evet ya nasıl olsa yıne biz hazırlıcaz ha 1 ay önce ha 1 ay sonrabence de çantaları hazırlamak gerekiyor. bir kenarda dursun. herşey hazır olsun. hazırlıklı olalım değilmi:ecrin_bebek:
URLA kız bir telaş bana da yaptırdın çantayı üstünden baya zaman geçti ne koyduğumu unuttum valla bu hafta döküp yeniden toplıycam.kaydirigubbakcemile
günaydın arkadaşlar.umarım bir yaramazlık olmamıştır,uzun süredir yoktum çünkü.doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun.darısı bizim başımıza, sağlıkla tabii ki.
kızlar geçen gün eşimin bi akrabasına akşam çaya gittik. karşı komşusu geldi kız ertesi sabah sezeryana gidecekti. ve anlattığı şey kuaförünü ve makyözünü hastaneye çağırmış ameliyattan sonra saçını ve makyajını yaptıracakmış.şimdi bu görgüsüzlük değil mi Allah aşkına bu olay manevi yönden bize ne güzellikler yaşatacak o gün saçını tarar en fazla bi allık sürer yatağğında yatarsın yani şok olduk eşimle.
rumelili senın 33. haftan bitiyor canım ya.........................
kızlar ade merke zaten girmıyor ama
acaba o ne alemde.......................
bu çocuk benim kaburgamı kıracak birazdan demiştin dersiniz:)
urla bende doğumdan bi gün önce fön çektircem canım bi de kaş falan aldırırım
maşallah maşallah tatili tatil yaptınız valla yarında gıtme tam olsun yarın haftanın son günü................
uyudunuzmu oglunla.......................
ay ben felç olmuş gibi ayaklarım nasıl agrıyo anlatamam.............
AYNEN CANIMbu çocuk benim kaburgamı kıracak birazdan demiştin dersiniz:)
urla bende doğumdan bi gün önce fön çektircem canım bi de kaş falan aldırırım
eheeheheeh aman yerım ben sizi kızınla...................urla urla diye doğurtçan beni anlaşıldı....yok canım doğurmıcam ben kızımla böyle mutlu mesut yaşıyoruz işte ne iyi....sırf senin ısrarlı doğuracaksın fantazine karşı haftaya hazırlıcam çantamı söz veriyorumsengözlerimebaksanab.......bak yine 1 hafta attım ama en azından tarih verdim ama dimi....hihoyyyt
amanın 2lerin anneleri gelmiş hoşgelmiş...günaydın annecikler ay bu gün bi duygusalım bir ağlak durumdayım ki anlatamam sabahtan beri 2 ere ağladım bi eda edanurun yazdıklarına bide tv de gördüğüm ikizlere hamile bi kadına ay bide rüyamda sabaha kadar doğum yaptım durdum
günaydın kıslar
birazcık geç girdim bugün akşamdan beri sayfalar birikmiş hemen
hoşgeldin......................ben anca gelebildim şu geçmişi birikmeden okiim geliyorum şekerler
günaydın annecikler ay bu gün bi duygusalım bir ağlak durumdayım ki anlatamam sabahtan beri 2 ere ağladım bi eda edanurun yazdıklarına bide tv de gördüğüm ikizlere hamile bi kadına ay bide rüyamda sabaha kadar doğum yaptım durdum
allah sizi ne etmiye bide zavallı kızceğizi kınıyosunuz.siz kendinize bakın kokoşlar.
ne yapsın bir makyöz bir kuaför çok görmeyin:)))
kız ben nisan 5 sayıyorum mmmgünaydın kızlar nasılsınız bu gün ..................................
eyşancım geçmiş olsun canım......................
urla bende mart sonu doğururum hayırlısıyla................
güzelim ben c.tesi günüde çalışıyorum malesef.....
evdeyken öğlenleri uyudum tabiii..,
ama şu bir gerçek evde olmak sıkıcı .....
bakalım birkaç sonra ne yapacağız....
allah sizi ne etmiye bide zavallı kızceğizi kınıyosunuz.siz kendinize bakın kokoşlar.
ne yapsın bir makyöz bir kuaför çok görmeyin:)))
ama ama ama amaaaaaaaaaa doğumdan önce bi insana benzemek güzel olur en azından kıl tüy yumağı olarak da doğurulmazki canımmmmmmmmmmmmmmmm-tatlicadiarzu-
ya kızlar dünden beri hafif hafif öksürmeye başladım.
sün gecede acayip terlemişim
nane limon içtim ama.
umarım hastalanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?