geçmiş olsun urla. nasıl büyük bir heyecan telaş ne kadar endişeleniyoruz bebişler için. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
şirvancım biraz yamuk oldu sanırım ama ana tema belli oluyodur.
senin gönderdiğin linkte 1971 numaralı bordüre denk geliyor.
yapılışı kolay kendinden yapışkanlı daha önce söylemiştim 5m si 17.90 tl.
senin ve rumelilinin aldıklarınında fotosunu bekliyoruz..
bordür yerine komple duvarları kaplamışlar güzel resimlerle ekleyebilirsem resimleri sizde bakarsınız
ImageShack - Image Hosting :: ebbk69737577yz7.jpg
ImageShack - Image Hosting :: ebbk69739352ko6.jpg
urla valla sen bizi kalpten götürecen ya.
aman dikkatet kendine öyle evde de temizlik falan yapma.
uzun uzun ayakta kalma.
Arkadaşlar bir fikir istiyorum sizden
Eşim bu aralar biraz rahatsız ve keyifsiz yakında doğum günü var güzel bir gün geçirsin istiyorum. önce sabah kahvaltıya dışarıda bir yer ayarlayacam sonra akşam evde ailelerinde olduğu bir parti verecem ama ne alacağımı bir türlü bulamadım. ben sizce kocama ne alsam hediye olarak. bana bir fikir verin nolur düşün düşün aklıma bişey gelmiyor.
Tebrikler iyükselCim çok güzel haberlerle dönmüşsün darısı başıma bende ctesi gitcem bakalım kaç kilo almışım.merhaba kızlar ben geldim... hic gecmişi okumadan hemen bir merhaba diyip güzel haberleri vereyim dedim...Sabah dr. geldik kızlar... kızım kocaman olmuş maşallah barekellah... 1.750 gr ve 40 cm... ultrasonda 1 hafta önde gidiyor...uzun boylu bir bebek uzun bacakları var dedi hoca kaydirigubbakcemile5 son kontrolden bu yana 1 kilo almışım ve hepsini bebk almış kaydirigubbakcemile5
keyfi yerinde esniyordu kuzum ..ama oturur pozisyonda dönmemişbenneyaptımki
dönmezse sezaryan olur bi de iri bebek olabilir dedi ...tüm sonuçları normal ....:))hihoyyyt
artık iki haftadabir gideceğiz... kontrollere ...
Can sıkıcı tek olay tansiyonum 13/7 ben gebeliğimden önce tansiyon hastasıydım oyuzden hocada biraz tedirgin oldu ama çok şükür ödem falan yok...
uzun oldu ama paylaşmak istedim...
Bne gecmişi bi okuyayım geliyorum...
selin canım 31/32. haftakar bebeğin en hareketli olduğu dönemmmiş. ondan sonra yeri daraldığı için azalıcakmış nette okudum sabah. problem yok. bende dün akşam göbeğimi açtım. eşim korktu. canını yakmıyor dimi diyor. yok dedim annesi yer onu karnımı dalgalandırıyordu sonra kocaman bi tekme attı. izlemesi bile güzel.. :teytey:benim bebek çok hareketli artık. Akşamları uzanır uzanmaz başlıyor tak tak vurmaya dönemeye. Korkutuyor bazen beni bu kadar hareket. Herhalde kilosu arttığı için daha çok hissediyorum. Sonuçta eskiden de hareket ediyormuşdur ama bu kadar hissetmiyordum. Artık sandalyede bilgisayar başında oturmak da zor oluyor. Klavyeye doğru eğilemiyorum hiç hep geriye doğru oturuyorum. Zaten devamlı bir kıpırtı var içimde rahatsız oluyor.
canım hızlı kilo aldıran şeyleri çok mu tüketiyorsun acaba. bide kars ta olduğun için hiç çıkmıyorsun dışarı evde bunalıyorsun. inşallah taşınırsınız canım hayırlısıyla eşinle otur ciddi ciddi konuş dayanamıyorum filan de.kızlar ben cok hızlı kılo almaya basladım canımı sıkıyor bu
ayrıca daha hazırlıklarımı biteremedim ama fazla vaktimde kalmadı ne yapacam bennnnnnn
burada kalma fikride beni ayrıca delirtiyo
bu arada mart annelerini takip edenler enel miydi o erken doğum yapan o napmışş? bebeği çıkarmışlar mı?
ben çok sevdim canım. biricik mazhar alansonun karısının ismi.. ben çok sevdim. kulağa çok hoş geliyo. biricikkızım benim diye seversin.. :1rolleyes:kızlarda bizimde babamız bir fikir sundu az önce telefonda....kızımıza İDİL adını verecektik şimdi 2 ismi olsun dedi.....BİRİCİK İDİL.......:)) bu akşam şura var bizde
ayy senin kaynananda alem kadın yaaa ... elinde yıkat bari çamaşırları yaşasın kötülük kötükedihüso :roflol:kızlar benimde bugün kayınvalidem aradı bbebek kıyafetlerini yıkamaya gelcekmiş
ki zaten makine yıkıyor bide dediki ben ütülemeyi sevmem sen oturduğun yerde ütülersin kafamçokkarıştı
yani bunun neresi yardım anlamadım
hehe herghün dahada şişiyorum diye devam eder..canım yok benim blog sayfam ya biyerden sonra kitlenir insan:) bugün şiştim bugün biraz daha şiştim bugün daha daha şiştim die geçer günler
teşekkürler, yokmu artıranhihoyyyt
, benim gözlerde yeşil, tam yeşil değil aslında karışık. turuncu, kahve hepsi var. eşiminki kopkoyu kahve. oğlumunkide bal rengi. ama göz evi çok güzel. bayılıyom onun gözlerine. sürekli bakıyom kızımızınkide sana benzesin diye.
benzemesin anne, ben çok şımarığım diyo, sıpa.
bizim kadar romantik bi çift yok sanırırm eşime hediye olarak recep ivedik 2 bileti aldım 14 şubatta recep ivedik izleyip aşk yaşiicaz hahahahahaha tabii gülmekten doğurursam bilemem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?