2009 Nisan Anneleri buraya

canım bebegın güle güle kullansın gercekten süper bi takım................

kızlar hadi bu sayfaları 2000 e tamamlamalıyız:)

evet oda olucak inşallah 2009 yılında 2009. sayfayı görmek istiyorum

kontrolünüzün güzel gecmesine sevındım

cicilerinizide allah güle güle kullanmayı nasip etsin

benim daha yapmadı ama meyilli sabahtan akşama ayakkabının içinde şişiyor zaten davul gibi oluyor,ben bundan sonra kalem kağıt elimde not alacam sonra sayfa sayfa geizyorum yahu,bu arada hem tuza dikkat hemde yeterli derecede suya lütfen arkadaşlar en az 3 lt.(2,5 ta olabilir)o kadar rahat doğum tamammı

hastanelerde artık bebekler yıkanmıyo kızlar,hatta bazı hastaneler silmiyo bile özellikle dvlet hastaneleri direk yeşil bi beze sarıp veriyolar bebişi,boy ölçümüde yapılmıyo kalça çıkığı yapıyomuç,yıkanmamasının sebebide bebiş yapışkan bi sıvıyla doğuyo bebeği yıkarken düşürme olayları çok olduğundan yasaklanmış......................

selam arkadaslar... Herkes iyidir inşallah...

gece hareketleri benim bebişde de maşallah baya fazla ve hatta dün gece acılı uc tekme yedim ciddi canımı acıttı .... ama olsun kilo aldıklarını gosteriyor ne kadar kuvvetli tekme o kadar guclu bebek ...Boyle dusununce icim rahatlıyor...

Bu arada selinay bebe şekerlerin cok tatlı ben de nasipse yapacağım...ben buzdolabına yapıştırılabilsin diye arkası magnetli yapmayı düşünüyorum... boylece daima gozonunde oluyor...:)

koydum ama pek belli olmuyo
glnm resmi.................

Canım gördüm şekerlerini:)
Çok tatlı olmuş
Ne kadar tuttu fiyatı

Bu aradaşirvan çok hoş bebişinin mobilyaları
Güle güle kullanın...

şirvan bendim o

tahmin ettim . yemekteydim.

bu arada şirvancım bebeişin sağlıcakla mutlulukla huzurla yatsın odasında inşallah baktım çok şeker:)

teşekkür ederim,kızlar,,daha güzelleri sizinbebeklerin olsun.

bilgi için teşekkürler....

benim 1-2 hft önce bacaklarım yapmıştı, şeker nedeniyle diyet yapınca geçti.Tuza dikkat etmek gerekiyor.

tamam anahtar kelime su ve tuzsuz hayat:) ya benim tuza zaafım var neyse iyice keserim artık tuzu napiim:) teşekkürler kızlar

bakalım 2-3 hafta sonra ne tekmeler yiicez:)

Bu arada selinay bebe şekerlerin cok tatlı ben de nasipse yapacağım...ben buzdolabına yapıştırılabilsin diye arkası magnetli yapmayı düşünüyorum... boylece daima gozonunde oluyor...:)

sağol canım benim............................

Canım gördüm şekerlerini:)
Çok tatlı olmuş
Ne kadar tuttu fiyatı

Bu aradaşirvan çok hoş bebişinin mobilyaları
Güle güle kullanın...

bunun içinde lavanta var söylemiştim şeker yok, 50 tanesi 15 ytl ye mal oldu ,
bide sepet aldım mavi tüllerle incilerle süslenmiş oda 15 tl................

50 tanede yeter bana bi kutuda madlen alırım ziyaretçiler tutmak için işte bu kadar...................

sinehas canım gecmiş olsun tekrar...senin TSH değerlerin ne ve ne kadar ilac alıyorsun... ben de hipotiroid hastasıyım o yuzden merak ettim ... dualarım seninle

selinay bebek şekerlerin,lavantaların cok güzel...................

selinay 30,haftadayız biz seninle............

cok az kaldı..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…