2009 Nisan Anneleri buraya

sola yatmakta ısrar ediyorum ama çok zor oluyor. dozkan dedğin gibi sağa yatınca tekmelemeye başlıyo . bazen sesiz olduğu anlarda sırf tekmelesin diye sağa yatıyoroum. kandırıyom onukaydirigubbakcemile3

urla gözün aydın mahalle şenlendi sizin:) bizimde yan komşu hamile mayısta doğuracak karnı benimkinin 2 katı anlamadım gitti
evet kız benim bi arakadaş var mahallede degil ama bende gecenlerde onu gördüm psikoljım düzeldi cok kilo almamaış diye bende onu görünce şok oldum çok şişmiş

urla kız komşun doğurmuş gözü aydın diyelim. bebeği görürsün sende ne güzeldir şimdi mis gibi kokuyordur..
evet canım en yakın zamanda hedıyemle giderım görmeye...........

süper yazmışlar.............................

sola yatmakta ısrar ediyorum ama çok zor oluyor. dozkan dedğin gibi sağa yatınca tekmelemeye başlıyo . bazen sesiz olduğu anlarda sırf tekmelesin diye sağa yatıyoroum. kandırıyom onukaydirigubbakcemile3

bende saga yatınca rahat edıyorum sola yatmak istıyorum ama

bende bazen kıpırdasın diye saga ya:teytey::teytey:tıom

:)))) iyi çalışıyorlarr yaaa kız sancı çekerken aramış çok sancım var diye. hayret yahu ben o sancımla kimseyi görmem herhelde...

kızım ben notebook götürcem diyorum, doğururken bi taraftan chattircem sizle :teytey:
öbür türlü zaten herkes doğurur marifet iki işi birden yapmakta :dance: şaka bi yana sölerim ben kocişe getirir bilgisayarı ama hastanede wireless var mıdır bilemem..varsa naklen yayın yaparım size...:sm_cool:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 telin vardır muhtarımızda ararız seni ama doğuma gidenler haber versin dua edelim.. ay gerçi erken ama baksanıza mart anneleri patır patır dökülüyorlar.kaydirigubbakcemile3

canımm sıkıosa doğumu da çeksene web camden:)

ahanda muhtar mahalleyi terk ediyo..yerine geçici bi vekil tayin et bari.. bu işi en iyi çiçek yapar bence! :)))

ama ama ama bende açım ve kaçıorum gelcem 3 vakte kdr:) asayiş berkemal

biz bugün öğle yemeğine çıkmıcakmışız..asistanlardan biri masterını bitirip yüksek müh. oldu, onu kutlayacakmışız..bekliyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…