2009 Nisan Anneleri buraya

Günaydın canım.
Ay ben oralara enson çocukken gitmiştim. Bu da demek oluyorki yine annemin elini tutup gitmem gerekecek. Peki orda sadece böyle şeker çiçek falan mı var bebeklerle ilgili başka şeylerde var mı?:uhm:

kızlar hiç sormayın bu oğlan akşam oldumu kuduruyor resmen ,,,
durmuyor,,, dün gece beni uyutmadı,, yerinimi genişletiyor,, yoksa taklalalar mı atıyor anlamadım...
akşam saat 12 ye geliyordu zorla yaptım,,, sabah saat 4,5 dan beri gözümü kırpmadım...
artık yatakta sağ sola dönmekten sıkılıp (zaten dönüşlerde artık işgence) 6,5 kalktım, kendime kahvaltı hazırladım, yedim.... sonrada bir karnımda birşişlik anlatamam....
işe zor geldim,, resmen ayakta uyuyorum,,, bugün akşam olurmu acaba?

Son düzenleme:
Alıntı....

Hareketlerin bebek için önemi nedir? :
Bebek hareketleri bebeğin hareket sisteminin,kemik kas ve eklemlerinin normal gelişimi için hayati önem taşır.Bu hareketlerin engellendiği durumlarda hareket sisteminde ciddi sorunlar ortaya çıkabilir. Hareketler aynı zamanda bebeğin sağlık durumunun da güvenilir bir göstergesidir.
Bebek hareketi olarak ne hissedebilirsiniz?: İlk bebek hareketerli hafif seğirmeler şeklinde izlenir.Bazan barsak hareketleriyle ya da kas seğirmeleriyle karışabilir .Bebek büyüdükçe tekmeleme tarzında daha belirgin ve sert hareketler hissedilir.Gebeliğin sonuna doğru ise hareketlerin özelliği yine değişib ve daha yumuşak,kayma,yuvarlanma tarzında hissedilebilir.Hareketler hiçbir zaman sürekli değildir .Genel olarak 20 -30 dk lık bir hareketli dönemi daha sakin bir dinlenme dönemi izler. Anne adayı açken ve ayakta iken genelde hareketler daha az fark edilir.Tok karınla dinlenme anında ve özellikle sol yanınıza yattığınızda genelde hareketlerde artış fark edersiniz. Bebeğin hareket etmesi asla bir rahatsızlık ifadesi değildir.

dozkancım genelde boncuk şeker malzemeleri sepet fln var bebek eşyaları satan yerlerde vvar .........................

Günaydınlar bütün güzel anneler.....
Buluşmanız güzel geçmiş fotolarınızı da bekliyoruz.....
Valla şirvanCım benim oğlanda dün çok tepindi, hayırlısıyla bi kucağımıza alsak sağ salim.....

Şirvan şimdiden elinde dolandırmaya başladı bizim bıcırlar. Ben de sabah 4:30 da
artık dayanamadım yatakta ısrar etmeye gözler faltası kapanmıyo kalktım salona gittim. hepten yarasa olacaz yakında zaten alıştırma oluyo bunlar bize.gamyoncuiremsu

www.camoca.org - Bebekevi Ilca Maazas

ilk olan - krem - kahve olan

kızlar dün mobilya siparişi verdik .
yukardaki adresten bakabilirmisiniz.
En geç mart 15 de gelecek...

şimdi kulplarının , odanın rengine; ve duvar bordirüni karar vermem gerekiyor,,
halısı - tülü aynı olsun istiyorum.

Son düzenleme:

şirvan kahve regi olanı mı beğendim . çok güzelll... fiyatı nasıl ?

merhaba tatlı anneler ve melekleri....buluşmanın güzel geçmesine sevindim....ben cumartesi sabahı ne ettiysem kocişi kandıramadım...tutturdu başına bişey gelirse yollarda diye....bu arada benim haftasonundan beri sol kalçama ağrı giriyor kızlar....hani bıçak saplandı gibi deriz ya o cinsten...belirli süre o ayağımın üzerine basamıyorum 5 dakika sürüp geçiyor....magnezyumda içiyorum ama çatım mı genişliyor dersiniz...

şirvan seçtiğin takım çok güzel.özellikle komidinini çok sevdim.Kulplar resimdeki gibi kahverengi olmayacak anladığım kadarıyla seçme hakkın var. Daha açık renk bişeyler seç bebeğin içi açılsın. Güle güle kullansın prensin.

şirvancım bende beğendim hayırlı olsun ..........................

nabersiniz kızlar bende bu aybaşı alışveriş yapcam ebebğime inşallah allahım bize bugünleri gösterdi isteyen herkese yasatsı inşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…