2009 Nisan Anneleri buraya

çiçek neden beni msn e eklemedin senağlama
demin baktım eklemişsindir diye açtım msn i kimsecikler yoktu..
özeline yazdım

ÖZLEMCİM ye kız ayva bişe olmöaz çokta faydalıymış . ben o tüylenmeyi başka bir meyve için duymuştum yaz meyvesi yazmıyım.. canı çekenler olmasın.

hep mart annelerinin yüzünden bozuldu bizim piskolojimiz. aaa hepsi şubatta doğuruyo. bi sıranızı bekleyin di mi olmaz ki.

off sorma dozkancım yaaa ... her sabah bakıyorum doğuran varmı diye..
bu arada suni sancı verilen kız hala doğum yapmamış.... dün geceden beri çekiyor. kızlar dua edin yazık yaa hamilelelir duası kabul olurmuş.. sezeryana almıyorlarmış ağrılara dayanamamış. epudral normal istemiş. onu yapıcaklarmış.. ara ara bakıyom yine haber var mı diye

evet canım erken doğum çok zor sonrasıda zor.. inşallah gelişimlerini tamamlasınlar 36. haftadan sonra doğsunlar inşallah... :Saruboceq:

hayatım ya bende sebametten numune istemiştim ama antalyada bi italatcı adresi çıkmıştı bişide gelmedi ne ürün ne cevap bende aldım ürünleri 43 milyon tuttu valla adresi hatırlıyormusun

hayatım ya bende sebametten numune istemiştim ama antalyada bi italatcı adresi çıkmıştı bişide gelmedi ne ürün ne cevap bende aldım ürünleri 43 milyon tuttu valla adresi hatırlıyormusun

evet canım sebamed.com adresi ama ben kendi mailimden info@sebamed.com a mail atmıştım.ad adres ve telefon bilgilerinide yaz ama geldi valla bilmem cevap bile yazmamışlardı halbuki..

akşamları ne oluyo kızlar size neden ortalarda yoksunuz
sinehas, bigudi54, didem1981, eda_edanur, niltug, selinay2002, şen_ay

canım valla ben koyacam ama kendimi kaybedip o kadar çok şey almışımki nasıl resimlerini çeker eklerim bilmiyorum. ama artık hiç bişey almıyorum. bikaç gün içinde yıkayıp yerleştiricem o zaman bütün fotoları eklerim canım

uzun zamadır ortalarda yoksun özletme kendini gel ama
bekliyoruz canımcım cicilerinizi fikir oluyo daha rahat alışveriş yapıyoruz artık diğer aylardan fikir alıyoz ne yapalım nisan analarında iş yok.
bu arada corilex vardı bide aklıma geldi,nerde bu millet yaa herkes zaman yaklaştıkça çil yavrusu gibi dağldı.
toplanın kızlar

neyse millet bende kaçayım geç oldu acıktım cokacimcoook
buzdolabının içine bi gireyim bakalım
öpüyorum herkesi iyi akşamlar..:a015:

sinehasçım valla benim açık oluyo ama oğluma yemek yedir ders çalıştır derken başına oturamıyorum pcnin.............................

canım ya işte işleri yoluna koyana kadar giremedim. boya badana temizlik alışverişler dr kontrolleri hergün bişey çıktı. ya ben birine gittim ya bana geldiler. öyle giremedim hiç. artık kendi kendime kaldım.girerim inşallah düzenli. tek ben kalmışım bu arada. çıkayım bari. herkese iyi akşamlar

benim çalışkan kocam yine geç geleecekmiş yaaaa
yine yanlız yemek yicem insanında canı hiç istemiyor ki böle offf

kızlar kader arkadaslarım nasılsınız
biz 32 haftalık olduk
bebeğim 2 ben 65kılo olduk
dün doktordaydım tahlillerim berbat tansiyon cıktı doktora acaba erken doğarmı tetiklermi bu dedim
oda annesine birsey olmasında bebek erken doğsun ziyanı yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…