cnm ama ya kızın suyu falan azalırsa
bebeğe zaarar geliyormuş kendi dışkısını falan yiyormuş die duymuştum ben
afiyet olsun masumçikocokacimcoook
evet haklısın burda paraya mesai harcanıo o kdr çok insan varki artık insan mıyız kum tanesi miyiz belli değil.
bizimkine bişey olmaz alıcak eline fotoğraf makinesini girecek hatta size doğumun kanlı olmayan fotolarını da yollamayı düşünüorum sonra:)
alışsın beyefendi bebek yapmak kolay tabii
kızlar kabız olanlar varmış sanırım, kan ilaçları yüzünden... aynı sorun bende de vardı doktoruma diyince kan ilacımı değiştirdi, daha önce gyno ferro sanol du, artık maltofer diye bi şurup kullanıyorum ve sonuç süper... bir deneyin isterseniz valla onu kullanmaya başladığımdan beri rahat bi nefes aldım
bursasu benim bilgim yok yakınımda kullananda olmadı ama bende düşünüyorum,ya birde erken diyeceksiniz belki ama sütü felan neyde ısıtacaz bana hiç hijyenik gelmiyor cezve olayı,ya bulundu benim haberim yok yada cezveye talimmi
ya arkadaşlar ayvayla ilgili bişi yazmadınız ben yemeye devam ediyorum ama bebişte kıllı olsun istemiyorum yahu sizcede hurafemidir yoksa ben artık yemeyeyimmi,yememin başka bir nedeni biliyosunuzki bir müddet tok tutması yoksa tutamıyorum aburcuburum çoookkkkk
ben geldim şekerler toprakcım seni biraz daha gülümsetelim
bebişler iyi cadaloz kızımın yüzünü gördüm bugün nohut kadar bi burnu kocaman yanakları ve dudakları var1740 gr olmuş öbür sıpa hiç bişeyini göstermediği gibi yüzünüde sakladı durmadan kıpırdanıp durdu yeri pek dar yarucağımın oda 1440 gr sağlıkları iyimiş sıvıları falan iyi dr 1-2 hafta daha dayanabilecekmisin dedi tutuştum ben geliyo bu sıpalar yaaa şaka maka derkenkaydirigubbakcemile
ben geldim şekerler toprakcım seni biraz daha gülümsetelim
bebişler iyi cadaloz kızımın yüzünü gördüm bugün nohut kadar bi burnu kocaman yanakları ve dudakları var1740 gr olmuş öbür sıpa hiç bişeyini göstermediği gibi yüzünüde sakladı durmadan kıpırdanıp durdu yeri pek dar yarucağımın oda 1440 gr sağlıkları iyimiş sıvıları falan iyi dr 1-2 hafta daha dayanabilecekmisin dedi tutuştum ben geliyo bu sıpalar yaaa şaka maka derkenkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?