2009 Nisan Anneleri buraya

ya gelmesinler erkenden dicem gelecek olursa bizi dinlemez bu bebişler,zaten çoğu kendi gelmek isteyipte süprizyapan bebişlr olduğundan pekte anormal demem yani,güzel güzel dursunlar şimdiki odalarında büyüsünler,ben kaçar hafiften,öptüm hepinizi şekerler

ayyyyyyy hepsi aceleci bu nisan annelerinin durun yahu. tamam ağırlaştıkça zorlaşıyo ama 39 40 olsun yaa.

dozkancım bende sonuna kadar dursun gelişimini tamamlasın istiyorum ama içimde böyle bir his var.. doğru çıkar mı bilmiyorum ama kendimi ona göre hazırlıyım da ben... beklerim 40a kadar:):CüvCüv:

KIZLAR MAHALLEDEN HABER VER

biz 4 hamiştik ilk ben hamile kaldım yeni gelin sonra ayşegül abla sonra sezer abla sonra zehra abla

dün gece dogum yapa nurdan abla başka mahaledendi ama tanıyoruz hepimizç..... şükür o dogurdu

sezer abla bundan 1 ay öönce düşük yapmıştı yazmıştım

ayşegül ablanın kan sorunu var o aradı bu gun doktor kontrolü vardı

benım doktoruma gidiyo özel ilgiye

neyse

kanı daha düşük cıkmışşş

duydummu zerayı dedı ne olmuş dedim

boş gebelikmiş dediiii üzüldüm dedim ben onu rüyamda gördüm bebegi ölmüştü dedim pelin söyledi dedi
pelinde komşu ama hamile degıl

ALLAHIM COK BÜYÜK GERIYE BENLE AYŞEGÜL ABLA KALDI GEBEŞ MAHEALLEDE
şimdi telde diyorki sagsalim doguralım diyor amin dedim

ben cıktım hepinizi öptüm iyi akşamlar
yarın görüşmek üzere

kızlar demir en iyi sabah aç karnına emilirmiş ama oda çelik gibi mide gerektirirmiş birde demirin emilmesi için c vitamini b 12 ve mide asidi gerekiyormuş birde süt ve süt ürünleri kalsiyum içeren şeyler demirin emilmesini engellermiş benimde ikizlerden dolayı çok düşük demirim selinayla dr umuz aynı zaten banada pekmez iç hergün bi yumurta ve sık sık kırmızı et verdi şimdi ben sabah bi tane meyve yiyorum c vitaminli olanları tercih ediyorum 2 tane demiri içiyorum 1 -1.5 saat sonra kahvaltı yapıyorum

kızlar bende çıkıyorum şöyle yavaş yavaş yarım saat falan yürüyüp evime gideyim. kendinize iyi bakın.
muhtemelen gece yine girerim.
artık sızana kadar bekliyorum gece ikidebir kalkmayayım diye.

bende onlara bakıyodum , mor pijama takımın beğenmiştim sadece s bedeni kalmış. fiyatlar gayet uygun. ilerde bi çamaşırcı var bide ona bakıyımda olmazssa siteden havale ile alırım.

glnm_kvrck nerelerde yahu. selinay şenay bakın ankaralılar kaybolmayın ortalıktan.şimdi siz ilk doğuranlardan olup yazmazsınız bebekten fırsat bulup. yanlız bırakmayın beni haaa.
evet glnm yok. ebrar tubada epeydir yok. neler yaptı acaba.

glnm_kvrck nerelerde yahu. selinay şenay bakın ankaralılar kaybolmayın ortalıktan.şimdi siz ilk doğuranlardan olup yazmazsınız bebekten fırsat bulup. yanlız bırakmayın beni haaa.

ben yazarım canım evde internet var benim hemen yazarım sağlıklıca çıkalımda hayırlısıyla.........................

ayyyyyyy hepsi aceleci bu nisan annelerinin durun yahu. tamam ağırlaştıkça zorlaşıyo ama 39 40 olsun yaa.

ay 38 haftayı geçmesin yinede dozkancım bence yaaaaaaaaaaaaaaaaaa....................

glnm bilgisayarda sorun vardı ztn onun için merak etmeyin girer bi ara yoklama verir......................

ay şenay kızdı bana doktor bu kontrolde 12 kilo almışım dikkat et dedi ama nerde,doğumu nerde yapmaya karar verdin belli oldumu senin,beni sezeryan yapmak istiyolar sanki napcam bilmiyom ...................

aynen böyle canım çok güzel anlatmışsın eline sağlık

selinaycım ben 15 kilo aldım şimdiden dr toplam 14 15 e izin vermişti ama artık kilomla pek ilgilenmiyo 35. haftadan önce olursa akayda yaparız dedi dr ama ben öyle acil bişi olursa bebeklerin en iyi hacettepede bakılacagını düşünüyorum oraya geçerim 35i bulursak 100. yılda yapıcam

canım ben hamilelikten öncede çok tüketiyordum zeytinyağını annem gemlikli zeytinciler o yüzden yemekte kahvaltıda heryerde çok kullanırız.ekmeği banar banar yeriz..25 yaşımdayım kabız olduğumu hatırlamak zor gibi

hacettepe iyimi acaba ya bana sezeryan derse bende büyük ihtimalle değiştirecem hayırlısı bakalım akayda fiatlar nasıl araştırdınmı hiç şenaycım.........................

canım kendi drunu getirirsen emeklisandığından yararlanamıyormuşsun 1400 istiyolar ayrıca dr ödicen tabi onların dru ile yaparsan 2300 gibi bişey sanırım bizim hastaneye kıyasla çok pahalı oluyor

evet canım ya normal doğum için çok para bencede hayırlısı bakalım................................

akvaryumum benimde çok güzeldi canım ama bende geçen ay gönderdim.buhar makinasından daha hızlı buharlaştığı kesin içindeki suyun.ayrıca balıklarda bulunan bakteriler bebişin solunum yollarına zarar verebilir.iyiki vermişim ne zormuş onlara bakmak..

bu sezeryan fiyatı normali bilmiyorum tatlım benimki kesin sezeryan olduğu için onu sormuştum

biliyorumda normalde genelde 100-200 aşağı oluyo çok pahalı,hayırlsı bakalım en iyisi devlet hastaneleri aslında ama ordada ilgi yok sırf ilgileniyolar diye özelde yapacam valla.................

kızlar bu arada ben sebamedden numune istemiştim.site ingilizceydi ama öylesine bebeğim için numune istiyorum yazmıştım.
dün numunelerim geldi.pembe bi çantanın içine her üründen 3er 5er koymuşlar ayrıca büyükler içinde ayrıca bi paket hazırlamışlardı.şaşırdım:1shok: hiç beklemiyodum.
zaten sebamed kullanmayı düşünüyodum iyi oldu kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…