aliye, çiçek mobilyalar hayırlı olsun.
şenay güzel haberlele dönersin inşallah.
bu arada çiçek, internetten aldığın şeylerin ödemesini internet üzerindenmi yaptın. ?
gez vallaaaa sonra gezemicez bi süreeeegünaydın kızlar arkadaşıma kahvaltıya gidiyorum bi yoklama veriyim dedim hepinizi öpüyorum..........................
hepinize günaydın arkadaşlar. sağlıklı,mutlu,huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle.
urla gene heyecan yapmışsın sen. milleti kalpten götürcen valla. yasakkelime
urlacım etkilenmen çok normal... Allah kurtarsın ...
Allah hepimizin yardımcısı olsun 1 avazda kurtulalım inşallah....
günaydıııııııııııııııııııın burdayım iyim bu gün öğlen kontrolümüz var haberleri veririm öpüyorum hepiniziiiiiiiiiii
kızlar ben dün akşam koltukta yamuk otruodum bi tarafa doğru. bir hapşırdım kaburgama bi ağrı girdi dakikalarca nefes alamadım kendimi attım yerlerde garip hareketler yaptım eşim ne yapacağını şaşırdı yazık şok oldu adam neyseki son nefesimi vermeden nefes alabildim tekrar. o nasıl bi acıydı tarif edemem. artık hapşırmak istemiyorum zaten nolduğunu da anlayamadım
urla umarım komşun sağsalim kucağına almıştır bebeğini. tabi biz şimdi çok hassasız bu konuda etkilenip ağlaman çok normal canım.
ay canım dikkat et bende gece saat 3 gibi sol bacagımda sanki damarlar üste üste binmiş gii uyandım agrıyla eşimi uyandırdım ovaladı. gecti............cok agrıdı bi süre..........kızlar ben dün akşam koltukta yamuk otruodum bi tarafa doğru. bir hapşırdım kaburgama bi ağrı girdi dakikalarca nefes alamadım kendimi attım yerlerde garip hareketler yaptım eşim ne yapacağını şaşırdı yazık şok oldu adam neyseki son nefesimi vermeden nefes alabildim tekrar. o nasıl bi acıydı tarif edemem. artık hapşırmak istemiyorum zaten nolduğunu da anlayamadım
ehehhehe kız ne yapayım etrafta olaylar var..........günaydın arkadaşlarrr
ay bu urlanın olayları bitmezzz
arkadaşına Allah yardımcı olsun inşallah herşey iyi gitmiştir, bebeğini sağlıklı bir şekilde doğmuştur.
canım belki sadee pislik değilde kıl tüy problemi vardır kadıncağızın o yüzden panik olmuştur kimbilir kaç aydır uzatıo kadın bilemeyizki
ben cesaret edemiyom. evde olsa belki yaparımda iş yerinden kesinlikle yapmam. benim ceremelerim meşhurdur, 2008 benim cerememle başladı cerememle bitti. (cereme, müsriflik gibi bişey anlamına geliyo, boşuna ödenen para)evet canım peşin fiyatına taksit yaptım hem ben taşımamış oldum tüm bunları hem de kargonun bedava olması iyi:)
gez vallaaaa sonra gezemicez bi süreeee
kız ne yapayım bende kalpten gidecektım eeheheh amin canımlarım
tamam bekliyoruz iyi haberlerini..................
amann bilmeyelim zatii bize ne dimi ya..
kıssadan hisse ders çıkaralım dersek kıllarımızı uzatmayalım sevgili arkadaşlar her an temiz pak olalım:)))
offf boşver fani şeyler bunlar sen anlat bakalım
bebeğin odası nasıl oldu.
duvarları ne renk yaptın?
tozunu aldınmı mobilyaların yoksa kadına mı havale ettin?
kızlar bu arada biriniz veya bir kaçınız bana msn den telini yazssın yaaa. izne ayrılınca sizleri haberdar ederim. belkim merak edersiniz( etmeyinde görüyüm:mymeka:)
benim hattım öğretmen hattı. msn ye anca 1-2 dk lığına girebiliyom. . girince bilgisyar kapanıyo.:uhm:
ŞEMŞAMER yazdım sana msn ini açtığında karşına açılacaktır numaram.
canım ben dozkana verdim telimi ya bi kişi bulalım ona verelim hepimiz o da liste yapsın hotmailden atsın herkesin numarasını
tüketim dünyası işte al al bitmicek bu eksikler.
yok sezeryan korsesi yok sıkılaştırcı toparlayıcı.
güle güle kullanın arkadaşlar güzel günlerde.
umarım işe yarar ben korsenin içinde daralıyorum.
alırmıyım bilmiyorum.
toz moz annem halletti herşeyi. bebeğin duarları zaten boyalıydı evi aldığımızda biz boyastmadık fotoğraf makinesini eşim verirse çekip koycam fotolarını şekercim
sagol canımgünaydın arkadaşlar.
URLA kmoşuna hayırlı doğumlar iyi haberlerini bekliyoruz.
BURSASU İYÜKSEL ÇİÇEKÇİÇEK tüm aldıklarınız hayırlı olsun.güle güle kullanın.
başka ne vardı çok unutkan oldum ben .
bu arada arkadaşlar ben arada sırada hatta sıklıkla afedersiniz ama çok sıkışmışım altıma kaçıracakmışım gibi oluyorum.birden geliyor geçiyor.size de oluyor mu?
valla bende dogumdan sonra girmicem....kızlar bu arada biriniz veya bir kaçınız bana msn den telini yazssın yaaa. izne ayrılınca sizleri haberdar ederim. belkim merak edersiniz( etmeyinde görüyüm:mymeka:)
benim hattım öğretmen hattı. msn ye anca 1-2 dk lığına girebiliyom. . girince bilgisyar kapanıyo.:uhm:
canım ben dozkana verdim telimi ya bi kişi bulalım ona verelim hepimiz o da liste yapsın hotmailden atsın herkesin numarasını
günaydın kızlar 7,5 tan beri ayaktayım benim sıpa uyandırıyor beni her sabah sonra uykuya dalıyor saat alarmı gibi sanki işe mi gidecez oğlum diyorum hep aynı annem ve kız kardeşim bendeler onları uyandırmadan kahvaltıyı hazırladım şimdi onları kaldırcam görüşmek üzere boğazlarım şişmiş canım yanıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?