2009 Nisan Anneleri buraya

sağol bursasu.
beni de ilk doğuracaklar arasına alın bu arada. yani ben öyle hissediyorum.
bu arada bebişin odasının resimlerini çiçeğin açtığı topiğe ekledim arkadaşlar. dileyenler bakabilir. resimler küçük oldu ama üzerine tıklayınca büyüyor

geldim geldim urlacımda bi daha bi yere gitmeyecem ne kadar çok yedim allahım öyle ben, gebelikten önce bu kadar yemezdim doğumdan sonra çok pişman olacam,gerçi pazarteside başka bi arkadaş davet etti yandım ben................

bariz yaptı yani selinay. 1 tane içerken hiçbişey yoktu. 2 tane içince ertesi gün işim bitti.
ya ben çalışırken demirle ilgili çok çalışma okumuştum. demirin fazlası kan değerlerini yükseltmez. kabızlık, çocuklarda büyüme gelişme geriliği yapar. ama dr en iyisini bilir deyip sesi çıkarmadım içtim işte. şimdi dr boşver gerekirse kanın böyle kalsın bişey olmaz o kadar önemli değil. 1 tane iç dedi

bizdede vardı akvaryum ama koku yapıyor kızlar
zaten bebek olunca illaki gidecekti bebek le aynı ortamda zararlı olduğunu duymuştum
sabahtan beri ayvadan bahsediyorsunu en sonunda dayanamadım yiyorumm valla
hamileyken ayıya bakmıcan derler çocuk tüylü olur die
size bişey anlatayımda gülü bare D

ben olmadan önce annemle babam işe gidip gelirken serviste bi kadın varmış kadın acayip kıllıymış
babamda buna bahane bulmuş ne kıllı kadın erkek gibi maymun gibi falan (tövbe tövebe Allah ım sen affet):)))
sonra ben olmuşum maşallahım kıl tüy yönünden ayıptır sölemesi ortaokuldan beri kaşlarımı aldırıyorumki aldır diye babam sölemişti DD
çünkü tek kaştım hehehehehe
ortaokulda yine babam bi gün almış epilasyon aletinigelmiş

aaaah baba aah
başıma ne işler açtın
bide epilasyon aleti almış hehehehehDD

Durun benim de daha çantam hazır değil yıkadım ütüledim ama öle duruyorlar odası falan da yok daha. gelmesinler hemen beklesinler. Bende bursaya giderken çantalarımı hazırlayıp evde bırakmaya karar verdim. Allah korusun ama bursada gelmeye kalkarsa bebiş eşim evden alıp getirir. Zaten en fazla 3 saat sürer gelmesi.

hep mart annelerinin yüzünden bozuldu bizim piskolojimiz. aaa hepsi şubatta doğuruyo. bi sıranızı bekleyin di mi olmaz ki.

güldürdün gerçekten bursasu. ben de ayvayı duymadım. hatta ayva yersen gamzeli olur derler. ama ayıya bakınca çocuk tüylü olur diye duymuştum. hurafe ama acaba diye de insanın aklına takılıyo işte.
ben de hiç kimseye mana bulmamaya çalışıyorum. eşim de yaparsa uyarıyorum. ama o çevresindekilere çok takılır böyle. yaptığın herş hareketi çocuğunu da düşünerek yap diyorum. yarın öbür gün aynısı çocuğunun başına gelir

beni fasulyeden saymıyomusun urla hıhh:dilcikar::dilcikar::roflol:

ya kızlar şu yukarda ay yıldızın reklamı varyabi bakim dedim ne var ne yok ne güzel bikiniler var yaa
birdaha giyebilecekmiyim acaba çıtır pıtır kızlar moralim bozuldu vallaa:dilcikar::dilcikar:
siteye girmişken fantezi ürünlere bakmadan geçmeyin neler neler varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
onları şu an giydiğimi düşünemiyorym :roflol:

benimde 10,5 bizim doktor çok abartıyo niye yükselmiyo diyo,pekmez iç diyo moralim bozuluyo valla............................

hep mart annelerinin yüzünden bozuldu bizim piskolojimiz. aaa hepsi şubatta doğuruyo. bi sıranızı bekleyin di mi olmaz ki.

evet ya ne bu erken doğum erken doğum
benim çok yakın bi arkadaşım var bahsetmiştim daha önce 38. haftada şimdi her an onu bekliyoruz. ilk tecrübeleri onda yaşıyoruz. c.tesi çatı muayenesi yapılacak mesela. bakalım nasıl bişey. ondan sonra beni bekleme başlıcaz zaten

ben de akşamları bir kaşık pekmez içiyorum artık ne olursa napıyım. oda pancar pekmeziymiş galiba. ben üzüm sanıyodum. pancar pekmezi kan yaparmı ki

glnm_kvrck nerelerde yahu. selinay şenay bakın ankaralılar kaybolmayın ortalıktan.şimdi siz ilk doğuranlardan olup yazmazsınız bebekten fırsat bulup. yanlız bırakmayın beni haaa.

nedense bana da sanki 36 37 de gelecekmiş gibi geliyor bebeğim hatta 32 haftam dolduğumda 3 hafta kalana kadar çalışabilir raporunu sadece bu yüzden 4 haftaya kadar yani 36. haftanın sonuna kadar calisabilir almak istiyorum:) işyerinde doğurmayayım dimi....

ayyyyyyy hepsi aceleci bu nisan annelerinin durun yahu. tamam ağırlaştıkça zorlaşıyo ama 39 40 olsun yaa.

kız sayıyorumda haftaya göre sen daha 29.haftasın ya ondan haftalarca önde olanlar var tabi yine allah bilir.............

glnm_kvrck nerelerde yahu. selinay şenay bakın ankaralılar kaybolmayın ortalıktan.şimdi siz ilk doğuranlardan olup yazmazsınız bebekten fırsat bulup. yanlız bırakmayın beni haaa.
glnm kvrck hastaydı istiratahte sanıım
hay maşallah 20 kişiyiz şuanda
maşallah
ohh maşallah yee yeeee
evet yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…