canım bende de oluyo çok normalmiş bak burda bi karikatür var çok güsel anlatmış olayı gül gül öldüm:roflol: sayfanın en altındagünaydın arkadaşlar.
URLA kmoşuna hayırlı doğumlar iyi haberlerini bekliyoruz.
BURSASU İYÜKSEL ÇİÇEKÇİÇEK tüm aldıklarınız hayırlı olsun.güle güle kullanın.
başka ne vardı çok unutkan oldum ben .
bu arada arkadaşlar ben arada sırada hatta sıklıkla afedersiniz ama çok sıkışmışım altıma kaçıracakmışım gibi oluyorum.birden geliyor geçiyor.size de oluyor mu?
canım ben dozkana verdim telimi ya bi kişi bulalım ona verelim hepimiz o da liste yapsın hotmailden atsın herkesin numarasını
etoprak kaburgalarının rahatlamasının sebebi bebeğin baş aşağı dönmesiyle alakalı olabilir bebek döndüğü için daha rahat oluyor.
kızlar ben artık geceleri takılıyom.nisan annelerinin sapığı oldum kaydirigubbakcemile3
konuşacak kimse olmuyo geceleri ama ne yapayım bütün gün yatıyom..
internetimiz yoktu dünden beri meğersem ayarlar bozulmuş abim yaptı sağolsun,ne lazım bişeymiş bu internet yaw.
dün akşam tv seyrederken bi baktım ütüyü bitirmişim.:teytey:
artık yerleştirmek kaldı bitek dolaba..
benim mobilyalarım gelmedi henüz hurca koydum bende kıyafetleri..
ben zeytinyağı çok tüketiyorum sanırım ondan dolayı herhangi bi kabızlık derdim olmadı,ilgilenenlere duyurulur.
bide şu kaburga batması ne zaman geçiyor,yoksa geçmiyomu :bbo:
bu kadar dayandık biraz daha dayanırız geçmezse ne yapalım..
günaydıııııııııııııııııııın burdayım iyim bu gün öğlen kontrolümüz var haberleri veririm öpüyorum hepiniziiiiiiiiiii
kızlar ben dün akşam koltukta yamuk otruodum bi tarafa doğru. bir hapşırdım kaburgama bi ağrı girdi dakikalarca nefes alamadım kendimi attım yerlerde garip hareketler yaptım eşim ne yapacağını şaşırdı yazık şok oldu adam neyseki son nefesimi vermeden nefes alabildim tekrar. o nasıl bi acıydı tarif edemem. artık hapşırmak istemiyorum zaten nolduğunu da anlayamadım
evet elimdede çay vardı tam felaketti zaten
ahh bu anneler ..
dünde benimki temizlemiş evi tanıyamadım valla evimi mis gibi olmuş.
bekliyoruz fotoyu..
beyaz bulutumsuydu hatırladığım kadarıyla..
kızlar atta yazanların çoğu msn de yazışıyor;
birbirlerini tel variyorlar :)))))
heee heee söyledim... ispiyoncu ben :))))
etoprak doktorun tel mail. attım.
geçmiş olsun canımgünaydın kızlar 7,5 tan beri ayaktayım benim sıpa uyandırıyor beni her sabah sonra uykuya dalıyor saat alarmı gibi sanki işe mi gidecez oğlum diyorum hep aynı annem ve kız kardeşim bendeler onları uyandırmadan kahvaltıyı hazırladım şimdi onları kaldırcam görüşmek üzere boğazlarım şişmiş canım yanıyor....
canım bende de oluyo çok normalmiş bak burda bi karikatür var çok güsel anlatmış olayı gül gül öldüm:roflol: sayfanın en altında
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 38.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
valla bence de ii olur tel listesi hazırlamak çok mantıklı
günaydın kızlar....iğrenç bir geceydi.....sanırım artık ağır olmaya başladık diyorum....ne sağdan sola ne soldan sağa sağlıklı dönebildim...eşim sabah diyor sürekli ufffladın....çift yastıkla yattım sabah 5 doğru ve en sevmediğim şeydi yastığımda yükseklik....sanırım yarasa olucam artık(
bu arada bebek odaları gelen arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum fotoları bekliyoruz......
urlacım komşun tez zamanda doğurmuştur inşallah artık bu akşam öğrenip yarın haberdar edersin...
gerçekten msn de herkesin dili çözülüyor. takip edemiyorum bile yazılanları
bu arada şirvanın muhtarlığı hayırlı olsun...
evet canım urlada oturuyorumurla sen urladamı yaşıyosun diye salak bi soru sorsam.
yazlık mekanları çok severim ben.
sagol canımgünaydın kızlar....iğrenç bir geceydi.....sanırım artık ağır olmaya başladık diyorum....ne sağdan sola ne soldan sağa sağlıklı dönebildim...eşim sabah diyor sürekli ufffladın....çift yastıkla yattım sabah 5 doğru ve en sevmediğim şeydi yastığımda yükseklik....sanırım yarasa olucam artık(
bu arada bebek odaları gelen arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum fotoları bekliyoruz......
urlacım komşun tez zamanda doğurmuştur inşallah artık bu akşam öğrenip yarın haberdar edersin...
sagol cnm evet bizler neyle karsılaşcaz bakalım....ya hep yazacam, aşağıya çağırıyolar unutuyorummm sonrada..urlacım komşuna çok geçmiş olsun..inşallah sağlıklı bir şekilde alır bebeğini kucağına da bu çektiklerini unutur.. ay ya ne rezillik bu işler.. yazık valla üzüldüm kadının haline, bakalım bizim başımıza neler gelecek((
ya benim numaram şirvanda var zaten..hem ben doğursamda bulurum internet biyerden yazarım size hehehe :)) doğururken yazarmışım hastanede, bi taraftan bağırıp bi taraftan yazarım artık :)))))))))))))
hani geliyordunuz buraya kandırdınız beni....
atıcam sizi mahalleden :)))))
söylemesi ayıp muhtar seçildim.(3-4kişi arasında)
bursasudan da aldım numarasını toplnsın mail atıcam hepinize.....SAYIN MUHTARIM nisan anneleri telefon listesini attım. görevinizde başarılar dilerim :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?