2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın kızlar arkadaşıma kahvaltıya gidiyorum bi yoklama veriyim dedim hepinizi öpüyorum..........................
gez vallaaaa sonra gezemicez bi süreeee

hepinize günaydın arkadaşlar. sağlıklı,mutlu,huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle.

urla gene heyecan yapmışsın sen. milleti kalpten götürcen valla. yasakkelime

urlacım etkilenmen çok normal... Allah kurtarsın ...

Allah hepimizin yardımcısı olsun 1 avazda kurtulalım inşallah....

kız ne yapayım bende kalpten gidecektım eeheheh amin canımlarım

günaydıııııııııııııııııııın burdayım iyim bu gün öğlen kontrolümüz var haberleri veririm öpüyorum hepiniziiiiiiiiiii

tamam bekliyoruz iyi haberlerini..................

geçmiş olsun. tutmaya çalışınca oluyo öyle. adamlarda diyolardır, doğursalarda kurtulsak artık diye. gerçi bizimkinin pek umrunda değil. hiç oralı olduğu yok.

urla umarım komşun sağsalim kucağına almıştır bebeğini. tabi biz şimdi çok hassasız bu konuda etkilenip ağlaman çok normal canım.

inşallah canım

ay canım dikkat et bende gece saat 3 gibi sol bacagımda sanki damarlar üste üste binmiş gii uyandım agrıyla eşimi uyandırdım ovaladı. gecti............cok agrıdı bi süre..........

ve ben artık penguen gibi yürüyorummmmm

günaydın arkadaşlarrr
ay bu urlanın olayları bitmezzz
arkadaşına Allah yardımcı olsun inşallah herşey iyi gitmiştir, bebeğini sağlıklı bir şekilde doğmuştur.
ehehhehe kız ne yapayım etrafta olaylar var..........

allahım inşallah sorunsuz dogurmuştur suyu 17.00 civarı gelmişti 21,00 civarı daha dogurmamıştı ayyy o heyecan sıkıntı mahveder insanı

urla, ayem2007, cicekcicek, dozkan+, Esennn, etoprak, megul, poseidon80, Ruveydax, sinemsin2811, s_ebru, şemşamer, ŞİRVAN+

canım belki sadee pislik değilde kıl tüy problemi vardır kadıncağızın o yüzden panik olmuştur kimbilir kaç aydır uzatıo kadın bilemeyizki

amann bilmeyelim zatii bize ne dimi ya..
kıssadan hisse ders çıkaralım dersek kıllarımızı uzatmayalım sevgili arkadaşlar her an temiz pak olalım:)))
offf boşver fani şeyler bunlar sen anlat bakalım
bebeğin odası nasıl oldu.
duvarları ne renk yaptın?
tozunu aldınmı mobilyaların yoksa kadına mı havale ettin?

evet canım peşin fiyatına taksit yaptım hem ben taşımamış oldum tüm bunları hem de kargonun bedava olması iyi:)
ben cesaret edemiyom. evde olsa belki yaparımda iş yerinden kesinlikle yapmam. benim ceremelerim meşhurdur, 2008 benim cerememle başladı cerememle bitti. (cereme, müsriflik gibi bişey anlamına geliyo, boşuna ödenen para)

gez vallaaaa sonra gezemicez bi süreeee

kız ne yapayım bende kalpten gidecektım eeheheh amin canımlarım

tamam bekliyoruz iyi haberlerini..................

anlıyorum seni urlacımda , sen genede sakin olmaya çalış. :1closedeyes:

günaydın arkadaşlar.

URLA kmoşuna hayırlı doğumlar iyi haberlerini bekliyoruz.
BURSASU İYÜKSEL ÇİÇEKÇİÇEK tüm aldıklarınız hayırlı olsun.güle güle kullanın.
başka ne vardı çok unutkan oldum ben .
bu arada arkadaşlar ben arada sırada hatta sıklıkla afedersiniz ama çok sıkışmışım altıma kaçıracakmışım gibi oluyorum.birden geliyor geçiyor.size de oluyor mu?

kızlar bu arada biriniz veya bir kaçınız bana msn den telini yazssın yaaa. izne ayrılınca sizleri haberdar ederim. belkim merak edersiniz( etmeyinde görüyüm:mymeka:)

benim hattım öğretmen hattı. msn ye anca 1-2 dk lığına girebiliyom. . girince bilgisyar kapanıyo.:uhm:

toz moz annem halletti herşeyi. bebeğin duarları zaten boyalıydı evi aldığımızda biz boyastmadık fotoğraf makinesini eşim verirse çekip koycam fotolarını şekercim

şemşamer canım msn ini açınca verelim seninkinide alalım malum sende internet olmayınca bağları koparmamak lazım.

tüketim dünyası işte al al bitmicek bu eksikler.
yok sezeryan korsesi yok sıkılaştırcı toparlayıcı.
güle güle kullanın arkadaşlar güzel günlerde.
umarım işe yarar ben korsenin içinde daralıyorum.
alırmıyım bilmiyorum.

canım ben dozkana verdim telimi ya bi kişi bulalım ona verelim hepimiz o da liste yapsın hotmailden atsın herkesin numarasını

doğru söylüyosun öyle pompalanıyoki tüketim sürekli alma modunda yaşıyoruz.
umarım işe yarar şeyler alıyoruzdur.:uhm:

toz moz annem halletti herşeyi. bebeğin duarları zaten boyalıydı evi aldığımızda biz boyastmadık fotoğraf makinesini eşim verirse çekip koycam fotolarını şekercim

ahh bu anneler ..
dünde benimki temizlemiş evi tanıyamadım valla evimi mis gibi olmuş.
bekliyoruz fotoyu..
beyaz bulutumsuydu hatırladığım kadarıyla..

günaydın kızlar 7,5 tan beri ayaktayım benim sıpa uyandırıyor beni her sabah sonra uykuya dalıyor saat alarmı gibi sanki işe mi gidecez oğlum diyorum hep aynı annem ve kız kardeşim bendeler onları uyandırmadan kahvaltıyı hazırladım şimdi onları kaldırcam görüşmek üzere boğazlarım şişmiş canım yanıyor....

sagol canım

valla bende dogumdan sonra girmicem....

canım ben dozkana verdim telimi ya bi kişi bulalım ona verelim hepimiz o da liste yapsın hotmailden atsın herkesin numarasını

evet yaaa

gecmiş olsn. cnm
dikkat et kendine............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…