2009 Nisan Anneleri buraya

ayyy cnm geçmiş olsun
sende yoktu sanırım tansiyon yenimi çıktı

sagol bursasu
evet yoktu ailemdede yok yani bizim tansiyonumuz genelde düşer babam dahil hepimiz annem ve 5 kardeşim yani
ne bileyim nerden cıktıysa
ayrıca doktor herseyide yasakladı tuz yağ hazır gıda
tussuz haslama ve her gün balık dedi
inan 2 gündür ne yiyeceğimi sasırdım
dua edin bana acaba ne zaman düzelir
hersey neyse ben esimi bırakıpta erkenden annemlere gitmek istemiyorum
doğumdan sonraada kalırım 2 3 ayı bulur gelmem ne yapar memedim bensiz
ama babm duyarsa hemen gitmemi ister oraya ALLAHIM SEN YARDIMCIMIZ OL

annenelr nerdelerki
yfaklığıda alsan giderken olmazmı çok ii anlıyorum seni yaa
Allah yardımcın olsun yeme içme konusu gerçekten çok zor cnm yaa

Yok canım erzurumda annemler ufaklık dediğin kim anlamadım ama mehmet esim pek ufak ta sayılmaz ve polis olduğundan iznede cıkamaz
büyük oğlum sorun değil zaten onu nereyegitsem götürürüm

eysan geçmiş olsun canım ....
canını sıkma arkadaşım benim 3 aydan itibaren yüksek tansiyonum var ilaç alıyorum tahlillerimde hep protein atılımı çok fazla çıktı bütün gittiğim kadın doğum uzmanları çapaya sevk etti benim eşim doktor sürekli değişik doktorlara gittim sonuç moral bozukluğu en son nefroloji profesörüne gittim tuzsuz ye dedi uzun zamandır tahlil falan yaptırmadım ama allaha çok şükür iyiyim sana tavsiyem iacını düzenli kullan ve kafana takma hiçbirşe olmaz allahın izniyle allaha emanet ol...

Yok canım erzurumda annemler ufaklık dediğin kim anlamadım ama mehmet esim pek ufak ta sayılmaz ve polis olduğundan iznede cıkamaz
büyük oğlum sorun değil zaten onu nereyegitsem götürürüm

ay cnm bende memedimi kime bırakırım dedin ya bende sandım mehmet oğlun :mymeka:

Selam hamişler, yoklama verim dedim, belki merak edenler olur diyehihoyyyt Tahmin edeceğiniz gibi hala taşınma işleriyle uğraşmaktayım. 2 kişi olunca işlerde 2 misli uzuyo.Göbeğim önde ben arkada penguen misali toparlanmaya çalışıyorum. Sağolsun annemle babam yardımcı oluyolar ama ne kadar da olsa yine bende yoruluyorum. Tadilattı, mobilyaydı derken bi sabah oluyo bi bakıyorum akşam olmuş, e tabi siteyede giremiyorum. Okumam gereken sayfa sayısı 90 ı buldu ama imkansız şu an okuyamamsenağlama Umarım herkes iyidir. Çok şükür bizim bi sorunumuz yok, bebişimde benle beraber bi o yana bi bu yana gidip duruyo. Aklım hep sizde, şafağım 63 olmuş onun bile farkında değilim. Biraz bakmaya çalışıcam şimdi neler yazmışsınız. Umarım en kısa sürede hayatımız normale döner de bende yazıları zamanında okuyarak hamileliğimin son ayında yine sizlerle olurum. Bebişlerinizi tektek öpüyorum, iyi bakın kendinizea.s.

herkese iyi akşamlar kızlar.
urla arkadaşımızdan haber aldım benim için yazıştığınız sayfalarıda okudum.çok teşekkür ederim hepinize.telaşlanmayın hemen benim başından beri erken doğum tehliken vardı ve kanamam 5.5 aya kadar devam etti.kızım yine iyi dayandı içeride.son durumu iyi şükür sarılık geçirdi solunum sıkıntısı olmadı hiç.hala hastanede 2 haftalık oldu ama daha kollarıma bile alamadım.ufak bi ayak sorunuda var.rahimde biraz sıkıştığından dolayı ayakları yamuk şimdi fizik tedavi görüyor iyileşmezse alçı olucak.hastaneden çıkmasını dört gözle bekliyorum.resmini görmek isteyenler profilimden bakabilir.hepinize güzel sağlıklı doğumlar diliyorum.hoşçakalın.

