selam kıslar..........
kaç saatir geçmişteyim.. nihayet yetiştim.. herkesler iyi maşallah...
şenaycım Allah sabır versin canm iyi zamanda gelsinler..
urla mahallenin bebişi hayırlı olsun....
odaları gelenler güle güle kullansın..
ayva ben de yiyorum her gün nerdeyse.....
şirvan mıhtarlık:) hayırlı olsun....
megulcum o his akşamları bende de oluyo....
şimdlik bunları hatırlıyom .:)
kıslar ben gece iki kez kabus gördüm ve resmen hıçkırmışım eşim uyandırdı... ayyyyy çok kötüydü... Allah korusun hepimizi, bebişlerimizi.....
kızlar benim bebişin hareketleri de bazen çığrından çıkıyo. inanılmaz hereket ediyo. benim kaburgalarıma değilde belimin yan taraflarına dayıyo ayaklarını. hele dünden beri sanırım ayağı sağ ve sol tarafta çıkıntı yapıyo. küçücük bir tümsek. ay çok şeker ya. oynadığı anların hiçbirini kaçırmak istemiyorum. hemen açıp karnımı seyrediyorum. hemen elimi koyuyorum. çünkü yakında biticek ve özlicez bu oynamaları
hoşgeldin gedacım nasılsınselam kıslar..........
kaç saatir geçmişteyim.. nihayet yetiştim.. herkesler iyi maşallah...
şenaycım Allah sabır versin canm iyi zamanda gelsinler..
urla mahallenin bebişi hayırlı olsun....
odaları gelenler güle güle kullansın..
ayva ben de yiyorum her gün nerdeyse.....
şirvan mıhtarlık:) hayırlı olsun....
megulcum o his akşamları bende de oluyo....
şimdlik bunları hatırlıyom .:)
kıslar ben gece iki kez kabus gördüm ve resmen hıçkırmışım eşim uyandırdı... ayyyyy çok kötüydü... Allah korusun hepimizi, bebişlerimizi.....
bu arada 32. haftamdayım. hala çantamı hazırlamadım. ama bugünden sonra hazırlıcam inşallah. geçen 30. haftamda acile gitmek zorunda kaldık. elimizi kolumuzu sallaya sallaya gittik valla:)
kızlar ben de geçen gece forumdan saphire i 27+7 de doğum yapmış burdan bize haber verirken gördüm. çok kolay doğum olmuş vev bebek te sağlıklıymış. telaşa kapılmasını istemem ama rüya işte
aynen nbende senin gibiyim elim hep karnımda göbeğim hepaçık dolaşıyorum evin içinde
bebeğim üşücek diyorum bazen yani
hoşgeldin gedacım nasılsın
amin Allah hepimizi ve meleklerimizi korusun rüyan hayr olsun
hayırdır aliye neden acile gittniz
ben geldim şekerler toprakcım seni biraz daha gülümsetelim
bebişler iyi cadaloz kızımın yüzünü gördüm bugün nohut kadar bi burnu kocaman yanakları ve dudakları var1740 gr olmuş öbür sıpa hiç bişeyini göstermediği gibi yüzünüde sakladı durmadan kıpırdanıp durdu yeri pek dar yarucağımın oda 1440 gr sağlıkları iyimiş sıvıları falan iyi dr 1-2 hafta daha dayanabilecekmisin dedi tutuştum ben geliyo bu sıpalar yaaa şaka maka derkenkaydirigubbakcemile
betülcüm biri kız ama diğeri aksi bi yavrucak göstermiyo bişeyini bugün dr amcasıda aksi bu çocuklar dedi dinleneyim diyorumda odalarını temizlemiş yataklarını silmişti kız kardeşim daha dolapları gelmedi ama dünde koçişle kapılarını süsledik dr dan dönerken perde bakayım dedim istediğim perdeler çok pahalıydı tosur tosur geri geldim yakınlaştıkca kuluçkaya yatmış tavuklar gibi garip bi psikoloji oluyo insanda evi yuvayı hazırlama moduna giriyo insan kendimi öyle hissediyorum uyku setlerini bile yerleştirdi kardeşim sağolsun ben pek bişi yapamıyorum ama telaşlanmak yetiyo bana
ya arkadaşlar ayvayla ilgili bişi yazmadınız ben yemeye devam ediyorum ama bebişte kıllı olsun istemiyorum yahu sizcede hurafemidir yoksa ben artık yemeyeyimmi,yememin başka bir nedeni biliyosunuzki bir müddet tok tutması yoksa tutamıyorum aburcuburum çoookkkkk
bebişler iyi cadaloz kızımın yüzünü gördüm bugün nohut kadar bi burnu kocaman yanakları ve dudakları var1740 gr olmuş öbür sıpa hiç bişeyini göstermediği gibi yüzünüde sakladı durmadan kıpırdanıp durdu yeri pek dar yarucağımın oda 1440 gr sağlıkları iyimiş sıvıları falan iyi dr 1-2 hafta daha dayanabilecekmisin dedi tutuştum ben geliyo bu sıpalar yaaa şaka maka derkenkaydirigubbakcemile
amanında amanın geldinizmi sizler 3 silahşörler .............
