2009 Nisan Anneleri buraya

biz hastaneden çıktıktan sonra bir süre annemde kalacağız sanırım.
çünkü bebeğin kontrolleri falan filan hastane aydında daha rahat olacak.
annemlerin evi içinde bir yatak gibi bişey almak gerekecek.
ne yapcaz bilmiyorum.
sanırım ilerde aydına taşıncam ben kızlar dün annemle konuşuyorduk o daha mantıklı olcak.
artık ben gidip gelirim.
şöle müstakil bahçeli bi ev yaptırmak istiyor babam 3 katlı.
1.katta annemler
2.katta ablamlar
3.katta ben..
öylee aile saadeti hep hayalimizdir bizim.
yeltendik ama kriz nedeniyle askıya aldık.
uygun arsa bulamadık.
inşallah başarabiliriz.
bu krizde bitsin artık ya..çok sıkıldım.
bizim maaşlarada kuş kadar zam yaptılar zaten(

görür görür hisseder........ annesini temız kokusunu hissedecek annesinin.......

kocişe salonda yenibi düzenek yaptırdım yemek masasını koltuğun yanına çekti bilgisayar yanımda yani artık uzanmış vaziyettede online olabiliyorum çok şımardım çok adama öyle eziyet ediyorumki ben 2 doğurucam ama ona şimdiye kadar 200 doğurttum valla yinede of demedi canım kelim benim

günaydın büyülü bahceler

kızlar ya hastane cantası falan diyorsunuz yaaa beni tutusturdunuz
urla valla alemsin
kız neler koydunuz cantalara ben saskın bisey hazırlamadım kiiii (evde dogurcam ya gerek yok diyorum:::))))))

kocaman öpüyorum kızlar sizi

merhaba kızlar

üstümde bi psikopatlık var dünden beri yaadelikafadulden

dün star tv haberlerinde salak amerikalı kadının teki sekiziz doğurmuş 8 tane birden yaaa yazık o yavrulara ya bir damlacıklar hemde çocukların babaları yok sperm almış manyak kadın nasıl sinir oldum çok moralim bozuldu yaaklava:

ya kızlar dünden beri hafif hafif öksürmeye başladım.
sün gecede acayip terlemişim
nane limon içtim ama.
umarım hastalanmam.
,
canım aman dikkat et kendini, benimkide öksürükle başladı,,,,

canım size gene kuş gibi de olsa zam yapmışlar,,, bize o da yapılmadı......

bende doğuma bakımlı gitmeyi isterim yani sonuçta foto falan çekilcek
o sruratımız ne halde çıkar biliyormusunuz o yorgunluk o halsizlikle
göz altları morarmış yüzün rengi rengarrenk gözler çökmüş duddaklar kurumuşD

yahu ne işin var bursasu elin amerikalı,marjinal tipleriyle....sen gel aramıza,allahın emri peygamberin kavliyle istenmiş analarından doğacak türk kuzularının aralarına......:dance:.....şaka bir yana seyretme öle şeyler....

ay oku oku anca bitti ya,maşallah maşallah,bende gidince hazırlayacam çantamı,bu arada ben tam dr.un verdiği muhtemel tarihe göre sayıyorum,sordum sezeryan yada normal ne zaman karar verilir diye doğum zamanına kadar bilinmez şayet ben sezeryan istiyorum demezsen dedi 38 den sonra çatımkontrolü yapıolarmış ama en güzeli normal olanı,doğal olanı,öylede sancı çeken böylede dedi,ben zaten nasipse normal istiyorum bebişte problem çıkarmazsa tabiki,sezeryanda kendine gelirken sancı,ağrı çekiyosun normalde bebek sancısı dedi haklı yani dimi

şirvan hadi güle güle git gel inşallah güzel haber ve bilgilerle,not alsana,bak unutursun sonra,keşke hava güzel olsaydı bende gelirdim yaw,yaz gelince hemen tamammı

şenay urla dün gece ağlama gecemizmiş demekki. bende yakatkta ağladım. adam ilgilensin diye burun çekerek başladım mahsus, bi çektim iki çektim tık yok.:bbo: iç geçirdim durup durup tık yok :bbo:, başladım ağlamaya, gene tık yokdelikafadulden içimden biraz saydım sonra sızmışım.

benim hastane çantam hazır!!!
yani çantanın kendisi var sadece:))
gittim güzel bir çanta aldım o kadar evde valiz varken:)
içindekilere gelince tabiki hazır değiller..
çünkü izne ayrıldığımda alacağım eksikleri.
valla kızlar o kadar dolaştım ama içime sinen bi lohusa geceliği pijama takımı bulamadım neyapcam bilmiyorum.
relax mode da beğendim bi tane ama hah işte bu diyemedim.
öle diyemeyincede içime sinmez benim.
artık bekicezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…