırım 27. haftada açmıştı. Bu da 31. haftada açılır belki.
Şirvan ya sen biarada Ankara ya el atsan gelde bizi bi topla valla bizden iş çıkmaz.
Maşallah canım eşine..hayrolsun canım... ne güzel rüya evet o saat uykunun ve rüyanın en tatlı yerinde çalıyor zaaarrrr diye.. bi gün fırlatıp kırcam. kaydirigubbakcemile3
kızlar dün eşim 3 te çıkıyor biraz oyalanmış.. 6 gibi beni işten almaya geldi ablasına gittik yemek yedik saat 9.00 gibi eve geçtik. ben fanta istedim sen eve git ben alıyım geliyim dedi. bu arada ben geçen cumadan beri temizlik yapmıyordum aklımda hep ev vardı.. kapıyı açtı mis gibi kokuyor ev odalara girdim. koltukları bile çekmiş arkalarını süpürmüş. mutfağı tezgahları banyo wc heryeri ciflemiş. dün makinada unuttuğum çamaşırları asmış. evi havalandırmış. resmen ağladım çok duygulandım. yani şimdi size normal gelebnilir ama benim eşim hiç iş yapmaz sofrayı kurmaya bile yardım etmezdi. gerçi bende yaptırmazdım ama 2 gündür çok bel ağrım vardı. üzülmüş eve geldi sarıldım ağladım neler yapmışsın diye abartma canım diyo. :1hug: bundan sonra temizliği o yapacakmış valla hala şok içindeyim. yani ne oldu bu adama nerden esti. hiç anlamadım. ama ben sevindim diye o daha çok sevindi.. akşam diyorum ki sabah ilk iş ben bunu sitedeki kızlara anlatırım.. delikafadulden 100 lira vereyim anlatma dedi. yiğitleiğe laf söletmicek ya. :asigim: neyse kızlar bugün çok mutluyum allah daim etsin inşallah.
Biz ankaralılar buluşamıyoruz dozkan...kaydirigubbakcemileŞirvan ya sen biarada Ankara ya el atsan gelde bizi bi topla valla bizden iş çıkmaz.
Herkese Tünaydın.
Canım ben halen uyuyorum sanırım..mirmirmirmircicekcicek, demet1, dozkan, eda_edanur, glnm_kvrck, resolve31, s_ebru, ŞİRVAN+ kızlar uyumayın yaaaaaaaaaaaaa
Maşallah canım eşine..
Allah mutluluğunuzu daim etsin..:1hug:
Biz ankaralılar buluşamıyoruz dozkan...kaydirigubbakcemile
ayyy çok heyecanlı yaa darısı 9. çiçeğin de başına:) pekişimdi biz 7 aylığız di mi ben hep karıştırıyorum hihihi
Uluslararası Anne, Bebek ve Çocuk Fuarı 26.02.2009 - 01.03.2009 / İstanbul CNR fuar merkezi
Canım ben halen uyuyorum sanırım..mirmirmirmir
Gözümden uyku akıyor...
Çok uykum var...mirmirmirmir
amin
evet 7. aydayız. Ben Sat'a göre sölüyorum çoğunlukla benim 2 temmuz. 2 şubattan sonra artık 8 olacak diye düşünüyorum.
ya ne varsa istanbul da var. nedir bu ankaranın üvey evlat durumu yahu.Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?