ne güzellik salonu kız anlamadımurlacım komşunun bebeğine çok sevindim biraz zorlanmış ama olsun sağlıklı olsunda.bizlerden selam iletirsin komşuna.bide gittiğin güzellik salonunun adresinide vermeyi unutma:))
sagol cnmgözünüz aydın Urla. bizimde sevindiğimizi, geçmiş olsun dedğimizi ilet nurdan ablanayerimseniben
ne güzellik salonu kız anlamadım
sagol cnm
--------------------------------------------------------------------------------
yurtdışında olan mart annelerınden şehnaz dogum yamış sonundaaa
3080 gr 51 cm dogmuş...... allah analı babalı büyütüsün
ya kızlar bu mart anneleri bizi telaş yaptırıyor hep
mesela biride demişki haftaya cok dogum var haftaya şenlencek evlerimiz falan şubbattayız daha tya durun demi.........
bizlerde martta dökülcez batır batır....
DAHA HASTANE CANTASINI HAZIRLAMAYANLAR DUYRULURRRR mart ayına giriyoruzzz
haydin bence............
allaım günlerinde dogumu nasip etsin.ama ya olurda erken olursa diye hazır edin cantalarınızı artık
sagol canımgünaydın kızlar.
Urla komşuna çok geçmiş olsun küçük prensesi hayırlı olsun.
eysan umarım en kısa zamanda tansiyonun düzelir canım.
april16 taşınıyorum falan derken günleri unutup bi bakacaksın bebişin zamanı gelmiş yeni ev yeni bir hayat umarım hepsi uğurlu gelir size.
enel en kısa zamanda sağlıkla ve mutlulukla bebişinle kucaklaşmanı diliyorum.güçlü ve sabırlı olmalısın umarım bugünler en kısa zamanda arkanda kalacak bebeğinle mutlu mesut evinde olacaksın
ağdacı şekerim ağdacı...
kadın pek üzülmüş ya..pisim diye
kızlar geçen gün eşimin bi akrabasına akşam çaya gittik. karşı komşusu geldi kız ertesi sabah sezeryana gidecekti. ve anlattığı şey kuaförünü ve makyözünü hastaneye çağırmış ameliyattan sonra saçını ve makyajını yaptıracakmış.şimdi bu görgüsüzlük değil mi Allah aşkına bu olay manevi yönden bize ne güzellikler yaşatacak o gün saçını tarar en fazla bi allık sürer yatağğında yatarsın yani şok olduk eşimle.
kızlar geçen gün eşimin bi akrabasına akşam çaya gittik. karşı komşusu geldi kız ertesi sabah sezeryana gidecekti. ve anlattığı şey kuaförünü ve makyözünü hastaneye çağırmış ameliyattan sonra saçını ve makyajını yaptıracakmış.şimdi bu görgüsüzlük değil mi Allah aşkına bu olay manevi yönden bize ne güzellikler yaşatacak o gün saçını tarar en fazla bi allık sürer yatağğında yatarsın yani şok olduk eşimle.
selam kızlar....kapalı bir hava gönlünüz açık olsun inşallah....
mart annelerinde olan canım arkadaşım esmam buradaki nikiyle boddim'inde akşam lekelenmesi vardı ama sancısı olmadığı için eve yollamışlar....umarım oda tüm anneler gibi sağlıkla kuzusuna kavuşurlar....ayrıca çok çok erken olmadığı sürece martta doğurmamız çok doğal kızlar....benim zaten sata göre 2 nisanı veriyor yani tam 40 haftalık sürecim bu....ama 37.haftayı tamamladığın gün olan 12 marttan itibaren miyadında doğum yapmış kabul ediliyorum.....onun için martta da doğum yapsak birçoğumuz zaten zamanımızı tamamlamış olarak kabul edileceğiz....endişe etmeden geçireceğiz günleri inşallah....bakın hala doğum çantam hazır değil:))
kızlar herkese günaydın.....
ben bugünde işe gitmedim... kovacaklar beni ..... (tazminatımı alırım he heee :)))
bugün hastanede seminer var,, ona gideceğim gitmişkende doktorumuza gözükeceğiz....
bakalım oğlum nasıl....normalde günümüz haftaya ama ,, 1 hafta erken buluşalım ne olur yaniii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?