ÖZLEMCİM ye kız ayva bişe olmöaz çokta faydalıymış . ben o tüylenmeyi başka bir meyve için duymuştum yaz meyvesi yazmıyım.. canı çekenler olmasın.ya arkadaşlar ayvayla ilgili bişi yazmadınız ben yemeye devam ediyorum ama bebişte kıllı olsun istemiyorum yahu sizcede hurafemidir yoksa ben artık yemeyeyimmi,yememin başka bir nedeni biliyosunuzki bir müddet tok tutması yoksa tutamıyorum aburcuburum çoookkkkk
hep mart annelerinin yüzünden bozuldu bizim piskolojimiz. aaa hepsi şubatta doğuruyo. bi sıranızı bekleyin di mi olmaz ki.
ya gelmesinler erkenden dicem gelecek olursa bizi dinlemez bu bebişler,zaten çoğu kendi gelmek isteyipte süprizyapan bebişlr olduğundan pekte anormal demem yani,güzel güzel dursunlar şimdiki odalarında büyüsünler,ben kaçar hafiften,öptüm hepinizi şekerler
çiçek neden beni msn e eklemedin senağlama
demin baktım eklemişsindir diye açtım msn i kimsecikler yoktu..
özeline yazdım
ayyy kzuucum ben farketmemiştim özelimde mesaj olduunu yoksa eklemez miyim seni hiç yaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar bu arada ben sebamedden numune istemiştim.site ingilizceydi ama öylesine bebeğim için numune istiyorum yazmıştım.
dün numunelerim geldi.pembe bi çantanın içine her üründen 3er 5er koymuşlar ayrıca büyükler içinde ayrıca bi paket hazırlamışlardı.şaşırdım:1shok: hiç beklemiyodum.
zaten sebamed kullanmayı düşünüyodum iyi oldu kaydirigubbakcemile2
hayatım ya bende sebametten numune istemiştim ama antalyada bi italatcı adresi çıkmıştı bişide gelmedi ne ürün ne cevap bende aldım ürünleri 43 milyon tuttu valla adresi hatırlıyormusun
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-ve-cicileri/224638-2009-nisan-bebislerinin-cicileri.html
kızlar bizim topiğimiz neden bu kadar zor ilerliyor.mutlaka bişeyler almışsınızdır kimse bişey paylaşmıyor.mart anneleri 150 sayfa oldu neredeyse bizde tık yok.topiğimiz şenlensin arada bir bişeyler bari yazın..
canım valla ben koyacam ama kendimi kaybedip o kadar çok şey almışımki nasıl resimlerini çeker eklerim bilmiyorum. ama artık hiç bişey almıyorum. bikaç gün içinde yıkayıp yerleştiricem o zaman bütün fotoları eklerim canım
uzun zamadır ortalarda yoksun özletme kendini gel ama
bekliyoruz canımcım cicilerinizi fikir oluyo daha rahat alışveriş yapıyoruz artık diğer aylardan fikir alıyoz ne yapalım nisan analarında iş yok.
bu arada corilex vardı bide aklıma geldi,nerde bu millet yaa herkes zaman yaklaştıkça çil yavrusu gibi dağldı.
toplanın kızlar
benim çalışkan kocam yine geç geleecekmiş yaaaa
yine yanlız yemek yicem insanında canı hiç istemiyor ki böle offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?