2009 Nisan Anneleri buraya

canım bende de oluyo çok normalmiş bak burda bi karikatür var çok güsel anlatmış olayı gül gül öldüm:roflol: sayfanın en altında
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 38.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

canım ben dozkana verdim telimi ya bi kişi bulalım ona verelim hepimiz o da liste yapsın hotmailden atsın herkesin numarasını

valla bence de ii olur tel listesi hazırlamak çok mantıklı

urla sen urladamı yaşıyosun diye salak bi soru sorsam.
yazlık mekanları çok severim ben.

günaydın kızlar....iğrenç bir geceydi.....sanırım artık ağır olmaya başladık diyorum....ne sağdan sola ne soldan sağa sağlıklı dönebildim...eşim sabah diyor sürekli ufffladın....çift yastıkla yattım sabah 5 doğru ve en sevmediğim şeydi yastığımda yükseklik....sanırım yarasa olucam artık(
bu arada bebek odaları gelen arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum fotoları bekliyoruz......
urlacım komşun tez zamanda doğurmuştur inşallah artık bu akşam öğrenip yarın haberdar edersin...

Günaydııııın,

bugün çok zor bi gün olacak bizim için kızlar, lab. çok kalabalık olacak..hocamda gelecek (

etoprak kaburgalarının rahatlamasının sebebi bebeğin baş aşağı dönmesiyle alakalı olabilir bebek döndüğü için daha rahat oluyor.

yok canım ya benim sıpa sürekli dönüyo, artık çok belirgin hareketleri zaten..hatta bazen sığamıyo, sırtını göbek deliğimin olduğu yere verip ayaklarını benim sırtıma dayayıp geriniyoo.. çok canım yanıyo valla, avucumla ovup bi taraftan yalvarıyorum ne olur dön biraz diye..bi kaç kez bu yüzden oturup ağladığım oldu, sığamıyo artık o zavallımda ne yapsın :) ama aşağı indiği çok açık bu son bikaç gündür..

ya bende hiçbişey işe yaramıyoooo!! zeytinyağını içiyomusunuz, yoksa yemeklerde falan mı tüketiyosunuz..sabah aç karnına içenler falan vardı ben denedim olmadı bişey

günaydıııııııııııııııııııın burdayım iyim bu gün öğlen kontrolümüz var haberleri veririm öpüyorum hepiniziiiiiiiiiii

ya ben senden haber alınca nedense hep gülümsüyorum.. çok mutlu oluyorum sizin sağlıklı olduğunuzu duyunca..

evet elimdede çay vardı tam felaketti zaten

ya bazen o ağrı gaz yüzündende olabiliyor..bi an nefessiz kalıyo insan, nefes almayı denedikçede kalbinde şiddetli bi acı oluyo..ama tutmaya çalıştıysan o da çok zorlamıştır seni..öyle bişey olduğunda elindekini yere doğru fırlat gitsin, hapşuruğu tutmak çok tehlikeli..ne olacak halıyı bi silersin geçer..

kızlar atta yazanların çoğu msn de yazışıyor;
birbirlerini tel variyorlar :)))))

heee heee söyledim... ispiyoncu ben :))))

etoprak doktorun tel mail. attım.

ya hep yazacam, aşağıya çağırıyolar unutuyorummm sonrada..urlacım komşuna çok geçmiş olsun..inşallah sağlıklı bir şekilde alır bebeğini kucağına da bu çektiklerini unutur.. ay ya ne rezillik bu işler.. yazık valla üzüldüm kadının haline, bakalım bizim başımıza neler gelecek ((

ya benim numaram şirvanda var zaten..hem ben doğursamda bulurum internet biyerden yazarım size hehehe :)) doğururken yazarmışım hastanede, bi taraftan bağırıp bi taraftan yazarım artık :)))))))))))))

geçmiş olsun canım

hakkaten ya çok hoşmuş karikatür. diğer çizimlerde çok güzel, hoş avatar olur ama kaydetmeye izin vermiyo site

bende artık çok zorlanıyom yatarken, sabah 5 tede uyku kaçıyo , dön babam dön. hep aynı şikayetler.

hani geliyordunuz buraya kandırdınız beni....
atıcam sizi mahalleden :)))))

söylemesi ayıp muhtar seçildim.(3-4kişi arasında)

kızlar benimde artık uyurken yan taraflarım ağrıyor....
sabah uyandığımda çok kötüydüm. sırt üstü yatıyorum biraz ağrı dinsin diye...
bu seferde bebeğe oksijen gitmez diye yine dönüyorum....

zor dönem başladı artık kızlar...........

SAYIN MUHTARIM nisan anneleri telefon listesini attım. görevinizde başarılar dilerim :))))))))

gerçekten msn de herkesin dili çözülüyor. takip edemiyorum bile yazılanları
bu arada şirvanın muhtarlığı hayırlı olsun...

urla sen urladamı yaşıyosun diye salak bi soru sorsam.
yazlık mekanları çok severim ben.
evet canım urlada oturuyorum
izmirin urla ilçesi sahilde
deniz,çamlar,yazlıklar herseyın en dogalı var
burada zeytınler kendimizin

seracılıkta var ama biz yapmıyoruzz

benim evim denize 300-400 metre uzaklıkta görünüyor

sagol canım
sagol cnm evet bizler neyle karsılaşcaz bakalım....

hani geliyordunuz buraya kandırdınız beni....
atıcam sizi mahalleden :)))))

söylemesi ayıp muhtar seçildim.(3-4kişi arasında)

hayırlı olsun canım o ara netım gitiiii
çiçekte yardımcın sanırım.........

Günaydıııııııııııııın!!!!!!!!!!!!!!
Sabah yürüyüşü ardından güzel bir kahvaltı yaptım.Geçmişi okudum geldim.
Kızlar ben de kimsenin msn'i de numarası da yok.Beni de alın aranıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…