2009 Nisan Anneleri buraya

cnm ama ya kızın suyu falan azalırsa
bebeğe zaarar geliyormuş kendi dışkısını falan yiyormuş die duymuştum ben
afiyet olsun masumçikocokacimcoook

çok suyu geldiği halde hala suyu varmış bebekte problem yok

canım hiç tavsiye etmem
eşinle girme doğuma
o görüntüden dolayı eşinden soğuyan erkekler oluyormuş
benim doktorum eşin girmesin istersen annen veya ablan girebilir demişti.
sen bilirsin yinede

edanur bende duymuştum erkeklerin eşlerinin doğumun gördükten sonra tiksiniyorlarmış
bende normal düşünüyorum kısmetse ama eşim gireersede aşağıda değil yanımda durmasını isterim yani doğumu izlemesini istemem orama bakmasını istemem
sadece yanımda dursun elimi tutsun yeter
bide bebeğimin ilk fotoları çekilsin istiyorum

ben kan şurubu kullanıyorum depolarım boş olduğu için..ve neredeyse ilk üç aydan itibaren hergün düzenli olarak alıyorum ama bu kabızlık sorunu daha yeni başladı bende..ilaçlarla ilgisi olduğunu sanmıyorum ben. zaten internetten araştırdım son 3 ayda bebek aşağıya indiği için barsak hareketlerini kısıtlıyomuş ve kabızlık sorunu tekrar ortaya çıkıyomuş.

ben geldim arkadaşlar herkeze tünaydın, yemeklerini yiyenler yarasın bebişlere.

bende sadece eşimin olmasını istiyorum ama yanımda değil o da dışarıda bekleyecek başka kimsenin doğuma girdiğimden bile haberi olmayacak. bebiş doğunca haber vereceğiz ailelere. Ama öyle olması biraz imkansız tabi. Zaten doğum yaklaştıkça annem bende kalmaya başlayacak. O daha telaşlıdır zaten benden çok stres yapar, napcaz bilmiyorum.
birde görümcem doktor ona da mecbur haber vermek lazım. O doğuma girmek istiyor çünkü.

ya arkadaşlar ayvayla ilgili bişi yazmadınız ben yemeye devam ediyorum ama bebişte kıllı olsun istemiyorum yahu sizcede hurafemidir yoksa ben artık yemeyeyimmi,yememin başka bir nedeni biliyosunuzki bir müddet tok tutması yoksa tutamıyorum aburcuburum çoookkkkk

bursasu benim bilgim yok yakınımda kullananda olmadı ama bende düşünüyorum,ya birde erken diyeceksiniz belki ama sütü felan neyde ısıtacaz bana hiç hijyenik gelmiyor cezve olayı,ya bulundu benim haberim yok yada cezveye talimmi

bende ayva yiyorum hergün. bişey olmaz ya ne tüylenmesi onlar genetik yahu meyvetik değildir.didem de özellikle ayva yiyin yazmıştı. bence yemeye devam.cokacimcoook

ben geldim şekerler toprakcım seni biraz daha gülümsetelim
bebişler iyi cadaloz kızımın yüzünü gördüm bugün nohut kadar bi burnu kocaman yanakları ve dudakları var 1740 gr olmuş öbür sıpa hiç bişeyini göstermediği gibi yüzünüde sakladı durmadan kıpırdanıp durdu yeri pek dar yarucağımın oda 1440 gr sağlıkları iyimiş sıvıları falan iyi dr 1-2 hafta daha dayanabilecekmisin dedi tutuştum ben geliyo bu sıpalar yaaa şaka maka derkenkaydirigubbakcemile

ayy maşallah
sağlıklı olsunlar da gelsinler. Yine çok iyi dayandınız

şenay maşallah ya. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. en erkenci sen olacan galiba. ne güzel büyümüşler maşallah tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…