2009 Nisan Anneleri buraya

Günaydın kızlar. Nasılsınız?

Eda-edanur aferim koçişine darısı diğer hamişkerin kocalarının başına.
Kendini çok kaptırma yine de. Erkek milleti bugün değişik gelmiştir birkaç defa daha yapınca sıkılabilir.
Ama olsun bir kere bile olsa düşünüp yapmışya yeter.

Çiçekcim naparsın herşey bir arada olmuyor demekki bak seninkide romantikmiş. varsın çorabını ortaya atsın gönlünü alıyo ya oda yeter.

Maşallah kızlar ya bu istanbullu hamişlere bak 2. defa buluşuyolar. Biz Ankara lı hamişler daha aynı zamanda topiğe bile giremiyoruz. Altı üstü altı kişiyiz.

Şenayyyyyyyyyy nerdesin ya yoklama vermedin 2 gündür aloooooooooooooooo.

şemşamer okullar tatil olunca yok oldu gezmeye falan gitmiştir umarım iyidir.

tuğçe buralarda mı onuda göremedim sanki.

Şirvan ya sen biarada Ankara ya el atsan gelde bizi bi topla valla bizden iş çıkmaz.

dün mayıs annelerine baktım doğum çantalarını hazırlamaya başlıyolar kızlar biz bile daha hazırlamadık hepimiz sakin olun falan yazdım umarım sinirlenmemişlerdir bana ama çok aceleciler ya

Günaydın kızlar
sanırım karşıda buluşuyorsunuz keşke bende gelsem ama karşıya çok zor geçerim eşim c.tesi sabahı spora gidiyor beni bırakmaz bende geleyim desem bu halimle trafiğe çıkmaktan korkuyorum ay üzüldüm şimdi ne güzel işimde yoktu yarın zaten temizlik günüydü evde

Maşallah canım eşine..
Allah mutluluğunuzu daim etsin..:1hug:

Şirvan ya sen biarada Ankara ya el atsan gelde bizi bi topla valla bizden iş çıkmaz.
Biz ankaralılar buluşamıyoruz dozkan...kaydirigubbakcemile

Maşallah canım eşine..
Allah mutluluğunuzu daim etsin..:1hug:

Biz ankaralılar buluşamıyoruz dozkan...kaydirigubbakcemile

Hadi Ankaralı hamişler utandırın beni ve hepiniz girin topiğe.
Glnm-kvrck canımcım sanırım biz bebişleride kucağımıza alır yazın anca toplanırız biraraya.delikafadulden

Canım ben halen uyuyorum sanırım..mirmirmirmir
Gözümden uyku akıyor...
Çok uykum var...mirmirmirmir

niye şekercim uyuyamadın mı gece yoksa?

amin
evet 7. aydayız. Ben Sat'a göre sölüyorum çoğunlukla benim 2 temmuz. 2 şubattan sonra artık 8 olacak diye düşünüyorum.

evet mantıklı bende öyle yapiim sat 11 temmuz 11 şubatta 8 aylık olrum inşallah

ya ne varsa istanbul da var. nedir bu ankaranın üvey evlat durumu yahu.Çok üzgünüm çoook

canım gelll bekleriz karnımız burnumuzda fuar gezeriz hihahoo:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Kızlar bişey hatırlatmak istiyorum Şu demir ilaçlarınızı sakın ihmal etmeyin olur mu. Geçen yeni doğuran bir anne yazmış (felaket tellallığı yapmak istemem ama) bebeğinde doğum öncesi herşey yolunda görünüyomuş ama doğmuş bir hafta sonra falan doktor demişki hamilelikteki demir eksikliği yüzünden kaburgalarda birleşme olmamış.2 yaşında falan ameliyat olması gerekiyomuş. Aman kızlar herşey için hala zamanımız varken son aylar ilaçlara gıdalara dikkatedin. tımammııııııııııı.(alakasız bişey daha hatırlatayım bari arabası olan hamişler huuu motorlu taşıtlar vergisinin son günleri unutmayınnnn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…