2009 Nisan Anneleri buraya

saol oslemcim sütü ısıtmaya daha çoook var cnm

şenay maşallah bebişlrine yaa deemek çok az kalmış inanmıyorum yani 2 hafta sonra doğummu yapacaksın

aslında ben cezve olayına takmış durumdayım hergün içiyorum ya süt o cezveyi takıntım yüzünden kaç kere yıkıyorum bilemezsiniz,birde sirkeliyorum belki kalmıştır diye,sancı o yani,yoksa bende biliyorum erken olduğunu heralde

ay bilmiyorumki dr bir iki hafta daha dayana bilicenmi dedi elim ayağım dolandı kendimi 3. haftaya fikslemiştim ona göre şafak sayıyodum dozkancım kimsenin msn yok bende kime yazıcam

eksik çıkmış kendimi 36. haftaya fikslemiştim bursasu bilemiyorumki muayenede yakın gördü heralde doğumu çokda konuşamadık ameliyatı vardı

ya şenaycım boşver sütü sen,ben zaten erken ama ısıtacak olursak bir alet çıktımı diye sordum mama zamanı gelince,boş işte boşver sen dinlenmene bak,bebişlerede kendinede iyi bak

şenay maşallah bebeklerine.cinsiyetleri ne? bir de fazla koşturma otur dinlen içinde ne kadar dursa kardır.
ayvaaaaaaaaa rtesmen ayvaya aşerdim ben hergün yemezsem çıldırıyorum.yazdan başladı bu yazlık istanbul ayvasıyla.tüylü bebeğe mi neden oluyormuş üfffff ben inanmadım ya bir de ayva yerseniz bebeğiniz hem güzel hem gamzeli olur derler bunu ben test de etmiş olacam bakalım doğru mu?

ben ilk 3 ay hatta 4 ay nar yedim hergün sektirmeden,sonrada ayva başladı işte,bende test sonucunu görmüiş olacam ve yazacam valla,çünkü baba da tüysüz annede bakalım nasıl olacak

aliye83, çiçek bebişlerin odaları gelmiş yerleşmiş ne güzel heyecan iyice artmıştır şimdi evde yeri hazır bıcırların ohhh .
sorma canım zamnın iyice yaklaştığını anlıyorum artık

bi ara bende de şiddetli kabızlık oldu hatta hastanelik oldum kızlar acile gittik. ben de zeytinyağı içtim. bi de artık her sabah 1 bardak ılık ballı su içiyorum o da iyi geliyor.

sağol canım

canım valla tüylerim diken diken oldu okurken. ama neyseki hayırlısıyla kurtulmuş o da. darısı başımıza inşallah

canım benim de aynı dert bacaklarımda var. sağa sola dönerken yada oturup kalkarken öyle birşey oluyoki sanki bacaklarımı ayırıyolar. dün akşam yine oldu bi bağırdım. eşim de ne olduğunu şaşırdı. ama ağlıcaktım nerdeyse

aliye, çiçek mobilyalar hayırlı olsun.
şenay güzel haberlele dönersin inşallah.

bu arada çiçek, internetten aldığın şeylerin ödemesini internet üzerindenmi yaptın. ?
sağol canım
sağol canım.
ben de gece pek rahat uyuyamıyodum. ama son bi haftadır yorulduğum için erken yatıp erken kalkıyorum ve uyuyabiliyorum. tabi sağdan sola dönerken uyaniyorum yine ağrıdan. ben de hem sağa hem sola yatıyorum. benim bebiş te bazen solda çok tekmeliyo. sağa yatınca sesi çıkmıyo

canım maşallah bebişlerine çok güzel büyümüşler. Allah zamanında hayırlısıyla sağlıkla kurtarsın inşallah. Ama ikizlerin erken doğması Allah'ın emri

kızlar benim bebişin hareketleri de bazen çığrından çıkıyo. inanılmaz hereket ediyo. benim kaburgalarıma değilde belimin yan taraflarına dayıyo ayaklarını. hele dünden beri sanırım ayağı sağ ve sol tarafta çıkıntı yapıyo. küçücük bir tümsek. ay çok şeker ya. oynadığı anların hiçbirini kaçırmak istemiyorum. hemen açıp karnımı seyrediyorum. hemen elimi koyuyorum. çünkü yakında biticek ve özlicez bu oynamaları

bu arada çevremdeki hamileler hep erken doğuruyor arkadaşlar. tedbirli olmak lazım. bi kaçtanesi 36. haftada doğurdu. uygun zamnda sağlıkla gelir bebişlerimiz inşallah.

selam kıslar..........
kaç saatir geçmişteyim.. nihayet yetiştim.. herkesler iyi maşallah...
şenaycım Allah sabır versin canm iyi zamanda gelsinler..
urla mahallenin bebişi hayırlı olsun....
odaları gelenler güle güle kullansın..
ayva ben de yiyorum her gün nerdeyse.....
şirvan mıhtarlık:) hayırlı olsun....
megulcum o his akşamları bende de oluyo....
şimdlik bunları hatırlıyom .:)

kıslar ben gece iki kez kabus gördüm ve resmen hıçkırmışım eşim uyandırdı... ayyyyy çok kötüydü... Allah korusun hepimizi, bebişlerimizi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…