2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın arkadaşlar.umarım bir yaramazlık olmamıştır,uzun süredir yoktum çünkü.doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun.darısı bizim başımıza, sağlıkla tabii ki.

urlacım komşunun bebeğine çok sevindim biraz zorlanmış ama olsun sağlıklı olsunda.bizlerden selam iletirsin komşuna.bide gittiğin güzellik salonunun adresinide vermeyi unutma:))
ne güzellik salonu kız anlamadım
gözünüz aydın Urla. bizimde sevindiğimizi, geçmiş olsun dedğimizi ilet nurdan ablanayerimseniben
sagol cnm

enel, allah yardımcınız olsun, bebeğini sağlicekle kucağına alman dileğiyle:Saruboceq:

--------------------------------------------------------------------------------

yurtdışında olan mart annelerınden şehnaz dogum yamış sonundaaa

3080 gr 51 cm dogmuş...... allah analı babalı büyütüsün
ya kızlar bu mart anneleri bizi telaş yaptırıyor hep

mesela biride demişki haftaya cok dogum var haftaya şenlencek evlerimiz falan şubbattayız daha tya durun demi.........

bizlerde martta dökülcez batır batır....

DAHA HASTANE CANTASINI HAZIRLAMAYANLAR DUYRULURRRR mart ayına giriyoruzzz

haydin bence............

allaım günlerinde dogumu nasip etsin.ama ya olurda erken olursa diye hazır edin cantalarınızı artık

günaydın kızlar.

Urla komşuna çok geçmiş olsun küçük prensesi hayırlı olsun.

eysan umarım en kısa zamanda tansiyonun düzelir canım.

april16 taşınıyorum falan derken günleri unutup bi bakacaksın bebişin zamanı gelmiş yeni ev yeni bir hayat umarım hepsi uğurlu gelir size.

enel en kısa zamanda sağlıkla ve mutlulukla bebişinle kucaklaşmanı diliyorum.güçlü ve sabırlı olmalısın umarım bugünler en kısa zamanda arkanda kalacak bebeğinle mutlu mesut evinde olacaksın

URLA kız bir telaş bana da yaptırdın çantayı üstünden baya zaman geçti ne koyduğumu unuttum valla bu hafta döküp yeniden toplıycam.kaydirigubbakcemile

bence de çantaları hazırlamak gerekiyor. bir kenarda dursun. herşey hazır olsun. hazırlıklı olalım değilmi:ecrin_bebek:

sagol canım

ağdacı şekerim ağdacı...
kadın pek üzülmüş ya..pisim diye

hım kız deme öyle maddi durumları.. yok zaten tek odaymış evi...
dün ögrendim bende hiç gitmedim sadece yolda görüp konuşurduk
bizim ne olacagımız malum..
bakalım bizler neylerle karşılaşcazzz

kızlar geçen gün eşimin bi akrabasına akşam çaya gittik. karşı komşusu geldi kız ertesi sabah sezeryana gidecekti. ve anlattığı şey kuaförünü ve makyözünü hastaneye çağırmış ameliyattan sonra saçını ve makyajını yaptıracakmış.şimdi bu görgüsüzlük değil mi Allah aşkına bu olay manevi yönden bize ne güzellikler yaşatacak o gün saçını tarar en fazla bi allık sürer yatağğında yatarsın yani şok olduk eşimle.

----MART ANNELERİNDE ALINTI.. ----------------------------------------------------------------------------

Kızlar!
Şehnaz'ın eşi aradı beni...
Şehnaz normal doğum yapmış. Alttan dikişleri varmış, şu an uyuyormuş ve iyiymiş...
Eşi bana haber vermek istemiş, sesi çok iyi geliyordu. Şehnaz uyuyor ama size haber vermemi isterdi, o nedenle aradım dedi. Siz KK'ya yazarsınız dedi...
Arda Kaan, 3080 gr ve 51 cm doğmuş arkadaşlar. Umarım en kısa zamanda Şehnaz'ımın sesini duymak da nasip olur.

bu kıza 24 saat suni sancı verdiler sonunda doğum yapmış.. inşallah hiçbirimizinki bu kadar zor olmaz. allah bağışlasın ömrü uzun olsun minik bebeğin. :teytey:

maşallah ya ne kokoşlar var. bide fotoğrafçı çağırsın da boşa gitmesin süsü püsü.
ogün en güzel süsümüz bebişlerimiz olacak bizim.kaydirigubbakcemile5

sancıdan aklıma bişey gelirmi, bebğimi kucağıma aldıktan sonra başka şey düşünürmüyüm bilmiyom valla. oraya niye gittiğim belli. orda kimsenin süsüne püsüne bakacak durumda, kimseninde bana bakacak durumda olduğunu sanmıyom valla. :1closedeyes:

selam kızlar....kapalı bir hava gönlünüz açık olsun inşallah....
mart annelerinde olan canım arkadaşım esmam buradaki nikiyle boddim'inde akşam lekelenmesi vardı ama sancısı olmadığı için eve yollamışlar....umarım oda tüm anneler gibi sağlıkla kuzusuna kavuşurlar....ayrıca çok çok erken olmadığı sürece martta doğurmamız çok doğal kızlar....benim zaten sata göre 2 nisanı veriyor yani tam 40 haftalık sürecim bu....ama 37.haftayı tamamladığın gün olan 12 marttan itibaren miyadında doğum yapmış kabul ediliyorum.....onun için martta da doğum yapsak birçoğumuz zaten zamanımızı tamamlamış olarak kabul edileceğiz....endişe etmeden geçireceğiz günleri inşallah....bakın hala doğum çantam hazır değil:))

senin 1 ayın bile yok canım sen daha hazırlama cantanı.. gelirse kızın ... süprizle................delikafaduldendelikafadulden:CüvCüv::CüvCüv:

ben salak gibi amleıyathaneden cıkmışım gözlerım aglamaktan şişmiş.......
kuaför başımda fön cekecek allah akıl -fikir versın insanlara

bende allah bilir taide sezeryan olucagım için günümü bilecegim

ve bir gün önceden kuaföre gitip cektırmeyı düşünüyorum...
evet belki ameliyatahnade sac baş kalmaz ama olsun .... bebegim annesini biraz güzel görsün
nasıl tanışcaz bakalım. oglumla.....................

kızlar herkese günaydın.....
ben bugünde işe gitmedim... kovacaklar beni ..... (tazminatımı alırım he heee :)))

bugün hastanede seminer var,, ona gideceğim gitmişkende doktorumuza gözükeceğiz....
bakalım oğlum nasıl....normalde günümüz haftaya ama ,, 1 hafta erken buluşalım ne olur yaniii...

rumelili senın 33. haftan bitiyor canım ya.........................

kızlar ade merke zaten girmıyor ama

acaba o ne alemde.......................

maşallah maşallah tatili tatil yaptınız valla yarında gıtme tam olsun yarın haftanın son günü................

uyudunuzmu oglunla.......................

ay ben felç olmuş gibi ayaklarım nasıl agrıyo anlatamam.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…