2009 Nisan Anneleri buraya

betülcüm biri kız ama diğeri aksi bi yavrucak göstermiyo bişeyini bugün dr amcasıda aksi bu çocuklar dedi dinleneyim diyorumda odalarını temizlemiş yataklarını silmişti kız kardeşim daha dolapları gelmedi ama dünde koçişle kapılarını süsledik dr dan dönerken perde bakayım dedim istediğim perdeler çok pahalıydı tosur tosur geri geldim yakınlaştıkca kuluçkaya yatmış tavuklar gibi garip bi psikoloji oluyo insanda evi yuvayı hazırlama moduna giriyo insan kendimi öyle hissediyorum uyku setlerini bile yerleştirdi kardeşim sağolsun ben pek bişi yapamıyorum ama telaşlanmak yetiyo bana

bu arada 32. haftamdayım. hala çantamı hazırlamadım. ama bugünden sonra hazırlıcam inşallah. geçen 30. haftamda acile gitmek zorunda kaldık. elimizi kolumuzu sallaya sallaya gittik valla:)

hoş geldin geda. hayır olsun inşllah gördüğün rüya. (kafiyeli oldu biraz)

şenaycım tatlı telaşlar bunlar. Allah bugünümüzü aratmasın inşallah. Güzel günlerde kullanalım aldıklarımızı. Mutluluklarımız daim olsun inşallah.

aynen nbende senin gibiyim elim hep karnımda göbeğim hepaçık dolaşıyorum evin içinde
bebeğim üşücek diyorum bazen yani

hoşgeldin gedacım nasılsın
amin Allah hepimizi ve meleklerimizi korusun rüyan hayr olsun
bu arada 32. haftamdayım. hala çantamı hazırlamadım. ama bugünden sonra hazırlıcam inşallah. geçen 30. haftamda acile gitmek zorunda kaldık. elimizi kolumuzu sallaya sallaya gittik valla:)

hayırdır aliye neden acile gittniz

kızlar ben de geçen gece forumdan saphire i 27+7 de doğum yapmış burdan bize haber verirken gördüm. çok kolay doğum olmuş vev bebek te sağlıklıymış. telaşa kapılmasını istemem ama rüya işte

aliye83 odanız çok güzel olmuş güle güle kullansın bıcır. ay ne zevkli bu nisan anneleri bayıldım valla.

oyyy çok fena 37+7 desen anlıycam ama senin rüya biraz abarmış.delikafadulden

canım kan değerim 11 e düşmüştü dr da kan hapını günde 2 iç dedi. içtiğim gibi felaket kabızlık başladı. tuvalette baya zorlandım. tuvaletten çıktığımda ön tarafta da şişkinlik dolgunluk vardı. yürürken bacaklarım arasında bişey var gibi hissediyodum. saat 10.30 evde kimse yok. tam o sırada eşim aradı. ben de ağlamaya başladım. ne olduğunu anlayamadık. drumu aradım. ıkınmaktan olmuştur. hastaneye gitmene gerek yok dedi. ama hafif adet ağrısı gibi sancım oldu. veçamaşırımda da ıslaklık olmaya başladı. annemi de aldık ve gittik hastaneye. nst ye falan bağladılar. suyun nereden geldiğini anlamaya çalıştılar. sonuçta bişey çıkmadı. ama korkunç bi geceydi. eşim de ben de çok korktuk. üstünden zaman geçince de burada yazmamıştım. işte böyle

amanında amanın geldinizmi sizler 3 silahşörler .............

ay cok sevındım iyi olmanıza
ne 1-2 haftamı delimisin sen ya otur oturdugun yere şubat çıksın bariii

senden sonra rumeliliydi sanırım o doguracak

bana göreee
aman zamanında gelsin ikizler......

