2009 Nisan Anneleri buraya

teşekkür ederim canım. kafam çok karıştı bu hediye konusunda. hersene ihtiyacı olan şeyleri alıyorum. bi değişiklikmi yapsam karar veremedim. şöyle hiç aklına gelmiycek bişey istiyorum ama anlaşılan bulamıycam. kafamçokkarıştı

kızlar bu arada mart başı hepimiz birbirimize cep numaralarımızı verelim kaydedelim artık ortadan kaybolunca mesaj atalım en azından zaman daralıyo önemli

ben izne ayrılınca hiç birinzle görüşemeyecem maalesef. evde internet yok. :a015:

ayy gece bende öyle bişey hissetmi. sankim içimden bişeyler aktı. hemen lavaboya koştum. çok şükür yoktu öyle bişey. sonrada uykum kaçtı uyuyamadım. benneyaptımki

ben rüyamda gördüm şort alıyordum eheheheh

bizim kadar romantik bi çift yok sanırırm eşime hediye olarak recep ivedik 2 bileti aldım 14 şubatta recep ivedik izleyip aşk yaşiicaz hahahahahaha tabii gülmekten doğurursam bilemem:)
of süpersin çiçek ya bende gitmek istıyorum ama artık başka zamana
14 şubattada eşimin arkadaşı evleniyorr.....
dügüne gidicezzzzzzzzzz

urla amann dikkat et korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum
ama sen genede doktora sor.
sagol canım

sagol cnm

kızlar bu arada mart başı hepimiz birbirimize cep numaralarımızı verelim kaydedelim artık ortadan kaybolunca mesaj atalım en azından zaman daralıyo önemli
canım msn gelince ben vereyım sana

geçmiş olsun urlacım
sagol canım

oy maşallah bebegine canım

şirvan geçmiş olsun canım... annen yanındaymış , ne varsa annelerde var dimi. herzaman yanımızdalar. allah eksik etmesin inşallah..
Urla peçeteye gelen temiz kan gibimiydi yoksa bulanıkmıydı. tahminen arkadan diye düşünüyorum. sivilce gibi farketmediğin bişey olabilir diye düşünüyorum. veya kızların dediği gibi basur.

Canım ya bak üzüldüm şimdi.Ağlatmak değildi niyetim.

kızlar herkese merhaba
ben bugün evdeyim
işe gitmedim...
sabah sağlık ocağından 2 günlük rapor aldım...

Şirvan çok iyi yapmışsın.Bu 2 günü iyi değerlendir.Dinlen bol bol.Tekrar geçmiş olsun.

Ben de bu haftayı aporla geçirip pazartesi doğum önü iznine ayrılacağım.

Canım bebişine maşallah.Kilosu çok iyi.Benimki sizinkilerin yanında küçük kaldı.

napiim güzelim bizim kociş seviyo kendinden parça buluyodur belkide izlerken ne bilim hihihihihi

olmammmı canım. her türk erkeğinin mutlaka bir recep ivedik damarı vardır:roflol:

anneleri yanlarında olan arkadaşlar çok şanslısınız. kıymetini bilin derim.

sanırım arkadan urla yada bu akıntılardan dolayı kenarlarda bi yer çizilmiş olabilir.............

sağol canım benim.......................

kıslar ben şimdilik kaçıyom..... laptop ağır geldi dizlerimde... size iyi muhabbetler... ben biras uzanayım.... herkes kendine dikkat etsin hasta olmayın sakın....

öğlen ablamla görüştük geçen haftasonu görüşmüştük en son olarak. Şaşırdı göbeğime ne kadar kısa zamanda hızla büyüyor bu göbekler. İnsanın 1 günü diğer gününe uymuyor gittikçe zorlaşıyor hareketler.

Bayanlar merhaba bişey sorucam benim günüm geçti hamile olma olasılığım var buyüzden ilaç kullanmak istemiyorum.Boğaz ağrısına ne iyi gelir bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz? Teşekkürler

kızlar bende annemlerde olacağım için onlarda net vardı ama babam geçen ay iptal ettti.
belki ben kullanırım diye açtırır.
sanırım çok fazla görüşemiyeceğiz.
ama arada alt komşununkinden faydalanabilirim.

bal limon karabiber canım bence rahatlatır seni bide içebilirsen 1 tatlı kaşığı sirke içemezsen bol sirkeli salata mikropları öldürür.............

aman şemşamer, urla sizde bağlatın internet ya sizsiz hiç tadı olurmu..............................

maşallah kızlar iyi kaynatmışsınız oku oku bitmedi.....
urlacım geçmiş olsun ,önemli olduğunu düşünmüyorum birde bu aylarda böyle kanamalar olabilir...sen oğluşunun hareketlerine ve kasılma olup olmadığına dikkat et...
bu arada kızlar 1-2 çıkıyosunuz izne ben yalnızmı kalıcam işyerlerinde yahu.....biz kızımla çalışıcaz daha 4 hafta

slm kızlar yaaa bi tuşa bastım yanlışlıkla bütün alıntılarım gitti

aklımda kalanları ayzayım beri tam okumadım gerçi geçmişi
bende eve yeni geldim çarşıdaydık annemler geceliksabahlık pijama çamaşır işlerini hallettik resimlerinide çektim birazdan koyarım
geçmişi okumaya devam edeyim

ama çiçeğin dediği gibi son günlerde face den yada özelden numaramı yazarım.sizde yazarsınız msj atarım size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…