hay maşallah 20 kişiyiz şuanda
bizdede vardı akvaryum ama koku yapıyor kızlar
zaten bebek olunca illaki gidecekti bebek le aynı ortamda zararlı olduğunu duymuştum
sabahtan beri ayvadan bahsediyorsunu en sonunda dayanamadım yiyorumm valla
hamileyken ayıya bakmıcan derler çocuk tüylü olur die
size bişey anlatayımda gülü bareD
ben olmadan önce annemle babam işe gidip gelirken serviste bi kadın varmış kadın acayip kıllıymış
babamda buna bahane bulmuş ne kıllı kadın erkek gibi maymun gibi falan (tövbe tövebe Allah ım sen affet):)))
sonra ben olmuşum maşallahım kıl tüy yönünden ayıptır sölemesi ortaokuldan beri kaşlarımı aldırıyorumki aldır diye babam sölemiştiDD
çünkü tek kaştım hehehehehe
ortaokulda yine babam bi gün almış epilasyon aletinigelmiş
aaaah baba aah
başıma ne işler açtın
bide epilasyon aleti almış hehehehehDD
hep mart annelerinin yüzünden bozuldu bizim piskolojimiz. aaa hepsi şubatta doğuruyo. bi sıranızı bekleyin di mi olmaz ki.
haklısın canım hep aynı.............
ben evimin içindeki büfe,mutfak dolapları,elbise dolabımız,gömme dolapları temızledim gecen haftalarda ee zaten 4-5 ayda bi temızlenıyor artık yaz temızlıgıne ellenır oralar gerıye cam kapı kalıooo
onlarıda yavaşş yavaş yapıom sezeryan günüm belliolunca onlarada bi kadın tutcam ohh temız temızz
AMA SEN ŞENAYDAN SONRA DOGURUCAKSIN BANA GÖRE
sonra didem
sonra s_ebru falan posidion sonra sonra selinay sonra ben falan diye gidiyor gebeş listesi..................:CüvCüv:delikafadulden:teytey::dance:
takvimin çok güzel olmuş dozkan :CüvCüv:
bariz yaptı yani selinay. 1 tane içerken hiçbişey yoktu. 2 tane içince ertesi gün işim bitti.
ya ben çalışırken demirle ilgili çok çalışma okumuştum. demirin fazlası kan değerlerini yükseltmez. kabızlık, çocuklarda büyüme gelişme geriliği yapar. ama dr en iyisini bilir deyip sesi çıkarmadım içtim işte. şimdi dr boşver gerekirse kanın böyle kalsın bişey olmaz o kadar önemli değil. 1 tane iç dedi
bizdede vardı akvaryum ama koku yapıyor kızlar
zaten bebek olunca illaki gidecekti bebek le aynı ortamda zararlı olduğunu duymuştum
sabahtan beri ayvadan bahsediyorsunu en sonunda dayanamadım yiyorumm valla
hamileyken ayıya bakmıcan derler çocuk tüylü olur die
size bişey anlatayımda gülü bareD
ben olmadan önce annemle babam işe gidip gelirken serviste bi kadın varmış kadın acayip kıllıymış
babamda buna bahane bulmuş ne kıllı kadın erkek gibi maymun gibi falan (tövbe tövebe Allah ım sen affet):)))
sonra ben olmuşum maşallahım kıl tüy yönünden ayıptır sölemesi ortaokuldan beri kaşlarımı aldırıyorumki aldır diye babam sölemiştiDD
çünkü tek kaştım hehehehehe
ortaokulda yine babam bi gün almış epilasyon aletinigelmiş
aaaah baba aah
başıma ne işler açtın
bide epilasyon aleti almış hehehehehDD[/QUOTE
büyük konuşmuycan işte heheh.................
hep mart annelerinin yüzünden bozuldu bizim piskolojimiz. aaa hepsi şubatta doğuruyo. bi sıranızı bekleyin di mi olmaz ki.
nedense bana da sanki 36 37 de gelecekmiş gibi geliyor bebeğim hatta 32 haftam dolduğumda 3 hafta kalana kadar çalışabilir raporunu sadece bu yüzden 4 haftaya kadar yani 36. haftanın sonuna kadar calisabilir almak istiyorum:) işyerinde doğurmayayım dimi....
kız sayıyorumda haftaya göre sen daha 29.haftasın ya ondan haftalarca önde olanlar var tabi yine allah bilir.............beni fasulyeden saymıyomusun urla hıhh:dilcikar::dilcikar::roflol:
ya kızlar şu yukarda ay yıldızın reklamı varyabi bakim dedim ne var ne yok ne güzel bikiniler var yaa
birdaha giyebilecekmiyim acaba çıtır pıtır kızlar moralim bozuldu vallaa:dilcikar::dilcikar:
siteye girmişken fantezi ürünlere bakmadan geçmeyin neler neler varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
onları şu an giydiğimi düşünemiyorym :roflol:
glnm kvrck hastaydı istiratahte sanıımglnm_kvrck nerelerde yahu. selinay şenay bakın ankaralılar kaybolmayın ortalıktan.şimdi siz ilk doğuranlardan olup yazmazsınız bebekten fırsat bulup. yanlız bırakmayın beni haaa.
maşallahhay maşallah 20 kişiyiz şuanda
ohh maşallah yee yeeeegeldim geldim urlacımda bi daha bi yere gitmeyecem ne kadar çok yedim allahım öyle ben, gebelikten önce bu kadar yemezdim doğumdan sonra çok pişman olacam,gerçi pazarteside başka bi arkadaş davet etti yandım ben................
evet yaaaaaaaaaahep mart annelerinin yüzünden bozuldu bizim piskolojimiz. aaa hepsi şubatta doğuruyo. bi sıranızı bekleyin di mi olmaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?