2009 Nisan Anneleri buraya

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Nurdan ala dogurmuş
sabaha karsı saat 4 de cok konuşamadık
başka bi komsuyu aradım onunda işyerı müsait degıldı

akşam üzeri mahalleyi bi kolaçan ederım
ama sagsalim dogurmuş yaaaaaa

şükürrr

canımben arada sağa yatıyorum sadece sola olmuyo ne yazıkki

canım özelimizden birimize mailinı at msnde ekleyebilelim senide

ben neden göremedim nerdeeeeeeeeeeeeeee

nerde gördünüz odasının resmini, çicek nereye koydun :uhm:

canım yeni topik açtık kuzucukların odaları beşikleri falan filan die

kızlar bu arada ben şirvanın yamağıyım ona göre tüm ayak işlerini ben yapıcam:)

güzel haber almana çok sevindim . darısı başımızaaa:Saruboceq:

çok hoş olmuş çiçek, güle güle büyütürsün bebişini inşallah.

hadi geçmiş olsun kadıncağıza.

urla gözün aydın mahalle şenlendi sizin:) bizimde yan komşu hamile mayısta doğuracak karnı benimkinin 2 katı anlamadım gitti

bizimde bir akrabamız var bursada benim hem yakın arkadaşım sayılır onun da bebeği olacak ama sezeryanla. Ya bu cumartesi dayanabilirlerse pazartesi olacakmış. bende bursada olacağım o zaman görebileceğim inşallah bebişi. Ya çok çirkin olursa bebek vazgeçer miyim acaba doğurmaktan kafamçokkarıştı
ne kadar çirkin olurlarsa olsunlar onlar bizim gözümüzde dünyanın en güzel bebekleri olacaklardır :asigim:

kızlar özelden yaz msn adresini ....

ismin_usta@............

yöeticler kapatmaz umarım....

ona yamak denmez ihtiyar heyeti denir:roflol:

güzeelim topiğin ele başları biziz yaa. bu işte bize patladı....
artık ikili görüşme yaparız :))))

edacım sende kırmızı eşarp tak canım...................

neyse sabredin son ay kabızlık geçecekmiş.............................
EVET güzel ıolabilir. kabızlık geçsin yaa benim doktorum sabahları 1 kaşık zeytinyağı iç dedi. ama hiç yapmadım.
hehe kiloyu napçazzz tuvalete çıkçaz diye 100 kilo olmayalım
günaydın kızlar arkadaşıma kahvaltıya gidiyorum bi yoklama veriyim dedim hepinizi öpüyorum..........................
ohh git canım gez gezebiliyorken sonra bir süre evde olcaz.. kaydirigubbakcemile5

günaydıııııııııııııııııııın burdayım iyim bu gün öğlen kontrolümüz var haberleri veririm öpüyorum hepiniziiiiiiiiiii
canım merakla bekliyoruz haberlerini bebeklerin sağlıklıdır inşallahh..

canım büyük geçmiş olsun dikkat et kendine oy oyy başımıza neler gelcek hiç bilmiyoz.:1closedeyes:
canım internette öyle yazıodu sezeryan sonrası toparlayıcı korse yazıodu ama satış stratejisi mi yoksa normal korse mi anlamadım daha kutusunda hala dur buliim internetten yolliim
canım sen niye sezeryan oluyorsun isteğe bağlımı şimdiden belli oluyormu sezeryan olacağı..
hani geliyordunuz buraya kandırdınız beni....
atıcam sizi mahalleden :)))))

söylemesi ayıp muhtar seçildim.(3-4kişi arasında)

delikafadulden canım bak mart annelerşi yayınlamış kopyalıyorum buraya

MBS (MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ) NASIL KULLANILIR)
Sancısı, suyu, nişanı gelen mesaj ya da arama yöntemiyle muhtara haber verir.
Belirli aralıklarla kendisi ya da yakınlarının gelişmeleri ulaştırmasını sağlar. (Açılma şu kadar oldu, doğumhaneye alındı, sezeryana karar verildi vs. gibi...)
Doğum haberini mutlaka, doğumdan sonra en kısa zaman dilimi içerisinde ulaştırır. Saat, boy, kilo, doğum şekli ve genel sağlık durumu hakkında bilgi de verir.
Eğer süreçteki gelişmelerden haber vermeyecekse, başlangıçtaki suyum geldi vs. mesajı da hiç gönderilmez ve buradaki bütün Hamileler merak içinde bırakılmaz. Sadece doğurdum diye haber verilir.
Doğuran kişi biz olmadığımızda, yani sadece KK dan ve internetten uzak olduğumuz zamanlarda, kendimizin sağlık durumu ile ilgili bilgi verilir. Ben iyiyim merak etmesinler denir. Ya da doğuran eden var mı gibi haberleri almak için muhtarlık aranır ve bilgi verilmesi istenir. Aksi takdirde bu fakir muhtarın her gelişme için, uzakta olan herkesi arayıp haberdar etme şansı ne yazık ki bulunmamaktadır...
*İşbu kurallara uygun hareket eden herkese, 24 saat kesintisiz bilgi ulaştırılacaktır.
**Doğum yapacak olanların haberleri de aksama yaşanmadan KK da duyuru yapılır, görüşmeler sırasında selamlar ve dualar iletilir.
***Bütün bu kurallar, muhtarın kendisi doğurmadığı sürece geçerlidir.

hadi bakalım kolay gelsin bu arada benim numaram vardı dimi sende ...

ben eskisi gibi sadece sol tarafa yatıcam diye ısrar edmiyorum kızlar sağada çok yatıyorum. herhalde sol bacağımı çürüttüm sağa daha rahat yatıyorum. bu seferde bebiş tekmeliyo. siz hala sola yatabiliyo musunuz?

sabah sabah dünkü kızdan haberleri veriyim. mart annelerrinde şehnaz dün suyu gelmişti. hala doğum yapamamış dua edelim allah yarımcısı olsun inşallah..

( mart annelerinden alıntıdır)
Kızlar günaydın!!!
Şehnaz'dan haber var...
Hala doğuramamış, çok sanıcısı varmış ama yetersizmiş. Gece yine su gelmiş... Ardından da kan... Açılması 2 cm olmuş. Birazdan serumla sancı vereceklermiş tekrar. İnşallah bu sefer açılma daha fazla olur da doğururum diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…