ay cok sevındım iyi olmanıza
ne 1-2 haftamı delimisin sen ya otur oturdugun yere şubat çıksın bariii
senden sonra rumeliliydi sanırım o doguracak
bana göreee
aman zamanında gelsin ikizler......
canım senın o göstermeyen bence cadı.................................
yine allahım bilirde ne nazlıymış beeeeeeeeeee
ay evet canım ya eksikleri tamamlakii zor olmasın sonradan sen yapamazsın taikide
sen al yerleştırsınler,yıkasınlar v.s işte
aman geliyor nisan bebişleri........delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
[
geçmiş olsun aliye zaman geçtikçe şikayetler fazlalaşıyor....benimde daha doğum çantam hazır değil.....kısmet olursa bu hafta sonu bebeğimin eşyalarını yıkayacağım....eviminde temizlenmesi gerekli ama ne zaman yaptırsam bilemedim....şimdi yaptırsam doğuma yine cam-kapı silinmesi gerekecekse 2-3 hafta daha beklicem....hoş bu yağmurlarda ne zaman silersen sil 1 hafta sonra çamur deryası oluyor ama bakalım hayırlısı...ben ağırdan almaya devam edeyim hem kızımda gelmez hazırlıkları bitmeden:))
geçmiş olsun aliye zaman geçtikçe şikayetler fazlalaşıyor....benimde daha doğum çantam hazır değil.....kısmet olursa bu hafta sonu bebeğimin eşyalarını yıkayacağım....eviminde temizlenmesi gerekli ama ne zaman yaptırsam bilemedim....şimdi yaptırsam doğuma yine cam-kapı silinmesi gerekecekse 2-3 hafta daha beklicem....hoş bu yağmurlarda ne zaman silersen sil 1 hafta sonra çamur deryası oluyor ama bakalım hayırlısı...ben ağırdan almaya devam edeyim hem kızımda gelmez hazırlıkları bitmeden:))
yurtdışında böyle doğumlar duydukça ülkemdeki doktorlara pek güvenim kalmıyor....dahası sağlık sistemine......bizde suyu azcık gelse ve doğum başlamasa tehlikelidir deyip hoop sezaryana...şehnaza baksanıza nerdeyse 2 gün oldu suyu geleli ama henüz almadılar.....bize vahşet gibi geliyor ama anne ve bebek açısından en güzelini düşünüyorlar sanırım....biz ne kadar kesmek meraklısıyız insanları......normal doğumda çekilene vahşet,sezaryana rahatlık deyip geçiyoruz ama doğru olanı bilmeden.....Allah herkese kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin...
ya arkadaşlar ayvayla ilgili bişi yazmadınız ben yemeye devam ediyorum ama bebişte kıllı olsun istemiyorum yahu sizcede hurafemidir yoksa ben artık yemeyeyimmi,yememin başka bir nedeni biliyosunuzki bir müddet tok tutması yoksa tutamıyorum aburcuburum çoookkkkk
canım kan değerim 11 e düşmüştü dr da kan hapını günde 2 iç dedi. içtiğim gibi felaket kabızlık başladı. tuvalette baya zorlandım. tuvaletten çıktığımda ön tarafta da şişkinlik dolgunluk vardı. yürürken bacaklarım arasında bişey var gibi hissediyodum. saat 10.30 evde kimse yok. tam o sırada eşim aradı. ben de ağlamaya başladım. ne olduğunu anlayamadık. drumu aradım. ıkınmaktan olmuştur. hastaneye gitmene gerek yok dedi. ama hafif adet ağrısı gibi sancım oldu. veçamaşırımda da ıslaklık olmaya başladı. annemi de aldık ve gittik hastaneye. nst ye falan bağladılar. suyun nereden geldiğini anlamaya çalıştılar. sonuçta bişey çıkmadı. ama korkunç bi geceydi. eşim de ben de çok korktuk. üstünden zaman geçince de burada yazmamıştım. işte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?