günaydın kızlar .................
nasılsınız bugün ....................
dozkan suluhan ulustaki halin karşısı canım ....................
glnm belki avatar resmine koyabililirim becerirsem canım.....................
günaydın
buluşma güzeldi hoştu daha da kaynaşmış olduk. Ama fotolar etoprakta herkes onu bekliyor sanırım. Benim bebiş de akşamları çok aşırı hareketli oluyor. Ben de korkuyorum hemen yatıp uyuyorum o zaman sakinleşir diye. Artık az kıpırdasa korkuyoruz çok kıpırdasa korkuyoruz ne olacak böyle bilmiyorum...
günaydın kızlar.
S-ebru aynen dediğin gibi. Biraz az oynasa nooldu acaba sıkıntımı var diye evham yapıyorum. Sonra akşam öyle bir oynuyoki dışardan ayağı görünüyo nerdeyse bu seferde ay bu çok durmaz sıkıldı orda diye korkuyoruz.Çok takmadan keyfini çıkarmak lazım ama nerde. Sonradan çok özleyeceğiz bugünleri çokkkkkkkkkkk.-tatlicadiarzu-
Sinehas canım dediğin gibi ne gerekiyorsa ye canım kilo geçici nasıl olsa. Önce bebeğin gelişimi önemli olan. Çok dinlen yumurta, kaşar ,ceviz ,pekmez,eyve, bol protein almaya çalış canım. E n önemliside moralini yüksek tut canını sıkan herkesi herşeyi uzaklaştır yanından.Sakın stres olacağın şeylere takma kafanı. Komedi filimleri falan seğret tamam mı?gamyoncuiremsu
Bursasu umarım düzelmiştir kocişle aranız. Bunlarda evliliğin tadı tuzu napacaksın erkek milleti ne yazıkki biraz anlayışı kıt bize göre.Çok üzgünüm çoook
Günaydınlar bütün güzel anneler.....kızlar hiç sormayın bu oğlan akşam oldumu kuduruyor resmen ,,,
durmuyor,,, dün gece beni uyutmadı,, yerinimi genişletiyor,, yoksa taklalalar mı atıyor anlamadım...
akşam saat 12 ye geliyordu zorla yaptım,,, sabah saat 4,5 dan beri gözümü kırpmadım...
artık yatakta sağ sola dönmekten sıkılıp (zaten dönüşlerde artık işgence) 6,5 kalktım, kendime kahvaltı hazırladım, yedim.... sonrada bir karnımda birşişlik anlatamam....
işe zor geldim,, resmen ayakta uyuyorum,,, bugün akşam olurmu acaba?
kızlar hiç sormayın bu oğlan akşam oldumu kuduruyor resmen ,,,
durmuyor,,, dün gece beni uyutmadı,, yerinimi genişletiyor,, yoksa taklalalar mı atıyor anlamadım...
akşam saat 12 ye geliyordu zorla yaptım,,, sabah saat 4,5 dan beri gözümü kırpmadım...
artık yatakta sağ sola dönmekten sıkılıp (zaten dönüşlerde artık işgence) 6,5 kalktım, kendime kahvaltı hazırladım, yedim.... sonrada bir karnımda birşişlik anlatamam....
işe zor geldim,, resmen ayakta uyuyorum,,, bugün akşam olurmu acaba?
koydum ama pek belli olmuyo
glnm resmi.................
www.camoca.org - Bebekevi Ilca Maazas
kızlar dün mobilya siparişi verdik .
yukardaki adresten bakabilirmisiniz.
En geç mart 15 de gelecek...
şimdi kulplarının , odanın rengine; ve duvar bordirüni karar vermem gerekiyor,,
halısı - tülü aynı olsun istiyorum.
canım ben çok uzakta oturuyorum sarıyer taraflarındayım o yüzden gelemedim ne yazıki
ben gelicem dememiştim ama misafirlerim vardı olmasa sürpriz yapacaktım size ...canım çok güzel olmuş.. ellerine sağlık bende yapıcam. heycanlandımm..delikafadulden
sev_rey çiçek çiçek , kızlar sizde gelicektiniz gelmediniz kaydirigubbakcemile
ben gelicem dememiştim ama misafirlerim vardı olmasa sürpriz yapacaktım size ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?