ayyyyyyy hepsi aceleci bu nisan annelerinin durun yahu. tamam ağırlaştıkça zorlaşıyo ama 39 40 olsun yaa.
beni fasulyeden saymıyomusun urla hıhh:dilcikar::dilcikar::roflol:
ya kızlar şu yukarda ay yıldızın reklamı varyabi bakim dedim ne var ne yok ne güzel bikiniler var yaa
birdaha giyebilecekmiyim acaba çıtır pıtır kızlar moralim bozuldu vallaa:dilcikar::dilcikar:
siteye girmişken fantezi ürünlere bakmadan geçmeyin neler neler varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
onları şu an giydiğimi düşünemiyorym :roflol:
evet glnm yok. ebrar tubada epeydir yok. neler yaptı acaba.glnm_kvrck nerelerde yahu. selinay şenay bakın ankaralılar kaybolmayın ortalıktan.şimdi siz ilk doğuranlardan olup yazmazsınız bebekten fırsat bulup. yanlız bırakmayın beni haaa.
glnm_kvrck nerelerde yahu. selinay şenay bakın ankaralılar kaybolmayın ortalıktan.şimdi siz ilk doğuranlardan olup yazmazsınız bebekten fırsat bulup. yanlız bırakmayın beni haaa.
ayyyyyyy hepsi aceleci bu nisan annelerinin durun yahu. tamam ağırlaştıkça zorlaşıyo ama 39 40 olsun yaa.
kızlar demir en iyi sabah aç karnına emilirmiş ama oda çelik gibi mide gerektirirmiş birde demirin emilmesi için c vitamini b 12 ve mide asidi gerekiyormuş birde süt ve süt ürünleri kalsiyum içeren şeyler demirin emilmesini engellermiş benimde ikizlerden dolayı çok düşük demirim selinayla dr umuz aynı zaten banada pekmez iç hergün bi yumurta ve sık sık kırmızı et verdi şimdi ben sabah bi tane meyve yiyorum c vitaminli olanları tercih ediyorum 2 tane demiri içiyorum 1 -1.5 saat sonra kahvaltı yapıyorum
Günaydııııın,
bugün çok zor bi gün olacak bizim için kızlar, lab. çok kalabalık olacak..hocamda gelecek(
yok canım ya benim sıpa sürekli dönüyo, artık çok belirgin hareketleri zaten..hatta bazen sığamıyo, sırtını göbek deliğimin olduğu yere verip ayaklarını benim sırtıma dayayıp geriniyoo.. çok canım yanıyo valla, avucumla ovup bi taraftan yalvarıyorum ne olur dön biraz diye..bi kaç kez bu yüzden oturup ağladığım oldu, sığamıyo artık o zavallımda ne yapsın :) ama aşağı indiği çok açık bu son bikaç gündür..
ya bende hiçbişey işe yaramıyoooo!! zeytinyağını içiyomusunuz, yoksa yemeklerde falan mı tüketiyosunuz..sabah aç karnına içenler falan vardı ben denedim olmadı bişey
ya ben senden haber alınca nedense hep gülümsüyorum.. çok mutlu oluyorum sizin sağlıklı olduğunuzu duyunca..
ya bazen o ağrı gaz yüzündende olabiliyor..bi an nefessiz kalıyo insan, nefes almayı denedikçede kalbinde şiddetli bi acı oluyo..ama tutmaya çalıştıysan o da çok zorlamıştır seni..öyle bişey olduğunda elindekini yere doğru fırlat gitsin, hapşuruğu tutmak çok tehlikeli..ne olacak halıyı bi silersin geçer..
bizdede vardı akvaryum ama koku yapıyor kızlar
zaten bebek olunca illaki gidecekti bebek le aynı ortamda zararlı olduğunu duymuştum
sabahtan beri ayvadan bahsediyorsunu en sonunda dayanamadım yiyorumm valla
hamileyken ayıya bakmıcan derler çocuk tüylü olur die
size bişey anlatayımda gülü bareD
ben olmadan önce annemle babam işe gidip gelirken serviste bi kadın varmış kadın acayip kıllıymış
babamda buna bahane bulmuş ne kıllı kadın erkek gibi maymun gibi falan (tövbe tövebe Allah ım sen affet):)))
sonra ben olmuşum maşallahım kıl tüy yönünden ayıptır sölemesi ortaokuldan beri kaşlarımı aldırıyorumki aldır diye babam sölemiştiDD
çünkü tek kaştım hehehehehe
ortaokulda yine babam bi gün almış epilasyon aletinigelmiş
aaaah baba aah
başıma ne işler açtın
bide epilasyon aleti almış hehehehehDD
bu sezeryan fiyatı normali bilmiyorum tatlım benimki kesin sezeryan olduğu için onu sormuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?