canım senın o göstermeyen bence cadı.................................
yine allahım bilirde ne nazlıymış beeeeeeeeeee

ay evet canım ya eksikleri tamamlakii zor olmasın sonradan sen yapamazsın taikide

sen al yerleştırsınler,yıkasınlar v.s işte
aman geliyor nisan bebişleri........delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
[

sağol dozkancım. rüyaya gelince valla haklısın diyorum ya rüya işte. bu dönemde gördüklerimize pek anlam yüklememek lazım bence.

ay öslem ben söylemiştim onu..yani bizim oralarda öyle derler..annemde kardeşime hamileyken çok yemişti, tüylüydü benim kardeşim ama ayıya benzemiyodu tabiki lülülülülülü bişey olmaz sen takıl kafana göre..yani ona bakarsan bir sürü şey var böyle, balığa bakarsan balık ağızlı olur derler.. ee biz evde besliyoz balık, sıkıysa bakma :)))))))

geçmiş olsun aliye zaman geçtikçe şikayetler fazlalaşıyor....benimde daha doğum çantam hazır değil.....kısmet olursa bu hafta sonu bebeğimin eşyalarını yıkayacağım....eviminde temizlenmesi gerekli ama ne zaman yaptırsam bilemedim....şimdi yaptırsam doğuma yine cam-kapı silinmesi gerekecekse 2-3 hafta daha beklicem....hoş bu yağmurlarda ne zaman silersen sil 1 hafta sonra çamur deryası oluyor ama bakalım hayırlısı...ben ağırdan almaya devam edeyim hem kızımda gelmez hazırlıkları bitmeden:))

süper yaaa! kocaman olmuşlar.. yalnız senin küçük yaramaz daha hala inatla göstermiyo ya cinsiyetini ehhh ben ona ne diyim.. senin çok işin var onunla çoookk!!

selinay gebeşi gelmiş...................... gezmeklerden yeni teşrif ettıler kendileri.............. ehehehehe

yok yok urla sen beni doğurtma anacım daha.....bizim 5-6 haftamız daha var....zaten daha 4 hafta çalışıcam ee 1-2 haftada dinleneyim ama dimikaydirigubbakcemile3

haklısın canım hep aynı.............

ben evimin içindeki büfe,mutfak dolapları,elbise dolabımız,gömme dolapları temızledim gecen haftalarda ee zaten 4-5 ayda bi temızlenıyor artık yaz temızlıgıne ellenır oralar gerıye cam kapı kalıooo

onlarıda yavaşş yavaş yapıom sezeryan günüm belliolunca onlarada bi kadın tutcam ohh temız temızz

AMA SEN ŞENAYDAN SONRA DOGURUCAKSIN BANA GÖRE
sonra didem

sonra s_ebru falan posidion sonra sonra selinay sonra ben falan diye gidiyor gebeş listesi..................:CüvCüv:delikafadulden:teytey::dance:

sağol canım. yine de beterin beteri var deyip buna da şükrediyorum.çevremde açılması başlayıp aylardır yatanlar var çünkü.
ben de yıkar yerleştiririm artık yavaş yavaş. hem çantamı hem dolapları. valla ben badana boya yaptırdığım için geçen hafta bi gün temizlettim. bide mart ortası gibi ya da sonuna doğru çağırsam tamamdır diye düşünüyorum. bebiş erken gelmezse tabi.benim de doğum 9 nisan gözüküyo ama bebiş 1 hafta öndeydi ağırlık olarak. mart sonundan sonra her an hazır olmak lazım yani

benimde ilk doğumumda evde suyum geldi canım hastanede 18 saat sonra doğurdum devlet hastanesiydi ztn orda 3-4 tane nöbetçi doktor kesin oluyo,şimdi özelde doğum yapacam nasıl yapacan demeye başladılar özeller başında beklemek istemiyo hep sezeryan yanlısı oluyolar....................

bişe olmaz canım benim oğlum çok kıllı doğdu şimdi bembeyaz kıllıda olsa dökülüyo sonradan...................

gözün aydın şenaycım,inşallah zamanında gelir bebişler.................

geçmiş olsun aliye bendede kan ilacı müthiş kabızlık yapıyo........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…