şirvan kahve regi olanı mı beğendim . çok güzelll... Fiyatı nasıl ?
aaa yeni farkettim canım seninle de günlerimiz aynı. seninki normal doğum gibi mi görünüyo merak ettim. Çiçekte aynı gün benimle ama bizim sezeryan.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
şirvan seçtiğin takım çok güzel.özellikle komidinini çok sevdim.Kulplar resimdeki gibi kahverengi olmayacak anladığım kadarıyla seçme hakkın var. Daha açık renk bişeyler seç bebeğin içi açılsın. Güle güle kullansın prensin.
şirvancım bende beğendim hayırlı olsun ..........................
evet Şirvan kahverengili takım gerçekten de çok güzelmiş kaça aldın acaba ?
ŞirvanCım hangisi ben anlayamadım da :-(
nabersiniz kızlar bende bu aybaşı alışveriş yapcam ebebğime inşallah allahım bize bugünleri gösterdi isteyen herkese yasatsı inşalah
mrb dozkancım evet dr bana sürekli normal doğum diyor ama ben korkuyoorum napcam kararsızım gecen haftaya jkadar bebeğim tersdi ama bu hafta baş aşğıda dönmüş hatta dr un yanında inş dömnez demiştim oda güldü sen normal doğurusun çok kolaydedi( aslında istiyorum ama kendime güvenim yok bide cevreden herkes ayy cok zor sen doğuramazsın sezer yap diyo herkes canımı sıkıyolar aynı gündeyiz sizle allah yardımcımız olsun
canım çok güzelmiş fiyatıda çok uygun.. bizde hafta sonu baktık. kafam karıştı bi türlü bu olsun diye karar veremedim.eşimde saolsun hiç fikir veröiyor sen hangisini istersen o olsun diyo. bu hafta biraz daha bakıcam.
güle güle yatsın içinde ŞirvanCım uygun almışsın baya inş. istediğin değişiklikleri de yaparlar bir güzel.
şirvancım hayırlı olsun takımınız kızlar yaaa ticker ıma baktım haftaya hatta gün dsonra 30 hafta olcaz yaaa az kaldı anniş olcazzzzz
kızlar mart anneleri topiğinde enel 17 doğum yapmıştı 34 hafta bebeğihala küvezdeymiş ve emzirememiş.. küvezdekifotolarını koymuş çok duygulandım yaa küçükk bide çıplak aytırmışlar altında bez var. üşümüyordur inşallah.. :çok üzgünüm:
mrb dozkancım evet dr bana sürekli normal doğum diyor ama ben korkuyoorum napcam kararsızım gecen haftaya jkadar bebeğim tersdi ama bu hafta baş aşğıda dönmüş hatta dr un yanında inş dömnez demiştim oda güldü sen normal doğurusun çok kolaydedi( aslında istiyorum ama kendime güvenim yok bide cevreden herkes ayy cok zor sen doğuramazsın sezer yap diyo herkes canımı sıkıyolar aynı gündeyiz sizle allah yardımcımız olsun
hepinize teşekkür ederim kızlar,,
ayy merak ettim, bir bakım bende ....
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/194433-2009-mart-anne-adaylari-2821.html
kızlar bu sayfada yazısı var.. profil resmnie tıklayın. ordan çıkıyor. inşallah anlatabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?