sorma canım zamnın iyice yaklaştığını anlıyorum artıkaliye83, çiçek bebişlerin odaları gelmiş yerleşmiş ne güzel heyecan iyice artmıştır şimdi evde yeri hazır bıcırların ohhh .
kızlar ben artık geceleri takılıyom.nisan annelerinin sapığı oldum kaydirigubbakcemile3
konuşacak kimse olmuyo geceleri ama ne yapayım bütün gün yatıyom..
internetimiz yoktu dünden beri meğersem ayarlar bozulmuş abim yaptı sağolsun,ne lazım bişeymiş bu internet yaw.
dün akşam tv seyrederken bi baktım ütüyü bitirmişim.:teytey:
artık yerleştirmek kaldı bitek dolaba..
benim mobilyalarım gelmedi henüz hurca koydum bende kıyafetleri..
ben zeytinyağı çok tüketiyorum sanırım ondan dolayı herhangi bi kabızlık derdim olmadı,ilgilenenlere duyurulur.
bide şu kaburga batması ne zaman geçiyor,yoksa geçmiyomu :bbo:
bu kadar dayandık biraz daha dayanırız geçmezse ne yapalım..
sağol canımgünaydın kıslar..
dünden beri gelişmeler olmuş.
bursasu canım güle güle kullan aldıklarını.
çiçek aliye bebişleriniz güle güle kullansın odalarını.
artık hergün girer zaman geçirirsiniz odalarında.yavaş yavaşta yerleştirmeye başlarsınız.
kabızlık problemi bende olmadı hiç.yanlız kan hapları kabızlık yapıyor ve dışkının rengini siyahlaştırıyor.
kuru kayısı incir iyi gelir.
activia da deneyebilirsiniz kızlar.
canım valla tüylerim diken diken oldu okurken. ama neyseki hayırlısıyla kurtulmuş o da. darısı başımıza inşallahkızlar dün ne oıldu anlatayım....................
işden cıktım eve gıttım bi 10 dk anca olmuştur.....
saat 17:00 civarı
evimiz 2 katlı
2.katta oturan sevim abla cok severım onun vasıtasıyla tanıdıggım nurdan abla ....25 şubatta dogumu vardı KIZ
oturma odasında camı acmıştım neyse onun önündedim bi araba hemen durdu içinden sevim abla indi.... yukarı cıkacak içinde nurdan abla
sevim ablaya dedimki sakın doguruyor deme bana dedim
aynen öyle canım dedi cıktı yukarı ben heme anahtarı kaptım gittim arabaya
aglıyor kıyamam......... 2. dogumu hemde
dua et bana diyoooo suyu gelmiş.... bize yakın bi hastane var oraya gıtmış bakmışlar acılma yokmuş kadın hastalıklarıda vardı nurdan ablanın kontrol ederken cok acı cektım dedi... aferdesınız ama parmaklıyorlarmış.....
aglıyo aglıyo bi görseniz dua et bana diye.. dedim ALLAHIM KURTARSIN...
sende dedim bana dua et..........
eşi önde yanında bi hacı teyze arkada nurdan eşi inmişti arabadan
hacı teyze dedim ben pisim.. aman be kızım ded temızlerler orda seni ama dedi cok pisimmmm
ve banyo yapmadım 2 günden beri dedi...
hacı teyze kızdı ona eh be kızım artık her an dogurcan ne kendini temız tutmazsın agladı kıyamam
ay ben bile kendimden korkuyorum dedim nurdan abla hep temız olmaya calışıyorumd edim sen neden böyle yaptın falan derken sevım abla geldi gittilerrrrr
ben agla agla koptum onlar gidince...................
saat 21:00
yukardaki sevım ablanın kızına sordum yapmışmı dogumunu diye hyr yapmamış dedi....
hastane ler hep başka bir yere sevk ediyorlarmış.........
kadın hastalıgı oldugu için tahlilleri yapılıyormuş saat 21,00 de sabahta sormadım ama meraktayım ne oldu diye.....
canım benim de aynı dert bacaklarımda var. sağa sola dönerken yada oturup kalkarken öyle birşey oluyoki sanki bacaklarımı ayırıyolar. dün akşam yine oldu bi bağırdım. eşim de ne olduğunu şaşırdı. ama ağlıcaktım nerdeysekızlar ben dün akşam koltukta yamuk otruodum bi tarafa doğru. bir hapşırdım kaburgama bi ağrı girdi dakikalarca nefes alamadım kendimi attım yerlerde garip hareketler yaptım eşim ne yapacağını şaşırdı yazık şok oldu adam neyseki son nefesimi vermeden nefes alabildim tekrar. o nasıl bi acıydı tarif edemem. artık hapşırmak istemiyorum zaten nolduğunu da anlayamadım
sağol canımaliye, çiçek mobilyalar hayırlı olsun.
şenay güzel haberlele dönersin inşallah.
bu arada çiçek, internetten aldığın şeylerin ödemesini internet üzerindenmi yaptın. ?
sağol canım.günaydın kızlar....iğrenç bir geceydi.....sanırım artık ağır olmaya başladık diyorum....ne sağdan sola ne soldan sağa sağlıklı dönebildim...eşim sabah diyor sürekli ufffladın....çift yastıkla yattım sabah 5 doğru ve en sevmediğim şeydi yastığımda yükseklik....sanırım yarasa olucam artık(
bu arada bebek odaları gelen arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum fotoları bekliyoruz......
urlacım komşun tez zamanda doğurmuştur inşallah artık bu akşam öğrenip yarın haberdar edersin...
canım maşallah bebişlerine çok güzel büyümüşler.ben geldim şekerler toprakcım seni biraz daha gülümsetelim
bebişler iyi cadaloz kızımın yüzünü gördüm bugün nohut kadar bi burnu kocaman yanakları ve dudakları var1740 gr olmuş öbür sıpa hiç bişeyini göstermediği gibi yüzünüde sakladı durmadan kıpırdanıp durdu yeri pek dar yarucağımın oda 1440 gr sağlıkları iyimiş sıvıları falan iyi dr 1-2 hafta daha dayanabilecekmisin dedi tutuştum ben geliyo bu sıpalar yaaa şaka maka derkenkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?