kızlar kader arkadaslarım nasılsınız
biz 32 haftalık olduk
bebeğim 2 ben 65kılo olduk
dün doktordaydım tahlillerim berbat tansiyon cıktı doktora acaba erken doğarmı tetiklermi bu dedim
oda annesine birsey olmasında bebek erken doğsun ziyanı yok dedi
Yok canım erzurumda annemler ufaklık dediğin kim anlamadım ama mehmet esim pek ufak ta sayılmaz ve polis olduğundan iznede cıkamaz
büyük oğlum sorun değil zaten onu nereyegitsem götürürüm
herkese iyi akşamlar kızlar.
urla arkadaşımızdan haber aldım benim için yazıştığınız sayfalarıda okudum.çok teşekkür ederim hepinize.telaşlanmayın hemen benim başından beri erken doğum tehliken vardı ve kanamam 5.5 aya kadar devam etti.kızım yine iyi dayandı içeride.son durumu iyi şükür sarılık geçirdi solunum sıkıntısı olmadı hiç.hala hastanede 2 haftalık oldu ama daha kollarıma bile alamadım.ufak bi ayak sorunuda var.rahimde biraz sıkıştığından dolayı ayakları yamuk şimdi fizik tedavi görüyor iyileşmezse alçı olucak.hastaneden çıkmasını dört gözle bekliyorum.resmini görmek isteyenler profilimden bakabilir.hepinize güzel sağlıklı doğumlar diliyorum.hoşçakalın.
aynen canım bizimde kendi agaclarımız var saf zeytınyagı sıktırıyoruz yaghanede misler gibi bende zeytınyagını dökerim tabaga içine limon sıkarım bandırır bandırır yerım her sabah genelde...................canım ben hamilelikten öncede çok tüketiyordum zeytinyağını annem gemlikli zeytinciler o yüzden yemekte kahvaltıda heryerde çok kullanırız.ekmeği banar banar yeriz..25 yaşımdayım kabız olduğumu hatırlamak zor gibi
kızlar kader arkadaslarım nasılsınız
biz 32 haftalık olduk
bebeğim 2 ben 65kılo olduk
dün doktordaydım tahlillerim berbat tansiyon cıktı doktora acaba erken doğarmı tetiklermi bu dedim
oda annesine birsey olmasında bebek erken doğsun ziyanı yok dedi
urla arkadaşımızdan haber aldım benim için yazıştığınız sayfalarıda okudum.çok teşekkür ederim hepinize.telaşlanmayın hemen benim başından beri erken doğum tehliken vardı ve kanamam 5.5 aya kadar devam etti.kızım yine iyi dayandı içeride.son durumu iyi şükür sarılık geçirdi solunum sıkıntısı olmadı hiç.hala hastanede 2 haftalık oldu ama daha kollarıma bile alamadım.ufak bi ayak sorunuda var.rahimde biraz sıkıştığından dolayı ayakları yamuk şimdi fizik tedavi görüyor iyileşmezse alçı olucak.hastaneden çıkmasını dört gözle bekliyorum.resmini görmek isteyenler profilimden bakabilir.hepinize güzel sağlıklı doğumlar diliyorum.hoşçakalın.
herkese günaydın kızlar!!!!
bugün garip bi hava var burda fırtınalı yağmurlu bi havada girdik işyerine şimdi güneş çıktı..
herkesde sabah mahmurluğu var..
ben yokken neler yazmışsınız dedim.
sanırım geceleri fazla kişi giremiyor.
zaten 7 24 pc başında oturmayın bence.
bende takip ediyorum canım minik meleğine kavuşacağın günü..
işallah dahada düzelir en yakın zamanda sağlıkla alırsın kucağına:Saruboceq::Saruboceq:
CAnım sen ve bebeğin takip ediyordum zaten.Fotoğrafını da görmüştüm.Maaşallah çok şirin kuzun.İnanıyorum ki bir an önce kızına sağlıkla kavuşacaksın.
canım bende sendenim
kocişin 8-9 macı varmı...geç gelecekmiş...,
koca göbeğiyle ne macıysa.....(umarım tek kale maç yapmıyordur )
canlarım hepinize çok teşekkür ederim.inşallah en kısa zamanda sağlıkla gelir kızım.bugün görmeye gidicem.hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?