bende takip ediyorum canım minik meleğine kavuşacağın günü..
işallah dahada düzelir en yakın zamanda sağlıkla alırsın kucağına:Saruboceq::Saruboceq:

herkese günaydın kızlar!!!!
bugün garip bi hava var burda fırtınalı yağmurlu bi havada girdik işyerine şimdi güneş çıktı..
herkesde sabah mahmurluğu var..
ben yokken neler yazmışsınız dedim.
sanırım geceleri fazla kişi giremiyor.
zaten 7 24 pc başında oturmayın bence.

günaydın arkadaşlar.
eysan çok geçmiş olsun. inşallah düzelir tansiyon.

april sanada kolay gelsin. hamile hamile ne zor olur taşınmak allah yardımcın olsun.

hepinize sağlıklı,mutlu, huzur dolu bir gün diliyorum

GÜNAYDIN....................................

Nurdan abla 2,500 gr bir kız bebek dünyaya getırmiş....
adı esma nur.....

kaldıgı hastane özel olmadıgı için başında refakatci bırakmamışlar dün akşam üzeri sevim ablada geldi görüştük
2-3 arkadaş bana kahve içmeye geldiler 17,30 gibi....
sonra sevım ablada geldii
cok zor dogumu olmuşşşgece 11den sabaha karşı 4'e kadar suni sancıyla birlikte olmuş bebegi
miyomları oldugu için bebegi cok büyümemeiş ama cok şirinmiş
bugun evlerine geliceklermiş...

bizde mahalledekiler c.tesi gidicez..........

ay merak edıyorum minik prensesi.............

aynen canım bizimde kendi agaclarımız var saf zeytınyagı sıktırıyoruz yaghanede misler gibi bende zeytınyagını dökerim tabaga içine limon sıkarım bandırır bandırır yerım her sabah genelde...................

oy maşallah

geçmişte olssun dikkat et kendine....

ALLAHIM COK BÜYÜK....
bebeginle ir an evvel kucaklaşırsın inşallah...............

evet ya aynen canım yagdı yagdı şimdi güneş actı

gözünüz aydın Urla. bizimde sevindiğimizi, geçmiş olsun dedğimizi ilet nurdan ablanayerimseniben

CAnım sen ve bebeğin takip ediyordum zaten.Fotoğrafını da görmüştüm.Maaşallah çok şirin kuzun.İnanıyorum ki bir an önce kızına sağlıkla kavuşacaksın.

bende takip ediyorum canım minik meleğine kavuşacağın günü..
işallah dahada düzelir en yakın zamanda sağlıkla alırsın kucağına:Saruboceq::Saruboceq:

CAnım sen ve bebeğin takip ediyordum zaten.Fotoğrafını da görmüştüm.Maaşallah çok şirin kuzun.İnanıyorum ki bir an önce kızına sağlıkla kavuşacaksın.

canlarım hepinize çok teşekkür ederim.inşallah en kısa zamanda sağlıkla gelir kızım.bugün görmeye gidicem.hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.hoşçakalın.

canım bende sendenim
kocişin 8-9 macı varmı...geç gelecekmiş...,
koca göbeğiyle ne macıysa.....(umarım tek kale maç yapmıyordur )

günaydın arkadaşlar
şirvan benimki de 7-8 arası maçı vardı dün akşam. şu erkeklerin maçları beni öldürüyor. Zaten bacağını sakatlamış bu akşam olan maça gidemicekmiş. çok üzüldüm gidememesine hihoyyyt

kızlar bacagım arka kısmı kıvrılan yerın alt tarafları felaket agrıyor...............

canlarım hepinize çok teşekkür ederim.inşallah en kısa zamanda sağlıkla gelir kızım.bugün görmeye gidicem.hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.hoşçakalın.

fotosunu gördüm kızının nazar değmesin ona ya çok şeker..
içim bi tuhaf oldu..
inşallah en kısa zamanda kucağına alır koklarsın prensesi.

urlacım komşunun bebeğine çok sevindim biraz zorlanmış ama olsun sağlıklı olsunda.bizlerden selam iletirsin komşuna.bide gittiğin güzellik salonunun adresinide vermeyi unutma:))

inşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…