2009 Nisan Anneleri buraya

canımm sıkıosa doğumu da çeksene web camden:)

ama ama ama bende açım ve kaçıorum gelcem 3 vakte kdr:) asayiş berkemal

çekerim çekmesine ama miden kaldırmaz, sonuna gelmişken kimsenin gözünü korkutmayayım..ıyyyh zaten izlenirmi o be!! öfff çiçek!

gidemezsiiiin! ülen hoca böyle yaparsa cemaat ne yapmaz! bende gidiyorum o zaman hehehe :)

geçmiş olsun cnm
benim bebeişte dün gece bi başladı saat 1 e kadar babasıyla onu dinledik resmen derimi yukaru kalddırıyor velet maşallah babasıda şaşırdı kaldı

ayy aynen şirvan benimde yanlarımçürüdü yaa valla ben ayaklarımı dümdüz uzatmadan sırt üstü yatıyorum ayaklarımın altına yastık koyuyorumve ya yana doğru bacaklarımıa çıyorum altına yastık koyuyorum çok rahat oluyo

hadi gözün aydın cnm

yaa yazık kadına yaa sezeryana alsalar yaa

yurtdışında böyle doğumlar duydukça ülkemdeki doktorlara pek güvenim kalmıyor....dahası sağlık sistemine......bizde suyu azcık gelse ve doğum başlamasa tehlikelidir deyip hoop sezaryana...şehnaza baksanıza nerdeyse 2 gün oldu suyu geleli ama henüz almadılar.....bize vahşet gibi geliyor ama anne ve bebek açısından en güzelini düşünüyorlar sanırım....biz ne kadar kesmek meraklısıyız insanları......normal doğumda çekilene vahşet,sezaryana rahatlık deyip geçiyoruz ama doğru olanı bilmeden.....Allah herkese kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin...

kızlar kabız olanlar varmış sanırım, kan ilaçları yüzünden... aynı sorun bende de vardı doktoruma diyince kan ilacımı değiştirdi, daha önce gyno ferro sanol du, artık maltofer diye bi şurup kullanıyorum ve sonuç süper... bir deneyin isterseniz valla onu kullanmaya başladığımdan beri rahat bi nefes aldım

canım evet ben şekmeye gidiorum fotoyu bu arada tel nonu şirvana ver msnin bizlerde yok nie

msn im yokki benim.
başka hangi yolla verebilirm?
senin mailin var çiçek oraya göndereyim.
faceden yollayayım sende ulaştırırsın.
banada diğerlerininkini gönderirsin.
ok?

evet canım katılıyorum sana burda hiç uğraşmıyorlar.arkadaşım doğum yaptı geçen sene erken doğum suyu geldi. 32. haftada. hemen sezeryana aldılar. hiç beklemediler. burasıda böle napalım..

evet bencede kan hapından ben tekrar başlayınca 2 güne bir çıkmaya başladım ama kabızlık yok yani bu satten sonra hergün çıkmayı beklemiyorum zaten

hahahaha şaka yaptım zaten bu arda benim kociş tuttrudu hastanede kimse kalmiicak ben kalcam ben bakıcam sana die benimde işime geldi doğrusu bizde gireriz nete hastaneden inşallah

geldim bu arada yemeğimi önüme aldım burda yiyorum

ne yiyorsun SAKIN SÖYLEMEEEEEEEEEEEE
ben daha yemedim....

eheheh senın kociş delirmiş görmek lazım

o gece kalsın başında olmaz öyle sey annen zaten bırakmaz

aama keşke bıraksa adam delirirrrrrrr

bebek aglar sen oflarsın........... eheheheh

dur bende kocişi bu akşam diyım arkadaşın kocası kalcakmış sen teklif bile etmedin diyecegım bakalım ne dicek

canım ööle deme kendinizi türk hekimlerine emanet ediniz lütfen:) güzel düşünelim çünkü güzel şeyler olucak

msn im yokki benim.
başka hangi yolla verebilirm?
senin mailin var çiçek oraya göndereyim.
faceden yollayayım sende ulaştırırsın.
banada diğerlerininkini gönderirsin.
ok?

tamam canım mailime at ben hallederim

alışsın beyefendi bebek yapmak kolay tabii

benim kocadan ben ümidi kestim zati
benimki doğuma falan giremez direkt bayılır sonra ben kendi kendime doğururum masada doktorlar eşimi ayıltmaya çalışır
gözümün önüne geliyor o görüntü
ayyy çok komik olur yaaaaaaaaaa

ben bu gun dışarı cıkmıcam buraya söyledim yemegımı ehehehehe gelsin cok acıktım...........

zaten onlara emanetimde çiçekçimyerimseniben benim kızdığım niye bizim burda insana mesai harcanmadığı.....

evet haklısın burda paraya mesai harcanıo o kdr çok insan varki artık insan mıyız kum tanesi miyiz belli değil.

bizimkine bişey olmaz alıcak eline fotoğraf makinesini girecek hatta size doğumun kanlı olmayan fotolarını da yollamayı düşünüorum sonra:)

tünaydın büyülü bahceler
gecmişi okudum biraz
cok hızlısınız ama bakıyorum gece uykuları kalmamıs
benim durum da cok vahim gece ben de sızmayı bekliyorum ama sonra 3- 5 nöbetine giriyorum nefes alamıyorum gecen gece pencereleri sonuna kadar actım nasıl yanıyorum, kocacım bi uyandı dondu::)))
kabızlık deseniz aldı basını gidiyooo 4 . günn:::))))
capım 102 cm, 1 haftada 3 cm arttı inanılcak gibi değilll
DEMİR sanırım artık kemikleniyor o yüzden canımı acıtıyor:)) tabiki razıyım acıtsın:::)))
ama karnım hiç durmuyor iş yerinde kiler bile hayretle izliyorlar DEMİRİ sov yapıyor oglumm

urla gözünüz aydın bi bebiş gelmiş mahalleye
sirvan telefon noları ii fikir msn den yazayım sana
cicek odanız hayırlı olsun
rumelili ben de sana katılıyorum sezeryan ii gözüken kötülerden sanırım
bursasu sanırım benim kociste bayılır ameliyathanede zaten burda almıyorlar kocaları bakalım nasıl olacak bende kendi basıma gidemem oralara, zaten hastane fobim var::))))

kocaman öpüyorum sizi, uzun oldu biraz
saglıcakla kalınnn::)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…