ilahi eda-edanur..çok güldüm valla :))) Allah iyiliğini versin :)
tamam dağıtımı yaptım herkeste var mailin artık:)
evet kız benim bi arakadaş var mahallede degil ama bende gecenlerde onu gördüm psikoljım düzeldi cok kilo almamaış diye bende onu görünce şok oldum çok şişmişurla gözün aydın mahalle şenlendi sizin:) bizimde yan komşu hamile mayısta doğuracak karnı benimkinin 2 katı anlamadım gitti
evet canım en yakın zamanda hedıyemle giderım görmeye...........urla kız komşun doğurmuş gözü aydın diyelim. bebeği görürsün sende ne güzeldir şimdi mis gibi kokuyordur..
delikafadulden canım bak mart annelerşi yayınlamış kopyalıyorum buraya
MBS (MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ) NASIL KULLANILIR)
Sancısı, suyu, nişanı gelen mesaj ya da arama yöntemiyle muhtara haber verir.
Belirli aralıklarla kendisi ya da yakınlarının gelişmeleri ulaştırmasını sağlar. (Açılma şu kadar oldu, doğumhaneye alındı, sezeryana karar verildi vs. gibi...)
Doğum haberini mutlaka, doğumdan sonra en kısa zaman dilimi içerisinde ulaştırır. Saat, boy, kilo, doğum şekli ve genel sağlık durumu hakkında bilgi de verir.
Eğer süreçteki gelişmelerden haber vermeyecekse, başlangıçtaki suyum geldi vs. mesajı da hiç gönderilmez ve buradaki bütün Hamileler merak içinde bırakılmaz. Sadece doğurdum diye haber verilir.
Doğuran kişi biz olmadığımızda, yani sadece KK dan ve internetten uzak olduğumuz zamanlarda, kendimizin sağlık durumu ile ilgili bilgi verilir. Ben iyiyim merak etmesinler denir. Ya da doğuran eden var mı gibi haberleri almak için muhtarlık aranır ve bilgi verilmesi istenir. Aksi takdirde bu fakir muhtarın her gelişme için, uzakta olan herkesi arayıp haberdar etme şansı ne yazık ki bulunmamaktadır...
*İşbu kurallara uygun hareket eden herkese, 24 saat kesintisiz bilgi ulaştırılacaktır.
**Doğum yapacak olanların haberleri de aksama yaşanmadan KK da duyuru yapılır, görüşmeler sırasında selamlar ve dualar iletilir.
***Bütün bu kurallar, muhtarın kendisi doğurmadığı sürece geçerlidir.
hadi bakalım kolay gelsin bu arada benim numaram vardı dimi sende ...
sola yatmakta ısrar ediyorum ama çok zor oluyor. dozkan dedğin gibi sağa yatınca tekmelemeye başlıyo . bazen sesiz olduğu anlarda sırf tekmelesin diye sağa yatıyoroum. kandırıyom onukaydirigubbakcemile3
:)))) iyi çalışıyorlarr yaaa kız sancı çekerken aramış çok sancım var diye. hayret yahu ben o sancımla kimseyi görmem herhelde...
kızlar yatmak bana göre değil yahuu...
allah yatanların yardımcısı olsun......
sıkıldım bennnnnnnnnnnnnn
kızım ben notebook götürcem diyorum, doğururken bi taraftan chattircem sizle :teytey:
öbür türlü zaten herkes doğurur marifet iki işi birden yapmakta :dance: şaka bi yana sölerim ben kocişe getirir bilgisayarı ama hastanede wireless var mıdır bilemem..varsa naklen yayın yaparım size...:sm_cool:
bende açıktım. ama canım zararlı karbonhidratlı şeyler istiyo sadece.
kızım ben notebook götürcem diyorum, doğururken bi taraftan chattircem sizle :teytey:
öbür türlü zaten herkes doğurur marifet iki işi birden yapmakta :dance: şaka bi yana sölerim ben kocişe getirir bilgisayarı ama hastanede wireless var mıdır bilemem..varsa naklen yayın yaparım size...:sm_cool:
ahanda muhtar mahalleyi terk ediyo..yerine geçici bi vekil tayin et bari.. bu işi en iyi çiçek yapar bence! :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?