canımm sıkıosa doğumu da çeksene web camden:)
ama ama ama bende açım ve kaçıorum gelcem 3 vakte kdr:) asayiş berkemal
günaydın kızlar 7,5 tan beri ayaktayım benim sıpa uyandırıyor beni her sabah sonra uykuya dalıyor saat alarmı gibi sanki işe mi gidecez oğlum diyorum hep aynı annem ve kız kardeşim bendeler onları uyandırmadan kahvaltıyı hazırladım şimdi onları kaldırcam görüşmek üzere boğazlarım şişmiş canım yanıyor....
kızlar benimde artık uyurken yan taraflarım ağrıyor....
sabah uyandığımda çok kötüydüm. sırt üstü yatıyorum biraz ağrı dinsin diye...
bu seferde bebeğe oksijen gitmez diye yine dönüyorum....
zor dönem başladı artık kızlar...........
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Nurdan ala dogurmuş
sabaha karsı saat 4 de cok konuşamadık
başka bi komsuyu aradım onunda işyerı müsait degıldı
akşam üzeri mahalleyi bi kolaçan ederım
ama sagsalim dogurmuş yaaaaaa
şükürrr
sabah sabah dünkü kızdan haberleri veriyim. mart annelerrinde şehnaz dün suyu gelmişti. hala doğum yapamamış dua edelim allah yarımcısı olsun inşallah..
( mart annelerinden alıntıdır)
Kızlar günaydın!!!
Şehnaz'dan haber var...
Hala doğuramamış, çok sanıcısı varmış ama yetersizmiş. Gece yine su gelmiş... Ardından da kan... Açılması 2 cm olmuş. Birazdan serumla sancı vereceklermiş tekrar. İnşallah bu sefer açılma daha fazla olur da doğururum diyor...
yaa yazık kadına yaa sezeryana alsalar yaa
canım evet ben şekmeye gidiorum fotoyu bu arada tel nonu şirvana ver msnin bizlerde yok nie
yurtdışında böyle doğumlar duydukça ülkemdeki doktorlara pek güvenim kalmıyor....dahası sağlık sistemine......bizde suyu azcık gelse ve doğum başlamasa tehlikelidir deyip hoop sezaryana...şehnaza baksanıza nerdeyse 2 gün oldu suyu geleli ama henüz almadılar.....bize vahşet gibi geliyor ama anne ve bebek açısından en güzelini düşünüyorlar sanırım....biz ne kadar kesmek meraklısıyız insanları......normal doğumda çekilene vahşet,sezaryana rahatlık deyip geçiyoruz ama doğru olanı bilmeden.....Allah herkese kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin...
çekerim çekmesine ama miden kaldırmaz, sonuna gelmişken kimsenin gözünü korkutmayayım..ıyyyh zaten izlenirmi o be!! öfff çiçek!
gidemezsiiiin! ülen hoca böyle yaparsa cemaat ne yapmaz! bende gidiyorum o zaman hehehe :)
hahahaha şaka yaptım zaten bu arda benim kociş tuttrudu hastanede kimse kalmiicak ben kalcam ben bakıcam sana die benimde işime geldi doğrusu bizde gireriz nete hastaneden inşallah
geldim bu arada yemeğimi önüme aldım burda yiyorum
yurtdışında böyle doğumlar duydukça ülkemdeki doktorlara pek güvenim kalmıyor....dahası sağlık sistemine......bizde suyu azcık gelse ve doğum başlamasa tehlikelidir deyip hoop sezaryana...şehnaza baksanıza nerdeyse 2 gün oldu suyu geleli ama henüz almadılar.....bize vahşet gibi geliyor ama anne ve bebek açısından en güzelini düşünüyorlar sanırım....biz ne kadar kesmek meraklısıyız insanları......normal doğumda çekilene vahşet,sezaryana rahatlık deyip geçiyoruz ama doğru olanı bilmeden.....Allah herkese kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin...
msn im yokki benim.
başka hangi yolla verebilirm?
senin mailin var çiçek oraya göndereyim.
faceden yollayayım sende ulaştırırsın.
banada diğerlerininkini gönderirsin.
ok?
ne yiyorsun SAKIN SÖYLEMEEEEEEEEEEEE
ben daha yemedim....
eheheh senın kociş delirmiş görmek lazım
o gece kalsın başında olmaz öyle sey annen zaten bırakmaz
aama keşke bıraksa adam delirirrrrrrr
bebek aglar sen oflarsın........... eheheheh
dur bende kocişi bu akşam diyım arkadaşın kocası kalcakmış sen teklif bile etmedin diyecegım bakalım ne dicek
canım kız almanyada yaşıyor. o yüzden almıyorlar sezeryana yüksa türkiyede olsa çoktan sezeryana almışlardı.
canım ööle deme kendinizi türk hekimlerine emanet ediniz lütfen:) güzel düşünelim çünkü güzel şeyler olucak
tamam canım mailime at ben hallederim
zaten onlara emanetimde çiçekçimyerimseniben benim kızdığım niye bizim burda insana mesai harcanmadığı.....
benim kocadan ben ümidi kestim zati
benimki doğuma falan giremez direkt bayılır sonra ben kendi kendime doğururum masada doktorlar eşimi ayıltmaya çalışır
gözümün önüne geliyor o görüntü
ayyy çok komik olur yaaaaaaaaaa
evet canım katılıyorum sana burda hiç uğraşmıyorlar.arkadaşım doğum yaptı geçen sene erken doğum suyu geldi. 32. haftada. hemen sezeryana aldılar. hiç beklemediler. burasıda böle napalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?