2009 Nisan Anneleri buraya

aaa yeni farkettim canım seninle de günlerimiz aynı. seninki normal doğum gibi mi görünüyo merak ettim. Çiçekte aynı gün benimle ama bizim sezeryan.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

mrb dozkancım evet dr bana sürekli normal doğum diyor ama ben korkuyoorum napcam kararsızım gecen haftaya jkadar bebeğim tersdi ama bu hafta baş aşğıda dönmüş hatta dr un yanında inş dömnez demiştim oda güldü sen normal doğurusun çok kolaydedi( aslında istiyorum ama kendime güvenim yok bide cevreden herkes ayy cok zor sen doğuramazsın sezer yap diyo herkes canımı sıkıyolar aynı gündeyiz sizle allah yardımcımız olsun

canım çok güzelmiş fiyatıda çok uygun.. bizde hafta sonu baktık. kafam karıştı bi türlü bu olsun diye karar veremedim.eşimde saolsun hiç fikir veröiyor sen hangisini istersen o olsun diyo. bu hafta biraz daha bakıcam.

evet canım seçme hakkım ,var, nasıl olacağına henüz karar vermedim.
internetten araştırıyorum şimdi,, disney olsun diyorum, onların halısı , tülü var diye biliyorum.
1,5 m2 halı :135 ytl internetten gördüm.

şirvancım bende beğendim hayırlı olsun ..........................

teşekkür ederim. daha güzelleri sizin meleklerinizin olsun .

evet Şirvan kahverengili takım gerçekten de çok güzelmiş kaça aldın acaba ?

teşekkür ederim. daha güzelleri sizin meleklerinizin olsun . peşin :1850 tl

ŞirvanCım hangisi ben anlayamadım da :-(

,krem - kahve olan - ilk resim.

Peşin fiyatı :1.850 tl .
350 kapora verdik, geri kalan mal tesliminde

şirvancım hayırlı olsun takımınız kızlar yaaa ticker ıma baktım haftaya hatta gün dsonra 30 hafta olcaz yaaa az kaldı anniş olcazzzzz

kızlar mart anneleri topiğinde enel 17 doğum yapmıştı 34 hafta bebeğihala küvezdeymiş ve emzirememiş.. küvezdekifotolarını koymuş çok duygulandım yaa küçükk bide çıplak aytırmışlar altında bez var. üşümüyordur inşallah.. :çok üzgünüm:

nabersiniz kızlar bende bu aybaşı alışveriş yapcam ebebğime inşallah allahım bize bugünleri gösterdi isteyen herkese yasatsı inşalah

canım bende bu hafta sonu bebişim alışverişini yapacağım .
bebek şekeri falan da alacağım.

normalde bende normal doğumdan korkuyorum ama;
biraz mantıkla yaklaş olaya bence, en azından ben öyle yaklaşıyorum .
2-3 saat acı geçecez ve sonunda mükafatlandırılacağız.
dışardan söylenenelere kulak asma ,,,,
herkes nasıl çatır çatır doğuruyorsa bizlerde evel allah doğururuz...
hiç sıkma canını sen .

canm çok saol ; göztepede soyağın karşı tarafında ; Fetih mobilyacılar çarşısı var;
oraya da bak istersen ,,,
verdiğim adres ordaki dükkanların toplu sitesi,,,,
bir incele istersen.....

kıslar günaydıın ben geldim,bebek şekeri bende yapacam heveslendirdiniz yahu,hoş bizde adet bile değil kıskandımmı ne,şirvan takım çok hoş şeker fiyatı dahada süpermiş alacak olursam sorarım sana nasıl olsa araştırıyorsun sen hazıra konayım azıcık demi hehehehehe,valla ben buluşmaya gelemiyorum zannetmiştim ama ben bile geldim yaniiii,neyse bi dahaki sefere bende beklerim sizi malum bu benim ilkti öptüm hepinizi şimdilik

güle güle yatsın içinde ŞirvanCım uygun almışsın baya inş. istediğin değişiklikleri de yaparlar bir güzel.

şirvancım hayırlı olsun takımınız kızlar yaaa ticker ıma baktım haftaya hatta gün dsonra 30 hafta olcaz yaaa az kaldı anniş olcazzzzz

hepinize teşekkür ederim kızlar,,

ayy merak ettim, bir bakım bende ....

ay sinir oluyorum bu insanlara yaa .. başkalarının dediğini bırak seniniçin normal doğum daha iyi.. vucut hemen topralanıyor. normal hayata adapte oluyor.. başkalarının dediğine bakla allah hepimöize kolay normal doğum nasip etsin inşallah..

kızlar kaçıyorum biraz işlere bakıyım. dosyalar yığıldı önümde pazartesi günüde amma zor oluyor çalışmak. neyse sdayılı gün çabuk geçer az daha sıkıcaz dişimizi . gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…